Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videóból annyiira nem jön le, hogy tényleg szebb lett, de amúgy igen.
Igen sokat is számít a ráforditott idõ és energia, hogy jót hozzanak ki konzolból..DE már komlex játékoknál meghal..valamit feláldoznak, fizikát, grafikát stb..és God of War tényleg szép, de milyen áron? csõ felépítésû..mérsékelt fizika..igy lehet szépet alkotni már csak konzolon ( ráadásul még sok idõ is kell rá). ha tényleg komlex játékot akarunk és top grafot(ahogy egy két játékban látunk ahol speciálisan csak egy dolgot lehet csinálni) a konzol édeskevés már (jó ideje). Mert hát lehet hihetetlen szép Ace Combat 6 is meg a GT5-is, DE csak speciálisan egy területen...errõl nincs mit vitázni tények...
A fejlesztõk, meg konzol gyártók csak azért harsogják, hogy van még bõven tartalék a konzolba, hogy ne érezd azt hogy elavultat vagy hamarosan elavulatt veszel(maguk ellen nem beszélnek) és az utolsó pénz is kipréselik belõle , de õk is tudják hogy hazudnak szemünkbe..dehát sokan megeszik. rengeted játékfejlesztõ panaszkodik titokban hogy szenvednek a komprumisszumok miatt, de mindenki azt gonol amit akar, és olyan maszlagot hisz el amit jónak lát.
többet nem térek el a témátol OFF vége
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Meg mostanában memória és számítási teljesítmény van bõven, így az optamilizálás se olyan mint régen. A béta is közrejátszhat, ki tudja milyen + dolgok vannak belefordítva a DEBUG miatt <#nemtudom>#nemtudom>
Viszont valamelyik videóban látszódott, hogy itt már azért több dolgot lehet állítani a grafikus beállításoknál, tehát jobban hozzá lehet igazítani a gép teljesítményéhez (persze a grafika rovására)
UI: jah, és én még a sok vidóból egy olyat hiányolok, amin látszik az FPS is <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
UI: lehex hogy MZ/X bácsit kellene megfûzni kódokért? Csak ne felejtsem el kinyitni az ablakot <#idiota>#idiota>
Amúgy a TDU1 Bétája nem csak majdnem a kiadott játék volt, hanem egy az egyben a kiadott játék volt 😛
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szóval kár lenne temetni a játékot, márcsak azért is mert a videók alapján valami fantasztikus játék készül. A TDU maradandó nyomot hagyott bennem, és úgy látom a TDU2-vel se lesz másképp <#nyes>#nyes>
UI: váom a jelentkezõket a kommandóba! A fejlesztõcsapat székházába surranunk be kódokért! A jelszó: kulcsot vagy dvdt! <#idiota>#idiota>
persze pont megint dolgozni fogok, hát így jártam.
de a jövõ hetet (ha ugyanígy mennek majd a szerverek), tuti egész délután végigjátszom...
ne sínautózz, TDU1et toljál, élvezd ki a HC-t benne, lehet ebben már nem fogod tudni 😞
bár megjelenés messze van, majd határozottan fogok sírni én is a fizika miatt a fórumon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A játék a videók alapján várós is meg nem is, ez a fizika szégyennek tûnik, bár lehet botok a sofõrök. Graf teljesen oké, többi kiderül. thxbai
UI: én meg keserû szájízzel sínautózok (NFSW) <#zavart1>#zavart1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
All hail the double x!
mellesleg fejezd be ezt az idegesítõ írást, mert kiváglak innen! fógja, szímúrátórt, hajóngótábór
All hail the double x!
Amúgy, nem tudom ki nyomott shiftet külsõ nézetbõl (én nem, csak megnéztem! 😄)... Ott cockpit kamerával teljesen faszának érzõdött minden, viszont kívülrõl elképesztõen sután mozgott az autó. Nagyon sok múlik azon is, hogy az autó mögött lévõ kamera hogy mozog.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár a fizikája alapból nem lenne rossz, de én inkább mégis a vicc kategóriába sorolom, minden bántó szándék nélkül. A kocsik imbolygása, az elõre kirepülõ sofõr miatt. (Kipróbáltam FPS móddal a vezetést. az imbolygás miatt gyakorlatilag tengeribeteg lettem, eredeti játékkal, hozzáteszem)
Grafika?
Nem emlékszem a mod nevére, de létezik hozzá egy 5 giga körüli pakk, ami a medium textúrákat cseréli le. Gyakorlatilag úgy néz ki, mint a high-textúrák. Innen kezdve grafikailag nincs több mondanivaló a GTA4-rõl. Ha még arra is lusták voltak, hogy egyszerû lekonvertálás helyett újrarajzolják a textúrákat. Árnyékokról pedig inkább szó se essen. Az a játék sajnos a fejlesztõi igénytelenség mintapéldája.
TDU2-bõl amit eddig láttam, nem tudom eldönteni, hogy uj fizikai motor kellene alá, vagy csak finomítani kell a fizikán. Mindenesetre nem akarok több videót megnézni, eddig is sok helyszín került elõ, nem akarom elvenni magamtól a felfedezés élményét, kivárom. Esetleg egy-két beszámolót szívesen olvasnék.
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy elnézve a videókat nekem a grafikával semmi bajom (igaz az esõs idõ kicsit gagyi, de legalább van). A fizikát meg majd kitapasztalom magam, hogy nekem megfelel-e vagy sem.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Aki a (...) részt állítja, szólj neki, h try RBR in 1920x1080.
Eldobja magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
* olyan mint az TDU 1-nek
Hanem azt mondták, hogy más lesz és szimesebb
Akkor most hol itt a nagy változás?
De remélem a félév az új fizikai motor cseréje miatt van <#idiota>#idiota>