40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
DAntetu #12873 Az kéne még, jogot adni egy ilyen kis robbanékony gyereknek...
na neeee -
Szabi1991 #12872 passz, régebben ugye mutatta valaki hogy meglehetett oldani bétánál az egyéni textúrák betöltését a játékba..
de lesznek sima betűk is, szal úgy is lehet majd irkálni :) -
shumika #12871 Adj nekem HG helyettesi jogot és én napközben rendesen vagyok. Szal ha te nem vagy én akkor is itt vagyok.... -
#12870 jól látom, hogy csak 4 nap és megjelenik a game? :o -
HollandRules #12869 Én megértelek szomszéd :D -
#12868 persze megértem, de nem fer a pc-sekkel szemben, ezért kellene min spoilerezni a konzolosoknak.
ne is mond :D már előre izzadok h mi lesz itt péntektől -
HUN BECSEHELY #12867 Szabi.SG Matricát lehet majd tenni Kocsira?Mert akkor én teszek.Vagy CLUB Emblémát? -
Stockbauer33 #12866 Ok OK rend a lelke mindenek.Pörgés remegés van 1-2 embernél és bezony zuzda lesz a jövő7 de átleszküldve minden off-ló.Legalább tenemérgelődj -
#12865 nem para, csak jövök fáradtan, és mi van? 200 üzenet minek a fele warez és/vagy konzol... :D itt szítjátok a tüzet :) fehér csokika már szétidegelte magát :D -
#12864 Lehet péntekig be kellene zárni a topicot :) -
Stockbauer33 #12863 Sry papa Mostantól van
#12824 Gyereát az Off topikba -
Neoncsoves #12862 mentek amerre láttok CSAPATBAN :D -
shumika #12861 Pixxel nyugi..... -
Salki #12860 Amúgy a krúzolás mit is jelent?
Mész, amerre látsz? -
Szabi1991 #12859 -
#12858 hehe nálam is kb ez a helyzet. Feb 14től 1 hét szabi :P weee krúzolás 1000L csak edzésre szakítom meg semmi másért nem leszek hajlandó :P -
#12857 megkell szokni...:/ -
#12856 örülök h ennyire értetlenek vagytok drága konzolosok...
a rend kedvéért:
PÉNTEKIG minden egyes kérdést, választ, óhajt sóhajt SPOILEREZTEK vagy törlés és péntek estig ideiglenes topikban-t kaptok.
[szin=red]WAREZ KÉRDÉS / VÁLASZ TOVÁBBRA IS AZ OFF/WAREZ TOPIKBAN![szin=red] -
#12855 A bétában 1 szalon volt,oahut átrendezték,nem tudhatjuk most hol vannak a szalonok! -
Salki #12854 Elég ingerültek a srácok, hogy mindenki játszik már, csak megint a PC-s verzió jön ki legkésőbb. -
#12853 „Egyébként elég találó elnevezésük van az autó szalonoknak,pl. nissan,subaru vagy japanese import.” - Értem én…csakhátugye, amíg nem találja meg az ember, addig a találó elnevezés nem sokat ér.
Oké…figyelmetlen voltam jobban körülnézhettem volna és szokhatnám már, hogy nem csak PC van a lakásban, meg ilyenek, fasz voltam…ennyi…mindezért bocsy, télleg nem bosszantásnak szántam. -
nemcsoda hogy elvan különítve a két fórumrész -
#12851 Jó de nem tetszik hogy én még nem tudok játszani ők meg itt írogatnak róla. -
#12850 Egyébként elég találó elnevezésük van az autó szalonoknak,pl. nissan,subaru vagy japanese import. -
#12849 A Budaörsi úton van egy Lexus szalon, gondolom ott vásárolhatsz egyet. :D -
Salki #12848 Jövő hét péntektől úgyis megváltozik minden, addig belefér. Úgysem lehet még érdemleges dolgokról beszélgetni. Mindenki csak remél, várakozik és találgat. -
#12847 okés köszi -
#12846 Még csak kérdések jönnek,de ki tudja mikor spoilerezni is fognak!Még meg sem jelent de már jönnek a hülye kérdések. -
Salki #12845 Azért nem kell leüvölteni a fejét -
Stockbauer33 #12844 Azért ha nemnagy kérés akkor Oahu déli városrészről egy kis videóval meglephetnél.Ha megspékelnéd egy éjszakával na az tuti 10es lenne.Thx -
Salki #12843 Hát a cipőboltban -
#12842 Takarodj át a kibaszott konzolos topikba. -
#12841 Üdv!
Valaki könyörüljön meg rajtam plz…hogy ne kelljen visszaolvasnom(keresőt használtam, de az nem hozott eredményt). Hol tudok venni valamilyen japán autót?
Előre is köszi! -
jocking #12840 Szerintem nem is baj, ilyennek ebben a játékban semmi keresnivalója nincs. Az ilyesmi a transformersbe való. -
HollandRules #12839 Nálam a jövőhét péntek naptárba illő esemény lesz :D -
Stockbauer33 #12838 Hát ezt már megsemerem mutatni De sajnálom hogy kimarad -
szacsee #12837 Hmm nem rossz, legalább a sportkocsikat legyorsulja lazán földúton.
Viszont a traktorokról ez jut nekem eszembe:
-
#12836 -
#12835 aztaqrva mint egy II.világháborús "fagyiárus" tengeralatjáró merülés elött :D -
#12834 még nincs péntek ? :'( :P
ennyire még nem vártam gémet :) komolyan mint egy kis iskolás a tavaszi szünetet :)