40335
  • MerlinW
    Pedig minden jogsi után az első dolga hogy elküld a C4, B4 és A6 versenyekre. Térképen szűrő, versenyek? (második gomb felül)

Illetve, ha nyomsz egy escape-et, ott a challenge gomb, ami szintén mutatja a versenyeket.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem mondták. Arról volt szó hogy nem lesz trade. De gondoltam attól még el lehet adni, ha foglalják a helyet...
  • MerlinW
    Azzal az accounttal tudsz belépni a játék online módjába.
  • hegege
    A 3 jogsit megcsináltam már ,de nem ad be uabb versenyeket
  • Stockbauer33 #13474
    Az az Aston One-77 kedvenc.4es tuningal Top verda
  • Salki
    A hivatalos honlapon már most lehet regisztrálni, vagy kell hozzá a játék is?
    Egyáltalán van előnye annak, ha regisztrálok az oldalukon?
  • Szabi1991
    nálam normális a lámpa minden eddig próbált autónál o.0
  • Salki
    Ja, most még elmegy, de péntektől tényleg jó lenne, ha a warezosok átmennének az OFF topicba, és ott sírnának.
  • Norbi1990
    Ja. Nállad nincs ilyen?
  • Szabi1991
    minden autónál ilyen ?
  • Norbi1990
    Nekem ez a problémám:

Másnál is van ilyen??

Ezt meg csak úgy:

• SeanJRRussel
    Jó lenne már ha a HG BASZNA MÁR VALAMIT a sok WAREZOS MAJOMMAL.Mért nem lehet OFF TOPICBAN kitárgyalni a dolgokat.Itt nyáladzotok meg sírtok hogy ilyen szar meg olyan szar stb....NE BASSZUK már szét a topicot így is a 13466 hsz ből 13000 szemét.PIXXEL te meg csináld a dolgod mert szörnyű fejetlenség van itt,péntekre jó lenne ha rend lenne,szaros warezt meg ne itt tárgyaljátok idióták!!!!
  • MerlinW
    Egyrészt felvillan az ikon a GPS mellett, másrészt a stúdióban meg lehet nézni az albumot, és a képek magukért beszélnek. Ráadásul melléjük is van írva, hogy merre találhatók. A játék lényege a versenyeken kívül, hogy bejárj minden utat. A felfedezésért kapod a pontokat, az extra tartalmakat, stb.

Más:
    Sokan kéregetnek térképeket, stb... nem értem. Felfedezés örömével, játékélménnyel mi van? Nekem már attól van herótom, hogy minden játékban van GPS... mert a hülye játékos eltéved ha két saroknál többet kell fordulnia.. régen még papírra rajzoltuk a térképeket, pedig akkoriban távolról sem voltak ilyen egyszerűek és lineárisak a játékok.. no mindegy..
  • Szabi1991
    pedig vagy 1 éve megmondták hogy nem lehet eladni a használt autókat :D
    (max amikor újat akarsz venni)
  • gabo91
    á köszi, akkor ezt még gyors ki is próbálom.
    amúgy kérdésedre: néztem használt autó kereskedőt, de nem találtam eladási lehetőséget. :(
  • [HUN]FaTaL
    Azért ez vicc...
  • gabo91
    Van egy foto studio jártam ott. Megnéztem az albumot, ha csinálok megadott helyen időben megadot autóval képet akkor kapok érte pénzt.

Ezt hogy lehet megcsinálni? autózgatom jelzi valami hogy "hello itt kéne egy picture" vagy?
  • Szabi1991
    "remélem hogy lesz valami mod/trainer vagy akármi, hogy bármilyen autóval mehessek bármilyen kategóriájú versenyen..."

na akkor hagyom abba a játékot amikor multyba oldtimer versenyen bejönnek veyronnal..

