Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
...59,60,61,62,63 Köszönöm! Üdvözlünk benneteket Ibizáról a lányokkal.
Ki mit kér, válasszon:

Rosszra gondoltok, a pia a csomagtartóban. <#beka3>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

gduck
Bódog, bódog, bódog születésmnapot,
küldjön neked MZ/X egy TDU2 pakkot! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

boldog napot <#smile>
lehetne virtuálvilmos is?

pxxl
aztat a boldogat <#law><#alien>

All hail the double x!

boldogat!<#vigyor4>

Falkon
2-öt! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
Köszönöm! 😊 Egy virtuálsört?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Falkon
Boldog Születésnapot! <#pias>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
Várta én már 7 évet is játékra...STALKER. Aztán mikor megjelent, nem kellett.

Ezen a hozászoláson én csak mosolyogni tudok, ha te egybõl azt hiszed, azért írtam mert nekem semmi nem jó, és mert elégedetlen vagyok!
Engem nem érdekel, hogy mikkor jön ki, vagy, hogy mennyi infót adnak egy játékról. Tudod van számomra más ami jobban érdekel, és az az élet bizonyos dolgai!
Máskor inkább gondold végig (inkább többször is) ha elolvasod valaki írását, hogy vajon miért írta, és utána kritizáld.
Mind ha csak egy nyamvadt vitát akarnál kezdeményezni (ami bizonyos mértékig sikerült is)!<#ejnye1>

Ezzel én be is fejezem, és ezt ajánlom neked is!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Misi az ezredes
Elégedetlen magyarok, õszintén? Nem értelek...

Csoli31 : A magyar embernek semmi sem jó, lásd, a saját HSZ-ed <#levele>

Ha nem ad ki csak 1-2 képet. Kiadásig azt írtátok volna jajj ez az Atari nem képes kiadni képeket videokat közleményeket. Végre csinálhatnának is valamit. <#levele>

Ha adnak ki hírt. Van téma amíg ki nem adják vagy halasztják a kiadatást, onnantól meg megy a szapulás, hogy miért mutattak nektek valamit. <#levele>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gduck
Itthoni fórumon is írták (prohardver), talán valóban lesz már valami a bétából <#wave>

Azért már a bejelentés elõtt is rengeteg infó jött róla. Amúgy most már tényleg aktuális lesz a béta. Külföldi fórumon olvastam, hogy a béta kliens szedett le frissítést. Szólva a háttérben folynak a munkálatok. Reméljük lesz aki szivárogtat ki videókat... 😊
Vagy nem kellet volna ilyen hamar kiszivárogtatni híreket róla, hogy készül. Hanem szép csendben csinálni, és már csak akkor szivárogtatni infókat mikkor már biztosak benne, hogy nem jön közbe valami nagy gubanc. Mert akkor nem lenne ez a felháborodás egyes emberektõl.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Az is benne van, hogy még több, mint fél évet... Lehet az Eden túl sokat akart.
laci 700
Majdnem fél évet késni fog a game? 😞

adamfesto
😊 ki más...

Te vagy ott? xDD

adamfesto
Na akkor jogos a képem:

<#idiota>

Muttley
Ha ez igaz, akkor Atariék álmodjanak minden éjjel Kiszel Tündével.
Innen üzenem nekik: "Meg kõõõ csinálni jóóóól a játékot és ezerrel kell nyomni a hype-ot"
Egy másik játék topicjában egy szintén befosós fejlesztõgárda (de legalább õk õszintén elismerték és nem ködösítettek) kapcsán már mondtam:
Ilyen alapon ne induljon egyetlen úszó sem az olimpián, ha Michael Phelps a medence közelében van, meeee mekkora égés máááá másodiknak, harmadiknak..stb. lenni.
Még1x: Ha igaz a pletyi, az összes Atarist beköltöztetném 1 hónapra Gyõzikéékhez. <#vigyor1>

Just do it :)

Tomasz ott a banner felett a Chat.Használjuk azt neszemeteljünk ide.Amúgy ott a FAQ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Március?? Pofám leszakad, mire megjelenik ez a szerencsétlen játék, már elavult lesz ez a gép is..<#ijedt><#gunyos1> A tutilogó koncepcióján még kupaktanácsolok, az R8-ast lepattintottad!<#ejnye1><#nevetes1> Tényleg amúgy van valami gépigény elõreláthatólag megjelölve?

Tomikám március az a január .2011 Q1.Csináltass vmi tutko logot a Pixx L L mert így <#mf2><#eljen><#law><#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hello csajok!! Mi ez a januári megjelenés? Én azt hittem mire meg lesz a gépem már lesz TDU2 is, de még hivatalos oldalon kívüli pre-ordert sem találok. Most el vagyok szontyolódva.<#zavart2> De azért jó újra itt.<#smile>

akyyy
mondjatok nekme olyan zenéket, mint ai a trailerbe is van, ilyne tuning videó alá kéne betenni😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
Köszi az új híreket! <#wave>

Nem csoda, a megjelenési dátum még a hivatalos oldal FAQjában sincs kijavítva!

