40335
  • Neoncsoves
    vasárnap estig... de hülye vagyok :D

péntek estig akart lenni :)
  • Neoncsoves
    de amúgy kicsit aggasztó az 576 hozzáállása. legkésőbb szombat nagyon rossz esetben hétfő... gondolom pénteken a pestieknek viszik ki, én meg mint vidéki várhatok majd szombatig vagy vasárnap estig (volt már olyan hogy előrendeltem valamit és a futár este 7kor hozta pedig elvileg csak 5ig van szállítás:D)
  • FairCO
    alt+tab, aztán a kormányod profilerében a combined pedált állítsd separeted-re bazz ..
    vagy jobbat tudok .. mondd vissza az előrendelést, túl hülye vagy te ehhez ..
    aki ilyen alapvető szinten sem konyít a saját cuccaihoz, az játszon jojóval f@szom.
  • Neoncsoves
    azért durva mennyien nem tudják beállítani és ezért szidják a játékot (először nekem sem sikerült:D)
  • HollandRules
    Bejött ksözi..Nam égse mondom le az előrendelsét:D
  • [HUN]FaTaL
    Te is rosszul állítod be... Bazz olvassátok már el mit ír ki. Mikor kéri hogy engedj el mindent akkor engedj el, különben fordítva állítja a tengelyet és ez lesz amit írsz. Meg kormány beállításainál a combined pedals elől vedd ki a pipát ha be van pipálva (windowsban).
  • jofer
    Ibizán van 1.000.000 dodós körverseny?
  • pxxl
    jah hát ez az egyik fjucsör, úgyhogy kéne h működjön :D
  • Prince23
    Amúgy multiban érvényesek ezek a szociális közösségek? tehát multiba lehet menni buliba meg ienek?
  • pxxl
    nanemáá
  • HollandRules
    Jézusom kipróbáltam ezt a fost..És lehet visszamodnom az előrendelsét a kormányt gyerekek nem lehet beállítani.... a gázt beállítottam viszont amikor a fékre lépnék azt írja ki ez a pedál már bvan állítva! WTFF??
    Jah meg automatán megy...
  • 111222
    Hali ! lenne egy olyan kérdésem hogy csak XP SP3-mal megy ? Meg intel e4500 2.2 512 vram 2gb ram menni fog? igaz egy pöttyet haldoklik a vidi kari néha csak nagyon ritkán 2-3havonta cod4-nél van egy kék halál szal annyi h nem öli meg a gépet?
  • gduck
    Na ez gáz. Akkor illő lenne neki észrevennni. Nincs ötletem
  • arty
    nem tudok mit kezdeni azzal, aki az első rész után a másodikra szimet várt... én egy élvezetes árkáddal is ellennék, legyen tapadás, rövidebb féktáv, ez mind nem zavar(na) - csak ne lenne ennyire doboz érzete az autó irányitásának.

és hogy szidta valaki az első részt is? az miért gond? talán hibátlan volt?

"Tulajdonképpen ezért nem az került bele a 2-be."

??? ha az elsőt szidták az emberek, hogy nem elég szim, akkor erre a fejlesztő dacból még jobban lebutitotta? ezt nem gondolhatod komolyan...
  • jofer
    Még, amikor előrendeltem, akkor írták, hogy várjam a futárt. Azóta semmi. De a honlapjukon ott virít a megrendelésem. Gondolom, minden a legnagyobb rendben. Csütörtök este lefekszem aludni, éjfél után pár perccel csenget a futár, hogy meghozta a játékot. Pénteken be se jövök dolgozni. Én így képzelem el. Szóval no para!
  • grimm13
    igen igen
  • gduck
    USB-s? dxdiag progiban a DX Input eszközöknél látszódik?
  • jocking
    Én náluk rendeltem elő, azt mondták, legkésőbb szombaton, legeslegrosszabb esetben jövő hétfőn lesz meg.
  • grimm13
    kicsit megsértődtem :S egyszerűen a kormányt nem ismeri fel hiába állítgatom mert amikor kiírja hogy nyomjak gombot vagy mozdítsam meg az egyik tengelyt nem érzékeli amit a kormánnyal művelek .Ahol ki lehetne választani a perifériák közül hogy mivel irányítsam ott csak a bill. található .
  • gduck
    Ha nincs hozzá profil (játék főkönyvtárában látszanak a fájlok, felismered a kormányneveket), akkor manuálisan kell beállítanod. pl. balra -> kormány balra teker, stb.
  • Neoncsoves
    valakinek van valami infója már 576-ról?
  • grimm13
    Hello mindenki van valami ötletetek hogy hogyan ismertessem fel a kormányt a játékkal mert lassan ott járok hogy beszkennelem a névjegykártyáját a gyártónak :S Egyedül a bill.-t ismeri fel ....
  • Szabi1991
    majd péntektől már többen leszünk
  • Prince23
    Ja szinte tökéletes. De nekem a játék a próbaverzió alatt nem igazán jön be :S

ja és ez a háttér sokkal jobb a szemnek, de lehet csak én vagyok így ezzel.
  • Stockbauer33 #13253

#13224 Pedig mi évekig fogljuk tolni ezzel a . . . .

• pxxl
    ez kb a második értelmes trailer, amit alkottak...
  • gduck
    Ideje, mert este azzal a 10-20 emberkével nagyon kihalt volt a sziget
  • gduck
    Tv-re nem raktam még ki, majd este akarom kipróbálni, a monitorom csak 1280x1024-et tud. FPS nincs 35 alatt (az enviroment HIGH, a többi VERYHIGH)

Procit énse húztam soha.
  • Prince23
    Launch Trailer!!!!!! Mától kapható a boltokban :D

• jofer
    Milyen felbontásban játszol, és milyen fps-sel? Majd lehet, hogy konzultálnék veled a proci meghúzásával kapcsolatban. Még sosem csináltam, és nem akarom elb***ni!
  • gduck
    Nekem egy ősrégi kétmagos procim van C2D E6600 2,4Ghz. Semmi gond a játékkal simán fut! (XP alatt. Win7-hez már kőne egy erősebb.)

UI: testdriveunlimited2.com valszeg átalakítás alatt...
  • Salki
    Érdekes, CDGalaxis honlapján a borító hátlapján az ajánlott processzornál 3 GHz van írva, míg a TDU2 honlapján csak 2,2 GHz. (3 GHz közelebb van valósághoz)
  • Salki
    Hívd fel őket, és kérdezd meg!
  • ChaosTeam
    Most nem tudom... a játék Angol vagy Magyar nyelven lesz megvásárolható?

Az 576kbyte oldalán ezt írja:
    "Magyar nyelven és magyar nyelvű kézikönyvvel lesz elérhető! "

A CD Galaxis oldalán pedig ezt írják:
    Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel

És a DVD hátoldalán is az látható, hogy "Angol nyelvű játékszoftver, Magyar nyelvű kézikönyvvel".

Vagy az 576-ban magyart adnak, a CD Galaxisban meg angolt?
  • AntiHero
    A játék OST-je fent van valahol? Esetleg egy lista a zenékről van?
  • Salki
    Ezt akartam megmutatni:
    http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-test-drive/708425
  • pxxl
    én most is dolgozok jó :D
  • Salki
    Amúgy meg, amiért megéri a játék, pont az, amit még nem próbált senki:
  • Szabi1991
    off topikba offolni.. ejj...
  • Szabi1991
    suliba vagyok most is :D