40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#13075 #13063 -
#13074 nulla hatás akár melyik irányba mozgatom a csuszkát XD -
#13073 Sajnos ez így van... -
#13072 Na gratulálok az online boltoknak:
1. verzió 01/02/2011
2. verzió 07/02/2011 (tegnapig)
3. verzió 10/02/2011 (ma írták át)
Ezek szerint akkor én is várhatok péntekig
-
#13071 A játék 2 nagy erőssége állítólag
a motorhangok élethűsége és
az éjszakai vezetés hangulata. -
RYO21 #13070 Szerintetek modderek átfogják konvertálni Ibizát az első részbe? -
#13069 És HCben nézted vagy a default sporton?:D -
#13068 ide is bedobom a véleményemet....:
ezt az EDEN games nem gondolhatta komolyan :( az első rész számomra az egyik legjobb autósjáték volt, pláne a HC mód!
erre ez?!?!!??!??!!?!??!?!?!?!?!! MIÉRT ?! azt hiszik ettől többen veszik majd meg? ez egy fos, egy abszurd folytatás - rosszabb, mint a legutóbbi 5 nfs-ből bármelyik. olyan szinten doboztologatás, hogy az autót vezetek érzés még csak pillanatnyi flashbackek képében sem kísért :(
úúúristen, mennyire vártam (nagyon). bár csak február van, sztem ekkorát egy játékban sem fogok idén csalódni... (tavaly a gt5, most ez ... brrr)
havokból is annyi maradt, hogy ott a logo. hangok felejtősek. graf nem rossz, de szvsz abban is van visszalépés (motorháztetőn popupoló fa tükröződések!!!) - mintha egy low budget játék lenne, ez utobbit a hatalmas terület talán hosszutávon ellensúlyozza, nemtom.
(igen, g25-el is néztem, x360 paddal és billel is) -
#13067 Nem olvastad el amit írtam előtte.
Látok, csak a lökhárítós nézetből. Másik nézetből nem látni, hogy világítana a kocsi lámpája.
Vagy ez csak nállam van?? -
#13066 Deadzonet vedd lejjebb. -
#13065 Igazad volt, mert én amint rákattintottam egyből húztam a kart, ezért volt szar. De az irányítás ettől függetlenül egy szánalom... A fékről meg ne is beszéljünk.... -
#13064 Jahh, és valahogy az egésznek semmi minöségérzete nincs, mint valami 2emberes garázsprojekt. Igaz, szépen csillog a metálfény, meg szép a naplemente, stb. De az autók esetlen kidolgozása, 5x5 pixeles lámpatextúrák, emberek moonwalk mozgását nem is emliteném, ha mellékes lenne, de nemtudom, mert sem arra, sem a vezetésre nem fordítottak idöt, mégis mi a ... csináltak ennyi ideig? Ez még mindig az a pre-alfa verzio ami béta néven futott...
Jól elcseszték az 1 után. Ez nem méltó folytatás.
Annak azért örülök, hogy nem ugrottam bele egy elörendelésbe, mert nekem kidobott pénz lenne. -
#13063 Egy kis segítség a kormány beállításához (hátha segít):
http://hotfile.com/dl/102686705/a8d64fd/Wheel_TDU2.zip.html -
#13062 az lehetséges hogy ebben a játékban nem lehet a kormány linearitását állítani? mert majdnem kopp-ra ki kell tekernem a kormányt hogy megmozduljon a kerék (gáz/fék linearitást lehet állítani) -
#13061 Akkor olvasd el mit ír ki. Nem a tengelyt fordítja meg, hanem a gombot. Ha nyomod amikor kéri hogy engedd el és felengeded utána, akkor pofonegyszerű: Ha nem nyomod akkor veszi nyomásnak, tehát ha a gáznál játszod ezt el akkor felengedett gombbal gyorsulni fog, ha meg benyomod akkor nem gyorsul. Állítsd be újra. Féknél szintén. El kéne olvasni mit ír ki a játék nem fikázni.
#13056: Ha te nem látsz a játékban este akkor vak vagy. -
#13060 sztem nagyon barátságtalan ez a feket alapszín a szövegboxnál:) -
#13059 OFF TOPIKBA jöjjön valaki légyszi kéne egy kis HELP :S -
Gibor #13058 A lámpás dolgot kicsit félre olvastam :D Nade mind1 az részemről apróság lenne ha mellette hasonlítana egy kocsi viselkedéséhez a játékban kimutatott valami :D De eza roller megoldás eléggáz :D -
#13057 Nem szoktam se nfs-hez, se dirthöz, SIMA TDU-hoz szoktam. A gamepad beállításának meg nemtom mi köze van ahhoz hogy nem akkor engedem el a gombot, mert ha fordítva veszi be a tengelyt akkor legalább el tudok indulni a kocsival, csak max lefelé húzom a kis kart. De ez csak pörög alaphelyzetben, közben nyomja a féket. -
#13056 Féken kívül lényegtelen dolog az, hogy este nem látsz semmit?
Jól van :DDD -
Gibor #13055 Féken kívül ezek mind lényegtelen dolgok :D Legalábbis részemről :D De igazad van a fék az megint vicc... sok esetben felesleges használni mert elég a motorfék is. MR meghajtású Lotustól nemfélek hogy megfog csúszni HC módban xD billel.... azért ez vicc xd -
#13054 Az mi egyébként, hogy alig nyomom be a féket és megáll 5 méter alatt?
