40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#13758 Remélem átvehetem nemsokára énis! Áááááá de kurvajólesz a szigeten a többiekkel :D:D -
#13757 Mégsem sikerült, mert még gyorsításnál oké, de visszaváltásnál és lassításnál, egyáltalán nem hasonlít. Gondolom próbáltad.
Nekem 576-ban mondták, hogy tegnap kellett volna a boltba megérkezni, de tegnap 4-ig még nem volt náluk. A pénteki futárt biztosnak mondta. -
Szabi1991 #13756 kedden azt mondták hogyha megérkezik a játék, hívnak telón :) -
#13755 valaki felhívta már 576-ot, hogy lehet-e ma menni személyes átvételért? :) -
#13754 Egy két kép tőlem is :)
Ő az egyik kedvencem :D
De őt se feledjük el :D
ezek vannak most
-
Szabi1991 #13753 a keménytetős Spyker Aileron az eredeti játékba sincs benne ? :O
ebben a vidiben ott van (citromsárga), de a játékba nincs nálam o.0
-
#13752 F1-et leutánozni egyáltalán nem nehéz. Csak úgy megsúgom. -
Salki #13751 Az jó lenne, ha nálam is nőne az FPS. Kösz a jó hírt! -
#13750 hallani ilyen pletykákat, hogy singlep.-ben a nyert autókat nem lehet eladni/ becserélni
azaz
ha nem teccc, akkor csak foglalja a helyet a garázsban, mert nem lehet levakarni
igaz ez? -
#13749 Most komolyan. F1 2010-re írtam. Azok után voltak pláne ratyik a hangok, hogy élőben is hallottam f1-es gépeket. Ha youtube-ról vennének fel autó hangokat már jobbak lennének a hangok... egy kis túlzással. Játék elején a californiának nagyon szép hangja volt, erre amikor átadta a gép az irányítást, na pff....... 4 ütemű valami... -
#13748 Ez előfordulhat? Ilyen létezik? -
HUN BECSEHELY #13747 A TDU1-el sem lehetett törtel Online menni.Ezzel sem lehet.Szóval........... -
#13746 De most azt ne mondjátok h warezzel lehet online menni?Vagy nektek már meghozták? -
Szabi1991 #13745 "kétszer is voltam kint a hungaroringen"
én tavaly úgy 9napot, de ettől még nem lettek se jobbak, se rosszabbak a hangok :DD -
#13744 Sziasztok!
Már egy ideje olvaslak titeket, de még nem írtam. Régi eggyel nem sokat játszottam online, mert csak kb egy éve van meg eredetiben, erre pedig már azóta is készültem. Előrendeltem, aztán a virágbolti verzió miatt visszamondtam, majd megint előrendeltem, mert egy két őra játék után nem tudtam leállni róla, szóval eddig nagyon kalandosan vagyok vele, de pénteken megjön, én is csatlakozok a játékosokhoz.
Egyre több a jó hír, főleg a mostani gépigényes hozzászólás bíztató, mert x4 620 as procival 3 giga rammal, és 460gt 768-al nem igazán volt olyan sebes mint amilyennek lennie kellett volna, teljesen mindegy milyen beállításokon. Nagyon alacsony felbontáson, pedig nagyon recés, szóval...
A hangok tényleg nagyon ratyik, már sajnos a mai játékoknál megszokhattuk, pl f1 2010-ben majdnem leestem a székről amikor meghallottam, főleg úgy, hogy kétszer is voltam kint a hungaroringen.
Pénteken, meglátjuk, ha nagyon nem lenne nyerős, amit azért kétlek egy után, (remélem) akkor még el lehet adni.
Amúgy 576-os lesz, pénteken jön, legalább is azt mondta a srác, hogy max 5 ig ideér, Nagykanizsára... -
#13743 Bocsi, nem mentem krúzolni, mert nem volt sok időm, éppen a kormánybeállításokat finomítgattam.
Este viszont leszek, valszeg hajnalig
Cheater: vannak még emberek, akik saját magukat csapják be. Értelmesek, addig nem zavarnak még az én játékomba nem kavarnak bele. -
Szabi1991 #13742 "Az eredeti 10-20FPS-el jobban fut nallam mint a viragbolti verzio :/"
na ebbe bíztam hogy csak a crack miatt lett nagyobb a gépigény mint a bétában -
#13741 De ütős az a híd -
shumika #13740 Jó Reggelt Mindenkinek! -
hegege #13739 Vki talállt már "elfekvő" autót?Egyik csávo szolt telefonon keressek elhagyattott autókat és penge verdákat csinál belőle... -
#13738 Az eredeti 10-20FPS-el jobban fut nallam mint a viragbolti verzio :/
Szeretnek csatlakozni a magyar klub-hoz, a jatekos nevem : InfamouS
Ha valakinek recsego,pattogo hangproblemaja akad,irjon egy privat uzenetet,elmagyarazom hogy lehet megoldani.
Szukeseg eseten TS2-TS3 szobat tudok szerezni csak szoljatok.
Pentektol Szerda reggelig szabadsagon vagyok,es szeretnem ezt az idot TDU2-ben tolteni :) De pont ezert is szeretnek par friendet hogy ne egyedul keljen kocsikaznom, es a szombat KRUZ-ban is erdekelt vagyok. Tovabbi jo jatekot mindenkinek. Akik elorendeltek azoknak meg kitartas!!! -
#13737 hali.
Már is találtam egy cheatert a tdu 2-ben.
Köszi a gurulást szacsee.
Ez meg egy bag
-
#13736 Nem tudom lehet-e. de próbáld aktiválni Steam-en, akkor nem kell lemez.
(az előző hsz-t nem tudom miért neked címeztem:)) -
#13735 egy kérdés: a térképet nézegetve a citromsárgával jelölt utak mit jeleznek? -
#13734 Pixxel:
infómat töltsd ki légyszi. Nick: MerlinW, klub még nincs, mert nem mentek ma a klubszerverek, de majd ti úgyis meghívtok ahol ti vagytok:) Logo-nak pedig valami Fordosat kérek vagy Audisat:)
Feleségül pedig ne vegyél.
Szombati mókára jelentkezem én is:) -
#13733 Igen online. Mióta beírtam el sem akart állni:) A házban a TV-ben van időjárás előrejelzés, érdemes figyelni.
Átjutottam Hawaii-ra én is, szép lett nagyon. Illetve a kaszinó is nagyon hangulatos, van minden. Rulett, sit'n'go pókar, sima cash game, 5 féle rabló, stb. Ott jönnek össze a legjobban az emberek, végig dumáltunk 2 órát, miközben próbáltuk megnyeni a fődíjat:) Nem bántam meg, hogy megvettem.
Már csak Ti kellenétek, mert szinte senki sem állt le, mikor rádudáltam, így gyakorlatilag egyedül autóztam 5 órán át. Pedig több százan voltak online. -
#13732 Ok, driverből kényszerített AA-t és AF-t nem szereti, kapcsold ki és jó lesz a lámpa. :) -
#13731 Hopp na most nekem is előjött ez a bug. Most vagy az új wintől van, de én inkább a 11.1es catalystra gyanakszom. Eddig 10.12 volt, avval nem volt gond. -
arcsika01 #13730 Valaki 100%-os mentést Linkelhetne ha átvinné.:D Thx. -
#13729 Hát talán csinálj meg új jogsit/licence-t valamelyik verseny suliban (Racing School). -
#13728 online? -
#13727 Hoppá, eleredt az eső. Ezek szerint mégis van benne, csak ritkán. -
#13726 #13724: Kit érdekelnek a hangok? Egyrészt jobbak mint az első részben, bár a gyors verdákét még nem hallgattam, másrészt az sem a hangjairól volt híres és szerintem az első dolog lesz amit moddolni fognak (remélem semmi mást)
Remélem patchben orvosolják ezeket:
- Sell opció a kocsikhoz, mint az első részben, nyomott áron
- Belső nézetben index visszajelzés és/vagy legalább kattogó hang
- GPSből földutak kivételének lehetősége -
Salki #13725 Ugye majd engem is bevesztek valamelyik klubba? -
#13724 azt kell mondjam hogy a ferrári hangja (enzo) atom fos :D -
#13723 Jó estét.
Ujabb videokat töltötem fel a youtubra.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket.
VIDEOIM
-
#13722 Ha feljebb rakod a linearityt nem fogsz olyan hamar megállni. Egyébként autófüggő. -
#13721 Nállam ugyanez van! -
#13720 én nem a pedál érzékenységről beszélek hanem a fizikáról :D -
komiki #13719 Aki leszólta a játékot bármi oknál fogva is,és nekem véletlenül tetszeni fog, annak megmutatom"hogyan kell eltünni fekete füstőlgő gumikkal az azfalton át a szabadságba" :) jó ejt!!