Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
terep 2-nek van az egyik legjobb fizikája ne viccelj 😄

All hail the double x!

Törölt felhasználó
<#nevetes1>
Muttley
"Végre valaki, aki az indexet is használja"

Ja. Fõúton, egyfolytában. 😉

Just do it :)

Törölt felhasználó
Terep2 fizikája is élvezetesebb<#nevetes1>

Am most játszottam a GTA4-el fél napot, hát ott biztos nem kockára van számolva a fizika... És az abba lévõ moddolt autók is tökéletesen elegek lennének nekem szépségre... (ezt csak azért mondtam, mert állítólag egy játék vagy fizikára vagy grafikára van fejlesztve és a 2õt 1ütt nem bírnák a gépek)
gduck
Jó videók. Végre valaki, aki az indexet is használja <#wink>

Bétások! Lobbizatok a tankolásért! <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
nem azért, de a videókat meg a beszámolókat elnézve nem tudom hogy képzelték hogy kiadják szeptemberben a játékot. persze most takaróznak az nfs meg gt hülyeséggel, de sztem már rég tisztában voltak vele hogy nem tudják vállalni a szeptembert -.-

All hail the double x!

Muttley
Na, ezt is megtudtuk. 😊
Egyébként ott a pont. Valóban van különbség Arcade és SZAR között, <#nevetes1> s én nagyoltam el a kérdést.

somdav95
Irányítás olyan Most Wanted-es ( hú, kimondani is szörnyû volt.. )

somdav95
Azt tudod finomítani az options-nál.

-Szóval H váltó még nem mûködik(bug,szerintem)
-Graf szép
-Autó retkesedés szép
-Irányítás arcade
-Hangulat nem rossz
-Civilek még mindig gagyik

Irányítást a TDU1-es normálhoz tudnám hasonlítani, mivel még csak BETA, így nem írom le, bár nem sok reményt fûzök hozzá, azért el lehet vele szórakozni, de hosszútávon az lfshez szokott elmém nem bírja : )
Ma nincs játék, bugokat javítanak, holnap lehet újra gurulni, akkor hozok majd képeket is!
Ennyi.

+ nekem a fékezés is nagyon erõs.

errõl beszéltem<#eljen>

Lhet finomítani, a sensivitit, meg a linarityt vagy mit, nem is ezzel van a baj, hanem azzal hogy a kocsi irányítása úgymond darabos mint ha ütögetnék, ha lejjebb veszem a sensiviti akkor csak finomabban esik be az autó a kanyarba.

Dante73
Jujj?
Megfelelõ beállítás kérdése? Egy SZÁNKÓNÁL? Mikor a téglatest KÖZEPE körül fordul az autó, mint egy szánkó, a havon?
Meg kellene érteni végre, hogy aki a jó, viszonylag valósághû FIZIKÁÉRT sír, az nem a szimulátorozásért teszi, arra van más. Egyszerûen egy viszonylagos realitásért sír, hogy az adott téglatest ne szánként, hanem autóként viselkedjen. A hátsó kerék egy nyomvonalon mozogjon, és NE TÉRJEN ki belõle. Ha kitér, az NEM ÁRKÁD, hanem szar. Azzal jó fizikát még nem láttam, pedig minden PC-s autós gémhez volt szerencsém az utóbbi 6-8 évben, viszont amiben "kerekeken" számolt fizika volt, azt maximum szokni kellett, elrontani sem lehetett féktávval, fordulókörrel, vagy bármi hasonlóval.
Nem is értem, hogy lehet egyáltalán kihozni olyan játékot, amiben dobozra számolt fizika van, mikor vagy 10 éve létezik a sokkal jobb technika.

http://www.freetvmaci.info/

szabii98
???
Azt írtam hogy gyönyörûen megfogalmaztad a mondandódami törölve lett.Ez mért baj?

