40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#13116 Ezért jó sokat kellett szívni! -
#13115 Van olyan. Nem is kevés. Azokból a szúnyogból mi is kérünk. -
#13114 Tuti vétel! -
komiki #13113 Udv.Felemás vélemények,több rossz mint jó.Mondja már valaki hogy érdemes megvenni.Van egyáltalán olyan aki megveszi,vagy csak engem fognak a szúnyogok csípni esténként Ibizán?:) -
#13112 Hát ha csak itt nézed is vannak, de akárhol olvasom, a többség fikázza, tegyükhozzá, hogy nem ok nélkül.
Meglepödnék, ha nem bukna hatalmasat a játék ezek után. Talán akkor kedves "tojok a fejetekre, habár fütfát ígértem" Eden elgondolkodik. -
shumika #13111 alt+enter -
dregnarr1 #13110 Alt+Enter. -
#13109 Hát igen, jól el lett "rontva" a gém. Hátha javítják a hibákat... Amúgy mit csináljak hogy teljes képbe nyomja a játékot? Mivel nekem alapban ablakosan indítja a játékot. LOL :D -
dregnarr1 #13108 Atyaúristen!
Nagy szerencse, hogy megvétel előtt kipróbáltam.. "Ezt vedd meg!" franchise-ban a helye... Rohadtul sajnálom, de egyben hálát adok az égnek, hogy volt eszem vétel előtt "ellenőrizni".
Egyetlen pozitív dolgot találtam benne, mégpedig hogy jobban fut a gépen, mint az első rész (itt mindent maxra véve tudtam minimális lassulással játszani, elsőnél közepes beállítások mellett is erősen döcögött).
Edit: Óh, most látom, hogy vannak még páran, akiknek nem jött be:D
-
#13107 Naja... bár pár emberke igencsak feltette a szemellenzöt, vagy nemis tudom... ennyivel beérik? Most nem bántásból mondom... -
#13106 péntek reggel 8kor megjön aztán hajnalig szünet nélkül:D -
#13105 Simán! Elkrúzolgatunk majd együtt a szigeten! -
#13103 Simán lehet vezetni benne. Játszatok má mással ne itt szenvedjetek -
#13102 Jah kurvajó, csak éppen vezetni nem lehet benne, de minden mást igen... :D -
#13101 Hmmm.... Miket olvasok itt? Nekem tuti vétel!!! Amit eddig láttam, nagyon tetszik! Nem tudom, hogy mi a baj az irányítással, felismerte a G25-öt, aztán kicsit babráltam vele, azóta tökéletes. Egy nagy hibát vettem észre, az pedig nem más, mint hogy nem tudom fullba futtatni - de ez nem a játék hibája.
Amit eddig láttam:
8/10. -
#13100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Házat lehet alakítgatni, asztal színét változtatni stb. A falon lóg egy kép keret amibe saját fotót lehet kitenni. (játékban készítesz egy képet és azt teszed ki a falra) nagyon ötletes. -
Gibor #13099 Igazad van sajnos... De nemértem miért van a logóban egy Havok logó.... Mivel a kocsin láthatóan számolt fizika nincsen.... és lehet most oltogatni engem megint.... de rettenetesen csúnyán néz ki a kocsi mozgása és viselkedése. -
#13098 "da nélkül és itt hcban kb ugyanazt kapom"
ez egyszerűen csak nem igaz :)
olyan fals módon csapódik ki a kocsi segge, annyira hihetetlen és leegyszerüsített a fizika, hogy legszívesebben ordítanék :(
nemtudom próbáltad-e billentyűzettel, külső nézetből, de ott látni/érezni leginkább, mennyire nem számol semmit a játék, hanem csak le van szkriptelve néhány "akkor...ha" eset :(
pl:
HA nyomom a gázt ÉS kanyarodok ÉS a sebesség < 80 AKKOR kocsimodell forgat
egyszerűen távolról se érezni, hogy ez most autó. a TDU1 is sokszor fura volt, de ehez képest az szinte szimulátor :)
vagy szintén egyszerű: fék - mintha egy papírkocsit kéne megfognia. -
#13097 én is, azt még úgy ahogy lehet irányítani.
jó persze aláírom, hogy ezen a gépen a tdu 1-et toltam. (azt se fullon) így kész csoda hogy egyáltalán ez megy rajta... így azért ez is nehezíti az irányítást... -
DAntetu #13096 hát még motorral:) hcben volt egy mesterem, azzal ugrattunk akkorákat.. volt flashelés.. :)
érdekes volt :) -
HUN BECSEHELY #13095 Én megvárom amig megjön a galaxis-tól.Addig meg olvasok jó sokat. -
#13094 A kategóriákat nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni, mint az első részben. Ez így egyelőre átláthatatlan nekem. :( -
#13093 MUSTANG -
shumika #13092
kapásbol delta-t választom xD -
#13091 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vissza kell adnod a Ferrariját, elvisz valahova, aztán a használtautó kereskedéshez ahol választhatsz a 3 kezdő autó közül (Lancia Delta, Lotus Esprit, Mustang) meg kapsz egy rozzant lakókocsit lakásnak -
shumika #13090 ezutá mijön? -
#13089 Azért ne mondd már hogy a fékezés nem zavar.... -
#13088 Elejéről vélemény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elkezdtem játszani vele.... hm milyen fasza kis parti van az elején, kiválasztod kivel leszel, szól a zene medencében csajok, majd jön egy fullos nő. Szól hogy hát gyere a garázsba ott a szülinapi ajándékod... oké... lemegyek kaptam egy ferrarit nyami nyami... jó nő hatalmas ház, jó kocsi... de lennék a srác helyében... elmegyek vezetni... majd egyszercsak "WAKE UP... kopp kopp WAKE UP!!!" jajj ne, de bizony ez mind csak álom volt... -
Salki #13087 NIncs az irányítással semmi baj, csak sokat kell szenvedni, mire élvezhető lesz. Grafika csak low-n megy, megeszi az egész videókarim, de még így is nagyon nagyon ott van. Hang meg nem érdekel.
9/10
Biztos vétel. -
barmi #13086 téháiksz -
#13085 Use FF/Opera/Chrome. -
#13084 -
barmi #13083 Tényleg ott van! de az normális, hogy ilyen a lap teteje? (ie8) ::
-
HollandRules #13082 Engem úgyse tudtok lehangolni ,sztem iszonyat jó game lesz főleg online!!! -
#13081 Nekem az első rész HC módja nem jött be, nonhcban játszottam, da nélkül és itt hcban kb ugyanazt kapom úgyhogy nem csalódtam túlságosan nagyot. A legelső bétához képest pedig kellemes csalódás. -
#13080 Hát azért az 1.-ben a HC mód picit túlzás volt. A valóságban nem lehet egy autóval repülni :D -
#13079 minden opciot kipróbáltam mindenre állitani, hogy lássam a lehetőségeket - hogy egyből a maximális élményt kapjam :) és micsoda vigyorral fogadtam, hogy jéééé, alapbol van HC mód!!!!
akkor még azt hittem, hogy ez AZ a HC mód ... :/ -
#13078 nem valami nagy játék. Inkább shift 2-re fogok beruházni. -
#13077 Okés, csak nem mindenki találja meg hogy hol kell állítani, bár belőled azért kinéztem, hogy megtaláltad. :) -
#13076 már a kérdés is sértő, úgyhogy erre nem is válaszolnék :)