Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy lehet, hogy szebb, és messzebb látni el?<#idiota>
A videóból annyiira nem jön le, hogy tényleg szebb lett, de amúgy igen.
samsung123
Ki irta hogy nem voltak konzolok 2007 elött?
Igen sokat is számít a ráforditott idõ és energia, hogy jót hozzanak ki konzolból..DE már komlex játékoknál meghal..valamit feláldoznak, fizikát, grafikát stb..és God of War tényleg szép, de milyen áron? csõ felépítésû..mérsékelt fizika..igy lehet szépet alkotni már csak konzolon ( ráadásul még sok idõ is kell rá). ha tényleg komlex játékot akarunk és top grafot(ahogy egy két játékban látunk ahol speciálisan csak egy dolgot lehet csinálni) a konzol édeskevés már (jó ideje). Mert hát lehet hihetetlen szép Ace Combat 6 is meg a GT5-is, DE csak speciálisan egy területen...errõl nincs mit vitázni tények...
A fejlesztõk, meg konzol gyártók csak azért harsogják, hogy van még bõven tartalék a konzolba, hogy ne érezd azt hogy elavultat vagy hamarosan elavulatt veszel(maguk ellen nem beszélnek) és az utolsó pénz is kipréselik belõle , de õk is tudják hogy hazudnak szemünkbe..dehát sokan megeszik. rengeted játékfejlesztõ panaszkodik titokban hogy szenvednek a komprumisszumok miatt, de mindenki azt gonol amit akar, és olyan maszlagot hisz el amit jónak lát.

többet nem térek el a témátol OFF vége

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gduck
Ez jó kérdés. Biztos más a grafikus motor.
Meg mostanában memória és számítási teljesítmény van bõven, így az optamilizálás se olyan mint régen. A béta is közrejátszhat, ki tudja milyen + dolgok vannak belefordítva a DEBUG miatt <#nemtudom>
Viszont valamelyik videóban látszódott, hogy itt már azért több dolgot lehet állítani a grafikus beállításoknál, tehát jobban hozzá lehet igazítani a gép teljesítményéhez (persze a grafika rovására)

UI: jah, és én még a sok vidóból egy olyat hiányolok, amin látszik az FPS is <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

csabush
Ezzel egyet értek, én nem is temetem. Legyen úgy, hogy ez még fejlõdik, én lennék a legboldogabb, végre valami istenes játék. (ha idén megjelenne ne adj isten a gran turismo 5 akkor legalább lenne valami amivel lekötném magam addig amíg ez meg nem jelenik, bár két kategória, és mindkét játéktól nagyon sokat várok, remélem nem lesz duplapofáraesés a vége:S)

[HUN]FaTaL
Mondjuk, hogy a gépigény mi az istentõl nõtt meg azt nem igazán értem.

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Valóban, de az open béta verzió lett kiadva (nem a closed béta).

UI: lehex hogy MZ/X bácsit kellene megfûzni kódokért? Csak ne felejtsem el kinyitni az ablakot <#idiota>

Már ketten vagyunk 😄 Mehetünk 😄

Amúgy a TDU1 Bétája nem csak majdnem a kiadott játék volt, hanem egy az egyben a kiadott játék volt 😛

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gduck
Pont ezért lenne az NDA. Mármint azért hogy ne lássanak olyat a kívülállók, amibõl - esetleg - téves következtetést vonnak le. A videók alapján ez nem olyan mint a TDU closed béta. Az szinte egy az egyben a teljes játék volt ( mondjuk már jóval elõtte kész volt a konzol verzió és hát valjuk meg nem is fejezték be, sok minden félkészen van benne).
Szóval kár lenne temetni a játékot, márcsak azért is mert a videók alapján valami fantasztikus játék készül. A TDU maradandó nyomot hagyott bennem, és úgy látom a TDU2-vel se lesz másképp <#nyes>

UI: váom a jelentkezõket a kommandóba! A fejlesztõcsapat székházába surranunk be kódokért! A jelszó: kulcsot vagy dvdt! <#idiota>

csabush
Imádom a TDU 1et, de az a HC mód... Sokat nem pöcsöltek vele, grav- aztán kalapkabát (az egy dolog, hogy így is elérték a kellõ hatást, nadekérem...)

