Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen? Az egész szigetet? Menny el hozzájuk segíts nekik, 3 nap múlva várjuk a teljes játékot.<#worship>

Az jó, hogy hallgatnak majd a bétatesztelõk tanácsaira, kéréseire és hibajelentéseire. Így ki is tudják majd javítani a hibákat és új ötleteket is belevihetnek.
pxxl
jah kb ugyanazt a trailert kaptuk meg 5x 😄

All hail the double x!

pxxl
érdekes, mert nemrég még azt mondták, hogy az újságírók gykorlatilag teljes játékot kaptak. akkor most mivan?

All hail the double x!

Mi lehet? mondjuk egy komlett játék... Szerinted miért nem láttunk trailerbe rendõröket,(1 be volt de aze mutatott semmit) Miért nem láttunk 5-nél több autót? Miért nem láttunk gameplayt? Miért nem tudott az atari túl jutni az éjszaka-nappal változáson, az idõjáráson... Amiket leírtak hogy mik lesznek, annak az 5%-t kb megkaptuk trailerbe, persze az összes trailer egy semmitmondó volt... Mert lényeget nem láttunk csak hogy autó forog autó pörög autó megy lemegy a nap felkell és 5 ember táncol... Jeeee ez lényegébe amit a trailerekbe mutattak grafikailag meg mindenhogy max 3nap alatt lelehet programozni modellezni stb ha van egy grafikus motorod... Szóval nem nagyon erõltetik a játékot....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Hivatalos oldalon a hír vége felé van:
We will be announcing the new Beta dates shortly, as well as revealing exclusive Beta tester rewards, as a thank you for their patience and continuing support.

Szóval azokat az exkluzív in-game cuccokat csak azok kapják majd akik be is kerültek a zárt bétába?

Muttley
Igen ciki ill. inkább égõ.
Igaz Usamen és HunFatal 😉
Errõl csicsergünk már jó ideje.
Most talán hozzátok is eljut a dolog és lehet bennünket megkövetni.
Bár Usamen, tõled nem várjuk el... <#beka3>

Annyira, de annyira várható volt.
Sebaj, inkább dolgozzanak rajta még és kapjunk egy jót (!), mintsem kiadjanak egy fekáliát, amit lehúzhatunk a WC-ben.
Az egészben az a fájó, hogy mi a herének hitegettek, h így-úgy szeptember.
Na, de mind1 xD
Na, szóval, akkor listába felvéve, jövõõõõõõõõõre gyün a SpecOps:TheLine,GhostRecon:FutureSoldier,Homefront,Bulletstorm,GearsofWar3,ForzaMotorsport4,MetalGearSolid:Rising,MortalKombat:Fatality,AceCombat:AssaultHorizon,OperationFlashpoint:RedRiver éééééééééés a TDU 2 <#nevetes1>

Just do it :)

cSuwwi
milyen böngészõd van? portable firefox?

shit happens

gduck
Pixxel!

Valami bibi van!

A hozzászólás szerkesztése helyett, ez jelenik meg: "SPOILER! - Kattints ide a megjelenítéséhez"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Az anyósülés miatt már így is 16 fõs, úgy már 32 fõs lenne <#wave>

gduck
Eddig nem sajnáltam, de most már nagyon, hogy nem jutottam be a bétára <#shakehead>

Dante73
Azért egy cirka fél éves csúszás....
Mi lehet az, amin változtatni kell? Mi az, ami nem pár nap, 1-2 hónap, hanem mindjárt fél év? Szerintem valami nagyon alap dolgot szúrhattak el, mint például a multi leprogramozása.
De nézzük a dolog jó oldalát.
1; Az eddigi videók alapján a fizika nagyon gagyi volt. Remélem, jobb lesz.
2; nem 8, hanem 16 fõs multi-mókát kaphatunk esetleg... (16 verda azért mindjárt másképp hangzana, az már krúz lenne...)

http://www.freetvmaci.info/

Ha jól tudom a fejlesztés nem ment folyamatosan abban a 4 évben. Úgy emlékszem, hogy az Atari pénzügyi gondjai miatt volt, hogy csak állt az egész project.

Amúgy várható volt. Az E3 idején a rendõrös részhez még egy sor kódot nem írtak meg. Kissé sokat vállaltak és most le vannak maradva. És akkor most még több dolgot akarnak belerakni....

#6355 - Erre nem találtam forrást, hogy március. A hivatalos oldal is csak 2011 Q1-et ír.
Ezt tudta mindenki.

Semmit, ez az egész egy kamu, 40nappal a megjelenés elött senki nem csinálja hogy nem ad ki semmit a játékáról.... Eddig megkaptuk amit megtudtak adni, kb az sem kizárt hogy 10autónál nincs több a játékban.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jamirofan89
Csak semmi pánik!<#vigyor> Így lesz elég ideje mindenkinek,hogy fejleszteni tudja a hardvert!
Ezzel akarok majd TDU-zni 😮

Fehercsoki
Szerintem aki jelentkezett,tehát nem csak az aki be is jutott.

pxxl
de ezek am mit csináltak 4 évig? rég kész kellene lennie -.- nem halasztgatni :/

All hail the double x!

