Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem fáj, ha Józsika Superhelp mode-ban cipõs dobozként tologatja 300-zal kanyarban a gépét.
A lényeg, hogy legyen egy valóság közeli fizikájú OFF mode, ami ha jól meg lesz szerkesztve, sokunknak lesz beállítása.
Just do it :)
Amúgy másik fórumon írta a srác, hogy egyáltalán nem sínautózás a TDU2. Az NFSW az tipikus sínautózás, de ez a videók alapján is teljesen más <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Egy remény van csak, hogy all assisttal nyomták minden videoban. Persze ha egyáltalán van ilyen beállítási lehetõség =(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jó lesz ez, akármien fos lesz az irányítás 😄D
Szép! És a többi videó is nagyon meggyõzõ. ÁÁÁÁÁ
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
kapísi???😊
Na nekem ne mond, hogy te könnyebben tervezel meg egy arcot képen vagy 3d-s modellen, mint egy kocsit. Kocsi nem mimikál, ráadásul a szemnek a valósághû kinézetét festõkbõl is csak kevés tudja jól visszaadni. Szóval Autós játékból könnyebb türhetõ grafikát csinálni, mint egy lövöldözõs játékból. Ja és nem érdekel, hogy itt most össze lehet állítani karaktert, meg lehet bulizni (sok emberei karakter van a játékba) mert nem ez a lényeg. Ezekre gondoltam igazából.
"Nekem a legfontosabb a játékélmény, mert ha nem köt le szarok a fizikára, a hangra, a látványra és grafikára."
"NFSWO-nálam azért lett tuti kuka, mert szar volt a fizikája(NFSMW) Nagyon nem jött be, nem is tetszett. Még a játékélmény elment."
Most akkor mi a fontos? 😄
Mondjuk nekem egy autós játék hangulatát elsõsorban a fizika, hangok adják meg
Mondjuk majd meglátjuk, fosh youtube-os videokból, meg egy pre-alfa verziós bétából (legalábbis remélem 😄 ) úgysem sokat lehet még követkeeztetni a játékra.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Még annyit, hogy pld a NFSWO-nálam azért lett tuti kuka, mert szar volt a fizikája(NFSMW) Nagyon nem jött be, nem is tetszett. Még a játékélmény elment.
http://goo.gl/gd6Zi5
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem olyan jónak tûnik mint a TDU1-ben!!!<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Olyat tudnak csinálni hogy pöcsben komplett fizikai motort lecserélnek??? Gondolom nem, de egy próbát megérne ha szar lenne a fizika...
a grafika, hangulat nagyon durvaaa 😄D
remélem az irányítás kormánnyal lényegesen jobb lesz majd..
akik meg felrakták a vidiket bátrak 😄D