Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Mindenki kapott kulcsot csak én nem?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Wooww😄 kaptam én is kulcsot. Nagyon lassan tölti lefelé(150-200Kb/s). Nemtudom hogy fog menni a gépemen, a hivatalos oldalon 4G ram vagy jobb van írva.... Minden esetre ha szar lesz átadom valakinek a kulcsot azért mégse vesszen kárba.

wollnerd
Én még nem kaptam béta kulcsot!<#rinya><#rinya><#rinya>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bertino
jajaja.

azért reméljük nem a bétát fogják kiadni megint.

<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Elõbb utóbb meg fog jelenni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
elõbb-utóbb szerintem biztosan nyitott lesz a beta ugyis.

pxxl
Nemzeti Digitális Adattár ? <#idiota>

All hail the double x!

bertino
akkor nem látsz, gondolod engem zavar jobban, vagy a többieket ? <#wilting>

Tudod mi az az NDA? Nem úgy tûnik.
bertino
vagy csak hülyítünk.

igen.

gduck
bertinot ismerem, én hiszek neki <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

samsung123
akkor itt a fórumon már hárman kaptak keyt? vagy csak hülyítetek...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bertino
na ne féljetek, jönnek majd DFGTs gameplayek, csak gyõzzétek nézni õket 😛

pxxl
aki ad nekem egy béta kulcsot offolhat 4 hétig <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

bertino

Én is az elõbb csekkoltam meg az email-emet

Nekem is küldtek Beta-Keyt

😄
bertino
én is most kaptam, jeee.

😄

Muttley

Just do it :)

gduck
A mázlista <#nevetes1><#wave>

bandi007

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bandi007
Kaptam Beta kulcsot Ataritól mailban jeeeeeeeeeeeeeeee

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

adamfesto
Udvarlás meg sehol? Ejj! <#mf1>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Semmi meg van a szám címe<#falbav><#hawaii><#idiota>

Akkor írok egy programot, ha megjelenik egy olyan Cikk a CDGalaxison, h megjelent és kapható a game, akkor automatán olvasszon fel! 😄 Bár "mindennek van jó és rossz oldala" Szal ha 20 év múlva olvasztatok fel, akkor mire te nem leszel (sajna...:/) akkor én még nagyban játszhatok az újabbnál újabb konzolokon a legújabb játékokkal! 😄

dobnak fel!*

Mi az 1. szám címe? nem tudja valaki?
Amúgy szerintem az Atari biztos azért nem adott ki gameplay anyagot, mert biztos úgy volt vele hogy majd a Béta teszterek<#kerdes><#zavart1><#fejvakaras><#conf>

Na, a nagy kresszesek öröme látom teljesült az indexxel. 😊

Én mint jelenleg is aktív tdus lazán kitudom jelenteni hogy ez a játék mint grafikailag, mint játékélményben szerintem bõven felülmúlja az egyet. Az idõjárás mindenképp tetszik, a tájak is jól néznek ki, a hangulat meg nagyon ott van. <#eljen> Fizikát azt még mindig leszarom, igaz a kormányzást lehetne picit finomítani, az 1 -ben azt szerintem pont eltalálták.

A járkálás nekem is tetszik, a ház alakítgatása is bejövõs, de igazából nem nagyon szeretnék részleteket kiemelni, összességében azt tudom mondani hogy tetszik a game.
Persze ez még beta, biztos hogy nem ez lesz a végleges verzió.

Apropó. A videó alatt szóló zenék az a játék track listbõl vannak, vagy nem ? Csak mert van pár kedvenc köztük, és jó kis finom, nyugtató zenék.

pxxl
asszed felolvasztana valaki? 😄 mindenki tdu2-zen aztán úgy 20 év után...te nem felejtettünk el valamit?

All hail the double x!

