40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
komiki #13678 paul oakenfold-my girl -
#13677 Speedyyyyyyyyyy!!! Isten hozott! Írtam neked iwiw-en is, hogy megéri visszatérni! -
#13676 Azért izzasztja ez a gamma rendesen a gépet :)
Jól néz ki a fórum Pixxel! -
Szabi1991 #13675 most kb ott tartok hogy visszamondom a rendelést és felgyújtom az atari székházat... mi a ****************** miatt vették ki a Spyker Aileron-t ?
a bétában még ott volt a helyén
-
#13674 Na, akkor holnap este lehet bemászok az 576-ba váratanul -
#13673 Vidéken is? Mert akkor holnap találkozunk a szigeten :) -
#13672 -
#13671 Kíváncsi lennék az online részére. -
Sanci789 #13670 Szabi, nem rég voltam bent 576 boltban, és azt mondták, hogy holnap k*rva nagy valószínűséggel lehet már menni a személyes átvételért Meg hívni is fognak mindenkit. -
#13669 El lehet adni,de egyszerűbb ha letöltöd és kipróbálod. -
#13668 Véletlenül, nem tudjátok, ha megveszem a játékot és nem tetszik, akkor el lehet adni használtan? Nem kell steam-be regisztrálni meg ilyen hülyeségek? -
#13667 Én is törlöm majd. Remélem, hogy minél hamarabb lesz egy mini image is, hogy ne kelljen pörgetni a lemezt. -
link14 #13666 Sziasztok drága barátaim.
Nagyon örülök neki hogy újra össze jön az osztály. Milyen jókat csapatunk régen :).
Ha minden jól megy jövőhéttől én is veletek tartok. Remélem hogy Kedden vagy Szerdán már csapathatom veletek :D
-
Neoncsoves #13665 én a virágboltit le is törlöm szerintem :D
akkor pénteken viszlát a szigeten!
amúgy valakinek nem rémlik a TDU1 nevem? :D NeonSG -
#13664 Nem volt lóvé, jó az pénteken, holnap úgysem vagyok itthon. No meg addig ott a virágbolti :D -
janihunk #13663 Valaki tudja esetleg hogy a játék elején a zenének mi a címe? Amikor embert választunk. -
Neoncsoves #13662 ha előbb rendeled még holnap kivitték volna szerintem. nekem aszonták hogy holnap vagy legkésőbb péntek :D -
Szabi1991 #13661 én meg remélem hogy már holnap mehetek átvenni :D -
#13660 Na előrendeltem a gamét az 576nál, remélem pénteken hozzák :) -
#13659 Az első 14 perc + verseny bemutató -
bootsector #13658 Köszi! Egyébként lehet, hogy hülye meglátás, de a térképen senki nem használja az országa jelzőjét... Én is próbáltam [HUN]-os taggal regelni, de illegális karakternek veszi. Úgyhogy simán bootsector lettem... -
FxRRulez #13657 Szebbet vártam, ennyi... Nem mondtam h csúnya... -
Neoncsoves #13656 mi a frász a bajotok a grafikával? :D szerintem egész jó. sokkal jobb mint a legújabb játékokban lévő agyoneffektezett szar. még a szar is csillog az új "játékokon"... szerintem jó :) -
HUNPalika #13655 Már kezdtelek hiányolni -
FxRRulez #13654 jjj, h te mennyire ostoba vagy! Miért írnék én játékot, meg grafikai motort?? Mi van veled?? Én úgy gondolom, hogy volt 5-6 évük arra, hogy építsenek egy szép grafikai alapot...
Nem mondtam, hogy csúnya, nem mondtam , hogy rusnya, vagy hogy ne lehetne játszani.. Tudom, hogy ez a játék elsősorban nem a grafikáról szól, mint ahogyan anno az első rész sem... Képzeld el, hogy hatalmas TDU fan vagyok és voltam is.. És nekem tetszik ez a játék, ha mondjuk utánaolvasnál tegnap miket írtam a gammáról... Én csupán a véleményeteket kértem ki, elvileg ez egy vitafórum, nemde???
Jajj te mennyire ostoba vagy.... már bocs.. -
#13653 Szia Gagyi! Esküszöm, mint egy osztálytalálkozó!
Szevasz Raga! Az olasz autók rajongója! Csak megérkezik mindenki!
Nekem még Somdav, Spedlimit, és Atapal hiányzik, aztán lassan teljes is lesz az osztálylétszám! -
bootsector #13652 Viszont sokan azért is fikázták, hogy mekkora gépigénye van. Nekem kb 3 éves a konfigom, (akkor sem a csúcs volt), és közepes-magas beállításokon is szépen fut, egyáltalán nem szaggat, jó ez... -
#13651 Már írtam hogy átállítja a hangkeverőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alt+tab és nézd meg -
#13650 Ugyanolyan a graf mint az előzetes videókban. -
DAntetu #13649 mehet a menet !
FxR... tudjuk h nem a legfullosabb a játék grafikája, oszt? attól h szarozod itt nem változik, nem is fog, uninstaláld ha nem tetszik, tudjuk te jobb játékot irnál, hajrá es neki addig se szarozod itt...
Felbasz h meg se kaptam még a játékot de már annyi okos ember volt... a nagy okos megjegyzéseivel.
Ilyen, ezt kell szeretni...
SZERINTEM -
bootsector #13648 Szerintem sem az igazi... Nincs igazán fejlődés az 1-hez képest. Bár az előzetes vidik nem mindig konzolos cuccokról készülnek? Azokon szokott szebb lenni. -
FxRRulez #13647 Most őszintén Ti mit gondoltok a grafikáról?? Nem rossz-nem rossz, de a mai viszonylatokhoz képest szerintem el van maradva, pontosabban várakozáson alul van szerintem... Nem értem miért van az, hogy az előzetes videókban, meg képekben látott grafikához köze sincs a játéknak! Csak én látom így? -
#13646 próbáltam ott is.. hozzárendeltem :( egyéb ötlet? -
Szabi1991 #13645
(aki tud szervezhetne vmi TS szobát is akár :) -
gagyenkov #13644 Nekem sem volt, a kormány vezérlésben állítsd! Windoban! Asszem -
gagyenkov #13643 Szevasz! Van most is CSR 260! Viszont DLC ben adják hozzá a Superlight R500 ast! Kedvencem mert olyan hűs Hé emberek!!!!!! Szombat 19.00 egy hozom amim van KRUZ????? -
#13642 Játszik itt valaki G25-el XP-n? Nálam nincs FFB akármit állítok... -
#13641 "Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S"
Hasonló nálam is! Saját rádiót hogy tudok csinálni? -
#13640 Ez nagyon érdekes. Steames változatban nagyon halk a motor hang, és a zene meg bömböl. levettem a zenét felére, tök ugyanúgy szól:S semmi változás. ha motorhangot akarok hallgatni, akkor ki kell kapcsoljam a rádiót :S -
#13639 caterham most is van benne