Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Az ötlet teljesen jó, de akkor soha nem aludnék, ha egy ilyen játék megszületne. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Falkon
Én a Tdu2-öt úgy csináltam volna: Tdu1 grafika(picit javítani) , lfs fizika, rengetek autó, tankolás, index, meg egyéb apróságok.

Ennyi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
nem is a grafikáról szól elsõsorban 😄 jó az úgy ahogy van 😊 race on is bõven jó úgy rondán 😄

All hail the double x!

Roger6
Te igenhüye faty! <#idiota>

Elmondanád, mi az az rfaktor? rFactor grafikája már tavaly is elavultnak számított, de legalább nincs jelentõs fps csökkenés 30+ -os versenyeknél. 😊 Szóval azt nem lesz nehéz überelni vazzeg.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nem jó, hanem ÜBERBRUTÁL!!!!
majdnem olyan szép, mint a GT3-é! <#idiota>

samsung123
Simoncar..csak az életkorodat tudjuk meg pls...(ha 14alatt van elnézzük neked)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
nemá...te "érdekesebb" vagy mint hittem..nemhogy lesz olyan jó grafikája, de fényévekkel megelõzi az rfaktort!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
mert az rfactornak marha jó grafikája van mi? -.-

All hail the double x!

Jó sok hülyeséget össze tudsz hordani, azt megmondom.<#nevetes1>
nyílt*

miért ne? ez egy gyílt fórum nem bántottam senkit csak elmondtam a véleményem a játékról. És nem kell kinevetni mert tényleg lesz olyan jó grafikája.

samsung123
az is hogy "rfactor grafikával" HAHAHA!!! ezt is benézeted...te ne irj ebbe a fórumba kérlek....

ja bocsi. Ez az én tudatlanságom volt ezt elismerem.

gduck
" És lemoddeleztek egy órisái várost!"

2 szigetet! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

a jelek szerint nfs shiftes irányítása lesz, egy rfactor grafikával. Jobb mint gondoltam. És lemoddeleztek egy órisái várost!

gduck
Na meg arról nem is beszélve, ha berakom a villámmekvín modolt kocsit és leparkolok mellettek, akkor hogy verõdik vissza a napfény a villám jelrõl és hogy mondom: kicsikeee, kicsikeee, háááá <#banplz>

Gibor: értem amit mondasz, de sztem ezt a nagy többéség (ide tartozok én is) észre se veszi egy játékban <#wave>

samsung123
mert az utolsó Dollárt is kipréseli a jelengegi generációbol..nem véletlenül jöttek a mozgásérzékelõ kütyük...még vagy 2-3 évig uj konzol nem lesz!

Muttley
tény, h nem mai darab, de azé nem kéne bántani
egyre szebb játékok jönnek ki rá, s némelyik igényes is
Én inkább a másik oldaláról közelítem:
Mi akadályozza az MS-ot, hogy a jelenlegi platformok mellett (bár az eddig ÉP-juk jegyében inkább 'helyett') kiadjon egy új generációs konzolt, amibe a classic-tól való fejlõdést figyelembe véve beleraknának mondjuk egy 9 magos CPU-t, egy atom videokarit, meg annyi RAM-ot, h a fülünkön folyjon ki?
A Sony a PS3 és PS2 mellett kijöhetne a PS4-gyel. Miért nem teszi?

Just do it :)

Roger6
" elsuhansz egy fa mellett, és húúú gecc láttad? nem vetett rendes árnyékot a lámpa fénye 😮 xD" - háááhhhhh!!!!! XDDDXD😊))))) LÖOLOLL hát ezen most összesírtam magam a röhögéstõl. <#vigyor5><#idiota><#nevetes1>

[HUN]FaTaL
Az Atarit már rég megvette az Infogrames.

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
az atari nem a legpénzesebb kiadók közé tartozik, elõzõ években össze issza vergõdtek, majdnem becsõdöltek, aztán alone in the dark meg valami más kicsit jobb helyzetbe hozta õket.

valószínûleg ezért is van most az, ami.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen, de itt egy példa... megint csak Mafia II.... PC n sokkal szebb mint konzolon, ott miért tudtak a fejlesztõk PC re jobbat csinálni? Amit ki lehet hozni valamibõl azt hozzák már ki.... Ha csinálnának egy sokkal jobb grafikus motort nem tart semeddig konzolhoz visszább venni belõle hogy azon is elfusson gond nélkül.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
Xbox 360, ps3 -> 2005-ös

All hail the double x!

De miért kellene 2005 ös hardware hez igazodnia? eltelt 5év azóta....

