40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#13035 Engem csak megerősített,főleg amióta megvan az atom:) Biztos megveszem.A fizika teljesen élvezhető,ne a kezdő autókat nézd,azokkal tényleg nehéz kisodródni az útról...Próbáld ki az atomot. -
Neoncsoves #13034 hát a graf tetszik, a környezet tetszik, a vezetési élmény inkább érdekes/szokatlan... őszintén én elgondolkoztam azon hogy lemondjam-e az előrendelést :\ -
HollandRules #13033 Nekem semmi problémám a gammel, grafikalag tökjó, az autók gyönyörűek és vezetésbe is nagyon jó! -
#13032 Nem az, szimplán béna, simán be lehet állítani. -
YencY #13031 De egyben van hozzá köze, mégpedig a grafika. Lehet a fejlesztők nem látták a Dirt-öket, a Gridet, NFS-eket, GT5öt stb. -
HUN BECSEHELY #13030 Szerintem ide ird le: ide -
#13029 nekem tetszik a feeling -
#13028 Igazából csak hummernél tapasztaltam eddig ezt a kuplungal indulásos bugot... De volna mit javítani rajta.
Jah igen a csaj mellei nagyon durván faszán mozognak :D úgylátszik nem csak én vettem észre -
Neoncsoves #13027 azért nem fostalicska, viszont az 1-hez feelingben nem sok köze van ... -
YencY #13026 Én csak a véleményemet irtam, de szerintem evvel nem leszek egyedül. Fostalicska az egész játék. -
Neoncsoves #13025 sikerült belőni a kormányt. simán detect device és utána nem állítottam semmit (eddig úgy tűnik az volt a baj hogy állítottam). hát a kocsit elég hamar középre rántja, még nem is fordítottam be teljesen középre a kormányt de ő már rántja a kocsit középre, mindezt hardcore módon :S -
HUN BECSEHELY #13024 -
YencY #13023 Ne haragudjatok, de 2011-ben kijönni egy ilyen gagyi grafikával és irányítással. (GTX 570 minden very high, Logitech F710 xbox gamepad). Szellem város, sehol egy járókelő, az aszfalton lévő víz nem csapódik fel, a kocsik mintha sínen közlekednének. Hangulat 0. Pedig az egyet nagyon szerettem, de ez lerombolja nimbuszát. Sajnálom azt aki megvette. -
twi452 #13022 Fején találtad a szöget, kb annak a korosztálynak :) -
Neoncsoves #13021 azért elég vicces hogy a kormányzást nem sikerült normálisra megcsinálni, de azé a csaj mellei mozognak ahogy kell -
HollandRules #13020 weheheheh :D De megmarta .D -
#13019 ezt hivják nfs szindrómának. -
Neoncsoves #13018 200 fokkal még szarabb -
HollandRules #13017 Nekm csak 200-at tud de sztem úgy legfaxább..... -
Neoncsoves #13016 360 fokon volt, most leraktam 200ra megnézem... -
HollandRules #13015 Állítsd kisebbre ,ha 900fokos a kormányod. -
Neoncsoves #13014 gyerekek... kormánnyal iszonyat szar. ugyanakkora holtjátéka van a kormánynak mint a srácnak a videjón -
HollandRules #13013 Én kaptam 1 visszaigazoló levelet hogy okés, megrendeltem....És utánna hívnak. -
#13012 De az nem ér semmit!!! Itt nem az érzékenységgel van baj -
#13011 Ezzt nem hiszem el... :O
Kövektező a szitu: kuplung teljesen benyomva. berak 1, padlógáz. kuplung gyök2 sebességgel elked kiengedni. A szabályzás elkezd lassulni, a kocsi egy helyben áll, mintha be lenne húzva a kézifék. Egy ponton pedig mikor elkezdi fogni a kuplung, a kocsi nem halad egy lépést sem, egyszerűen lefullad. PADLÓGÁZNÁL, 1-esben!!!
Ha viszont nem használsz kuplungot, simán el tudsz indulni. Kérdem én, 6 éveseknek tervezték ezt a játékot??? -
#13010 A kuplung érzékenységét is be lehet állítani valahol, ha jól emlékszem. -
#13009 Nah. Kormánnyal mindjárt más :)
G25-öt simán érzékelte, de:
a kormány holtjátékot nem csak a deadzone levételével kell állítani, a steering sensitvity-t teljesen balra kell húzni.
Egy valami viszont nagy csalódás: a kuplungozás.
Elindulásnál nem lehet szépen kuplunggal kigyorsítani. Szörnyűűű :S. Ha valaki rájön hogy mégis, hogy lehet, légyszi segítsen!!! -
shumika #13008 dhembaj -
#13007 Összegyűjtöm a lét talán a Koenigseggre, aztán végeztem a single küldetésekkel!:) -
#13006 cdgalaxy-s most írt, hogy ha akarom véglegesíthetem a megrendelést, de én sztem 576-ra várok (az közelebb van :D) leszrom milyen autót adnak :) -
trucksimfan #13005 [/u]Ez még mindig nem a konzol topic![u] -
shumika #13004 Kedden gyün eredeti X-re xD -
SNOG4RD #13003 hidd el amint felmehetsz onlinera,máris ugrik a játékélmény az egekbe :)) -
trucksimfan #13002 jó az aláírásod! még beleírhatnád esetleg a FAQ olvasást is -
HollandRules #13001 Ó basszus -
#13000 Nekem nem, pedig óránként nézem a méljeimet. -
#12999 576-ból még nem jeleztek vissza senkinek? -
trucksimfan #12998 antifanatic!!!
gyerekek, álljuk körbe, és jól "spamoljuk meg" -
#12997 Ezzel nincs is gond, de nem érhető el olyan egyszerűen a kedvenc járművek többsége, mint az első részben. Yachtról meg ne is beszéljünk.
Lényegében ami van újítás, azt orrunk elé lett vágva szinte a start óta, és ugyan azokat ismételgeti egész végig, csak más besorolásban, ugyan olyan, de erősebb, és több kihívásban.
Nem azért írom, hogy mutassam, mennyire gyenge farok vagyok, előbb rendesen le is lettem cseszve az miatt, hogy napok óta, egyfolytában, sötét szobában játszom, mert ha már ki süt a nap, akkor lőttek az időmérőnek, ha valaki megmozdul a házban, akkor is lőttek az időmérőnek, de ha éppen hajnal felé van, és automatikusan lekapcsol a kocsi világítása, miközben nincs még olyan világos, már lőttek az időmérőnek...
Versenyek meg nagyon könnyűek, ugyan azok mind végig...
Meg van egy két bejátszás, hogy kiakad Miami Harris, meg a másik karakter belerúg az autóba, és meg van oldva minden. Ibiza nagyon szép, és hangulatos, de már ezt sem lehet élvezni, mert az a sziget jelenlegi formában ki van játszva.
Na mindegy, megveszem az egyik kedvenc autómat 2 milláért, oszt végeztem! :D -
#12996 Ez a játék elsősorban egy autós fészbuk, nem offline kínlódás:)