40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#13718 A lemezes verziónál is lesz aktiválási korlát? Elég nagy faszságnak tartanám ezt... -
#13717 Bemész a szalonba és veszel egy olyan kategóriájú autót. Felajánlja és eladod a korábbit. Alternatív opció: veszel egy házat. -
#13716 Bezomány! zsííír! -
#13715 Sziasztok!
A kamera kormánytól való távolítása megoldható valahogy? -
#13714 Nem tudok menni versenyre, más autó kategória kéne:S
Há micsináljak? :D tipp? -
#13713 Ha tele a garázsod felajánlja a következő vásárlásakor. -
#13712 Ott is van már az is. :) -
#13711 Kocsit hogy kell eladni??? -
#13710 Waoooohh! Klubtag is vagyok??! Már csak egy szép Aston kép hiányzik a nevemnél és jöhet a játék! Köszi Pixxel!! -
Soha jobb Szülinapi ajándékot! :D -
#13708 Bazzeg hát kapcsold ki aztán rakd be zenelejátszóba :D -
#13707 Nem, direkt megnéztem, minden nézetben van világítást. Még nappal is ha villogok :) -
#13706 Itt vagyok TE fő Bubor!! De amíg nincs meg a játék csak figyelek!
Elvileg nekem is péntek lesz az átvétel a Pólusban...remélem így is lesz !
Viszont majd ha esetleg ráérsz, hegessz nekem egy "bondos" autót a nevem mellé légyszi!
THX!! -
#13705 proci lehet sovány, mert nekem is volt ilyen, aztán megrángattam kicsit, és mostmár nincs :) -
Rony94 #13704 Csak nekem szaggat még full low beállításokon is? Pedig nincs szar gépem. Remélem gyorsan csinálnak egy kis jó tartalmas patch-et, mert ez így nem lesz jó. -
#13703 Fogod és játékon kívül elindítod -
#13702 Én ma reggel 8:00 kor láttam a szomszédnál a GLSkocsit... szóval szerintem délelőtt meglesz. -
#13701 komoly problémáitok vannak néha -
RYO21 #13700 Na most baszott fel a játék! Kb 6 órát játszottam eddig vele, és egyszer sem szólt a Ghost n Stuff a rádióban. Erre az előbb megszólalt, de kb 1 percig ment a szám, aztán gyorsan valami szaros rep szám következett, amit persze 8 percig nyomat a játék. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#13699 Éjszakánál a világítás nálatok is bugos? Csak az autó előtti kameraállásnál van világítás, a többinél nincs, de ott is úgy van, mint ha 1 fényszóró lenne az autó középső részén... -
#13698 Tegnap voltam bent 576 ban és azt mondta a csóka h előrendelősök pénteken kapják,speciel én személyesen veszem majd át de azt mondta hogy du 2 után menjek mert kb addigra ér be a futár (Miskolc). De sztem Pesten kívül naggyából mindenki délután fele kapja majd meg. -
gagyenkov #13697 jax motorsports series coffee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ez kell nekünk -
#13696 fck yeah! azt hittem már nem is jelkezel :)
__
buborék :D -
Sanci789 #13695 Emberek, mindenki jön itt a Subaruval, Mercivel, Mclarennel, Spykerrel, stbstbstb-vel Mi van a több megfeledkezett gyönyörűségről??? Szerintem ezek is kegyetlenül odafognak b*szni, ahova kell: Alfa Romeo 8C Spider, Dodge Charger SRT8, Nissan GT-R, RUF Rturbo, stbstbstb -
#13694 Értem, köszi a gyors válaszokat. Magyarán csak annyival vagyok beljebb, hogy én látom a szalonban, és ha lesz pénzem meg is vehetem. -
Sanci789 #13693 Nem kapod meg ingyen, úgyanúgy meg kell venni az autókereskedésben, és majd valami used car dealernél veheted át -
#13692 Szalon. -
Salki #13691 Játékon belül megveheted majd, ha lesz annyi játékbeli pénzed. -
#13690 A bónusz verdák alapból elérhetők, vagy csak annyi extra lesz velük, hogy a kereskedésekben elérhetők, persze normál áron? Ez a rész még nem tiszta nekem. -
Salki #13689 Jó lenne, ha vidéken is, de szerintem ott a péntek játszik. -
#13688 Amit meg tudok venni. RS6 ha elérek addig, vagy S3, esetleg a bónusz Aston vagy egy DBS. Ami lesz :D -
gagyenkov #13687 Ez a beszéd skacok!!!! Ki mivel jön? Én Bugatti vagy Aston bónusz verdaPersze ez csak vicc, mert nem lesz annyi pénzem mégVagy ki tudja Mindegy, az északi verseny pálya szerűségnél tali!! -
#13686 Told fel a linearityt maxra akkor lehet finoman is fékezni, gáznál ugyanez és nem indul padlóval kapásból. Én deadzone 5%, steering sens 40% asszem és így jó. :) -
komiki #13685 Van egy olyan érzésem hogy a banda fele nem sokat fog aludni hétvégén.A póttankokat szereljétek b ahátsó ülések alá mert kút nincs a szigeteken:) -
#13684 -
#13683 Ha nálam lesz a játék és itthon leszek akkor ott leszek. :) -
janihunk #13682 Köszi. -
#13681 Benne vagyok! -
#13680 hát ez eléggé nem tudom :D kipróbáltam cracked-et és hát érdekes :D ez a fékút hogy megnyomom a féket azt kb 3559415665156km/hról 5 méter alatt 0án van :D -
gagyenkov #13679 Hű az franko lenne!! Én előrendeltem az 576-nál is meg a CDgalaxisnál is! Remélem így egy karakterem megkaphatja mind a két bónusz verdát Újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szombat 19.00 amink-van csapatás a szigeten?????????????????????? Ferke, Holecsko,Speedlimit,Dave,stb!!!!!!!!!!