I met God. She's black

Muttley
Vegyééé PC-t Richard Burns Rally-val. <#wave> A többi miatt meg komolyan: együttérzés

#6935: Az irányítás nem mérvadó 1) mert béta 2) mert sokan fujjogtak az NFS: Shift-nél is, hogy 400 LE felett irányíthatatlan így-úgy, pedig csak a megfelelõ helyen,a megfelelõ beállítás.
A fizika nagyon arcade? Milyen korábbi ismert autós gammához hasonítanád?

gduck
Az opcióknál nem lehet a kormányon finomítani? Amúgy meg add le hibára, hátha javítanak rajta.

UI: rengeted bétában voltam már, pont errõl lecsúszni, amit a legjobban vártam <#falbav>

Danke <#eljen>

#6922 Nekötekegyéé kisgyerek mert meghúzom a hajad.Vagy téged hátúlról szárazon.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
na az nem jó :/

All hail the double x!

SötétBarom
Tegnap lezúztam a verdámat, ma meg kiderült, hogy a nagyi rákos. Szal nem. De ezzel a problémával foglalkozom a legszívesebben.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pxxl
szegény kocka barátunk, remélem ez a legnagyobb problémád <#idiota>

All hail the double x!

SötétBarom
Fasz kivan amúgy. Ha ezt is elbasszák, kénytelen leszek venni ps3-at GT5-tel. FFFUUU

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#vigyor2>

mini Chernobyl...

pxxl
<#eljen> feedbackeljetek 1000el azért kaptátok a kulcsokat <#circling>

All hail the double x!

SötétBarom
Ha lehet, akkor minél többet sírjatok emiatt a hivatalos fórumon. Kösz.

Minek kell a kocsi kulcsom?<#idiota><#kerdes>

pxxl
a kulcstartódról, de ha sokat értetlenkedsz még kapsz meglepit 😊

All hail the double x!

Ennyire nem okozott semmi maradandót neked (kivéve a hangulata)?! Azt hittem, hogy jobban oda fognak figyelni a gémre, ha már az elõdje nagy változás volt a maga nemében!!!

mini Chernobyl...

a kulcsokat honnan tudom leszedni?
ha valaki küld egy kulcsot póstán eskü leirok 3 oldalas teszetet gémrõl!! van egy g25 öm is!

pxxl
"Ha van kérdés válaszolok!"

kulcs, link? pm-ben

All hail the double x!

hopp kimaradt: Nem tudnak egy normálisat írni.
<#idiota>

Hát kipróbáltam még tegnap este a játékot, és azt kell mondjam, hogy nagyon nem estem hanyatt. Kezdjük a legfontosabbal az irányítással. Hát ez nagy vissza fejlõdés, mert az ipse az szó szerint rángatja a kormányt pedig én is kormánnyal játszom. Szó szerint olyan mintha pofozgatnák az autót jobbra balra.
A Grafika az kicsit szépült, szebb lett. a Hangulat az viszont nagyon átjött.De a fizika, az nagyon nem tetszik. szerintem jobb lett volna ha nem õk írják a fizikát mert ezek szerint nem tudnak!<#idiota>
Ha van kérdés válaszolok!<#whatever><#vigyor>

Akkor végképp nemértem miért nem kerültem be!

Muttley
húzzunk bele
mingyááááá elsõ helyen a topic a népszerû témák-nál 😊

pxxl
jah hát abból a kérdõívbõl marhára le lehet vonni...pláne hogy az elején még a vga meg stb is hiányos volt . -.- na mind1. ha valaki menunja nálam jó helyen lesz a béta kulcs 😛

All hail the double x!

Törölt felhasználó
"Closed beta testers have been selected based on their knowledge of the racing genre, passion for video games, and gaming system requirements"

Pffff<#wilting>
bertino
forumon olyasmit olvasok, hogy épp nem mennek a szerverek.

omg -.-'

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
az elsõ tapasztalatom az, hogy invalidnak irja a gameban a key-emet és átvált offline modba.

ott meg köröz a menüben levõ háttérzenénél a videokban azt annyi.

forumban le van irva a hiba, egyelõre nincs más, csak várakozás.

gduck
HIVATALOSAN IS ELINDULT a TDU2 CLOSED BETA.

