40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
repastam #14079 jaj na ne :S remélem később lesz rá mód -
#14078 hmm -
#14077 nem lehet -
repastam #14076 Valaki megtudja mondani, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy ha a kormányt fordítom akkor az ember feje ne kövesse azt, remélem érthetően mondtam ! Köszi előre is ! -
#14075 A Password az Jelszó és nem CD Kulcs, tehát.... -
Salki #14074 Lehet, hogy hülyeség, de password-nek az ataris jelszavad adod meg, vagy oda írod be a kulcsot? -
#14073 Szerintem várjunk holnapig, hiszen elméletileg akkor kellene megjelennie európában. Lehet ezek a problémák holnap "eltűnnek" és mindenkinek menni fog rendesen a játék. -
Salki #14072 Akkor Szabinak miért nem megy? -
Szabi1991 #14071 nevet kér, nem mél címet
de névvel és mélcímmel is tovább megy, csak kidobja hogy érvénytelen kulcs.. :S -
#14070 3 napja ezzel játszom... ugyanazt kaptam, mint Ti, csak lemez nélkül. Ne idegeljetek már.. -
#14069 Mint mondtam nem kell beírni, csak ha aktiválni akarod a bónusz cuccokat, de azt bármikor megteheted, anélkül is tudsz játszani.
Miért nem azután anyáztok, miután kipróbáltátok? -
Salki #14068 Akkor tedd fel, kíváncsi vagyok, neked működik-e! -
#14067 Magát a játékot még nem installtam fel, csak a tdu2 meg atari comon akartam beírni. -
#14066 CD kulcs csak a DLC-khez kell Atari oldalán. A játék indításakor add meg, miután elindult a játék új profil, bejelentkezési adatokat megadod (#14052) és játszol.
NEM kell az atari oldalán reisztrálni a játékot. A DLC-khez (bonus code/redeem) csa azért kell a CD kulcs hogy hozzá tudják rendelni a játékhoz.
Nekem sem volt bónusz kódom, nem adtam meg sehol a kulcsot csak a securom aktivációkor. -
#14065 -
Salki #14064 Ezt most nem egészen értem. Amíg nincs DLC kód, nem megy a játék, vagy mit is akartál mondani? -
#14063 Az túlzás azért, csak a videó alapján mondtam, hogy micsoda királyság már a tragaccsal nyomatni :D Kacsa is odavág :D -
#14062 Az kurvajó mert coupon csak hétfőn. Gratulálok az atarinak... -
#14061 Köszönöm! -
#14060 Eddig is volt.. escape, players, keresés vagy X bill. -
Stockbauer33 #14059 Még régebben befrakcióztál hogy minek fostalicskázomle ezt a fostalicskát.Na majd írj ha nyomhatjuk vele a krúzt :D. A Fatal meg rávan cuppanva a bogárra szal komoly csapatás lesz.Oahura azé nevigyükát mert lesz egy 6-7 óra egy szigetkör -
#14058 Na én is elhoztam boltból, atari.com-on regelném a cdkulcsot, ott "This product key did not match our records."
TDU2.com on azt írja, tuti, ez kell nekünk, majd kéri a kupon kódot. De amíg azt nem írom be, addig a sima kódot sem jegyzi meg :D -
Salki #14057 Mármint "neked" -
#14056 Nekem is az Amerikai van meg. Egyébként kétlem, hogy régiózáras lenne. -
#14055 Van valami funkció már egyébként, hogy lehessen nickre keresni és úgy felvenni valakit barátlistára, vagy még mindig egy layerbe kell kerülni az illetővel valahogy? -
#14054 Aki jön játszani, MerlinW néven megtlalál, illetve a nyugati community center környékén leszek. -
Salki #14053 De nekem nem a "lengyel" magyar kiadás van meg. Lehet, hogy ez a kiadás csak holnaptól működik, nem? Hiszen az a megjelenés napja. -
#14052 Bármilyyen nick
ataris email cim
jelszó
Tuti működik, online vagyok 3 napja:) -
Salki #14051 Kösz. Csak 500 hibát talált
Ezzel be is fejezem az off-topic - ozást. -
Berserker8814 #14050 pontosan :) Vizsgálat és utána javitás :) -
#14049 Mert nem tudsz olvasni azért. -
#14048 alt+ enter... de itt van leírva a szövegdobozban! -
#14047 Tudnátok segíteni, hogy miért window módban indul el nekem a játék? Hogy tudom full screen-re állítani? Köszi! -
Salki #14046 Kicsit bővebben is kifejtenéd? Ehhez nem értek. Gondoltam, hogy CCleaner, és azon belül futtassam le a rendszerleíró elemzést, és javítsam a hibákat? Vagy hogyan?
Én uninstall-kor a Windows 7 vezérlőpultjában indítottam el az uninstallt. -
#14045 jah csak rákerestem, hogy atari :) -
Berserker8814 #14044 CCleaner, de simén keresésbe be írod registrybe -
Stockbauer33 #14043 Az se baj mert szombat délig ráülök a játékra.Vasárnap már 3-4 szigetköröket nyomunk a régi brigáddal -
Salki #14042 az jó, és melyik programmal szedted ki? Lehet, hogy nekem is ki kellene -
#14041 Hát előreláthatón este 10-től érek rá -
Berserker8814 #14040 Az be is b....a :D