40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #13398 Pedig benne van és elég jólmegy de én inkább egy MP4-12-t vettem helyette. -
jokerdes #13397 A hivatalos facebook oldalon raktak ki képeket a sima R8-ról!
Érdekes, mivel a hivatalos autólistán nincs is rajta! -
vzajcev #13396 Logitech rumblepad 2-vel is faxa, csak be kell állítgatni. -
#13395 Nem engedi :D -
shumika #13394 Akkor lenne fordítva ha 23 éves lennék és 15cm-es farkam. -
#13393 LOL
Na, ez a leglassúbb kocsi!
hihetetlen, hogy betettek egy 30-40 éves tragacsot! -
#13392 Egyszerű. Fesd át. :) -
Lesusius #13391 Az a gondom, hogy a mustangot össze vissza rángatja klavóval és hogy ha még gázt is adok neki, akkor tuti keresztbe fordulok vele. Pedig nem ez az első autóverseny amit tolok, de ez a legirányíthatlanabb, amivel eddig találkoztam. Kajak már elő akartam rendelni, még jó hogy kipróbáltam. De most xbox joy-al már sokkal jobb. -
#13390 Amit elnyerek autót duelben el lehet adni vagy valahogy megszabadulni tőle ? Csak mert az undoritó rószaszín mustang ott áll a garázsban és foglalja a helyet :D -
#13389 Nem inkább fordítva? -
shumika #13388 Korom kicsi, farkam nagy, csajok meg csak nyalják XD -
#13387 HCn van,de nem nagyon blokkol:S -
Stockbauer33 #13386 (Még én sem jártam Hawaiion) Oda vmi kemény vassal menj át Na majd ma éjjel remélem meglesz a yacht és azzal próbálok majd átmenni -
#13385 Semmi köze a töréshez. Alapból 1280x1024-ben indul a játék, amit sok szélesvásznú monitor nem támogat. -
#13384 Szerintem az alt+enter probléma csak wareznál van, eredetinél nem. Ezért teljesen fölösleges kirakni bannerba. -
#13383 FAQ-t se olvassa el az emberek 90%-a. -
vzajcev #13382 Ez tuti mehetne majd a Faq-ba -
#13381 Te ne nézegesd azokat az örökmozgó csöcsöket, kiskorú vagy! -
#13380 Talán el kéne olvasni mit ír ki a játék mikor állítod be. Mikor kéri, hogy ne nyomj semmit akkor ne nyomj semmit különben ez fog történni... Pixxel írd már ki nagybetűkkel ezt meg az alt + entert a banner alá mert baromi unalmas, hogy napjában 20x megkérdezik. Ennyi angoltudás azért nem ártana a játékhoz... -
priluki #13379 ohh értem,akkor még nagyon az elején vagyok:) köszi -
#13378 Skacok kéne egy kis segítség.Logitech G25-öm van,nem tudom,hogy lehet beállítani.Állandóan gázt ad,és folyton 6-osba van.A kormány fordítva működik,a pedálok szintén.
Kösz a helpet.
Eddig nálam ezek miatt 10/0 pont -
shumika #13377 És igen megvan a Lancia Delta!!
Eddigi véleményem:
PRO
+Hangulat
+a csajok csöcsének fizikája XD
+ am minden ok
KONTRA
-Irányítás bill.el szar
-hosszadalmas kormány beállítás
-sebváltó minden kocsiban szar hangja van
-autók hangja
-a "kockadobozmobil" szindróma jelen van
XboX-on KONTRA-bol minusz a kormány beállítása.
és igen megizzasztotta procimat :D -
#13376 Igen. Először kell fizetni $2500at a reptéren, utána ingyen van. (Még én sem jártam Hawaiion) -
FxRRulez #13375 Hát emiatt konkrétan nem is érné meg!!! -
#13374 Billentyűvel nekem is irányíthatatlan.... TDU-val ellentétben.
Az biztos, hogy nem fogok most emiatt kormányt venni... -
FxRRulez #13373 Srácok Hawaii szigetére a 10-es szint elérése után tudunk átrepülni, jól gondolom??? Mert arra azért még kíváncsi leszek!! :) -
Dondark #13372 Hawaion található autóboltokról és tuningshopokról térképe vagy fényképe van valakinek? -
#13371 Állítsd HCra asszem akkor nincs blokkolásgátló. Bár ezekben az autókban mindben van ABS szóval :D -
#13370 Beetle hangja viszont videó alapján nekem bejön -
FxRRulez #13369 A motorhangokkal kapcsolatban igazatok lehet, én csak a SUbaru alapján írtam, jók a motorhangok. DE tévedtem!!! -
#13368 Én csak akkor fogom fel, hogy ugrattam, mikor valami nagyot koppan az autó és berezonál a kép. Tényleg olyan gyorsan történik, hogy felse fogja az ember. Ahogy te említetted "olomkocka". -
#13367 a motorhangok szörnyűek. ez rögtön a mustangnál eldőlt, nyoma sincs a v8as gurgulázásnak. az összes autónak elbaszott porszívóhangja van. meg eleve, mintha a hangminőséggel is bajok lennének. olyan, mintha a beszédhangok is recsegnének...
na de a fizika az igazi botrány. vagyis az, hogy nincs fizika. valaki jól írta le, olyan az egész, mintha "if... then... " függvényekkel operálna.
50 alkalommal kanyarodok nagy sebességgel, kicsit lecsúszok az út szélére, 51-edjére is ugyanúgy farol ki kicsit a gép, ellenkormányzásra kissé becsóvál a másik irányba, aztán egyenesbe áll.
vagy a másik ami szemet szúr, az ugratás. a kocsi úgy csapódik vissza a seggére, mintha egy ólomkocka lenne. ráadásul tök mindegy milyen bukkanóra hajtok rá, hogy esetleg ferdén megdobva felboruljak, lófaszt, vákuum cuppantja vissza 4 kerékre. úgy viselkedik az egész, mintha Stunts lenne.
nagy kár ezért a játékért, mert a többi része, a körítés nagyon fasza....
-
#13366 Akkor a játék nehézségét vedd lejjebb. Amúgy k*rva egyszerű rájönni, hogyan is reagál az autó a gáz adásra. Nem értem mi a probléma. -
Lesusius #13365 Tudnál adni 1 tippet hogy akkor hogy lehet valamilyen szinten irányíthatóvá tenni a klavóval való játékot? Csak mer nekem olyan szinten rángatja meg kipörgeti a kocsit, hogy még a jogsi uccsó feladatát sem tom megcsinálni :S -
#13364 Az M-el hozod elő a térképet -
#13363 Eleinte nem is tudod előhozni a térképet, csak később. Alapból M betü. -
FxRRulez #13362 Jogos!!! ezt adom!! :D -
RYO21 #13361 ISTENEM!!! Kipróbáltam a játékot, és még mindig nincs a belső nézetben valami jelzés, hogy be van kapcsolva a smigavac??? -
#13360 Gondolom ezért vannak akkor az off-road kocsik. -
#13359 Egyet értek!
A fizika része tényleg vicces... Befigyel a havok logó, de én nem vettem észre fizikát. Na jó van benne és az mind a női mellbe ment!! Annyira túlfizikázták, hogy már természetellenes lötyögése van. Mintha valami örökmozgó lenne.