40335
  • TothLaci
    Ezért jó sokat kellett szívni!
  • jofer
    Van olyan. Nem is kevés. Azokból a szúnyogból mi is kérünk.
  • gduck
    Tuti vétel!
  • komiki
    Udv.Felemás vélemények,több rossz mint jó.Mondja már valaki hogy érdemes megvenni.Van egyáltalán olyan aki megveszi,vagy csak engem fognak a szúnyogok csípni esténként Ibizán?:)
  • MikX
    Hát ha csak itt nézed is vannak, de akárhol olvasom, a többség fikázza, tegyükhozzá, hogy nem ok nélkül.
    Meglepödnék, ha nem bukna hatalmasat a játék ezek után. Talán akkor kedves "tojok a fejetekre, habár fütfát ígértem" Eden elgondolkodik.
  • shumika
    alt+enter
  • dregnarr1 #13110
    Alt+Enter.
  • zsee69
    Hát igen, jól el lett "rontva" a gém. Hátha javítják a hibákat... Amúgy mit csináljak hogy teljes képbe nyomja a játékot? Mivel nekem alapban ablakosan indítja a játékot. LOL :D
  • dregnarr1 #13108
    Atyaúristen!
    Nagy szerencse, hogy megvétel előtt kipróbáltam.. "Ezt vedd meg!" franchise-ban a helye... Rohadtul sajnálom, de egyben hálát adok az égnek, hogy volt eszem vétel előtt "ellenőrizni".

Egyetlen pozitív dolgot találtam benne, mégpedig hogy jobban fut a gépen, mint az első rész (itt mindent maxra véve tudtam minimális lassulással játszani, elsőnél közepes beállítások mellett is erősen döcögött).

Edit: Óh, most látom, hogy vannak még páran, akiknek nem jött be:D

• MikX
    Naja... bár pár emberke igencsak feltette a szemellenzöt, vagy nemis tudom... ennyivel beérik? Most nem bántásból mondom...
  • Ztech
    péntek reggel 8kor megjön aztán hajnalig szünet nélkül:D
  • jofer
    Simán! Elkrúzolgatunk majd együtt a szigeten!
  • gduck
    Simán lehet vezetni benne. Játszatok má mással ne itt szenvedjetek
  • drot
    Jah kurvajó, csak éppen vezetni nem lehet benne, de minden mást igen... :D
  • jofer
    Hmmm.... Miket olvasok itt? Nekem tuti vétel!!! Amit eddig láttam, nagyon tetszik! Nem tudom, hogy mi a baj az irányítással, felismerte a G25-öt, aztán kicsit babráltam vele, azóta tökéletes. Egy nagy hibát vettem észre, az pedig nem más, mint hogy nem tudom fullba futtatni - de ez nem a játék hibája.

Amit eddig láttam:

8/10.
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Házat lehet alakítgatni, asztal színét változtatni stb. A falon lóg egy kép keret amibe saját fotót lehet kitenni. (játékban készítesz egy képet és azt teszed ki a falra) nagyon ötletes.
  • Gibor
    Igazad van sajnos... De nemértem miért van a logóban egy Havok logó.... Mivel a kocsin láthatóan számolt fizika nincsen.... és lehet most oltogatni engem megint.... de rettenetesen csúnyán néz ki a kocsi mozgása és viselkedése.
  • arty
    "da nélkül és itt hcban kb ugyanazt kapom"

ez egyszerűen csak nem igaz :)

olyan fals módon csapódik ki a kocsi segge, annyira hihetetlen és leegyszerüsített a fizika, hogy legszívesebben ordítanék :(

nemtudom próbáltad-e billentyűzettel, külső nézetből, de ott látni/érezni leginkább, mennyire nem számol semmit a játék, hanem csak le van szkriptelve néhány "akkor...ha" eset :(

pl:

HA nyomom a gázt ÉS kanyarodok ÉS a sebesség < 80 AKKOR kocsimodell forgat

egyszerűen távolról se érezni, hogy ez most autó. a TDU1 is sokszor fura volt, de ehez képest az szinte szimulátor :)

vagy szintén egyszerű: fék - mintha egy papírkocsit kéne megfognia.
  • gabo91
    én is, azt még úgy ahogy lehet irányítani.

jó persze aláírom, hogy ezen a gépen a tdu 1-et toltam. (azt se fullon) így kész csoda hogy egyáltalán ez megy rajta... így azért ez is nehezíti az irányítást...
  • DAntetu
    hát még motorral:) hcben volt egy mesterem, azzal ugrattunk akkorákat.. volt flashelés.. :)
    érdekes volt :)
  • HUN BECSEHELY
    Én megvárom amig megjön a galaxis-tól.Addig meg olvasok jó sokat.
  • [HUN]FaTaL
    A kategóriákat nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni, mint az első részben. Ez így egyelőre átláthatatlan nekem. :(
  • Met
    MUSTANG
  • shumika

kapásbol delta-t választom xD
  • [HUN]FaTaL
    Vissza kell adnod a Ferrariját, elvisz valahova, aztán a használtautó kereskedéshez ahol választhatsz a 3 kezdő autó közül (Lancia Delta, Lotus Esprit, Mustang) meg kapsz egy rozzant lakókocsit lakásnak
  • shumika
    ezutá mijön?
  • drot
    Azért ne mondd már hogy a fékezés nem zavar....
  • gabo91
    Elejéről vélemény
    elkezdtem játszani vele.... hm milyen fasza kis parti van az elején, kiválasztod kivel leszel, szól a zene medencében csajok, majd jön egy fullos nő. Szól hogy hát gyere a garázsba ott a szülinapi ajándékod... oké... lemegyek kaptam egy ferrarit nyami nyami... jó nő hatalmas ház, jó kocsi... de lennék a srác helyében... elmegyek vezetni... majd egyszercsak "WAKE UP... kopp kopp WAKE UP!!!" jajj ne, de bizony ez mind csak álom volt...
  • Salki
    NIncs az irányítással semmi baj, csak sokat kell szenvedni, mire élvezhető lesz. Grafika csak low-n megy, megeszi az egész videókarim, de még így is nagyon nagyon ott van. Hang meg nem érdekel.

9/10

Biztos vétel.
  • barmi
    téháiksz
  • [HUN]FaTaL
    Use FF/Opera/Chrome.
  • lolSL
  • barmi
    Tényleg ott van! de az normális, hogy ilyen a lap teteje? (ie8) ::

• HollandRules
    Engem úgyse tudtok lehangolni ,sztem iszonyat jó game lesz főleg online!!!
  • [HUN]FaTaL
    Nekem az első rész HC módja nem jött be, nonhcban játszottam, da nélkül és itt hcban kb ugyanazt kapom úgyhogy nem csalódtam túlságosan nagyot. A legelső bétához képest pedig kellemes csalódás.
  • gduck
    Hát azért az 1.-ben a HC mód picit túlzás volt. A valóságban nem lehet egy autóval repülni :D
  • arty
    minden opciot kipróbáltam mindenre állitani, hogy lássam a lehetőségeket - hogy egyből a maximális élményt kapjam :) és micsoda vigyorral fogadtam, hogy jéééé, alapbol van HC mód!!!!

akkor még azt hittem, hogy ez AZ a HC mód ... :/
  • Prince23
    nem valami nagy játék. Inkább shift 2-re fogok beruházni.
  • [HUN]FaTaL
    Okés, csak nem mindenki találja meg hogy hol kell állítani, bár belőled azért kinéztem, hogy megtaláltad. :)
  • arty
    már a kérdés is sértő, úgyhogy erre nem is válaszolnék :)