Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha valaki véletlenül 2 kulcsot kapna, egybõl jelezze felém! 😄
Köszönettel! 😉
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Megoldhatnák, hogy azt írja, "Sorry, we are closed now", bár valszeg ez a legkisebb dolod, amivel gondjuk van most.
16.00-kor patch töltés
17.00-tól lehet tolni.
Jó, hogy van ez a fórum.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A levélben volt egy link is, ami a hivatalos zárt fórumra vezet, ott leírták, hogy betesznek 3 módot a játékba, ami a "Full Assistance", "Hypersport", "Sport" lesz. Gondolom ez megfelel, az elsõ rész Driving Aid-jének. Írta az admin, hogy sokan panaszkodnak az irányításra, és figyelembe veszik azok igényeit is, akik a szimuláció felé hajlanak el.
Lehet, hogy az elsõ rész "katasztrofális" bétázása után, itt valóban komolyan veszik az óhajainkat? Mindenesetre biztatóak az elõjelek! Várom a délutánt! <#wave>#wave>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
(én nem kaptam levelet)
We have also included a few new things as part of the stress test. The patch you will download will include the following:
*
Improvements to handling
*
Added functionality to the Invite/Join system
*
Follow the Leader race mode
*
Keep your distance mode
*
Chase mode!
*
More avatar customization options
*
Many bug fixes!
Kb 5 hsz-t kellett volna visszaolvasnod 😄
Amúgy azértvan, mert nemmegy most a szerver.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nagyba csinálgatom a házam, erre kiírja, hogy bugot észlelt, jelentsem, legyek oly kedves. Én nem észleltem a bugot. 2 perc múlva meg is köszönte...
Kicsit késõbb a nagy büdös semmi közepén terepezek a Lancia-val, út sehol a környéken, erre jobbról belém jön egy busz. "Kicsit" meglepõdtem. Szóval, ez még eléggé béta, van rajta mit csiszolni, és a fizikát leszámítva tetszik, amit eddig láttam, (Na jó, csak nagyjából, mert az a kék számláló, fent középen, ami a csúszásokat stb pontozza, engem NAGYON zavar, nagyon konzol-gagyinak érzem)
Ha veszik a fáradtságot, és a fizikát gatyába rázzák, tuti vásárló vagyok!
http://www.freetvmaci.info/
Most néztem épp. Akkor jó, hogy most már nem engedi. Lehet ezt a kis infót kell figyelni minden indulásnál és akkor be kell lõni, mikor nyomja az ember.
Amúgy ha megy a szerver, de nincs tesztidõszak, akkor is ezt írja ki! Ilyenkor gondolom csak a belsõ tesztereknek érhetõ el a játék!!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Nekem sikerült fel mennem tdu 2-re, de nem a saját kulcsommal hanem még a tört tdu 2-ben lévõ kulccsal. Úgy láttam hogy aki fel volt véve magyarok mind offline volt, de volt egy brazil is fel véve az meg online van.
Úgy tûnik minket magyarokat le tiltottak mára vagy csak egy napig volt jó a kulcs.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Nembaj úgyis megyek el 😊
Jó volt!!
Lesznek versenypályák?
Igen lesz egy különleges versenypálya Izibán és másik nyolc Hawaiin.
hol van az a versenypálya izibán, nem találom.
A TDU1-ben csak 1 raceway volt, most nyolc lesz a Oahun???
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2