Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az is, hogy gondolom a média, akiknek kiadták kipróbálásra, azoknak is meg volt kötve a kezük, nem mondhatták el, hogy még sehogyan sem állnak.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mármint miért szaroskonzol? Ez tiszta üzlet, ésbizony a konzolban sokkal nagyobb az üzlet, akárki akármit mond.
(bár erõsen kétlem, hogy ez lenne az igazi indok, miért kellene a konzolos multit polírozni még fél évig? megeszi ezt valaki? 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként egyetértek, szerintem érdemes lenne lezárni a topicot, mert tök értelmetlen.
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Just do it :)
All hail the double x!
Nem volt és nem is lesz gameplay még 1 jó db-ig.
Miért?
Szerintetek (Usamen és Te, no meg ki ne hagyjam SötétBarom cartársat) okos marketing fogás.
Mondtátok ezt úgy, hogy köszönõ viszonyban sem vagytok a szakmával.
Szerintünk meg azért, mert sehol sincsenek még.
Ezt õk úgy kommunikálták, h így-úgy nem akarnak idõ elõtt túl sok infot közreadni.
Ti ezt benyaltátok és igen kultúrált stílusban arcon rókáztatok mindenkit, aki már akkor látta a nyilvánvalót.
Nem infora volt/ van szükségünk. Nem. Abból (és ígéretekbõl) bõven akadt.
Értékelhetõ gameplay videora. De az nincs. Mert nagyon nincsenek kész és most már a szavuknak sem sokan adnak hitelt.
Akkor ki is mondott pusztító sületlenségeket?
Tudod, úgy van ez, h ebben az iparágban, ha vkinek van vmi értékelhetõ portékája, az - mily' meglepõ - közzéteszi, érted. Tudod mééé? Meee, ebbõl él, vágod? 😉
Van egy viccem, only for you xD
Tudod mi a különbség a tévedés és az üvegtál között?
...
Az hogy a tévedés lehet fatális...<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Just do it :)
2000-ben már néztem az in game képeket, legkésõbb 2002-re ígérték, utána 2003-ra halasztották, 2007-ben megjelent. Na akkor már nem kellett...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
források:
- TDUC
-GAME.co.uk
Ráadásul a retek konzol miatt. Adják akkor ki PCre elõbb 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
All hail the double x!
mert én egy ilyet kérnék, ha van rá mód: <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Am én is keresem a pozitív oldalát. Addigra talán lesz mérnöki melóm és már élõben fogok motoron krúzolgatni mire ez kijön<#hehe>#hehe> Ja meg lesz rendes bika rendszer amin csak úgy folyni fog a kép<#idiota>#idiota>
hát minnyá' -fav lesz <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Sõt. Lehet azért késik, mert mondjuk PS3-ra nem készültek el vele... Ki tudja.
http://www.freetvmaci.info/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha ekkora a halasztás, akkor az már eléggé nyílvánvaló volt elõtte is, szóval remélem felgyújtják a házát annak, aki kijelentette hogy 21-én megjelenik.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -