40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#14119 Na elkezdtem előröl lemezről.
Az install elején már kéri a CD-Keyt, megadod.
Felmásolja magát lassacskán a játék.
Hagyom hogy felfrissítse magát, most azt írjaTDU2 QA v068 build 0
Majd Play, bejön a bejelentkező ablak az introk után
Oda írok egy valamilyen Nick nevet, majd a felhasználónevemet és jelszómat a tdu2.com oldalról.
És bejelentkezik és megyen.
Esetleg próbáld a weblapon beírni a cdkeyed a neved alatt "You have no products. Click here to enter a key."
Elsőre elfogadja és ad egy érdekes üzenetet. "It looks like this is where you want to be :)"
De nem úgy néz ki, mintha megjegyezné.
Oly annyira megy, hogy már kerülgetnem is kell az úton a többieket.
-
#14118 Én ezeket ajánlom, másoknak is, én ezeket a kocsikat választottak a kategória bajnokságokhoz
C4 Lancia Delta HF Integrale
B4 Land Rover vagy Touareg
A7 Alfa Romeo Brera vagy erős tuningal a Mito is jó
A6 Subaru Impreza WRX STI
A5 Audi S5
A3 Mercedes CLK63 AMG
A2 Nissan Skyline GT-R
A1 Mclaren MP4-12C -
Szabi1991 #14117 de már telepítés előtt amikor kéri a kódot, beírom, ha direkt rosszul írok egy karaktert kiírja hogy rossz kód, ha jól írom továbblép.. tehát a kód jó kéne legyen.. -
#14116 Egy szóval sem mondtam ilyet. Semmi értelme. Pointernek megy. Akkor a bibi valszeg a CD kulccsal lesz. Kérj másikat, vagy nem tudom. -
Stockbauer33 #14115 1 perc -
#14114 Szerintem a lemezhez semmi köze. Nincs értelme.
Na megbuherálom neked a dvdm hogy menjen, és felrakom úgy. -
#14113 Igen, ahogy Merlin írja, a frissítés után lett ennyi, még a játék indítása előtt. Remélem ettől még majd tudok veletek krúzolni :D
Inkább arról beszéljetek, hogy mikor lesz ebben a játékban FFB ? Meg ha FullHD Fullmaxon ban megy 80 fpsel, akkor miért szaggat be 1 pillanatra félpercenként ? Kevés neki a 2 gb ram ? -
Szabi1991 #14112 most akkor töltsek reloaded verziót és ahhoz írjam be a kulcsom ? o.0
az eredeti lemezem nem eredeti verzió ? -
#14111 lényegtelen, mert a warez is frissül 0.63-ra az első indítás után.
A legfrissebb eredeti verzió:
0.63 build 1 - 20110203.1027 -
#14110 "s azt írja most is hogy "You have no products."
Ez annyit jelent, hogy nincs aktív DLC-d. Teljesen normális. Ahogy írtam volt a játékot nem kell regisztrálni az oldalukon, csak a DLC-ket majd, amihez kell a CD kulcs. Ez nem befolyásolja az alapjátékot.
Nekem is csak a DLC-ket listázza ott (5 autó és a kaszinó) -
Szabi1991 #14109 nemigazán értem hogy mivan, nekem v068at telepített fel a lemezről
v068 576/Cdgalaxis (Angol-Lengyel)
v069 SKIDROW (Angol-Orosz)
v055 RELOADED (Európai) -
#14108 Igen, el. Műkszik.
#14071 ablakainál felülre beírtam egy nevet amit szeretnék. középre a felhasználó nevet, és alá a jelszót amivel az atari.com és a testdriveunlimited2.com on belépek, mert ugye az ugyan az.
De a CDkeyt az oldalakon még mindig nem fogadja el, és azt írja most is hogy "You have no products."
Nem lehet, hogy elütötted a cdkeyt a játék installja előtt? Én uninstalltam a warezt, úgy álltam neki. Bár lusta voltam a lemezt berakni, ahhoz a skidrow iso-t használtam.
Launcher azt írja: TDU2 QA v069 build 1 ja és a jobb szélén: 20110203.1027 -
Szabi1991 #14107 na ? :D -
Akylleus #14106 Sziasztok!
Megvettem a jatekot, viszont egy olyan hibaval(?) szembesulok folyton-folyvast, hogy nem tudom a kormanyzast beallitani. Meg mielott lehurrogtok, hogy a csuszkakkal jatszam, szolok, hogy nem ilyen teren van gondom.
Szoval a helyzet az, hogy alapbol mindent szepen felismer, kioszt mindent a gombokra, kiveve a jobbra es balra kanyarodast. Alapjaraton ugy tunik, hogy minden klappol, de a meglepetes akkor er, mikor elindulnek.
Forgatom a kormanyt es csak indexel, jobbra es balra. De nem kanyarodik. Ha meg manualisan allitom be, akkor a kormany mozgasat ugy eszleli es irja is ki, hogy keyboard left-right.