"mindenféle törmelék közt kell autókázgatni, természetessen időre... rettentő könnyű a kiálló kis szarokban megakadni. "

jaj szörnyű, kihívás van a játékban .. pfúj.. -.-

amúgymeg
  • MerlinW
    Néztem, de én nem láttam rá lehetőséget...
  • [HUN]FaTaL
    Használtautó kereskedésnél néztétek már, hogy nem e lehet beadni a verdát?
  • [HUN]FaTaL
    R-t nyomva kell tartani és visszarak.

Engem a GPS idegesít hogy beletervezi a földutakat is. Élmény lesz majd veyronnal...
  • MerlinW
    Csak akkor lehet, ha nincs több helyed a garázsokban. Akkor is csak beszámítani lehet az árukat másik autóéba.
  • gabo91
    Egész játszható, vagyis inkább kénytelen alkalmazkodni az ember a játékhoz...
    ilyen szűkös időket élünk mikor alig alig jön ki valami pc re... be kell érni azzal ami van :S

Lényeg:
    remélem hogy lesz valami mod/trainer vagy akármi, hogy bármilyen autóval mehessek bármilyen kategóriájú versenyen...
    Range rover... megérte azt a sok petákot, nagyon jó kocsi. gyors, és könnyű kezelni is. terepen és aszfalton egyaránt jó. szívesen csinálnám vele az asphalt versenyeket is.

van két házam és 4 kocsim. meg kb 160k pénzem.
    s3 és TT volt asphalt 6-os kategoriában, tt-t vettem meg, de már megbántam. kacskaringós lófasz utakon kell időmérőket csinálni amik csak felnyomják a vérnyomásom...
    :S

három kategória közül az offroad a legjobb szerintem.
    bár ott is vannak baromságok.
    idióta volt aki terepre betett (lejtős kacskaringós rész) szolár lámpa szerű szarságokat. könnyű elakadni benne, R gomb nem varázsol vissza az útra, ki nem tudod dönteni...
    szintén szidom a készítőket és szüleiket amikor kőfal van, meg mindenféle törmelék közt kell autókázgatni, természetessen időre...
    rettentő könnyű a kiálló kis szarokban megakadni.

ja és a kaszinó tök jó, semmi értelme... f***ért nem lehet offline módban játszani ott...
  • matecsavo
    hogy lehet kocsikat eladni?
  • MerlinW
    Térképen állítsd a szűrőt versenyekre. Illetve először a jogosítványokat kell letenned (C, B, A) ha még nincsenek meg.
  • MerlinW
    Feltétlenül..
  • [HUN]FaTaL
    Mit nem találsz? Kirakja a gps-t alapból, m betűvel térkép rákattintasz valahova, gps target és kész odavisz. Elején nincs térkép.
  • hegege
    Hol találok versenyeket? Azt amit a riporter csajszi adott lenyomtam (6 versenyből álló sorozatot) ,de zóta nincs semmilyen verseny a láthatáron...
  • adikakk
    Na vannak új videók megprobálok minden fontosat feltölteni ma már lehet hogy nem lesz több de holnap tuti rakok egy ketöt.
    Szoval kövessétek a youtube profilom minden nap.
  • HollandRules
    Basszamerg nem találom :S
  • HollandRules
    szóval é
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos a földutakat is beletervezi remélem erre később lesz opció mert semmi kedvem nem lesz veyronnal a földutakon rodeozni.
  • [HUN]FaTaL
    De van, de a bétában fel volt fedezve minden, itt neked kell bejárni az utat. Nem játszottál az első résszel?

Térképen klikk és odavisz a gps.
  • HollandRules
    ne szarakodjatok mér
  • Gibor
    Amelyikre beállítod...
  • HollandRules
    De nincs gps a gamebn? bétaába volt!
  • [HUN]FaTaL
    Amikor van rá pénzed és felfedezted az audi szalont. :D Én már megvettem, legjobb :)
  • HollandRules
    4-es szintű vok..Jah és gps-t melyik gomb hozza elő
  • Gibor
    Amikor van rá pénzed.
  • HollandRules
    Az Audi rs6-ot mikor lehet megvenni?