Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3,5 giga

Üdv! Sikerült feltennem, most épp bejelentkeztem, egész jó eddig a benyomásom a játékról.
Minde maximális beállításon, (nem kis vason) néhol hagy némi kívánni valót a környezet. DE a z élmény amiról itt sokan írtok az nagyon ott van!!! A kormányzás tényleg arcade jelleg... kár érte, talán jobb lesz még idõvel.
Eddigi tapasztalat pár kanyar megtétele után.
bazso29: a 7végi kiruccanásban én is benne lennék!

LeWyTy
Kíváncsi vagyok lesz.-e offline sandbox?<#alien2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Amúgy mekkora a beta? Hány gigát szed le?

A "lufi-effekt" miatt nem játszottam HC-ban, Bár volt hogy kimentem a versenypályára, és mentem pár kört Hardcore modeban.

Pixxi kell még a kulcs?

Roger6
"Nemtudom mi volt a baj a régi fizikával." - hát te aztán sokat játszhattál az elsõ résszel. nonHC-ban a tapadás volt túl sok, HC-ban meg az ugratók utáni lufi-effekt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hiába állítom az annyiban változtat hogy menyire rángassa a kormányt. Szó szerint olyan mintha átugrana a másik sávba. Jobban nem tudom meg fogalmazni. Nem lassan fordul hanem dobálja magát. Ez a fizika gyengesége. Sensivitivel csak a dobálás finomságát állítom.

Igen, a linearityvel van baj, akárhogy állítom nem lesz az igazi. Sajnos csak 2 dolgot lehet piszkálni és pont a harmadik kellene ami még volt az elõzõ részben. De pl. fotómódban sincs benne egy csomó dolog, elképzelhetõnek tartom, hogy nincs minden benne a (zárt) béta verzióban.

Falkon
Írjál te is nekik! Tankolást, és W124-es Mercit követlej! 😄
Megelégszem egy GNX-el is. 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

szabii98
Remélhetõleg, van isten.^^

I met God. She's black

somdav95
G25-el játszok, az 1-ben is megtettem több tízezer kilómétert, és ez fényévekre van tõle (: Beállítottam mindent options-ba, de olyan mintha sínen mennél, menetközbe nehégy megcsúsztatni, hirtelen kormányrántásra se megy ki a segge a kocsinak, viszont egyes kanyarokba csak úgy alulkormányzott lesz hirtelen. Fényévekre van az 1tõl sajnos :/ elég lett volna a fizikát onnan átvenni...

Mondtam, hogy nem írják újra. (szerintem) Van egy topik, ilyen DA-OFF finomhangolása, módosítások, javaslatok vannak benne. Sokan írták nekik, hogy túl arcade, így meghallgatták imáinkat, és foglalkoznak a dologgal. Ez nagy szó, nem hiszem, hogy sok fejlesztõgárda hallgatna ennyire a játékosaira, és fanjaira.
Na de a fanok juttatták el õket oda, ahol vannak, meg persze azért õk se béna fejlesztõk.
Van akik HC módért sírnak, hát meglátjuk mi lesz belõle....
De még van pár egyéb jó ötlet, amit megemlítettek nekik.
[HUN]FaTaL
De mi rángat? Fordítsd finomabban, vagy nem értem. Állíts sensitivity-t, linearityt, az egyben is kellett baszkurálni...

http://goo.gl/gd6Zi5

nem már!
billel jobban tolom mint kormánnyal!
Amúgy alapból a kanyarsebsebéggel nincs baj, mert nem lehet 200-al bevenni egy 90 fokos kanyart. Engem inkább a hirtelen rángatása zavar.

Falkon
Fõleg ha sokan vissza írják nekik, hogy elég gány a fizika!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Gondolom mást is kell csinálni, nem a fizika miatt csúsztatták fél évvel a megjelenést. Gondolod fél év alatt újraírják az egész fizikát? Úgy legyen, ha tényleg annyira szar, de ilyen még sosem fordult elõ.

Márpedig hozzá fognak nyúlni, nagyon úgy néz ki. Gondolom nem az semmibõl fognak egy újat írni, hanem módosítanak rajta. Van rá fél évük.
[HUN]FaTaL
Nemhinném, hogy hozzá fognak nyúlni a fizikához. Ahhoz elég kevés idõ van hátra, ha tényleg nem kerekekre számolja a fizikát.

Falkon
A 3. kép nagyon ott van a szeren! 😄

somdav95

Na megvolt az elsõ gyors teszt. A grafika annyira nem rossz, mint a videókon, de nem is elég jó. Bár a 86Gt-m csak medium beállításokhoz elég egy x4 955 mellett alacsony felbontáson élsimítás nélkül. Az irányítás érdekes, tényleg túl árkádos, sinen menõs, remélem majd javítanak rajta. Jelenleg tökéletesen megfelel a pegi 3+nak, egyben max. 12-nek.

Ezúttal megszervezném az elsõ hétvégi krúzt ami szombaton lenne, idõpontot és helyszínt egyeztessünk!

somdav95
ígértem a többieknek képeket (:

#7094: régiekre, az újakról nemtudok semmit, prostreet-nál leragadtam 😄

Én inkább gyönyörködöm az élõ tájban, mint egy játékban!<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Jó képek <#eljen> Melyik NFS-re gondolsz?Csak nem a nitrós HP-ra?<#idiota> Azt a 2-3 hónapos játékot nehogy már ehez hasinlítsátok.Vagy félévután is üldözik majd 1mást ott?A TDU2 túléli mind az összes NFS-t.A WO tiszta szégyen.A HP-be max pár hétig megy majd hogy hadlegyek én is sün léci léci <#levele> A TDU2-höz jön javitás ha kell.Plusz a jobbnál jobb DLC tuning packok.A HP-hez milyõn?Mégtöbb nitró? A Fatal irta hogy megunta a TDU1-t.Ha jólmûködik a klubbok közti verseny akkor lazán 2-3 évig versenyzünk akár a prohardveres nagyágyúkkal vagy azzal a 15-20 profi külföldivel akikkel krúzolgattam.Remélem a befojt pénznél elkondolkodnak az Atarinál hogy megkéne keresni a /AC Schnitzer,Hamann vagy G-Powertõl az emberkéket és kapunk bömbiket.vagy ABT packal megküldeni a Q7-t hogy tartsuk a sebességet akár a Mclaren MP4-el

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Úgylátom mégis játszol vele.

Magamból indultam ki, párszor már leírtam hogy: 17" és 8600 GT után qrwa jó látvány volt grafikailag egy TDU ! 22" -ban új VGA -val. (Kb. mintha tényleg Oahun lettem volna.) Grafika terén nem a legmodernebb, de igénytelen se, és élvezhetõ. Lehetne a látványt fokozni a még jobb grafikával, DX 10, 11, de ez miért olyan fontos mikor a játék hangulatilag, és élmény szempontjából üt, vág mindent a maga kategóriájában ?! Extra még ilyen kis picsfasz részleteken fennakadni, ki a francot érdekel 2 - 300 felett hogy milyen az árnyék, zöld -e a fû stb ? Hagyjukmár... Van még fél év, biztos vagyok benne hogy rengeteget fog változni a 2 addig, extra majd még jönnek a patchek, dlc -k, és itt fogja ejteni az örömkönnyeket az összes kis nyálgép. ennyi.

Falkon
Jó képek!
Ha lehet a mustangról meg a chargerõl ! is 😄

somdav95
így meg nídforspppíd, ezsejobb (:

Nemtudom mi volt a baj a régi fizikával. A TDU1 tökéletesen irányítható volt gamepaddel, nonHC-ben.
A grafikával nincs semmi probléma, kivéve azt hogy alacsony a látótáv. De ha nagy lenne, akkor a rendszerkövetelmény is kétszer akkora lenne.

jofer
Én például elég gyakran álltam meg gyönyörködni a tájban, vagy egy szép épület elõtt... De tudom, hogy a hiba az én készülékemben van!

Más! Nem kaptam béta kulcsot! <#violent>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
"lfs fizika"

És az egészet megvették volna 1000en.

Mondcsak te mit csinálsz gurulás közben ? Nézed hogy törik a fény, hogy repül a madár, hogy fúj a szél, vagy mi van ? Szerintem qrwára elfogadható TDU, TDU 2 grafja 2010 -ben is, ez a játék másról szól és nem arról amirõl te károgsz. (Pedig elhiheted játszottam / játszok olyan játékokkal ami grafikailag a szeren van.)

Denes888
Valaki jön ma serverre? 7 órától lesz elérhetõ. Mivel ma am 10 pacific idõ szerint. +9 óra.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

somdav95
tesztelném én ha már kaptam beta kulcsot, csak szórakozik itt a szerver (: meg kitalálta h invalid product key ( nem tudom hogy jött neki most ez, kapja be a faszom..)

