40335
  • Stockbauer33 #13398
    Pedig benne van és elég jólmegy de én inkább egy MP4-12-t vettem helyette.
  • jokerdes
    A hivatalos facebook oldalon raktak ki képeket a sima R8-ról!

Érdekes, mivel a hivatalos autólistán nincs is rajta!
  • vzajcev
    Logitech rumblepad 2-vel is faxa, csak be kell állítgatni.
  • Skypack
    Nem engedi :D
  • shumika
    Akkor lenne fordítva ha 23 éves lennék és 15cm-es farkam.
  • wollnerd #13393
    LOL
    Na, ez a leglassúbb kocsi!
    hihetetlen, hogy betettek egy 30-40 éves tragacsot!
  • BoneDragon
    Egyszerű. Fesd át. :)
  • Lesusius
    Az a gondom, hogy a mustangot össze vissza rángatja klavóval és hogy ha még gázt is adok neki, akkor tuti keresztbe fordulok vele. Pedig nem ez az első autóverseny amit tolok, de ez a legirányíthatlanabb, amivel eddig találkoztam. Kajak már elő akartam rendelni, még jó hogy kipróbáltam. De most xbox joy-al már sokkal jobb.
  • Skypack
    Amit elnyerek autót duelben el lehet adni vagy valahogy megszabadulni tőle ? Csak mert az undoritó rószaszín mustang ott áll a garázsban és foglalja a helyet :D
  • BoneDragon
    Nem inkább fordítva?
  • shumika
    Korom kicsi, farkam nagy, csajok meg csak nyalják XD
  • Fehercsoki
    HCn van,de nem nagyon blokkol:S
  • Stockbauer33 #13386
    (Még én sem jártam Hawaiion) Oda vmi kemény vassal menj át Na majd ma éjjel remélem meglesz a yacht és azzal próbálok majd átmenni
  • MerlinW
    Semmi köze a töréshez. Alapból 1280x1024-ben indul a játék, amit sok szélesvásznú monitor nem támogat.
  • BoneDragon
    Szerintem az alt+enter probléma csak wareznál van, eredetinél nem. Ezért teljesen fölösleges kirakni bannerba.
  • [HUN]FaTaL
    FAQ-t se olvassa el az emberek 90%-a.
  • vzajcev
    Ez tuti mehetne majd a Faq-ba
  • BoneDragon
    Te ne nézegesd azokat az örökmozgó csöcsöket, kiskorú vagy!
  • [HUN]FaTaL
    Talán el kéne olvasni mit ír ki a játék mikor állítod be. Mikor kéri, hogy ne nyomj semmit akkor ne nyomj semmit különben ez fog történni... Pixxel írd már ki nagybetűkkel ezt meg az alt + entert a banner alá mert baromi unalmas, hogy napjában 20x megkérdezik. Ennyi angoltudás azért nem ártana a játékhoz...
  • priluki
    ohh értem,akkor még nagyon az elején vagyok:) köszi
  • Kristooof
    Skacok kéne egy kis segítség.Logitech G25-öm van,nem tudom,hogy lehet beállítani.Állandóan gázt ad,és folyton 6-osba van.A kormány fordítva működik,a pedálok szintén.
    Kösz a helpet.
    Eddig nálam ezek miatt 10/0 pont
  • shumika
    És igen megvan a Lancia Delta!!

Eddigi véleményem:

PRO
    +Hangulat
    +a csajok csöcsének fizikája XD
    + am minden ok

KONTRA
    -Irányítás bill.el szar
    -hosszadalmas kormány beállítás
    -sebváltó minden kocsiban szar hangja van
    -autók hangja
    -a "kockadobozmobil" szindróma jelen van

XboX-on KONTRA-bol minusz a kormány beállítása.

és igen megizzasztotta procimat :D
  • [HUN]FaTaL
    Igen. Először kell fizetni $2500at a reptéren, utána ingyen van. (Még én sem jártam Hawaiion)
  • FxRRulez
    Hát emiatt konkrétan nem is érné meg!!!
  • ChaosTeam
    Billentyűvel nekem is irányíthatatlan.... TDU-val ellentétben.

Az biztos, hogy nem fogok most emiatt kormányt venni...
  • FxRRulez
    Srácok Hawaii szigetére a 10-es szint elérése után tudunk átrepülni, jól gondolom??? Mert arra azért még kíváncsi leszek!! :)
  • Dondark
    Hawaion található autóboltokról és tuningshopokról térképe vagy fényképe van valakinek?
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd HCra asszem akkor nincs blokkolásgátló. Bár ezekben az autókban mindben van ABS szóval :D
  • kem001
    Beetle hangja viszont videó alapján nekem bejön
  • FxRRulez
    A motorhangokkal kapcsolatban igazatok lehet, én csak a SUbaru alapján írtam, jók a motorhangok. DE tévedtem!!!
  • BoneDragon
    Én csak akkor fogom fel, hogy ugrattam, mikor valami nagyot koppan az autó és berezonál a kép. Tényleg olyan gyorsan történik, hogy felse fogja az ember. Ahogy te említetted "olomkocka".
  • RatBaG #13367
    a motorhangok szörnyűek. ez rögtön a mustangnál eldőlt, nyoma sincs a v8as gurgulázásnak. az összes autónak elbaszott porszívóhangja van. meg eleve, mintha a hangminőséggel is bajok lennének. olyan, mintha a beszédhangok is recsegnének...

na de a fizika az igazi botrány. vagyis az, hogy nincs fizika. valaki jól írta le, olyan az egész, mintha "if... then... " függvényekkel operálna.
    50 alkalommal kanyarodok nagy sebességgel, kicsit lecsúszok az út szélére, 51-edjére is ugyanúgy farol ki kicsit a gép, ellenkormányzásra kissé becsóvál a másik irányba, aztán egyenesbe áll.
    vagy a másik ami szemet szúr, az ugratás. a kocsi úgy csapódik vissza a seggére, mintha egy ólomkocka lenne. ráadásul tök mindegy milyen bukkanóra hajtok rá, hogy esetleg ferdén megdobva felboruljak, lófaszt, vákuum cuppantja vissza 4 kerékre. úgy viselkedik az egész, mintha Stunts lenne.

nagy kár ezért a játékért, mert a többi része, a körítés nagyon fasza....
  • BoneDragon
    Akkor a játék nehézségét vedd lejjebb. Amúgy k*rva egyszerű rájönni, hogyan is reagál az autó a gáz adásra. Nem értem mi a probléma.
  • Lesusius
    Tudnál adni 1 tippet hogy akkor hogy lehet valamilyen szinten irányíthatóvá tenni a klavóval való játékot? Csak mer nekem olyan szinten rángatja meg kipörgeti a kocsit, hogy még a jogsi uccsó feladatát sem tom megcsinálni :S
  • kem001
    Az M-el hozod elő a térképet
  • BoneDragon
    Eleinte nem is tudod előhozni a térképet, csak később. Alapból M betü.
  • FxRRulez
    Jogos!!! ezt adom!! :D
  • RYO21
    ISTENEM!!! Kipróbáltam a játékot, és még mindig nincs a belső nézetben valami jelzés, hogy be van kapcsolva a smigavac???
  • kem001
    Gondolom ezért vannak akkor az off-road kocsik.
  • BoneDragon
    Egyet értek!
    A fizika része tényleg vicces... Befigyel a havok logó, de én nem vettem észre fizikát. Na jó van benne és az mind a női mellbe ment!! Annyira túlfizikázták, hogy már természetellenes lötyögése van. Mintha valami örökmozgó lenne.