Muttley
Ne hibernálóggggy mááá 😄
Sok szép nõt tucccc addig szétfarkalni,
bulizni, sportolni stb.
+ Ha jó leszel, beülhetsz J1-re oszt' megyünk egy M5 Getawayt xD

szabii98
Attól ne félj 😄D

I met God. She's black

Nem akar valaki lefagyasztani addig, amíg meg nem jelenik a játék? 😄 Csak attól félek, hogy nem fog megjelenni és akkor Örökre fagyott leszek 😞 (nemámxD)

Muttley
van rá okuk...
Az NFS HP ugyan másról fog szólni, de grafikailag ha csak a fele igaz ennek hatalmasat fog ütni és a casual gamer, mainstream, Tulok Ödönkék stb. CSAK AZT nézik.
Ezééé jó, ha megveszi az ember mind2t, így nincs vita xD

gduck
"Nekem úgy tûnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk."

A bétában ha megnézed csak free-roam és egymás elleni verseny van. Semmi verseny és "küldetés" nem elérhetõ. Remélem ha ezeket beteszik a bétába, akkor a tesztelõk számát is növelik...

MikX
"Nekem úgy tûnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk."

Nagyonremélem, hogy nem....

Egyenlõre sem grafikailag, sem játékélménybelileg nem ad többet, mint az 1, persze leszámítva hype feature-öket, amit jól is mutat ez a rendõrösdi, tényleg ez kell? enefesutánmenni?
Sajnos amúgy várható volt, casual játékosoknak ez kell...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

szabii98
nekem speciel jó, mert csak addigra tudok új, "elfogadható" netet szerezni 😊

I met God. She's black

így a rendörözéssel már teljesen egyértelmû 😄

#6724 : igen mert jobb lesz talán a játék (több tartalom) , nem mert márciusnál hamarabb nem jelenik meg :/

MikX
Jahh, nemtom mit látnak ezekben egyesek, de szinte egyazegyben ugyanaz, mint az 1-ben, még az irányítás is olyasmi, szal nemtom... egyenlõre ez egy mod az 1-hez. 😄
Remélem azért változtatnak rajta, mert a nagy hírek, hogy új fizika, meg minden... hát, kicsit kamu szagú.
bár az 1-el is elvoltunk itt egy páran asszem, csak fejlõdni kell, ugyanaz a színvonal már kevés, fõleg a nagy beharangozások után.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pedig nagy félnek tõle, akármilyen is. A késés bejelentésekor egybõl elõjött, hogy csak a konkurencia miatt késik. Elõször azt hittük a GT5 miatt. Majd késõbb olyan üzenetek írtak Twitteren, amibõl kapásból leszûrhetõ volt, hogy az NFS HP-tól félnek.

Igazából attól féltek szerintem , hogy a Test Drive név kevésbé eladható, mint a Need for Speed. Sok vásároló csak azt nézi, milyen a borító, mi van rá írva. Különben nem értem, ha késnek honnan van plusz idejük kiegészítéseket, újításokat csinálni.
szabii98
:S

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Az a fostalicska? Kétlem.

Nekünk nem, mert most várhatunk még fél évet, hogy megjelenjen. 😊
szabii98
Azjó?😄

I met God. She's black

Na jó, akkor nem csak én érzem mögött ez.

Amúgy ennek a tesztnek így nem sok értelme van. Tiszta NFSW, mindenki játszik, senki nem küld majd visszajelzést. Szervert igényt teszteljék le, majd szerintem vegyek be egy nagyobb csoportot. Pl akik az elsõ héten jelentkeztek bétázni. 😊
lehetünk rendõrök -> ezek tényleg nagyon félnek hogy a hotpursuit bealázza õket 😄

milk4
Én direkt nem nézem meg a videókat,3ból 2 nem tetszett és tovább nem szeretném rontani a véleményet a tdu2 elõtt így megjelenés elõtt.Másrészt meg nem akarom,hogy mindent újdonságot megmutassanak és utána nem marad semmi amit én magam fedezhetnék fel.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

samsung123
véger beülhetünk rendörként!! amikor megjelent az egy, én is képzeltem el rendõrösdit igazi playerekkel!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Na végre sikerült végig néznem az összes videót. Mit mondhatnék, bámulatos. Nekem úgy tûnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk.