LeWyTy
"akik már jelentkeztek a béta tesztelésre, egy még be nem jelentett exkluzív in-game tartalmat kapnak jutalmul"

EZ arra is vonatkozik aki jelentkezett de nem kapott beta-t?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Nekem szintén😄 Bár jobban örültem volna ha karácsonyra TDU 2t kapok,de így is jó!Most szeptemberben úgy sem tudtam volna megvenni:S

úgyis márciusban lesz a szülinapom.. a végén még tényleg megveszem megjelenés napján.. <#idiota>

Prince23
pxxl
hagyom sztem had számoljon tovább 😄 úgyis folytatja mínuszban 😄 megnézzük mennyit késik a bejelentett megjelenéshez képest

All hail the double x!

samsung123
ennyit a 42nap hátralevõ idõhöz....monjuk csak egy "egyest" kell eléini<#idiota>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
meg hát esélyes lett volna az év játékára, de év elején kiadni egy játékot... mire eljön a díjosztás már kb el is felejtik :/

All hail the double x!

samsung123
áh. beszraok...remélem január környéke lesz...de, valszeg ebbõl március-április lesz, akkor jelennek meg általában a jobb játékok. azéert egy október végei csúszás nem fért volna bele? ennyire nincsenek kész amikor szeptemberben ki akarták adni..furcsa(meg a karácsonyi szezon is kapóra jött volna). <#szomoru1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ugye megmondtam.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Falkon
Remélem én egy W124-et, vagy egy Gnx-et kapok! <#hehe><#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Biztos nem az lesz. Azt írják, hogy még be NEM jelentette dolgot kapunk. Amúgy a hivatalos oldalon levõ account alapján biztos ki lehet osztogatni a jutalmakat.
pxxl
lol... :/

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Ja nem is. Majd akkor arra leszek kíváncsi hogy oldják meg hogy nekem külön legyen saját exkluzív kiegem... Am sztem megkapjuk a 370z-t amit az elõrendelésesek is kapnak!
Törölt felhasználó
<#nevetes1><#nevetes2><#hehe><#eplus2>Marketing fogás mi???? Nem állnak sehol, azért nincs mit mutatni.... Mondtuk mi! Meg kíváncsi leszek arra a nagy ingame tartalomra is! Kb amint megjön az e-mail, 10 percen belül kint lesznek a nagy tartalmak minden TDU2-es honlapon is... Pfffff
Fehercsoki
Hát várható volt,de erre azért nem gondoltam volna...Ez nagyon sok.

Legalább akik jelentkeztünk béta kapunk megjelenéskor valami extrát, plusz szerintem még idén csak bekerülünk bétára is. Annyira nem is vészes a helyzet.
Négy év után az Atari idén márciusban jelentette be, hogy érkezik a Test Drive Unlimited folytatása idén szeptemberben.

Most viszont a kiadó bejelentette, hogy a versenyjáték megjelenése csúszni fog, egészen 2011 elsõ negyedévéig. Az fejlesztõ Eden Games ígéri, hogy az extra idõt a hibák javítására és a multiplayer élmény fokozására fordítják.

Az Eden Games vezetõ producere Nour Polloni elmondta, hogy a több idõ lehetõvé teszi számukra, hogy figyelembe tudják venni a fejlesztésnél a játékosok visszajelzéseit. A játék béta tesztelése is már jó ideje késik, de a következõ hetekben nyilvánosságra hozzák az új idõpontokat.

Amolyan vigaszként szolgálhat, hogy a kiadó megígérte, hogy azokat a játékosokat akik már jelentkeztek a béta tesztelésre, egy még be nem jelentett exkluzív in-game tartalmat kapnak jutalmul. A Test Drive Unlimited 2 XBox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re fog a jövõ év elején megjelenni.

forrás: GameSpot
somdav95
Hátha megcsinálják legalább jobban a játékot és nem basszák el 😊 Viszont ha a fizika még ígyse üti meg az elsõ szintjét az eléggé gáz lesz 😊

Pfúú. Végül csak bekövetkezett amitõl féltünk, késni fog. Nem is keveset. 😞
somdav95
várható volt 😊

Fehercsoki
Nekem eltûntek a gombok a bannerbõl:S (FAQ,warez topik linkje stb.)

pxxl
<#vigyor2><#vigyor3>

All hail the double x!

Köszi a muzsikát <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
bekerült a lehetséges hátterek közé (random 4 kép van most)

All hail the double x!

<#hehe>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

akyyy
amugy az nagyon zsír, hogy a topik látogatásához nagyobb gépgény kell lassan, mint magához a játékhoz 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Minek már ide kilincs? Új technologia =)

#6325: Szerintem egy kék bõr kesztyû az... xD

milk4
Szerpentin😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Willi Betz
Nincs kilincse😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Máté94
Az egy majom ha jobban megnézed 😄DDDDDDDDDD
Falkon
Májköl Dzsekson! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

A fõboss.