Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Wáááááá szereznem kell egy videokarit kölcsönbe 1-2 hétig, utána valszeg már jó lesz a régim 😊
Honda - The Power of Dreams
http://goo.gl/gd6Zi5
Benne vagyok én is!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor><#guluszem1>#guluszem1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kiváncsileszek a NFS HP-rõl milyet csinálnak 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Itt igazából a poszter a lényeg<#eljen>#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Gondolom majd az offline-ba tesznek idõjárást.
Am a Ford GT faszán karcolja az aszfaltot 😄

DeviceDrivingForceGT
DeviceFanatec911TurboS
DeviceLogitechG25
DeviceLogitechG27
DeviceX360Pad
DeviceXBOXPad
De a joyt könnyen belehet emulálni x360 padnak, én is úgy használtam Mafia 2 nél pl... Lehet itt is megpróbálom.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
más: tesztelgettem a bétát. amúgy a vezethetõség a játékban jó, de nincs fizika..se kiporgés se dõlés mikor kanyarodol ,se semmi. igy sajna érdekes, sõt a G25-mell akár pöcsölök van deadzone. Szerintem bõven változni fog az irányithatóság remélem a realistikus felé..aza jóval nehezebb lesz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Király vagy Krisz <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jelen állapotában mihez hasonlítanád, milyen feelingje van?
Just do it :)
Ibiza Reptér Parkolóó 😄
=)
Parton elfáradva, csupa piszkosan 😄

muszáj lesz a kész verziót kölcsönözni, mert ezek után én nem fogom azonnal megvenni ha kijött. béta ide vagy oda 😊
All hail the double x!
- A grafikával nemtudom mi bajotok van. A szinek élethûek, jók a textúrák, fényefektek, és az autók geometriája. Semmi se túl kontrasztos, mint a 1-ben.
- Az irányítás nem túl jó, de valószínûleg a végleges nem lesz ilyen.
- A Test Drive Media nagyon tetszik.
- A versenyek ugyanolyanok, mint a TDU-ban.
- A napszakváltás jól van megoldva, de szerintem egy kicsit túl hosszú a délután. Kb 2-10-ig ugyanolyan a megvilágítás, és az égbolt. Amúgy a játék sajna mindig 14h-kor kezd
- Ház átalakítása érdekes. Remélem lehet majd házibulit csinálni.
- Egyáltalán nincs TDU feelingje. Az egyetlen amirõl eszembejut az elsõ rész, az a térkép, és a gps voice. (magánvélemény!!!)
- Az offroad-ról no comment. Sima és széles terep, semmi bukkanó, vagy hasonló. Még a TDU1-ben is 1000x jobbak a földes szakaszok! Pedig ott alig van belõle pár km.
- Ibiza nagyon kicsi. De tetszik. Kár hogy nincsennek hosszú autópálya szakaszok.