Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Amint a Test Drive Unlimited 2 kapcsán pontosabb információkkal rendelkezünk, honlapunkon a játék elõjegyezhetõ lesz."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
ITT lehet regisztrálni a bétára, ha szerencséd van bekerülsz!
UI: a béta szerver nélkül nem fog menni, serial felesleges, crack nem lesz <#wave>#wave>
hát ebbe most nem megyünk bele 😊
A lényeg: a sport. Önmagadért, a közérzetedért, a kikapcsolódásodért, az egészséges testedért, egészséges gondolataidért és egészséges gondolkodásodért.
Just do it :)
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ha nem vagy biztos benne,hogy TDU2 miatt annyit kéne rákölteni,akkor ne tedd. Max nem játszol vele full grafikán. Én sem fogok vele fullon játszani,mert a VGA-m gyengusz,de én BIZTOS vagyok benne,hogy nem éri meg annyit rákölteni..nekem nem éri meg.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az E8400 most újan 42,a 955-öt Phenom pedig 43.
A Phenom nyílván erõsebb,tehát egyértelmûen azt éri meg megvenni.
Nekem E8400-am,az is elég bika proci,bitang mód jól tuningolható (bár én alapon használom).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mostanában tervezek gépet újítani és most egy x4 955-öt néztem ki pont olyan lappal mint a tied. Tudnál írni dolgokat a gépedrõl? Kíváncsi vagyok mekkora erõ és tuning van benne, érdemes-e kiadni érte annyi pénzt amennyit kér érte a srác. Vagy egyáltalán érdemes-e quadot venni. (Lehet elég lenne nekem egy e8400es intel is).
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Amúgy meló után jó dolog meginni egy vagy két üveg sört a kolégákkal, vagy bulizni is ellehet menni, élvezd a társaságot, de nem kötelezõ a bebaszás. Én haverjaim is eleinte mind kinálgatták, azt hamar rájöttek hogy én nem olyan vagyok. Olyan ember meg aki igazán menõ, viszont qrwa kevés van. Nem attól leszel menõ hogy qrwára bebaszol, jól öltözöl, játszod az eszed mások elött, stb,
attól leszel menõ ha saját magadat adod.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Pl. én sose drogoztam még,a cigi fos és csak házibulikon iszok,mert a városban minden drága és nem tudsz tõlük berúgni(rendesen).
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Most komolyan 😄
Másrészt:
"Inkább kockulok, minthogy drogozzak, cigarettázzak, meg hulla részeg legyek minden hétvégén"
Ezek nem menõ dolgok. Kurva jó nõket dugni pl menõ. Vagy szép autókat vezetni. Érdekes kajákat enni. Esetleg utazni a világ minden tájára.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Inkább kockulok, minthogy drogozzak, cigarettázzak, meg hulla részeg legyek minden hétvégén, mert hát a menõk mind ezt csinálják.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NEM.
Kritikus balfaszságra.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Óráról - órára elõjöttek a rinyapicsák a tukó részlegrõl, egymástól függetlenül de ösztönösen, hogy zsepi nélkül összekönnyezzék a topikot értelmetlenül, de már a nyakukon volt a hiszti is. (Azt megúsztuk.)
Majd jöttek az igen okos fiúk, akik próbálták megvígasztalni a zokogó társaságot, de õk csak jobban rákezdtek.
Viszont gameplay videó az továbbra sincs, szal ismét megérte 100000 -ik rinyaparti. Na peace.
és
volt/ van 1-2 igen okos fiú, akik leoltják õket bukolikus stílusban, hogy mit nyáladzanak 😊
Viszont gameplay video - na, az továbbra is nyista 😄
Just do it :)
Egy hétig nem voltam, valaki összefoglalja nekem a fontos történéseket? (Esetleg van már gameplay videó?)
na de nem akarok offolni.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Atomkockák vagytok, vagy mi van ? Menjetek csinálni valami értelmesebb dolgot is a gép elött nyavajgás helyett,