40335
  • priluki
    hI, kiprobáltam a játékot,igazából én nem irnám le de egy két dolgot nem értek.. ha valaki segitene megköszönném..
    Nemtudom előhozni a térképet,ezáltal nemtalálom se a házam,e a szervizeket,autokereskedéseket stb.. vagy itt máshogy van?! mert nagyon idegesit :S
  • Fehercsoki
    Köszi,kár=/

#13355 Imprezával simán lehet gyorsulni földúton is!
  • Salki
    Szerintem nem.
  • FxRRulez
    Nincs mit!
    Hát a Range Roverrel, amivel próbáltam annyira nem volt gáz.. De én itt elsősorban a személyautókról beszéltem... Nagyon gáz, hogy egy GOLF 6 GTi-vel max 90-el lehet kb menni a földúton!! pffff
  • kem001
    Köszi, hogy megosztottad a véleményedet Bár a földút az kicsit tényleg érdekes. Terepjárónál is lassú?
  • vzajcev

+1
  • FxRRulez
    A motorhangok egészen hasonlítanak az eredetikre, ennyit írtam... SZerintem ez igaz is nagyjából...
  • shumika
    Hangok realisztikusak??? Wut?! :o
  • FxRRulez
    Már eltöltöttem a játékkal több, mint 6 órát így a következő pozitívumokat, illetve negatívumokat sikerült összetapasztalnom a játékról:

Pozitívumok:
    -A fejlesztők valóban nagy hangsúlyt fektettek az egyjátékos módra, így tényleg több tíz órányi (megsaccolni sem tudom) játékélmény áll rendelkezésünkre. Jópofa az autóroncsok felkutatása az egyes körzetekben, valamint sokat fejlődött a küldetés mód is, most már nem csak stopposokat, illetve autókat/csomagokat kell elvinnünk egyik pontból a másikba, hanem érdekes feladatokat kínál a játék!
    -A grafikát a pozítívumokhoz sorolom, hiszen kétségtelenül fejlődött az első részhez képest, azonban nem üti meg így sem azt a szintet, mint amit látni lehetett az előzetes beharangozóvideókban.
    -Jópofa az is, hogy felizzanak a féktárcsák egy-egy nagyobb "döngetés" után.
    -Tetszik továbbá az is, hogy kedvünkre csinosíthatjuk autóinkat, biztos vagyok benne, hogy igen egyedi alkotások fognak születni. Sok matrica közül lehet választani.
    -A tuning részt is fejlődésen ment keresztül. Jól sikerült ez is.
    -Minden autónak egyedi a motorhangja és tényleg valósághű!
    -Tetszik az autók koszosodása, az autómosók pedig szuperek MELLesleg! ;) Aki még nem nézte annak ajánlom figyelmébe!! :) Jópofa lett!
    -Jól megcsinálták a napszakváltozásokat, tényleg jó lett az éjszaka megvalósítása!
    -Az eső effekt is igen jóra sikeredett, bár nekem még freeride módban nem eredtek el az égi csatornák!
    -A városkák kidolgozása szebb lett és jóval részletesebb is.
    -A multiplayer részt is ide sorolom természetesen, bár azt én még nem próbáltam ki! Ez is emgérne egy külön szeánszot minden bizonnyal.

Nagyjából ennyit a pozitív behatásokról, most pedig jöjjön a feketeleves, hiszen abból is van bőven!

