Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, thx a választ.

Írták fórumon hogy bugos a launcher, az írhat akármit, fórumba felvan tüntetve hogy GMT 12:00 - 16:00 ig azaz nálunk 14:00 - 18:00 ig lesz bétateszt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

"Game servers available"

crazyclone
Még mindig mindenkinek ablakban fut a game?

Don't worry if you see the error message “_Invalid product key! Switching to offline mode._”. This means that you can't access the server yet and it will go away once the playtest goes live.

bpeti72
Baxa meg telepítés elõtt 3 helyre kellet beírni a kulcsot és mindenhol elfogadta . Játék indításkor meg hibásnak írja.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Offline a szerver?

Tud valaki megoldást "az érvénytelen kulcs" hibára ?

Elvileg OB ig megmarad mindenünk... Azt írták béta fórumba hogy nemsoká hosszab teszt idõk lesznek, nem csak 4óra.

mackosajt
Ha ezek megmaradnak, visszaigazollak majd.
Viszont a mai fun-ból kimaradok, mert meló lesz.
Remélem nem az lesz, hogy mindig csak délután lesz szerver.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Tégedtegnap bejelöltelek barátnak, mert egyszer valameddig 1 layerbe voltunk és láttam a "recent players" nél a mackosajtot....

Kifli: Ma 2tõl 6ig onlány a szeró, gondolod gurulhatunk. Remélem a tegnapi társaság is jön mert jól elfunoltunk.... Barney-t beültettem mellém és megtúráztattam a seggét offroadon ford gt vel 😄

uHs Gerzson
Én is ott köröztem mint egy marha és meguntam 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Roger6
Az kemény. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mackosajt
Mi térképen kinéztünk egy helyet. Odaugrottunk, majd mindketten láttuk az épületet, mindketten ott voltunk körülötte, majd pár perc után kinéztem egy biciklit a falnak támasztva, és amikor kb. 3 méterre megközelítettem, a haver meg jött oda, na akkor jelentünk meg egymásnak. 😊 De közben az a poén, hogy mások nevét meg láttam, hogy fél mérföldre van tõlem... miközben metrikusra állítottam a rendszert. 😄

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

pxxl
jaja pl a ház körül, autószalonnál sokan vannak 😊

All hail the double x!

Roger6
Forgalmas helyszín?! Már bétánál is van forgalmas helyszín? Akkor mi lesz a full játékban? <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gduck
Meg kell jelölni egy nem forgalmas helyszínt és ott kel találkozni 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mackosajt
Na vazz, így elsõre elég sz@r volt, pláne az irányítás, a menü lassúsága, hogy az egér eltûnik és találd ki, hol van stb.
Haverral mentem fel egyszerre, mondja, hogy hol van, oda mentem én is. Keressük egymást, de nem láttuk egymást. Végül nehezen, de sikerült találni 1 db fix pontot, amit mindketten megismertünk, és amikor 10 méterre volt tõlem, megjelent. 😄
De az a qrva instant challange... pláne bugos egérmutatóval...
Van még mit javítani.

Dante73
Vazze! Télleg más volt odaírva. Hogy a fenébe?!? Mindegy, legközelebb akkor tán jó leszen, ezer köszi!

http://www.freetvmaci.info/

kifli
menny ahova a tdu fel van telepítve, keresd meg a key.txt vagy tudomisén milyen kiterjesztésû fájlt, és a benne lévõ helyére írd be amit mailben kaptál
kifli
én talákoztam 2 vagy 3 magyarral, de csak a beállításokról beszélgettek egy körforgalomba 😞

Egyszer úgy elmennék egy rendeset kocsikázni :/

lancia ki lett ptóbálva murván, ott is megy 200 fölött <#idiota>
pxxl
az érdekes, mert én most voltam fennt használt kulccsal <#fejvakaras>

All hail the double x!

ok, most olvastam, hogy a launcher bugos, úgyhogy bármikor kiírhatja, hogy megy a szerver

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

mi a fene, most megint online van a szerver, de azt írja, hogy invalid a kódom :-S

Dante73
Én meg a hajamra kenhetem a kulcsot, mert azt írja, "atari serial over-used" Azaz valaki ellopta a kulcsom. Csak tudnám, hogy a pitába... Ez a méreg, nem a cián.

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok!
Nekem már sikerült leszednem pár órával ezelõtt, így ki tudtam próbálni, és azt kell mondanom, nem rossz.
Csak kevés az autósbolt egyenlõre :-)

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bpeti72
Nekem is megjött a kulcs , de qrva lassan jön a letöltés.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Én meg egymagamban kocsikázhatok 😞

pxxl
csak szólok h akinek van régi kliense elég csak felápdételni a játékot úgyis megy, nem kell leszedni 3.5 gigát 😊 nekem legalább is elindult

All hail the double x!

pxxl
jajaja nah így haverkodva már bejön a tdu2 <#nevetes1><#taps>

All hail the double x!

Jah 😄 szét törtük egymást kb, mert gány az irányítás 😄 De attól még jóóóvóót.

pxxl
jót gurultunk vazze <#taps><#hehe>

All hail the double x!

elméletileg még van 54 percem.. 😄D

És vége a mai tesztnek 😊 Pár magyarral játszogattunk mászkálgattunk szépeket, jó lesz ez késöbb, csak van még mit javítani/fejleszteni.

99% <#eplus2>

MikX
Jelen állás szerint az a "buli" nem túl nagy...
Úgyhogy nem maradsz ki túlsokmindenbõl, open béta majd remélhetõen sokkalta jobb lesz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

XenHai
Én is ki maradtam a buliból..
drot
Pff, hát ez szánalom. Mindenki kap kulcsot, csak én nem. Még a legelején jelentkeztem a bétára, tök jó a gépem is, és mióta megvan a TDU 1 azóta toltam. Mostmár bekaphatja mindenki!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

+1 😄

Játssz F1-et és a TDU2 kulcsot add nekem 😄

nekem meg még mindig 30-50között jön.. de ha torrentet indítok az megy lazán 1000ret.. >.<"

Muttley
Na, most lesz a jóóóóó! 😊

Fene Tinypic, irgum-burgum-vaslapát 😉

Just do it :)

Ja nem. Csak én most az elõbb néztem be a levelesládámat és ott volt, hogy ma hajnali 3:40-kor küldték a zárt béta meghívót. El is kezdtem tölteni.200 kb/sec jön, igaz megy mellette még ftp letöltés is, ha az leér lehet még gyorsabb is lesz. Lehet már este tolom. Hatalmas lenne. Csak kicsit most rám szakadt a játékipar, mert F1, Darksiders, Civ 5... Azt sem tudom mihez kapjak örömömben.
[HUN]FaTaL
igen és én megint nem kaptam😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Megint küldtek kulcsokat?

Kaptam kulcsot. Örül a szám 😊
+1 xD

Fehercsoki
Nekem ezt sem nyitja meg.

Muttley

Just do it :)