Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am most játszottam a GTA4-el fél napot, hát ott biztos nem kockára van számolva a fizika... És az abba lévõ moddolt autók is tökéletesen elegek lennének nekem szépségre... (ezt csak azért mondtam, mert állítólag egy játék vagy fizikára vagy grafikára van fejlesztve és a 2õt 1ütt nem bírnák a gépek)
Bétások! Lobbizatok a tankolásért! <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All hail the double x!
Egyébként ott a pont. Valóban van különbség Arcade és SZAR között, <#nevetes1>#nevetes1> s én nagyoltam el a kérdést.
Just do it :)
-Szóval H váltó még nem mûködik(bug,szerintem)
-Graf szép
-Autó retkesedés szép
-Irányítás arcade
-Hangulat nem rossz
-Civilek még mindig gagyik
Irányítást a TDU1-es normálhoz tudnám hasonlítani, mivel még csak BETA, így nem írom le, bár nem sok reményt fûzök hozzá, azért el lehet vele szórakozni, de hosszútávon az lfshez szokott elmém nem bírja : )
Ma nincs játék, bugokat javítanak, holnap lehet újra gurulni, akkor hozok majd képeket is!
Ennyi.
Megfelelõ beállítás kérdése? Egy SZÁNKÓNÁL? Mikor a téglatest KÖZEPE körül fordul az autó, mint egy szánkó, a havon?
Meg kellene érteni végre, hogy aki a jó, viszonylag valósághû FIZIKÁÉRT sír, az nem a szimulátorozásért teszi, arra van más. Egyszerûen egy viszonylagos realitásért sír, hogy az adott téglatest ne szánként, hanem autóként viselkedjen. A hátsó kerék egy nyomvonalon mozogjon, és NE TÉRJEN ki belõle. Ha kitér, az NEM ÁRKÁD, hanem szar. Azzal jó fizikát még nem láttam, pedig minden PC-s autós gémhez volt szerencsém az utóbbi 6-8 évben, viszont amiben "kerekeken" számolt fizika volt, azt maximum szokni kellett, elrontani sem lehetett féktávval, fordulókörrel, vagy bármi hasonlóval.
Nem is értem, hogy lehet egyáltalán kihozni olyan játékot, amiben dobozra számolt fizika van, mikor vagy 10 éve létezik a sokkal jobb technika.
http://www.freetvmaci.info/
Azt írtam hogy gyönyörûen megfogalmaztad a mondandódami törölve lett.Ez mért baj?
I met God. She's black
#6935: Az irányítás nem mérvadó 1) mert béta 2) mert sokan fujjogtak az NFS: Shift-nél is, hogy 400 LE felett irányíthatatlan így-úgy, pedig csak a megfelelõ helyen,a megfelelõ beállítás.
A fizika nagyon arcade? Milyen korábbi ismert autós gammához hasonítanád?
Just do it :)
UI: rengeted bétában voltam már, pont errõl lecsúszni, amit a legjobban vártam <#falbav>#falbav>
#6922 Nekötekegyéé kisgyerek mert meghúzom a hajad.Vagy téged hátúlról szárazon.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
mini Chernobyl...
All hail the double x!
mini Chernobyl...
ha valaki küld egy kulcsot póstán eskü leirok 3 oldalas teszetet gémrõl!! van egy g25 öm is!
<#idiota>#idiota>
A Grafika az kicsit szépült, szebb lett. a Hangulat az viszont nagyon átjött.De a fizika, az nagyon nem tetszik. szerintem jobb lett volna ha nem õk írják a fizikát mert ezek szerint nem tudnak!<#idiota>#idiota>
Ha van kérdés válaszolok!<#whatever>#whatever><#vigyor>#vigyor>
All hail the double x!
Pffff<#wilting>#wilting>
omg -.-'
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ott meg köröz a menüben levõ háttérzenénél a videokban azt annyi.
forumban le van irva a hiba, egyelõre nincs más, csak várakozás.
Ezek szerint aki bekerül ez alapján:
"Closed beta testers have been selected based on their knowledge of the racing genre, passion for video games, and gaming system requirements"
az már bennt van, aki meg nem az megszívta. A béta form alapján nem igazán tudom ezt hogy állapították meg.
Na mind1,de savanyú a szõlõ <#rinya>#rinya>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
de már megy az install, minnyá meg tudom nézni én is.
A béta pont erre való! A hibákat amiket észreveszel, szépen leírod a fejlesztõknek <#nyes>#nyes>