Szerk: Ahoz képest hogy én menthetetlen vagyok már, nem tudom felfogni hogy miért kellene egy játék fejlesztõnek 5évvel korábbi hardware re fejleszteni...

bertino
mind1 felõlem a lényeg, hogy ezen dolgok miatt nincs haladás feljebb sokszor.

drot
Én inkább a fizika miatt sírok, mint a grafika miatt. Mert ez a fizika egy rakat FOS!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

csabush
Multi címeknél inkább a PS a visszahúzó erõ szerintem, mert nem tudnak értelmes programozni a cell köré...

bertino
X360 már évek óta visszahuzó erõ multi címeknél...

samsung123
DE hova legyen korszerû grafikája mikor egy 2005 fix hardwehez kell igazodnia??????menthetetlen vagy..szerintem amit ki lehettett hozni, ki hozták garf szempontból a TDU2-ben

Koma 😄 Nem az a lényeg, hanem az hogy ha már 2010 van, és kiadunk egy játékot, akkor legalább a korszerü grafikája legyen.

pxxl
am 2-300 felett kit érdekel hogy dinamikus-e az árnyék vagy nem 😄 elsuhansz egy fa mellett, és húúú gecc láttad? nem vetett rendes árnyékot a lámpa fénye 😮 xD

All hail the double x!

csabush
A konzolok szarabbak grafikai megjelenítés szempontjából, mint a ma összeállítható felsõ közepes, illetve high end gépek. Igaz azokat nem is kapod meg 70ezerért.
Dinamikus fény/árny, hmm, érdekes kérdés, vajon kell-e az embereknek. Nekem speciel a mostani grafikai helyzet is untig elég, nem kell ennél sokkal durvább, legalább nem kell a vasamra súlyos tízezreket költenem. 😊 Jó lesz ez, de majd csak akkor alkotok véleményt, ha a kezembe van a játék, mert ha a videókra építenék akkor, õõ..😄😄

Na mármost....

Source 2007 es engine, nyomd meg az F et, lesz lámpád és álj oda egy emberhez vagy falhoz, a közvilágítás statikus igen, de én nem arról beszéltem source enginenél....

GTA IV: messze több dinamika van benne mint a TDU2 be....

Mafia II: ugyanezt írtam/értettem ebbe nincs hozzáfûzni valóm...

Crysis metró... ezekbe nem tudok beleszólni, ki se próbáltam õket.

És hidd el hogy rohadtul de értek hozzá, nem véletlenül "ugatok"....

pxxl
vágom, csak két külön kategória 😊 cs-vel sokat nyomultam én is. cs:s-el már annyira nem, mert nem jött be a cs:cz után 😊

All hail the double x!

Roger6
De egyébként igazad van, azon kívül, hogy mindegyikben autót kell vezetni, nem sok hasonlóság van. <#zavart1>

Roger6
Az érzet a lényeg pixxel bácsi. Az, hogy szeretsz-e vele játszani. Én TDU-val is szeretek, és LFS-el is. Crsys-szal nem, CS:S-el igen. Érted.

pxxl
crájzisz vs cs:s pont akkora marhaság mint a tdu1/2 vs lfs 😄

All hail the double x!

Roger6
Én meg azt várom, hogy pirítsanak alá valami durva fizikát. Tehát megmarad a nonHC az árkád-kedvelõknek, a sim-eseknek meg valami sim-es fizikát karcoljanak. Itt az egyik videóban is 130-nál olyan kanyart vesz be bazmeg, mintha sínen rángatnák a szerencsétlen autót... <#zavart2> Bár az a durva, hogy annyira nincs sebességérzet TDU-ban, hogy az ember a 130-at észre sem veszi. 250-nél kezdõdik az élet TDU-ban. Más szimulátorokban (GTR-Evo, rFactor, GT-Legends, GTR-2), meg 220-nál már úgy kapaszkodok a kormányba, mintha az életem múlna rajta. Én azt szeretem.. <#worship><#ravasz1><#vigyor>

Grafika. Nos. Megmondom õszintén, hogy nálam pont nem az adja meg az élvezetet, ha minden csilli-villi, meg a szélvédõn széttrancsírozott katicabogár által megtört fénysugarak nem fognak a mûszerfalról a kontaktlencsémben tükrözõdni, elvakítva engem a út érzékelésének mindenféle reményétõl és esélyétõl. Persze, kell a grafika és egy szintig fontos is, de szerintem mire kijön, fognak annyit belerakni, hogy ne legyen különösebb gond vele. Egy dolog: dinamikus fényhez / árnyékhoz DX 10-et, vagy afelettit tudó videókártya kell tudomásom szerint. Hát nekem 3 éves a videókarim, mindent hasít a mai napig, de ezt nem tudja. És õszinte leszek: nem is érdekel. De egy tök egyszerû példa: Crysis - mindenki istenítette, hogy mekkora állat grafika, meg minden, én meg a mai napig a Counter Strike: Source-szal játszom, mert ezerszer több élményt ad át (pedig hát grafikailag ég és föld).

