40335
  • komiki
    paul oakenfold-my girl
  • jofer
    Speedyyyyyyyyyy!!! Isten hozott! Írtam neked iwiw-en is, hogy megéri visszatérni!
  • pointer4
    Azért izzasztja ez a gamma rendesen a gépet :)

Jól néz ki a fórum Pixxel!
  • Szabi1991
    most kb ott tartok hogy visszamondom a rendelést és felgyújtom az atari székházat... mi a ****************** miatt vették ki a Spyker Aileron-t ?

a bétában még ott volt a helyén
  • Met
    Na, akkor holnap este lehet bemászok az 576-ba váratanul
  • drot
    Vidéken is? Mert akkor holnap találkozunk a szigeten :)
  • pxxl
  • Zeller01
    Kíváncsi lennék az online részére.
  • Sanci789
    Szabi, nem rég voltam bent 576 boltban, és azt mondták, hogy holnap k*rva nagy valószínűséggel lehet már menni a személyes átvételért Meg hívni is fognak mindenkit.
  • Fehercsoki
    El lehet adni,de egyszerűbb ha letöltöd és kipróbálod.
  • Zeller01
    Véletlenül, nem tudjátok, ha megveszem a játékot és nem tetszik, akkor el lehet adni használtan? Nem kell steam-be regisztrálni meg ilyen hülyeségek?
  • [HUN]FaTaL
    Én is törlöm majd. Remélem, hogy minél hamarabb lesz egy mini image is, hogy ne kelljen pörgetni a lemezt.
  • link14
    Sziasztok drága barátaim.

Nagyon örülök neki hogy újra össze jön az osztály. Milyen jókat csapatunk régen :).
    Ha minden jól megy jövőhéttől én is veletek tartok. Remélem hogy Kedden vagy Szerdán már csapathatom veletek :D
  • Neoncsoves
    én a virágboltit le is törlöm szerintem :D

akkor pénteken viszlát a szigeten!

amúgy valakinek nem rémlik a TDU1 nevem? :D NeonSG
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt lóvé, jó az pénteken, holnap úgysem vagyok itthon. No meg addig ott a virágbolti :D
  • janihunk
    Valaki tudja esetleg hogy a játék elején a zenének mi a címe? Amikor embert választunk.
  • Neoncsoves
    ha előbb rendeled még holnap kivitték volna szerintem. nekem aszonták hogy holnap vagy legkésőbb péntek :D
  • Szabi1991
    én meg remélem hogy már holnap mehetek átvenni :D
  • [HUN]FaTaL
    Na előrendeltem a gamét az 576nál, remélem pénteken hozzák :)
  • Prince23
    Az első 14 perc + verseny bemutató
  • bootsector
    Köszi! Egyébként lehet, hogy hülye meglátás, de a térképen senki nem használja az országa jelzőjét... Én is próbáltam [HUN]-os taggal regelni, de illegális karakternek veszi. Úgyhogy simán bootsector lettem...
  • FxRRulez
    Szebbet vártam, ennyi... Nem mondtam h csúnya...
  • Neoncsoves
    mi a frász a bajotok a grafikával? :D szerintem egész jó. sokkal jobb mint a legújabb játékokban lévő agyoneffektezett szar. még a szar is csillog az új "játékokon"... szerintem jó :)
  • HUNPalika
    Már kezdtelek hiányolni
  • FxRRulez
    jjj, h te mennyire ostoba vagy! Miért írnék én játékot, meg grafikai motort?? Mi van veled?? Én úgy gondolom, hogy volt 5-6 évük arra, hogy építsenek egy szép grafikai alapot...
    Nem mondtam, hogy csúnya, nem mondtam , hogy rusnya, vagy hogy ne lehetne játszani.. Tudom, hogy ez a játék elsősorban nem a grafikáról szól, mint ahogyan anno az első rész sem... Képzeld el, hogy hatalmas TDU fan vagyok és voltam is.. És nekem tetszik ez a játék, ha mondjuk utánaolvasnál tegnap miket írtam a gammáról... Én csupán a véleményeteket kértem ki, elvileg ez egy vitafórum, nemde???
    Jajj te mennyire ostoba vagy.... már bocs..
  • jofer
    Szia Gagyi! Esküszöm, mint egy osztálytalálkozó!

Szevasz Raga! Az olasz autók rajongója! Csak megérkezik mindenki!

Nekem még Somdav, Spedlimit, és Atapal hiányzik, aztán lassan teljes is lesz az osztálylétszám!
  • bootsector
    Viszont sokan azért is fikázták, hogy mekkora gépigénye van. Nekem kb 3 éves a konfigom, (akkor sem a csúcs volt), és közepes-magas beállításokon is szépen fut, egyáltalán nem szaggat, jó ez...
  • LeWyTy
    Már írtam hogy átállítja a hangkeverőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alt+tab és nézd meg
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanolyan a graf mint az előzetes videókban.
  • DAntetu
    mehet a menet !
    FxR... tudjuk h nem a legfullosabb a játék grafikája, oszt? attól h szarozod itt nem változik, nem is fog, uninstaláld ha nem tetszik, tudjuk te jobb játékot irnál, hajrá es neki addig se szarozod itt...
    Felbasz h meg se kaptam még a játékot de már annyi okos ember volt... a nagy okos megjegyzéseivel.
    Ilyen, ezt kell szeretni...
    SZERINTEM
  • bootsector
    Szerintem sem az igazi... Nincs igazán fejlődés az 1-hez képest. Bár az előzetes vidik nem mindig konzolos cuccokról készülnek? Azokon szokott szebb lenni.
  • FxRRulez
    Most őszintén Ti mit gondoltok a grafikáról?? Nem rossz-nem rossz, de a mai viszonylatokhoz képest szerintem el van maradva, pontosabban várakozáson alul van szerintem... Nem értem miért van az, hogy az előzetes videókban, meg képekben látott grafikához köze sincs a játéknak! Csak én látom így?
  • pajti
    próbáltam ott is.. hozzárendeltem :( egyéb ötlet?
  • Szabi1991

(aki tud szervezhetne vmi TS szobát is akár :)
  • gagyenkov
    Nekem sem volt, a kormány vezérlésben állítsd! Windoban! Asszem
  • gagyenkov
    Szevasz! Van most is CSR 260! Viszont DLC ben adják hozzá a Superlight R500 ast! Kedvencem mert olyan hűs Hé emberek!!!!!! Szombat 19.00 egy hozom amim van KRUZ?????
  • pajti
    Játszik itt valaki G25-el XP-n? Nálam nincs FFB akármit állítok...
  • tobias88
    "Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S"

Hasonló nálam is! Saját rádiót hogy tudok csinálni?
  • Prince23
    Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S
  • Tufa
    caterham most is van benne