<#zavart2>

csabush
Erre meg annyit reagálnék, mint viszonylagos GTA4 fan (csakis a moddolhatóság miatt 😉), hogy nagyon könnyû belõle élvezetes játékot varázsolni. A széria fizika tényleg szörnyû, mint egy kurva hajó, de ez javítható, grafika szintén, ráadásul nem kis mértékben, igaz utána kell menni rendesen az ENB seriesnek, hogy viszonylag életszerû konfigot találjon az ember. Szóval az csak alapból szar, de könnyû belõle sokkal jobbat kicsikarni. Persze lehetett volna ilyen zsír gyárilag is, de ez van.

bertino
<#vigyor2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
az alkalmazásban irja, mikor megy legközelebb a szerver, 16án fog majd délután.

persze pont megint dolgozni fogok, hát így jártam.

de a jövõ hetet (ha ugyanígy mennek majd a szerverek), tuti egész délután végigjátszom...

ne sínautózz, TDU1et toljál, élvezd ki a HC-t benne, lehet ebben már nem fogod tudni 😞

bár megjelenés messze van, majd határozottan fogok sírni én is a fizika miatt a fórumon.

gduck
OFF: Hehe... , need4speed "generációs betegség" nálam, benne van a csontjaimban <#nyes> A TDU meg még a C64-es csúcsgrafikás TestDrive-al indult nálam <#smile>

csabush
2007 elõtt nem voltak konzolok? Parádésan elmés hozzászólás. Nézz már meg légyszíves mondjuk egy Sony exkluzívot, és azok közül is fõleg a God of War 3at. Utána gondolkozz el, hogy vajon a konzoloknak köszönöd e, vagy a kiadóknak/fejlesztõknek, hogy nem hagynak idõt/nem képesek multiplatform címeket platform szerint normális keretek között megírni. (lásd a mafia 2õt, amit úgy oldottak meg PS-re, hogy nincs fû. Azt hiszem ez nem a konzolt minõsíti, illetve végülis lehet, lehetne 67szer erõsebb is a te látásmódod szerint, igaz akkor ritkán kapnád meg egy alsó-közepes PC áráért... )
A játék a videók alapján várós is meg nem is, ez a fizika szégyennek tûnik, bár lehet botok a sofõrök. Graf teljesen oké, többi kiderül. thxbai

Inkább körmöt rágok mint nídfórszpídhez nyúljak. NFS U2 ig majdnem minden része tetszett.

gduck
Ez szar ügy! Este mennek szerverek? Sztem majd beindul az, csak belövik és utánna megy folyamatosan. Valószínûleg a javítások felrakása is simábban fog majd menni.

UI: én meg keserû szájízzel sínautózok (NFSW) <#zavart1>

Szívesen átvállalom addig 😊

bertino
én meg basszus pont akkor kell dolgozzak, mikor ezek nyomatják az embereknek a szervereket, nah majd jövõhéten reggeles leszek, addig meg mintha meg se lenne a game 😞((

samsung123
jaja igaz! én reménykedek hogy jó lesz ez...kormány és beállítás kérdése is! sõt késöbb kiadhatnak HC modot(dlct) is hivatalosan(szerintem ki lesz nyígva)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Semennyit, neked azt mondanák fél évvel az elõzõ megjelenési dátumhoz képest hogy gyerekek kipróbálhatjátok ha ezt és ezt mondjátok róla, nem mennél? 😄

drot
Leszarom a grafikát, de nemigaz hogy egy ilyen fizikát képesek voltak berakni alá. Szerintetek mennyit fizettek azoknak a franciáknak, akik még nyár elején kipróbálták és azt mondták hogy sokat fejlõdött az 1-hez képest? Mit gondoltak? Majd nemtûnik fel senkinek mert mindenki csak azt nézi hogy TDU 2 úúú. Remélem azért fél év alatt történik még valami változás...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

samsung123
lehet igazad van😊

[HUN]FaTaL
Nem vakok csak sokaknak attól lesz szép a játék ha tele van baszva HDR-rel és BLURral meg effektparádé van mint a need for fosokban.

samsung123
másik hogy lehet hogy 2010van de kb 2007-tõl nincs grafikai javuláls( köszönjük a konzoloknak) . 2005 és 2007 között volt javulás de utána csak minimális...

somdav95
szerintem te eltévedtél 😄😄DD "szépség" mint olyan 2007be elment volna..

samsung123
technikailag(garfika) és látványilag is a TOPon van játék! nem nagyon van komplexebb és szebb tõle(szerintem nincs is) de sajnos a látásmodok(szó szerint) nem egyformák és máshogy látják a dolgokat szépség fogalmát...van aki vak...

somdav95
a plusz hülyeségekre gondoltam, ami teljesen lényegtelen egy ilyen autós játékba. (:

Azért remélem feltörölted<#idiota>

Csilivili? lol grafikailag okádék 2010 hez viszonyítva... Mikor megjelent az 1 nagyon szép grafikája volt, de ez 2010 ben már kevés, kicsit szebbek a kocsik, egykét + effect, de pl az árnyékon én hánytam egyet...

drot
Az undercover a legalja....

