Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem fogok meglepõdni, ha hitelesnek bizonyul az info? 😉
Just do it :)
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A megjelenést illetõen felmerült egy pletyka. A még el sem kezdõdött bétán elõjött hibák miatt késhet a TDU2. Sajnos ezek javításához nem elegendõ az a rövid idõ ami vissza van az eredeti megjelenésig. Így a játék csak októberben jelenhet meg. Az Amazon.co.uk már módosította a megjelenést október 30-ra.
A hírt ne vegyétek hivatalosnak, ez még csak egy pletyka.
Remélem egy hét alatt elindul valakinek a béta <#idiota>#idiota> és látok majd valami jó kis videót ha visszajövök <#wave>#wave>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
és csak meztelenül szeretem õket😊 ne rakjanak rá ruhát,ez olyan mint az Ázsia lányok😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De ha már Q7 és R8 is benne lesz akkor szerintem a 4-est se hagyják ki, fõleg hogy az 1-be is benne volt.
Viszont BMW-k azok nem hiszem lesznek,de a tuning cégek Bömösei talán.
és R8,új a4,új 5ös,3asbömös?<#duma>#duma>
ON! =)
Ejj-ejj, ezt nem tudni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