Itt nekilattam a csuszkakkal jatszadozni, de hatalmas holjatek es egyertelmu, hogy ketallasu a dolog. Tehat egy bizonyos ponton elfordul a kerek, de gyakorlatilag a kormanykerek inkabb gomb, mint kormany.
Nagyon halas lennek, ha valaki valami javaslattal elo tudna allni, mert igy eleg elkeserito a helyzet.
Koszonettel,
Akylleus -
Stockbauer33 #14105 Szia :D Holnaptól mindenki ugyan így tólja majd . Vagynem? -
Szabi1991 #14104 kíváncsi vagyok hogy elfogadja-e neked a játékban a kulcsot :o -
#14103 Jó estét fórumozok.
Frissült a videotáram nézzétek kommenteljetek,élvezétek....
Pixxel lenne egy olyan kérdésem nem tudnád a fórumba kirakni a youtube videóimat mit flast amikor frissül akkor itt látná mindenki.
VIDEOIM NÉZZÉTEK :) élvezétek,kommenteljetek... -
#14102 Steam-be nem lehet sajnos, gondolkodtam, hogy ott vegyem megy, csak vannak rosz emlékeim, ilyen dlc beállítottságú játékokkal, hogy steames alá nem lehetett. Meg ugye sokkal drágább.
Most installom a játékot... -
#14101 Hát nem bántam meg. Csak nem haladok ezzel:S
18 v 19 td gamma jött ki eddig, de ez nekem új :D ez a közösség nagyon bejön -
Neoncsoves #14100 Logan hogyhogy megvetted??? :D
majd mehetnénk párat ha holnap megjön ez a szar -
#14099 A harmadik versenyrendezésre nem elég a leggyorsabb Audi? kifogytam lóvéból :D
Megcsináltam a terepjárósat is, és most elvileg versenyszéria jönne. -
Neoncsoves #14098 1 óra 27 perc aaaaaaaaaaaaaaaa..... semmiig -
carloelsa #14097 Csavarhúzó + kalapács = nyitott fájl
Egy gond van, keletkezik némi melléktermék... Sok sok fém és műanyagdarab. -
#14096 Szabi: Esetleg steambe próbáltad a kulcsot aktiválni? Hátha úgy működne... -
#14095 Ha valaki tudja mivel lehetne kinyitni a big fájlokat hogy berakhassam a magyar gps hangokat, akkor ne tartsa vissza. :D -
#14094 Ja mert kelet euban (orosz warez release) 069, Dobozos angol spanyol etc (Reloaded release) 055. Nem tudom mi alapján verziószámoztak. -
#14093 Érdekes nekem:
TDU2 QA v055 Build 1 -
#14092 Automata váltó szar tolatásnál, használj kéziváltót. :)
Átfesteni a megfelelő boltban. :) -
#14091 Sziasztok! Két kérdésem lenne. Nektek előfordult már, hogy nem tudtatok tolatni? Én kontrollerrel játszom és alapesetben a "fék"-et ha hosszan nyomvatartom tolat. De néha valamiért ezt nem hajlandó csinálni. Próbáltam, hogy hátramenetbe teszem, de erre sem reagál. Nektek volt már hasonló?
A másik kérdés, hol tudom átfesteni az autómat?
Előre is köszönöm a választ! -
#14090 Ja azt hittem laggolsz, nem olvastam végig mindent. -
Szabi1991 #14089 most végig zöld, de attól még ugyanúgy nem megy, nem sok köze van a kettőnek egymáshoz.. a kulcsom szar szerinte, nem laggolok... -
#14088 Aki tudja h hová menti a képeket a játék az ne tartsa magában.
Tudom h a C users eden games testdrive unlimited2 PHOTOS mappában kéne lennie ahol a mentések is vannak,de nekem egy darab JPG fájl van ott amit nem tudok megnyitni semmivel.
Ráadásul csináltam már vagy 20 képet?! -
#14087 rebootolj, sokszor addig bassza megcsinálni -
Szabi1991 #14086 néha bezöldül, ,mintha kb random lenne hogy zöld vagy sárga, de ezt csinálta bétánál is mégis ment rendesen neten :D
-
#14085 NAT nélkül is mennie kellene, viszont hátrányai vannak:
When you have a NAT warning, you might experience the following symptoms:
You cannot hear a certain a player within a game or someone cannot hear you.
You cannot join a party or your friend cannot join your party.
további infok
-
Szabi1991 #14084 bő negyed órája kivan kapcsolva teljesen :D -
#14083 Akkor tűzfal blokkol. -
Szabi1991 #14082 szerinte hibás a rúterem, ami érdekes mivel nincs rúterem
(béta alatt is végig ezt írta, mégis ment rendesen) -
#14081 Kétlem.. szerintem jópofa dolog, a valóságban is így megy:) Akadályozni sosem akadályozott a versenyeken. -
#14080 Launcher bal alsó sarkában a NAT kapcsolatjelzés szuperzöld?