40335
  • GhostR1der
    mennyi most a max playerek száma egy layerben?
  • Salki
    Tatabányára csak 14:00 körül érkezik
  • gduck
    TÉRKÉP!

UI: aki nem akarja megtudni pl. a fotózási helyszíneket, az ne nézze meg!!!
  • Blake6
    Áááá,most hozta meg a futár!!!El se hiszem,DLC-vel/Bugatti Veyron 16.4 SS-szel!!!Csak kibírjam meló végéig...:-)
  • Salki
    Viszont akkor már szólhattak volna, mivel 9:00-kor nyit a bolt. Mindjárt felhívom őket asszem.
  • LeWyTy
    A kategórián belül mind1... bármelyikkel simán nyersz.
  • Stockbauer33 #14153
    Sincs a boltba?Nekem lejött Pécsre a CDG meg az 576-ol is
  • Salki
    Én inkább nem kockáztatok, nem akarok potyára utazni, hátha még sincs a boltban.
  • pxxl
    tegnap 6kor írtak sms-t h mehetek érte :)
  • shumika
    csak menjél. hát már megérkezett nekik.
  • Fehercsoki
    Én is ma 10re megyek,de még nem értesítettek,téged igen?(nem pesti vagyok)Megvárjam amíg szólnak hogy mehetek vagy csak menjek?
  • pxxl
    ma megyek 10 körül 576-ba, este asszony lelép, gyereket lepasszolom nagynéninek, aztán indulhat a banzáj :D
  • shumika
    4 magos 2.2Ghz-el szaggatni fog a game??
  • lybrahu
    ööööö...itt mi a gond Hole?
    Esetleg a neon felnik??!!
    De te legalább már játszol közel 3 napja...
  • High end PC #14145
    Akkor valszeg később, mint nekem, nekem 100 km a távolság, vicces bár, mert délben indulok Pestre, közben meg hozza a futár Balatonhoz, így alakult, ez van :DD
  • HollandRules
    Jó reggelt Vidékre mikor jön meg a futár kb? Nem tudja v.ki?

200km-re vok Pesttől
  • Berserker8814
    Szép jó reggelt mindenkinek =)
  • HollandRules
    Inkább azt hogy Hollandrulez :D
  • High end PC #14141
    Kössz, akkor ezt most gyorsan el is végzem, ameddig meghozzák, elméletileg már most bármikor megjöhet, remélem nem késő délután hozzák :D
  • BoneDragon
    Ha majd kijönnek a lambok, tuti megveszem a gamet. :)
  • HollandRules
    Pixxel írd már be nekem Nicknek: Hollandrules

KŐSZÍ :D
  • gduck
    Új acc kell. Regelni kell a www.testdriveunlimited2.com oldalon és azzal tudod majd használni a játékot.
  • jofer
    A lambokat úgy meg fogjuk kapni DLC-ben, mint a huzat. A többi csak porhintés volt...
  • Szabi1991
    a ferka kereskedés közelében van egy bika szobor, a régi olasz autó szalonban meg 2 Murci felni :D
  • Berserker8814
    Én a legelején a mustangal voltam így :D
  • DeenQa
    Aki HC ben játszik, A7 re ne vegyen GOLF GTI-t... szopás vele a sok gyors kanyar, eldobja a seggét :/
    Breránál elkapar az első kerék nagy kigyorsításnál a kanyarban, de az a kevesebb baj... Golf GTI vel volt pár ideges versenyem :D
  • High end PC #14133
    Bőőőő, most mondjátok, hogy rosszul látok, de Lamborghinik nem lesznek a játékben??
  • High end PC #14132
    Egészen eddig nem írtam a topikba, de mivel a futár ma hozza a játékot, itt az ideje.
    Ha minden igaz, előrendelés ajándékként a Bugatti Veyron Super Sportot adják.
    Az alapból is benne van a játékban?
    A TDU acc-jával is be lehet loggolni, vagy újat kell létrehozni?
  • andris074
    Helló!

Mikor kapod meg a rózsaszín autót?
    Azért kérdem hogy én ne essek bele ebbe. Valami bajnokságot kell megnyerni? Most két autóm van, úgy olvastam itt hogyha nincs hely a garázsban nem kapom meg. Úgy tudom nem lehet eladni, csak azokat amiért pénzt adtál.
  • Blackdog
    Sziasztok!
    Valahogy meg lehet szabadulni az elnyert rózsaszín kocsitól? Kéne a hely a garázsban, de nem ajánlja fel, mikor új kocsit akarok venni.
  • Sanci789
    Tegnap este sokáig csapattam. Azt kell hogy mondjam, elmebeteg játék Én is csatlakoznék majd a klubbotokhoz, ha lehetséges.

Pixxel beírnád nicknek, hogy Sanci? Megköszönném
  • mAilkaEVO3
    OFF:
    weeheee remélem mire hazajövök melóból már itt lesz a kis csomagocska :D
    ON:
  • holecsko10
  • gduck
  • MerlinW
    Nem baj az, no stressz, pusztán élvezet:) Kihívásnak ott vannak az online versenyek:)
  • Szabi1991
    a második hitelesítést (launcher utáni) nem hagytam hogy automatán csinálja, hanem én csináltam a securom oldalán, így most megy :O
  • Skypack
    Kicsit talán könnyűre sikerült a játék jó persze lassan jön össze a pénz de a versenyek könnyűek
  • Skypack
    Persze hogy jó csak nekem stivel nagyon könnyű dolgom volt lazán 10-15mpket vertem rájuk :D
  • MerlinW
    A6-hoz Audi S3 is jó kettes tuninggal:)
  • Szabi1991
    nekem már van productom a bétából, 2fajta ruha :D

viszont így csinálok mindent, és mind2 ellenőrzésnél jó is [telepítés elején és a végén], amíg nem indítanám el az online karakterem, ott kidob hogy nem jó a kód :/