Meg este csak akkor világítja meg az utat a lámpa, hogyha a első lökhárítón ülsz, ha másik nézetbe vagy nem látsz lóf*szt sem! A rádiót meg kivehették volna nyugodtan szerintem. Hallgathatatlan zenék vannak benne.
Reménykedtem, hogy jó lesz, de ez a szint még a TDU1et sem üti meg.
Nagyot csalódtam... -
Gibor #13053 Azabaj hogy pont hogy NFS lett.... Irrálisan lehetetlenségeket művel az autó.... És hardcore módban nevetséges az egész.... alig pördül meg, ha megis pördül tök lehetetlen módon lehetetlenül.... Ez még NFS alá esett irányításilag. Az ugribugri billentyűzetes irányításról inkább megse szólalok. Sajnálom hogy ezt így elbaltázták.... :( -
#13052 Hát igen aki nfs-ekhez meg dirtökhöz szokott annak "szar" az irányítás!
Nem szar csak szokatlan itt ha nem jól veszed a kanyart kipördülsz mint a barom.
Rá kell fordítani kis időt míg megszokja az ember utána már tűrhető! -
#13051 Talán amikor írja hogy engedd el a gombokat akkor engedd el és akkor nem fordítva fog működni a tengely... -
#13050 Nálam kb 6 percig volt fent a játék, mivel még a kibaszott gamepadet se tudtam beállítani, ugyanis nem akarta bevenni a gombokat, ha meg bevette és minden faszának tűnt ez a szar automatán nyomta a gázt, és nem lehetett vele semmit se csinálni. Billentyűzettel meg egyszerűen szánalom az irányítás... -
twi452 #13049 Ott van legfelül "Fórum FAQ Chat Off/Warez", csak nem szúrja ki az ember szemét elsőre :D -
barmi #13048 OFF/WAREZ topik mehetne is a bannerba - be ! :DD -
barmi #13047 Az f@sza! Csak azt nem tudom hol a pében van az off topity !! :D A banner környékén nem igazán látom
-
Salki #13046 Azért köze nincs az ajánlott cpu-hoz a játéknak. Nekem pont az van, de szaggat. -
tom235 #13045 A kormány beállításoknál mit jelent a "speed factor"? -
#13044 jah nem a gtx460-al va na nyűg. Cpu kell neki mint állat. Ha valakit érdekel tettem az offtopikba pár képet, fps számmal (szintén gtx 460 + phenom II X4 965 3.7ghz) -
#13043 kipróbáltam,rászántam a délutánom nagyrészét,de nem tudom minek...CSALÓDÁS. ha lemegy az ára 4 ezer alá,akkor megveszem az online miatt,de amúgy én ezért egy fillért nem adnék. nagyon gyenge folytatása a színvonalas 1. résznek. -
szacsee #13042 Betában is szaggatott erősen ha 30 körül volt az FPS, vagy FFB-s kormánnyal tolta valaki.
Én is éreztem pedig nálam biztos nincs procilimit.
Egyre tudok tippelni, amiért lehet megkiabáltok....: konzolport.
Nem portolták át jól PC-re és ha kielégítő sebességgel akarod futtatni, akkor nagyon nagy ramsávszél kell neki. Clarkdale, Bloomfield és felette kell gondolkozni ~ 15000 Mb/ sec.
Anno egy ismerőssel csináltunk egy tesztet igaz Assassins Creed 2-vel de nála 4,5Ghz-en Q9550, 1800Mhz DDR3 P45-ös lapban ultra low grafikán ugyanazon a ponton 4850-el 49 FPS-e lett, nálam akkor egy ideiglenes 4670-el ugyanott 3,2-3,4 Ghz-es procival 3200-3400-as Uncore sebességgel megvolt.
3.5 Ghz és 1333Mhz-es ramsebességgel pedig megvolt a Vsync határa (60 FPS).
Viszont ne legyen igazam és ne amiatt legyen kevés az FPS. -
#13041 Na, a sok szakember:)) -
YencY #13040 Én 2 magos E6600 toltam GTX570 Golden Sample minden maxon, egy recenés se volt. -
#13039 2 magos procija van nem a 460gtx fexik meg! nekem szaggatott 2 maggal miután, csak proci csere lett 4 magra dupla fps kb..jó igaz HDreadyben, de 3 mag kell min ennyi. -
szacsee #13038
Az viszont kemény ha 460-al megfekszik.
Ha jól emlékszem VH-n 1920x1080-ban 35-45 FPS-el ment a játék HD5850-el és nálam is akörül 5770 CF-el. Viszont már nem tudom, hogy a játék miatt vegyek-e VGA-t? Megérdemli?
Én biztos, de nem tudok dönteni.
570-el tolta valaki... nyilatkozna hány FPS körül szaladgál?
grebber próbáld meg, hogy a környezeti részletességet visszaveszed highra. -
#13037 Hi all, aki esetleg már felfedezte a főváros körül a térképet, berakhatna egy screen shot ot, mert értelmes map-ot nem találtam még google segítségével:D
Köszönöm. -
#13036 Szép napot végre itthon. látom termeltetek ma is egy szép adagot :)
nah játék megrendelve remélem tartja a szavát a CD Galaxis hogy pénteken kihozza a futár.