Negatívumok:
    -Az IRÁNYÍTÁS! És itt most abszolut nem arról beszélek, hogy ARCADE lett a játék, hiszen nem is számítottunk/számíthattunk másra. A probléma az tényleg azzal van, hogy az embernek nincs meg az az érzése, mint a TDU 1 ben, hogy az autó tényleg az aszfalton halad. Szerinte mindenki érti, mire gondolok, hiszen már többen kifejtették ezt... Szerintem a legmegfelelőbb szó erre a GAGYI!! Olyan rzése van az embernek, miközben játszik a játékkal, hogy minden másra nagyobb figyelmet fordítottak az alkotók a játék fizikájára, irányíthatóságára. Persze biztos sokat sakkoztak ennél a kérdésnél, de szerintem ez egy melléfogás lett.. mármint az irányítás.
    -Kormány holtjáték jelenléte azok után, hogy a holtjáték(steering deadzone) kikapcsolásra került!!! ÉRTHETETLEN!!!!!!!!!!! Továbbá a force feedback-et is le lehet venni minimumra, hiszen trágya lett!! (Logitech G25-tel tolom!!!)
    -Grafikai hibák sokasága: Az autók nem hinném, hogy szebbek lettek az elő részhez képest, a belsejük úgyszintén nem. Érdekes, de lehet, hogy csak én látom így.
    -A játékban a hangok szörnyűek szerintem (a motorhangokat leszámítva). Szerintem nevetséges az a shotgunlövésre hasonlító hang az ugratások után!! VICC
    -Ahogy azt mások is írták, a fakerítéseket nem lehet kidönteni, a sövényről lepattan az autó!!! Az ütközések is GAGYIK!!!!
    -Nem értem miért nem lehetett belerakni kapcsolható fényszórót (refiről nem is beszélve!!!!!) és ablaktörlőt.
    -A földutakon iszonyatosan NEVETSÉGESEN viselkedik az autónk... Egyszerűen nem lehet gyorsítani, az autónk egyenletes sebességgel halad, mintha valami visszafogná a motort. Valamint az útfelület teljesen sima, úgy értem nem is zötykölődik a kasztni, mint ahogy azt a valóságban tenné a földúton, nagyon nem lett reális.

Hát így második nekifutásra ennyit sikerült hirtelen összegyűjtenem, kíváncsi vagyok a véleményetekre, egyetértésetekre ezekkel kapcsolatban.

Köszi

FxR

• Fehercsoki
    Nem lehet valahogy beállítani?
  • Salki
    Ha belenyúlsz a játék motorjába, és átprogramozod, akkor biztosan.
  • Fehercsoki
    Én billentyűvel tolom,de valahogy nem blokkolja a kerekeket a fék,pedig pont ezt szeretném elérni.Hiába megyek 200al és húzom be a kéziféket,semmi,de persze a rendes féknél is csak szép lassan megáll.Nem lehetne valahogy megoldani hogyha teljesen benyomom a féket akkor blokkolja a kerekeket?
  • MerlinW
    Virágboltival is zöldnek kell lennie. Tűzfal lesz a bibi.
  • vzajcev
    Ha a beta zöld volt , akkor eredetibe majd ez is az leszend
  • kucsi08
    ez azért nem rossz :D

• Neoncsoves
    szerintem ha az piros akkor nem engedi majd fel onlineba.

#13341: routered van? ha igen akkor ott kell állítgatni valamit
  • BoneDragon
    Életed múlik azon, hogy zöld legyen? Jaj nekem...
  • jocking
    Olyan gondom van, amit nem teljesen "legitim" itt megkérdezni, de muszáj, hogy meg tudjam venni eredetiben a játékot. Bővebben a spoilerben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A probléma a következő: a launchernél alul van 2 pötty, a jobb oldali azt mutatja, vannak e szerók, a bal oldali meg valami NAT típust mutat. Na nálam ez a NAT pirosan világít, és azt írja, hogy: "NAT type is: Strict: Simmetric". Ez most azért van, mert nem eredeti a játék? Eredetinél zölden fog világítani? Azért gondolom, hogy az eredetiség miatt írja, mert volt alkalmam kipróbálni az eredeti bétát és ott zöld volt. Eredetivel nem lesz ilyen gond? Vagy ha igen, hogy lehet a pirosságot "eltűtetni"?
  • [HUN]FaTaL
    Akinek nem jó a fék, túl erős az vegye le minimumra a linearityt és jó lesz.
  • shumika
    Örüljön ha kap valamit és nem elküldöm mint a többiek a picsába!

na komolyan véve tényleg nem teljes.

