Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minde maximális beállításon, (nem kis vason) néhol hagy némi kívánni valót a környezet. DE a z élmény amiról itt sokan írtok az nagyon ott van!!! A kormányzás tényleg arcade jelleg... kár érte, talán jobb lesz még idõvel.
Eddigi tapasztalat pár kanyar megtétele után.
bazso29: a 7végi kiruccanásban én is benne lennék!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Megelégszem egy GNX-el is. 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Na de a fanok juttatták el õket oda, ahol vannak, meg persze azért õk se béna fejlesztõk.
Van akik HC módért sírnak, hát meglátjuk mi lesz belõle....
De még van pár egyéb jó ötlet, amit megemlítettek nekik.
http://goo.gl/gd6Zi5
billel jobban tolom mint kormánnyal!
Amúgy alapból a kanyarsebsebéggel nincs baj, mert nem lehet 200-al bevenni egy 90 fokos kanyart. Engem inkább a hirtelen rángatása zavar.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ezúttal megszervezném az elsõ hétvégi krúzt ami szombaton lenne, idõpontot és helyszínt egyeztessünk!
#7094: régiekre, az újakról nemtudok semmit, prostreet-nál leragadtam 😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha lehet a mustangról meg a chargerõl ! is 😄
A grafikával nincs semmi probléma, kivéve azt hogy alacsony a látótáv. De ha nagy lenne, akkor a rendszerkövetelmény is kétszer akkora lenne.
Más! Nem kaptam béta kulcsot! <#violent>#violent>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
#7070 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azért akik bekerültek a bétába, nyomassák csak, hogy legyen inkább az elsõ rész fizikai motorja, ha valóban nagy gázok vannak ezzel a mostanival. De sztem csak hangolni kéne rajta, megszüntetni a darabos kanyarodást, meg kicsit lejjebb venni alapból az érzékenységet, a féket gyengébbre venni, stb. Illetve ki ért egyet, hogy vissza az 1 gps-ét? Ez a sima fekete háttér rajta az utakkal olyan gagyinak hat... Szóval ezt is tessék megírni nekik. 😊
All hail the double x!
Felidegesített az hogy állandóan kilépett hibával.
se grafikailag, se az irányítás nem ér semmit, egyedül a motor szétszedés összerakás a tuti benne 😄
All hail the double x!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Tökéletesen egyetértünk. <#wave>#wave>
UI: közeledik a szeptemberi megjelenési dátum (még mindig erre van beállva a biológiai órám) és ahelyett hogy a bétát tesztelném itt fosom a szót. <#idiota>#idiota> Ráadásul már májusban megvettem a gamét, franc se tudta hogy fél évre eltolják <#falbav>#falbav> Úgyhogy nyomassátok az infókat ..... vagy ne (NDA) <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Én csak azt mondtam anno, hogy a TDU1 se volt egy nagy durranás, még a maga korában sem, mégis addiktált rendesen...
Ugye ez volt a játék, amire te is és még sokan azt modtátok, hogy "Nem baj, ha szar a géped, a hangulat a lényeg!", mikor valaki megkérdezte, hogy tud-e laptopon játszani...
Ez volt a játék, amihez nem kellett überbrutál vas, mert anélkül is kijött a fíling...
Mára elértük, hogy mindegy, mi van a játékban, hány autó, mennyire reális fizikával/hangokkal, és milyen játékmódokkal, a lényeg, hogy kinézetben verje a Crysis-t.
Ti változtatok, és az igényeitek, nem a TDU szellemisége!"
Szerintem tökéletesen megfelel a grafika. Ha fogja adni azt az élvezetet amit az elsõ része tudott, akkor engem még az autók fizikája sem fog igazán érdekelni (ha már olyan lesz a fizikája mint az elsõ részben, az nekem már tökéletes lesz). Az elsõ részével is eljátszottam több mint 2 éven át. Pedig annak is rengeteg hibája volt.