Ezek szerint aki bekerül ez alapján:
"Closed beta testers have been selected based on their knowledge of the racing genre, passion for video games, and gaming system requirements"
az már bennt van, aki meg nem az megszívta. A béta form alapján nem igazán tudom ezt hogy állapították meg.

Na mind1,de savanyú a szõlõ <#rinya>

gduck
Egy fél év alatt még sokminden változhat <#wink> Kíváncsian várom a tapasztalataidat <#wave>

bboyatty
Hali. Mikor lesz open beta?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bertino
a fizika eléggé nagy hiba a videok alapján.

de már megy az install, minnyá meg tudom nézni én is.

gduck
Pontosan! Ez nagyon ütõs játék lesz, rengeteg az újítás ami sokat dob a játékélményen <#nyes>

gduck
"Elõször is a nem mûködik a játékba normálisan a H váltó, csak pörög a motor üresbe, automatába indul csak el."

A béta pont erre való! A hibákat amiket észreveszel, szépen leírod a fejlesztõknek <#nyes>

szabii98
+1, gyû. megfogalmazás 😊

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Krúzolni lenne kivel, de egyszerûen meguntam a játékot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ehhez még annyit fûznék, talán a Balance név sokaknak ismerõs. Úgy tudom hogy õ is SG -s körökben mozgott, és háth megsúgnám hogy õ is tudott váltani. Qrwa rég óta õ is külföldi HC Cruiseokban vesz részt, ma este egy fasza csapatás volt full layerben és nem tolja rosszul az S7 -el. 😊 Na további jót !

Én már kívülrõl vágom a sziget minden pontját, és valahogy nem tudom megunni. Mindig van egy rahedli cruise amin részt vehetek, idõnként egyszerre 2 - 3 is, egy fasza külföldi társaság részese vagyok, mi kell még ? Extra, idõntként Stockbauer vezetésével vegyesvágott cruiseok is vannak, ezt értsd úgy hogy HC -s, és normal módos magyarokból áll. (Terelés van, és vannak bizonyos pontok ahol mindig bevárjuk egymást, persze én HC -ban elég sûrün tudom tartani a tempót a normallal, nameg a többi HC -s magyar mint pl.: Marcihusi, WRXSTi, MrHilter, stb is qrwa jól tolják. Jaddz is jól tolta, de õ már sajnos befejezte a gamet.) Vannak idõszakok mikor letolok egyedül pár kört, de egy idõ után elkezdem hiányolni a nagyobb cruiseokat, mert már a civilekkel unalmas. Na az utóbbi esetben érzem azt hogy unalmas, és mikor a TDU 1 topikba jön "sírni" valaki hogy nincs kivel gurulni, akkor szoktam azt írni hogy fel kell menni a szigetre, ismerkedni kell másokkal, le van szarva hogy nem vágod az angolt 100 % -osan, attól függetlenül lehet jókat gurulni akár külföldiekkel is. Én egyenesen leszartam hogy egy idõ után nem voltak cruiseok kiírva a túloldalon, jobban éreztem magam az összeverõdött cruiseokban, és szépen lassan megismertettem magam a nagyobb brigádokkal. A 2 -ben se lesz másképp, én 100 hogy nem fogok itt nyafogni hogy miért nincs cruise, a társaság számomra már adott, és ezt mindenki saját maga tudja kisakkozni. Mindennek a kulcsa a barátlista, én folyton használom, a Comrade meg egy fontos segítség a játékon kívül, ott tudom a kapcsolatot tartani leginkább a külföldi "cimborákkal".

Lacee86
Fasza amúgy a topik dizájn. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."