Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki mit kér, válasszon:
Rosszra gondoltok, a pia a csomagtartóban. <#beka3>#beka3>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
küldjön neked MZ/X egy TDU2 pakkot! <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
lehetne virtuálvilmos is?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Engem nem érdekel, hogy mikkor jön ki, vagy, hogy mennyi infót adnak egy játékról. Tudod van számomra más ami jobban érdekel, és az az élet bizonyos dolgai!
Máskor inkább gondold végig (inkább többször is) ha elolvasod valaki írását, hogy vajon miért írta, és utána kritizáld.
Mind ha csak egy nyamvadt vitát akarnál kezdeményezni (ami bizonyos mértékig sikerült is)!<#ejnye1>#ejnye1>
Ezzel én be is fejezem, és ezt ajánlom neked is!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Csoli31 : A magyar embernek semmi sem jó, lásd, a saját HSZ-ed <#levele>#levele>
Ha nem ad ki csak 1-2 képet. Kiadásig azt írtátok volna jajj ez az Atari nem képes kiadni képeket videokat közleményeket. Végre csinálhatnának is valamit. <#levele>#levele>
Ha adnak ki hírt. Van téma amíg ki nem adják vagy halasztják a kiadatást, onnantól meg megy a szapulás, hogy miért mutattak nektek valamit. <#levele>#levele>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
<#idiota>#idiota>
Innen üzenem nekik: "Meg kõõõ csinálni jóóóól a játékot és ezerrel kell nyomni a hype-ot"
Egy másik játék topicjában egy szintén befosós fejlesztõgárda (de legalább õk õszintén elismerték és nem ködösítettek) kapcsán már mondtam:
Ilyen alapon ne induljon egyetlen úszó sem az olimpián, ha Michael Phelps a medence közelében van, meeee mekkora égés máááá másodiknak, harmadiknak..stb. lenni.
Még1x: Ha igaz a pletyi, az összes Atarist beköltöztetném 1 hónapra Gyõzikéékhez. <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem csoda, a megjelenési dátum még a hivatalos oldal FAQjában sincs kijavítva!
A megjelenésrõl eddig se volt pontos infó, csak elkezdték a januárt pletykálni... Én is úgy tudom, hogy még nem megy a béta.
A Bonafide zenekar hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerepelni fog zenéjük a TDU2-ben is. Állításuk szerint a játék szept 15-én megjelenik, úgy látszik nem gyakran olvassák a híreket vagy csak az Atari elfejetett nekik szólni. Kétlem, hogy csak tréfa lett volna a csúszásról szóló hír. 😊
forrás: www.bonafiderocks.com
Egy másik, eléggé lehangoló hír a megjelenési dátummal kapcsolatos. A STEAM a TDU2 megjelenési idejét 2011 márciusára tette.
forrás:store.steampowered.com
Végül az utolsó hír a TGS 2010-rõl jött. Sajnos a Test Drive Unlimited 2 nem lesz ott a rendezvényen.
forrás: jeuxvideo
Töröld HG ezt plz
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
UI.: pixxel, az új számláló lehangoló, tudatosítja a fél évet <#falbav>#falbav>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nekem teljesen elvette a kedvem a tdu2tõl hogy semmi újdonság nincs, legalább heti 1-2 képet kapnánk..
(Mi ez a hirtelen kommentelés? mindenki megunta a maffia2-t? 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A megjelenésig hátra van: 28nap 09óra 13perc 01mp