Mondja ezt ő! :)
  • FxRRulez
    Na látod ezt viszont nem tudtam... :) majd idővel biztosan elfogadják persze...gondolom én.. :)
  • tom235
    Kösz.
  • tom235
    Ez idáig oké, de 2-3 ezernél, ha nagyobb a tét, akkor az ellenfél visszautasítja a párbajt.
  • FxRRulez
    Hát ez a térkép korántsem teljes, azért azt tedd hozzá!!!
  • FxRRulez
    A legegyszerűbb, ha a gameplay beállításokban felveszed a tétet (stake) 50000 dolcsira (ez a maximum). Ezek után ha párbajozol valakivel, akkor 50 rongy a jutalom. Ennek a veszéle is megvan persze, ha vezstesz, akkor -50 ezer :)
    Ha valaki nem tudná, a fénykürttel lehet kihívni a cirkáló versenyzőket...
  • shumika
    Itt van térkép
  • Rowlend
    Tudna valaki felrakni egy mentést valahova? Nincs kedvem az idiótaságokat végig csinálni az elején, vezetni akarok :D Ha lehet akkor valami olyasmit amelyiken sok kocsi van.
  • tom235
    Vannak a játékban könnyű pénzgyűjtő versenyek? Valami hasonlóra gondolok, mint az egyben az a bizonyos érj el 320-at és kapsz érte 75 ezret című farmolós verseny. Szóval értitek, nem pont olyan, de valami hasonló esetleg?

A másik: talált már valaki olyan térképet, ahol fel vannak tűntetve az autószalonok?
  • The Protector
    Hy.Én anno játszogattam a TDU-val.Ez mennyivel lett jobb?Vagy megéri kipróbálni annak akinek egy kicsit tetszett csak az első része?

Nézegettem videókat,sem grafikailag(bár nekem nem az a lényeg,bár visszafejlődést mutat videók alapján) sem pedig játékélményileg annyira nem fogott meg.
  • [HUN]FaTaL
    Dokumentumok\eden games
  • matecsavo
    Sziasztok az lenne a kérdésem h a játék hol tárolja a mentéseket? (win7)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, kivették sajnos. :( Mert hogy aki akar majd külső lejátszóval. Nagy baromság ez szerintem, de mindegy.
  • shumika
    winamp
  • Balinthun
    Sziasztok! Mp3-akat lehet valahogyan hallgatni a játékban?
  • Salki
    Azért kíváncsi vagyok, a hivatalos fórumot miért lőtték le a megjelenés napján. Talán nem akarják, hogy az európai eladások rovására menjen?
  • [HUN]FaTaL
    Pedig könnyű, kézifékkel kanyarodj. A6/A7 highnál kezd szopatós lenni. :)
  • BoneDragon
    Na én is kipróbáltam, de elég negatívan álltam a dologhoz főleg, hogy beta nekem nagyon nem tetszett. Sőt azt mondtam rá, hogy egy nagy rakás sz*r. Toltam 1-2 órát vele és azt kell mondjam, sokat fejlődött. Kellemes csalódás számomra. Irányításon is javítottak, de nem egy szimulátor. Csak azt nem értem, ha megtudták csinálni, hogy a karakterem melle ide-oda billegjen, akkor azt a tetves autó fizikát miért nem lehetett meg csinálni?? Vagy legalább a fa kerítéseknek a törés modellét. Kisodródom verseny közbe, az egy nagy szopacs, mert nem tudom áttörni és egyből visszajönni... Lényeg: Nekem tetszik.
  • MerlinW
    Anyám, első B4 verseny, 5,5km-es romos hajtű-szerpentín pálya időre, éjszaka? Beteg:) Csak 2x estem neki, de 30mp lemaradással értem be:) Be kell tanulni azt a pályát rendesen..:)

"A" kategóriában a játék elején nekem az Audi S3 feküdt a legjobban, egyedül a jobb felső A6-os versenyt nem sikerült aranyra futnom vele (ezüst lett).

B4-et Hammerrel tolom - pénz híjján, míg a C4-et Mustanggal és Lancia-val zúztam végig.

Jó játék ez, ne szidjátok.
  • shumika
    hé persze mé mit gondoltál????!!! :) majd a csöves veyron megveri a beetle-t?? hát nem :)
  • kem001
    Akkor lehet gyűjtögetni szép számmal