A grafika remek lett. Bár nem nagyon látom a nagy látótávolság dolgot, mert bizony ki lehet venni, hogy elemeket szemünk láttára tölti be. A hangok terén szerintem kb a TDU szintén leszünk. Majd móderek tökéletesítik.

A walking mód nagyon tetszik, remekül megoldották. Jelenleg csak a gépigény miatt aggódok, remélem lesz még optimalizálás. És persze a TVs idõjárás jelentés is ötletes. Plusz ennyi onlinehoz kötött tartalom nem csinál laggolásokat mint az elsõnél. Plusz az egyik videó elején lehet látni, hogy egy Steames barát belépett. Ezek szerint mégse Win Live lesz? Vagy csak másolás védelem miatt kell neki?

Megjegyzem a hivatalos fórumon van egy érdekes fejlesztõi bejegyzés. Jelenleg azon dolgoznak, hogy ha éppen egy rendõrös versenyben vagyunk akkor a közelünkben lévõ játékosok lehetõséget kapnak, hogy beüljenek egy rendõrautóba. 😊 Forrás: tdu2.com
samsung123
na! elmondom hogy grafikailag miben fejlõdött! mire értem hogy sokkal szebb és kidolgozottabb...

1)Kezdjük a vegetáción: SpeedTree tehnológiát használ, aminek következtében sokkal több fa és sokal változatosabban és sûrûbben helyezkedhetnek el! az elsõ rész ben nem volt ilyen sablon fák voltak és sokkal ritkábban. az ajnövényzet is dúsult.

2)a házak és épuletekbõl sokkal több van, és kidolgozotabbak, magasabb poligonszám, és többfajta is van belõlük.

3)Dinamikus árnyékok ami miatt, létrejöhet a napszakváltás érzete(ami az elsõ részben csak elõre besriptelt volt). az elsõ részben ez teljesen hiányzott, minden csak egy sript árnyékot vetett(magyarul nem volt) és ha az árnyékba mentél csak besötétül amire vetõdött az árnyék. most a nap szögének megfelõen esik és változik folyamtosan az árnyék. az elsõ részben egyedül a besõ nézetben vettet árnyékokat a b oszlop kormány stb...de most a kettõben kipótlõdik a fák házak árnyékvetésével is. Ez sokat dob a garfikán.(nem mintha többi nem)

4) egyéb vizuális efektek száma is nõtt vagy javult: elmiteném a HDR-t ami sokat finomodott. Másik feltünõ grafikai elõrelépés a Bump map és/vagy paralx mapping minden felületen alkalmazzák! mi az elsõ részben kevés helyen volt, az ujításnak hála a felületek sokkal részletgazdabaknak tûnnek és napszakváltás fényviszonyainak megfeleõen változnak.

5)Az esõ és a teljes sötétség is jelentõs grafikai fejlõdés...sajnos az esti megvilágitás fényei nincsenek dinamikus hatással az árnyékokra. magyarul nem számit hogy világit egy utcai lámpa, ha elmegyünk alatta pl az autónk árnyéka nem változik ahogy belsõ mûszerfalé sem..minden egy pontból számol ahogy nappal, csak itt a holdat veszi alapul egyetlen fényforrásként(ez valósuinû túlságosan is erõforrás igény lett volna a konzoloknak, de a Mafia 2-ben ez meg van olvdva!!!)

6)majd ha eszembejut leirkálom...

szerintem ég és föld az 1és2 grafja..de lehet csak én látom igy<#conf>

A fényt igen... de magát a villámot nem fénybõl számolja, hanem van egy textúra és utána shaderbõl számolhat akármilyen fényt, de magát a villámot nem fényként számolja.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
"megfelelõen kiszámítja a fényt"

Így van, szóval hiába rajzolgatsz te photoshoppal, és elérkeztünk oda, amit mondtam: Shaderbõl van az egész.