40335
  • [HUN]FaTaL
    A lemezes verziónál is lesz aktiválási korlát? Elég nagy faszságnak tartanám ezt...
  • [HUN]FaTaL
    Bemész a szalonba és veszel egy olyan kategóriájú autót. Felajánlja és eladod a korábbit. Alternatív opció: veszel egy házat.
  • lybrahu
    Bezomány! zsííír!
  • Firerock
    Sziasztok!
    A kamera kormánytól való távolítása megoldható valahogy?
  • Prince23
    Nem tudok menni versenyre, más autó kategória kéne:S
    Há micsináljak? :D tipp?
  • [HUN]FaTaL
    Ha tele a garázsod felajánlja a következő vásárlásakor.
  • [HUN]FaTaL
    Ott is van már az is. :)
  • Prince23
    Kocsit hogy kell eladni???
  • lybrahu
    Waoooohh! Klubtag is vagyok??! Már csak egy szép Aston kép hiányzik a nevemnél és jöhet a játék! Köszi Pixxel!!
  • bevizzoli125

Soha jobb Szülinapi ajándékot! :D
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg hát kapcsold ki aztán rakd be zenelejátszóba :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, direkt megnéztem, minden nézetben van világítást. Még nappal is ha villogok :)
  • lybrahu
    Itt vagyok TE fő Bubor!! De amíg nincs meg a játék csak figyelek!
    Elvileg nekem is péntek lesz az átvétel a Pólusban...remélem így is lesz !
    Viszont majd ha esetleg ráérsz, hegessz nekem egy "bondos" autót a nevem mellé légyszi!
    THX!!
  • pxxl
    proci lehet sovány, mert nekem is volt ilyen, aztán megrángattam kicsit, és mostmár nincs :)
  • Rony94
    Csak nekem szaggat még full low beállításokon is? Pedig nincs szar gépem. Remélem gyorsan csinálnak egy kis jó tartalmas patch-et, mert ez így nem lesz jó.
  • LeWyTy
    Fogod és játékon kívül elindítod
  • LeWyTy
    Én ma reggel 8:00 kor láttam a szomszédnál a GLSkocsit... szóval szerintem délelőtt meglesz.
  • pxxl
    komoly problémáitok vannak néha
  • RYO21
    Na most baszott fel a játék! Kb 6 órát játszottam eddig vele, és egyszer sem szólt a Ghost n Stuff a rádióban. Erre az előbb megszólalt, de kb 1 percig ment a szám, aztán gyorsan valami szaros rep szám következett, amit persze 8 percig nyomat a játék. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • tobias88
    Éjszakánál a világítás nálatok is bugos? Csak az autó előtti kameraállásnál van világítás, a többinél nincs, de ott is úgy van, mint ha 1 fényszóró lenne az autó középső részén...
  • SeanJRRussel
    Tegnap voltam bent 576 ban és azt mondta a csóka h előrendelősök pénteken kapják,speciel én személyesen veszem majd át de azt mondta hogy du 2 után menjek mert kb addigra ér be a futár (Miskolc). De sztem Pesten kívül naggyából mindenki délután fele kapja majd meg.
  • gagyenkov
    jax motorsports series coffee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ez kell nekünk
  • pxxl
    fck yeah! azt hittem már nem is jelkezel :)
    __

buborék :D
  • Sanci789
    Emberek, mindenki jön itt a Subaruval, Mercivel, Mclarennel, Spykerrel, stbstbstb-vel Mi van a több megfeledkezett gyönyörűségről??? Szerintem ezek is kegyetlenül odafognak b*szni, ahova kell: Alfa Romeo 8C Spider, Dodge Charger SRT8, Nissan GT-R, RUF Rturbo, stbstbstb
  • jofer
    Értem, köszi a gyors válaszokat. Magyarán csak annyival vagyok beljebb, hogy én látom a szalonban, és ha lesz pénzem meg is vehetem.
  • Sanci789
    Nem kapod meg ingyen, úgyanúgy meg kell venni az autókereskedésben, és majd valami used car dealernél veheted át
  • [HUN]FaTaL
    Szalon.
  • Salki
    Játékon belül megveheted majd, ha lesz annyi játékbeli pénzed.
  • jofer
    A bónusz verdák alapból elérhetők, vagy csak annyi extra lesz velük, hogy a kereskedésekben elérhetők, persze normál áron? Ez a rész még nem tiszta nekem.
  • Salki
    Jó lenne, ha vidéken is, de szerintem ott a péntek játszik.
  • [HUN]FaTaL
    Amit meg tudok venni. RS6 ha elérek addig, vagy S3, esetleg a bónusz Aston vagy egy DBS. Ami lesz :D
  • gagyenkov
    Ez a beszéd skacok!!!! Ki mivel jön? Én Bugatti vagy Aston bónusz verdaPersze ez csak vicc, mert nem lesz annyi pénzem mégVagy ki tudja Mindegy, az északi verseny pálya szerűségnél tali!!
  • [HUN]FaTaL
    Told fel a linearityt maxra akkor lehet finoman is fékezni, gáznál ugyanez és nem indul padlóval kapásból. Én deadzone 5%, steering sens 40% asszem és így jó. :)
  • komiki
    Van egy olyan érzésem hogy a banda fele nem sokat fog aludni hétvégén.A póttankokat szereljétek b ahátsó ülések alá mert kút nincs a szigeteken:)
  • lybrahu
  • [HUN]FaTaL
    Ha nálam lesz a játék és itthon leszek akkor ott leszek. :)
  • janihunk
    Köszi.
  • jofer
    Benne vagyok!
  • Pepsi Twist
    hát ez eléggé nem tudom :D kipróbáltam cracked-et és hát érdekes :D ez a fékút hogy megnyomom a féket azt kb 3559415665156km/hról 5 méter alatt 0án van :D
  • gagyenkov
    Hű az franko lenne!! Én előrendeltem az 576-nál is meg a CDgalaxisnál is! Remélem így egy karakterem megkaphatja mind a két bónusz verdát Újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szombat 19.00 amink-van csapatás a szigeten?????????????????????? Ferke, Holecsko,Speedlimit,Dave,stb!!!!!!!!!!