A megjelenésrõl eddig se volt pontos infó, csak elkezdték a januárt pletykálni... Én is úgy tudom, hogy még nem megy a béta.

eléggé érdekes, hogy ennyi idõ után még mindig nincs elkezdve a beta.. <#phone>

Az elmúlt néhány napban érkezett néhány apróbb hír. Sõt ha helyesek az infóim a béta tesztelés még mindig nem kezdõdött el. Csak megjegyezném, hogy Twitteres üzenetek alapján olvastam olyan feltételezést, hogy az Atari konkrétan az NFS Hot Pursuital való versenyzést akarja elkerülni. Nos nem húzom tovább, íme a legutóbbi néhány hír:

A Bonafide zenekar hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerepelni fog zenéjük a TDU2-ben is. Állításuk szerint a játék szept 15-én megjelenik, úgy látszik nem gyakran olvassák a híreket vagy csak az Atari elfejetett nekik szólni. Kétlem, hogy csak tréfa lett volna a csúszásról szóló hír. 😊

forrás: www.bonafiderocks.com

Egy másik, eléggé lehangoló hír a megjelenési dátummal kapcsolatos. A STEAM a TDU2 megjelenési idejét 2011 márciusára tette.

forrás:store.steampowered.com

Végül az utolsó hír a TGS 2010-rõl jött. Sajnos a Test Drive Unlimited 2 nem lesz ott a rendezvényen.

forrás: jeuxvideo
Nem a Pixxelel van itt a gond hanem a sok <#kocsog>el aki ide szarik.Minem világos ebbe?Csodálkozom hogy a Fatal nem írtmég de sztem belefáradt õ is(hogy húzzatok már az off topikba).Ha megjelenik akkor úgyis Lszabadul itt a pokol.De addig?Olvastam régebben egy új topikról amit egy(tonnaszámvannak) okostojás nyitott.Kiszereti az állatszexet?Címmel.Hát kezd most is ez lenni itt <#ejnye1><#boxer>

Töröld HG ezt plz

gduck
Még a bétát se sikerült elindítani. Sztem rájöttek, hogy a szeptemberi dátum még túl korai. 100% hogy az egész banda elment augusztus második felében nyaralni (lehet hivatalból Ibizára küldték õket <#nyes> ) és ezért van most ilyen nagy csend.

pxxl
hát az <#szomoru1>

All hail the double x!

LeWyTy
Hát elég lehangoló az új visszaszámláló

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Banner alatt pörög az idõ =) (ATI0021 Hsz-e fölött és a képek között) 😛

LeWyTy
Ahol a régi volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hol az új számláló ? Nekem valahogy nem üti ki a szememet. 😊

Már csak 180 nap 23 óra 59 perc xD

drot
Nézzétek a milliszekundum számlálót <#zavart1> Egyébként mióta rossz idõ van, nekem sincs semmi hangulatom a TDU 2-höz. Csak jelenjen má meg a Hot Pursuit<#banplz>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Gondolom mikor majd kijön, mész a bótba mint egy pincsikutya, és megveszed. <#eljen> A semmire azé ne írkálj már hülyeségeket, találd föl magad.

gduck
Annak hogy nincs új infó, ne vegye el a kedvedet <#wave> Addig játszál mással <#vigyor2>

UI.: pixxel, az új számláló lehangoló, tudatosítja a fél évet <#falbav>

pxxl
fõleg ha megnézitek az új számlálót... <#rinya>

All hail the double x!

milk4
Ja,engem már nem is érdekel annyira a játék.Szépen elqrták a fejlesztõk az egészet...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

na ezaz, addig sz*rakodnak meg nem adnak semmi hírt a játékról, hogy közben az nfs is visszatért az alapokhoz, összerakják egy faja többjátékos rendszerrel és lehetsz rendõr is.. ráadásul még idén megjelenik a játék...
nekem teljesen elvette a kedvem a tdu2tõl hogy semmi újdonság nincs, legalább heti 1-2 képet kapnánk..

MikX
Igazából vármi jól jönne már 😄

(Mi ez a hirtelen kommentelés? mindenki megunta a maffia2-t? 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Na arra én jobban várok, mint egy gameplay videóra.

Falkon
MOST autólistát!

😊 Én a mondatod elsõ felében nem lennék annyira biztos.

gduck
Azt hiszem szinte már mindent tudunk a játékról, béta jobb lenne <#wink>

Azé me kolbász.

LeWyTy
Ez még mindig miért hazudik nekem?!

A megjelenésig hátra van: 28nap 09óra 13perc 01mp

adamfesto
hurrá