<#eljen>

#7070 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ennyi. 😊

Azért akik bekerültek a bétába, nyomassák csak, hogy legyen inkább az elsõ rész fizikai motorja, ha valóban nagy gázok vannak ezzel a mostanival. De sztem csak hangolni kéne rajta, megszüntetni a darabos kanyarodást, meg kicsit lejjebb venni alapból az érzékenységet, a féket gyengébbre venni, stb. Illetve ki ért egyet, hogy vissza az 1 gps-ét? Ez a sima fekete háttér rajta az utakkal olyan gagyinak hat... Szóval ezt is tessék megírni nekik. 😊

Törölt felhasználó
Van hozzá egy 230LE nevû mod, ahol ki van egészítve a játék sok aprósággal, hibákat javítottak, meg miegymás, és elég király lett. Optimalizáltabb lett és a fizikája is jobb lett kicsivel, de az igazi tuti benne a sok tunning kiegészítõ és hogy kisebb kaszni átalakítással akár egy V8as is rakhato egy soros 6 henger helyére vagy van benne V12 is😊 Aztán, hogy már milyen befecskendezés vagy dugattyú rúddat raksz a kocsiba már egyedi döntés, de nagyon adja, a legjobban a V12+ 4 turbós felállás tetszett, kicsit se volt Drag verda😄😄
pxxl
jah, meg szedted a sok plusz verdát. aztán vagy jó volt vagy nem. jajj tuti pack, minden jó benne. jah, aztán lehetett egyesével válogatni hogy most melyik a szr -.- na de olyan 8mp-es autókat pakoltam össze, hogy 8mp után eldurrant a vas xD

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Hát nem is a fizikát akartam "importálni" belõle vagy a grafikát. Bár most hogy jobban belegondolok, lehet hogy ez a fizika is jobban tetszene<#idiota>(Sztem az kerékre számolták, az irányítás alapján, bár nem sikerült 5*-ra)
Falkon
Az valahogy nem fogott meg!
Felidegesített az hogy állandóan kilépett hibával.

pxxl
azzal azért komoly problémák vannak 😄
se grafikailag, se az irányítás nem ér semmit, egyedül a motor szétszedés összerakás a tuti benne 😄

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Én akkor még hozzádobnék egy Street legalt is😉
samsung123
szereintem is jó az xfaktor grafja még ma is! és ott a fizika a lényeg, nem az erfáktort akartam leminõsíteni! csak simoncar szeme hályogos..

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Falkon
Az lenne a souvenir! 😄DDDDDD

Igényesen, mint amivel foglalkozik a gazdája (nem úgy mint egyesek)! <#eljen>

lolSL
hoty néz ki ez a topij

gduck
"Szerintem tökéletesen megfelel a grafika."

Tökéletesen egyetértünk. <#wave>

UI: közeledik a szeptemberi megjelenési dátum (még mindig erre van beállva a biológiai órám) és ahelyett hogy a bétát tesztelném itt fosom a szót. <#idiota> Ráadásul már májusban megvettem a gamét, franc se tudta hogy fél évre eltolják <#falbav> Úgyhogy nyomassátok az infókat ..... vagy ne (NDA) <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A grafikára panaszkodóknak mellékelek egy másik fórumból, egy bizonyos személytõl egy idézettet. Mert ez rátok is illik!

"Én csak azt mondtam anno, hogy a TDU1 se volt egy nagy durranás, még a maga korában sem, mégis addiktált rendesen...
Ugye ez volt a játék, amire te is és még sokan azt modtátok, hogy "Nem baj, ha szar a géped, a hangulat a lényeg!", mikor valaki megkérdezte, hogy tud-e laptopon játszani...
Ez volt a játék, amihez nem kellett überbrutál vas, mert anélkül is kijött a fíling...
Mára elértük, hogy mindegy, mi van a játékban, hány autó, mennyire reális fizikával/hangokkal, és milyen játékmódokkal, a lényeg, hogy kinézetben verje a Crysis-t.
Ti változtatok, és az igényeitek, nem a TDU szellemisége!"

Szerintem tökéletesen megfelel a grafika. Ha fogja adni azt az élvezetet amit az elsõ része tudott, akkor engem még az autók fizikája sem fog igazán érdekelni (ha már olyan lesz a fizikája mint az elsõ részben, az nekem már tökéletes lesz). Az elsõ részével is eljátszottam több mint 2 éven át. Pedig annak is rengeteg hibája volt.

pxxl
pc-t is mellékelnél a dvd mellé ami elbír a grafikával meg a fizikával egyszerre? <#nevetes1>

All hail the double x!