Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ennyi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
Elmondanád, mi az az rfaktor? rFactor grafikája már tavaly is elavultnak számított, de legalább nincs jelentõs fps csökkenés 30+ -os versenyeknél. 😊 Szóval azt nem lesz nehéz überelni vazzeg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
majdnem olyan szép, mint a GT3-é! <#idiota>#idiota>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
2 szigetet! <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gibor: értem amit mondasz, de sztem ezt a nagy többéség (ide tartozok én is) észre se veszi egy játékban <#wave>#wave>
egyre szebb játékok jönnek ki rá, s némelyik igényes is
Én inkább a másik oldaláról közelítem:
Mi akadályozza az MS-ot, hogy a jelenlegi platformok mellett (bár az eddig ÉP-juk jegyében inkább 'helyett') kiadjon egy új generációs konzolt, amibe a classic-tól való fejlõdést figyelembe véve beleraknának mondjuk egy 9 magos CPU-t, egy atom videokarit, meg annyi RAM-ot, h a fülünkön folyjon ki?
A Sony a PS3 és PS2 mellett kijöhetne a PS4-gyel. Miért nem teszi?
Just do it :)
valószínûleg ezért is van most az, ami.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szerk: Ahoz képest hogy én menthetetlen vagyok már, nem tudom felfogni hogy miért kellene egy játék fejlesztõnek 5évvel korábbi hardware re fejleszteni...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
All hail the double x!
Dinamikus fény/árny, hmm, érdekes kérdés, vajon kell-e az embereknek. Nekem speciel a mostani grafikai helyzet is untig elég, nem kell ennél sokkal durvább, legalább nem kell a vasamra súlyos tízezreket költenem. 😊 Jó lesz ez, de majd csak akkor alkotok véleményt, ha a kezembe van a játék, mert ha a videókra építenék akkor, õõ..😄😄
Source 2007 es engine, nyomd meg az F et, lesz lámpád és álj oda egy emberhez vagy falhoz, a közvilágítás statikus igen, de én nem arról beszéltem source enginenél....
GTA IV: messze több dinamika van benne mint a TDU2 be....
Mafia II: ugyanezt írtam/értettem ebbe nincs hozzáfûzni valóm...
Crysis metró... ezekbe nem tudok beleszólni, ki se próbáltam õket.
És hidd el hogy rohadtul de értek hozzá, nem véletlenül "ugatok"....
All hail the double x!
Grafika. Nos. Megmondom õszintén, hogy nálam pont nem az adja meg az élvezetet, ha minden csilli-villi, meg a szélvédõn széttrancsírozott katicabogár által megtört fénysugarak nem fognak a mûszerfalról a kontaktlencsémben tükrözõdni, elvakítva engem a út érzékelésének mindenféle reményétõl és esélyétõl. Persze, kell a grafika és egy szintig fontos is, de szerintem mire kijön, fognak annyit belerakni, hogy ne legyen különösebb gond vele. Egy dolog: dinamikus fényhez / árnyékhoz DX 10-et, vagy afelettit tudó videókártya kell tudomásom szerint. Hát nekem 3 éves a videókarim, mindent hasít a mai napig, de ezt nem tudja. És õszinte leszek: nem is érdekel. De egy tök egyszerû példa: Crysis - mindenki istenítette, hogy mekkora állat grafika, meg minden, én meg a mai napig a Counter Strike: Source-szal játszom, mert ezerszer több élményt ad át (pedig hát grafikailag ég és föld).
No mindegy, egy szónak is száz a vége, legyen úgy, hogy mindkettõnknek jó legyen. Kapjunk egy über-hiper-szuper-brutál grafikás játékot, amit HC-ban tolva tiszta sim-es lesz. 😊
2)a GTA4 is pontosan annyit tud dinamikus árnyékok terén mint a TUD2..egyedül a este a az autó fényszórójábol számolja dinamikusan minden máshol nem...a hold világitásást veszi alapil
3)a Mafia2 az elsõ komplex stilusú játék ahol tényleg minden fényforrás dinamiks? de ott megy pont az autók fényszórója statikus
4)A crysis és talán pcn a Metro 2033(konzolon butitva) számoll full dinamikus fényekkel!!ez a két játék van, és az is PC-n nem fura? ennyit konzolok húde sok kihasználatlan erõforrásárol. valahol becsalnak a fejlesztõk már régóta...
és Ku..vara nincs minden játlkban most se komlex világitási rendszer..nem is lesz már csak pcn(de oda ugye meg nincs értelme külön megcsinálni)
skynNy: sokkal jobban néz meg egy játékot grafikai szempontból, mielött marhaságokat mondanál a levegõbe...vagy ha nem látod a az apró megvalósitási részleteket, technikai hátteret..inkább még olvass utána.
ITT már láthatsz egy elfogadható dinamikus árnyékot és fényeket... Remélem érted mire gondolok, nem akarok flamelni egyáltalán de mindenki félre ért engem :\
All hail the double x!
Az esti videókban a közvilágítás fénye is megjelenik a mûszerfalon, persze nem úgy mint a valóságban (a mûszerfal árnyéka nem "vándorol")
Szerény véleményem szerint ENNYI UNTIG ELÉG, ez is nagyon feldobja a játékot. Ettõl jobb árnyék kezelést nem várok el, nem az a lényeg <#wave>#wave>
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Videók alapján egész jónak néz ki.. Viszont van aki kormánnyal netalántán G25-el tolja, és be is állította, hogy az jó legyen? Összes videó sztem billes, nem?
(meg miért mindenki azt a xar sárga fostalicskával megy? 😄 )
Honda - The Power of Dreams