No mindegy, egy szónak is száz a vége, legyen úgy, hogy mindkettõnknek jó legyen. Kapjunk egy über-hiper-szuper-brutál grafikás játékot, amit HC-ban tolva tiszta sim-es lesz. 😊

samsung123
1)Source motor még most se tud Dinamikous árnyékokat!! hehe, baromságokat mondhatsz, de ekkorákat nemá (a portal 2 már igen)
2)a GTA4 is pontosan annyit tud dinamikus árnyékok terén mint a TUD2..egyedül a este a az autó fényszórójábol számolja dinamikusan minden máshol nem...a hold világitásást veszi alapil
3)a Mafia2 az elsõ komplex stilusú játék ahol tényleg minden fényforrás dinamiks? de ott megy pont az autók fényszórója statikus
4)A crysis és talán pcn a Metro 2033(konzolon butitva) számoll full dinamikus fényekkel!!ez a két játék van, és az is PC-n nem fura? ennyit konzolok húde sok kihasználatlan erõforrásárol. valahol becsalnak a fejlesztõk már régóta...

és Ku..vara nincs minden játlkban most se komlex világitási rendszer..nem is lesz már csak pcn(de oda ugye meg nincs értelme külön megcsinálni)

skynNy: sokkal jobban néz meg egy játékot grafikai szempontból, mielött marhaságokat mondanál a levegõbe...vagy ha nem látod a az apró megvalósitási részleteket, technikai hátteret..inkább még olvass utána.

Látom nem érted, ma már ez elég kevés, mivel minden út szélén megjelenõ játékba több dinamikát találsz....

ITT már láthatsz egy elfogadható dinamikus árnyékot és fényeket... Remélem érted mire gondolok, nem akarok flamelni egyáltalán de mindenki félre ért engem :\

pxxl
ne mondjátok már hogy ez egetrengetõen szebb grafika mint az elsõ részé. alig van pár szebb rész(let) aztán ennyi. srác meg az elején úgy rángatta a vasat h majdnem tengeribeteg lennet :S bár a delta vezetése közben nagyon nem az árkád volt 😄 eléggé csúszott 😊

All hail the double x!

gduck
Azok a szerencsések kaptak (kb egy tucat) akinek a neve mellett jobb oldalt látod a sárga "bt" logót <#smile>

gduck
Ha megnézed a #7024-et , akkor a fák árnyéka (nagy árnyék) megjelenik a mûszerfalon is. A kisebb árnyékok, amik a karosszérián megjelennek, azok már nem nagyon.
Az esti videókban a közvilágítás fénye is megjelenik a mûszerfalon, persze nem úgy mint a valóságban (a mûszerfal árnyéka nem "vándorol")

Szerény véleményem szerint ENNYI UNTIG ELÉG, ez is nagyon feldobja a játékot. Ettõl jobb árnyék kezelést nem várok el, nem az a lényeg <#wave>

Kapott valaki beta meghivást?

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

ezt most találtam, ma került fel a tecsövedre 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Öhmm nem fogok sírni, pusztám ki adom a véleményemet, ami szigorúan magánvélemény! 2007-es Source Engine tudott 100% dinamikus árnyékot számolni, nem tökéletesen de nagyon szép volt játék közbe, és én azért 4év fejlesztés után nem ennyi javulást várnék, mert ez grafikailag mondhatni nem változott, nézd meg a mostani játékokat, a grafikai motorjuk nagyon jó, szinte minden játék ma már dinamikus árnyékokat és fényeket számol. Viszont az tetszik itt hogy ha egy fának van árnyéka és belemegyünk akkor a mi árnyékunk nem lesz + hanem beleolvad, ez mind jó de a lámpákról is lelehetne számolni némi árnyékot, nagyon sokat dobna hidd el, és nem is egy géphúzó dolog. Mafia II, GTA IV mind a kettõ teljes dinamikát számol mégse attól nagyobb a gépigény. Szóval ne érts félre de én nem sírok nem fikázom, hanem szimplán levagyok döbbenve hogy 4év alatt csak egy kicsit csinosítottak a grafikai motoron....

AlieN911
2öt is 😄

Videók alapján egész jónak néz ki.. Viszont van aki kormánnyal netalántán G25-el tolja, és be is állította, hogy az jó legyen? Összes videó sztem billes, nem?

(meg miért mindenki azt a xar sárga fostalicskával megy? 😄 )

Honda - The Power of Dreams

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Roger6
De tényleg, miért írjátok már most le a játékot? Még van 160 napjuk, azalatt akár egy teljesen új játékot is írnak ezek. 😊

Na nehogy már behánytál, mert megnéztél pár beta gameplay videót és azt láttad, hogy basszameg, ez a játék nem fogja kihasználni a 150.000-es videókártyám. Meg mi az hogy 2007-ben elment volna?! Kurva nagy tévedésben vagytok somdav barátoddal, tudod nem mindenki újít gépet 2-3 évente, meg G25-öt (jaj bocs már az sem menõ 2010-ben), meg a többi kutyafaszát. Ha ilyen undorral vagy a játék iránt miért nem mész el valahova a picsába? Megjelenésig itt fogsz sírni?