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

pxxl
én bennem az (rossz) nfs az mindenképpen az undercover, tdu meg (remélem) nem süllyed idáig

All hail the double x!

somdav95
de sajnos el kell hogy szomorítsalak pixxel, van egy kis köze az nfs-hez :S Az elõzõ az fényévekkel jobb lett egy szar nfs-nél, de ez sajnos már túl csilivili, és másra nem jutott annyi idõ. Na de reménykedjünk, hátha.. még fél évig hátha kezdenek vele valamit (:

+1

pxxl
hagyjad már az nfs-t! köze nincs és nem is lesz a tdu-hoz.

mellesleg fejezd be ezt az idegesítõ írást, mert kiváglak innen! fógja, szímúrátórt, hajóngótábór

All hail the double x!

hát a hajóngótábór!

Fehercsoki
Akkor ki fogja ezt szeretni?😄

hagyjátokmár ocska nfs játék lett belõle ez az igazság. csak kicsit jobb is . de aki asztat szereti az ezt nem fógja szeretni! aki meg a szímúrátórt szerete az eztet se fogja szeretni!

[HUN]FaTaL
Mármint a kormányanimációra gondoltam.

[HUN]FaTaL
Itt se tûnik olyannak, ne az animációt nézzétek már...

SötétBarom
Tökéletesen igazad van. Ennél jobban nem lehet leírni, mit vár el a nép! 😄D
Amúgy, nem tudom ki nyomott shiftet külsõ nézetbõl (én nem, csak megnéztem! 😄)... Ott cockpit kamerával teljesen faszának érzõdött minden, viszont kívülrõl elképesztõen sután mozgott az autó. Nagyon sok múlik azon is, hogy az autó mögött lévõ kamera hogy mozog.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TDU 1 non hcban nem olyan az autók irányítása mintha ide oda pofoznád, valamivel finomabb ennél.

[HUN]FaTaL
Videók alapján ugyanolyan a fizika mint az egyben volt nonhcban. De majd ha kipróbáltam alkotok véleményt. 😊

Dante73
Nem akarom (újra) bántani a GTA4-et, de...
Bár a fizikája alapból nem lenne rossz, de én inkább mégis a vicc kategóriába sorolom, minden bántó szándék nélkül. A kocsik imbolygása, az elõre kirepülõ sofõr miatt. (Kipróbáltam FPS móddal a vezetést. az imbolygás miatt gyakorlatilag tengeribeteg lettem, eredeti játékkal, hozzáteszem)
Grafika?
Nem emlékszem a mod nevére, de létezik hozzá egy 5 giga körüli pakk, ami a medium textúrákat cseréli le. Gyakorlatilag úgy néz ki, mint a high-textúrák. Innen kezdve grafikailag nincs több mondanivaló a GTA4-rõl. Ha még arra is lusták voltak, hogy egyszerû lekonvertálás helyett újrarajzolják a textúrákat. Árnyékokról pedig inkább szó se essen. Az a játék sajnos a fejlesztõi igénytelenség mintapéldája.

TDU2-bõl amit eddig láttam, nem tudom eldönteni, hogy uj fizikai motor kellene alá, vagy csak finomítani kell a fizikán. Mindenesetre nem akarok több videót megnézni, eddig is sok helyszín került elõ, nem akarom elvenni magamtól a felfedezés élményét, kivárom. Esetleg egy-két beszámolót szívesen olvasnék.

http://www.freetvmaci.info/

Be tartották azt hogy Sims-es lesz (a videókat nézve).<#alien>
Amúgy elnézve a videókat nekem a grafikával semmi bajom (igaz az esõs idõ kicsit gagyi, de legalább van). A fizikát meg majd kitapasztalom magam, hogy nekem megfelel-e vagy sem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

mekkora gagyi. Az egynek jó fizikája volt. Ez már nfs szint.

Muttley
ha már GTA4 off
Aki a (...) részt állítja, szólj neki, h try RBR in 1920x1080.
Eldobja magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg az autót is... 😉

Just do it :)

bakker mi van velem nem tudok írni<#csodalk><#conf>
* olyan mint az TDU 1-nek

Engem nem az zavar hogy a fizikája és az irányítása olyan mint az egy, meg hogy arcade.
Hanem azt mondták, hogy más lesz és szimesebb
Akkor most hol itt a nagy változás?
De remélem a félév az új fizikai motor cseréje miatt van <#idiota>

Törölt felhasználó
Ez természetes, ha jobban elolvasod az elõzõ HSZ-emet, akkor meg is van hogy miért. Mert nagyon rossz a grafikája😄_:SAD_:ASD😄_D😄