Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis hamarosan újabb TDU2-es híreket fogunk kapni......
forrás: Twitter
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Egy hét után 9 új üzenet <#confused>#confused>
Mindenki üdül(t)? <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
A bannerel mi a helyzet amit kértem ? 😊
All hail the double x!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
forrás: http://forums.testdriveunlimited2.com

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A hivatalos kép a cikkhez:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én se szoktam ígérgetni ha tudom, hogy nem biztos hogy be tudom tartani. De manapság már trendé vált az ígérgetés.
gduck: Igazad van, és elnézést érte.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
Ez egy fórum és beszélgetünk, nem rinyálunk! Az meg hogy nem tetszik, hogy palira vesznek, már megbocsáss... Én se ígérek meg másnak 30x valamit, ha nem vagyok benne 110%-ig biztos <#wave>#wave>
Amúgy meg ez van, ha ráizgul az ember egy nyamvadt játékra! Sok kocka (nem mintha én nem lennék az)!
Még jó hogy vannak az életben jobb dolgok is amik érdekelnek engem, és ezért is nem tud izgatni egy várt játék csúszása.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
UI: ha valakit fél éve hitegetnek és utánna pofára ejtik, arra nincs magyarázat. Semmi gond nem lenne, ha nem mondták volna el MINDEN!!!! interjúban: "a játék szeptember 28.-án jelenik meg" <#szomoru1>#szomoru1>
itt max a gt5 lehetne esetleg ellenfél...de azzal sem egy kategória.
All hail the double x!
forrás: Amazon.com
Amúgy a neten elég sokan gondolják azt, hogy semmi gond nincs a fejlesztéssel, mivel korábban újságok szinte kész játékként emlegették és ezért azt gondolják, hogy az Atari egyszerûen csak gyáva és nem meri versenyeztetni a játékot az F1 2010, NFSHP, GT5 ellenében. Közben Diablo a TDU Central moderátora szerint, lehetséges, hogy azért választották januárt, mivel akkor jobbak lehetnek az eladások, hiszen ott lesz sokak kezében a karácsonyi ajándékként kapott pénz. Amibõl persze mindenki TDU2 fog venni. 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.