Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idõ van.. 😄

[HUN]FaTaL
Nem fog menni hát már az elsõ patchel se ment.

http://goo.gl/gd6Zi5

faja az intró elõtti kép, meg a bejelentkezõs rész új dizájnja 😊

ez am ilyen driftelõs játék lesz nem 😄 😊<#kacsint>
neked maxon megy ugye ? 😄

átküldjem valakinek az eredeti telepítõt ?
drot
énénénénénénnénénén <#nevetes1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Fehercsoki
Jó ötlet!Hány órakor kb.?

kifli
este streemelhetem a játékot, ha valaki szeretné nézni 😊
Fehercsoki
Ha valakinek akinek offline bétája van lejön a patch,légyszi írja be hogy megy-e a crackel.

drot
Nah, ha majd valakinek megvan az új peccs, legyen oly szíves és csináljon egy részletes tesztelést, vagy egy jó kis videót. Vagy küldjön egy bétakulcsot <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
Nekem is kettõ van, egyiknek nem tudom a jelszavát, vagy megszûnt a hotmailen vagy nemtom mert le volt tárolva notin és nem enged be... Pedig lehet arra jött 😊 Mindegy, köszi 😊

😄DD

drot
Ha valakinek nem kell a kulcsa, akkor nyugodtan nekem adhatja, majd én tesztelem orrba szájba <#zavart1>

Fehercsoki
Nekem egyre lassabb😄 Már csak 50 kb/sec.

kifli
nekem 75% és most már csak 200kb/s-el szedi 😊
Fehercsoki
Én is pont fél 5kor megyek el😄 És szeretném még kipróbálni mielõtt elmegyek.

nekem 6kb/s-el szedTE
mert má nem szedi 😄

csak az eredetit,ezt meg letõtûrûlõm 😄

na majd 1-szer csak lejön
16kb/s :S Bár lehet hogy csak 4kor állítják be az új patch szervert.... Mert ugyebár 4óra volt kiírva 😄 Addig megvagyok a 16kb/s-el, este 8-9 ig úgyse leszek itthon fél 5tõl.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Nekem 80al...550 mega:S

kifli
szerintem fölösleges leszedni azeredeti letöltõvel, ha megvan már a warez korábbról, ha lenne eltérés a kettõ közt, nem engedne online játszani.

Amúgy nekem is szedi patchet, a korábbi sebességekhez képest egész gyorsan 300kb/s-el 😊
kifli
ameddig eredeti a kulcsod nem probléma szerintem 😊
jah, lehet szedni a pecset.. :-)

énis úgy toltam eddig , most még szedi 20 perce a patchet,nagyon meg van hallva a net v a server...
ja és újra elkezdtem szedni a hivatalost és 6.40 %-nál jár 20 perc alatt
Csak a securomon kell tudni aktiválni, mivel hiába van más accountra aktiválva a kulcs, én más kulcsal saját atari accon játszottam, szóval csak a securom védelmet kell tudni aktiválni.

amúgy szerintem jobb lett az irányítás,grafika is nagyon sokat javult,bár ezen a géen medium beállításokkkal akad picit 1280x720-ba

nvidia geforce 8600 gt silent
intel dual core e2200(2,2ghz)
2gb kingston 86akárhányas memória
320 gb hely(felbontva,awindowsos,játékos 100 gb)
alaplapot nem tudom fejbõl
vagy a legegyszerûbb ha mész az õ nevén, vagy amikor indul a szeró már alapól a te neved írja be a játékban megjelenõ névnek,meg az õ weboldalas nevét és kitaláltok vmi jelszót hozzá.. 😄

Fehercsoki
Attól függ,ha hozzá kell adni az accountodhoz,akkor nem,ha csak kulcsot kér,akkor igen.Aktiválni kell a kulcsot ugyebár,de ad 1 kódot amivel le lehet szedni az aktiválást.

Elsõ nekifutásra én full nem patchelt crackelt bétával mentem fel, aztán felpatcheltem, úgyis játszottam, és legvégül lejött a hivatalos telepítõ....

szia

köszi megpróbálom úgy,ahogy te írtad

de ne nagyon warezozzunk sztem...
grebber
A kapott kulcsot használhatja más is?
Mert ha érdekel valakit és mûködik szívesen odaadom valakinek.
(Engem csak az érdekel hogy fut meg hogy néz ki semmi más!Megyek vele 10 percet azt vége is!)

Next PC upgrade: 2022

kifli
Szeva, nekem is a warez verzió van fent!!

Nekem így mûködik:

-warez verzió feltesz
-frissítettem
-tdu2.dll töröl
-telepítési könyvtárban kikerestem a key.txt fájlt, és a benne lévõ kulcsot átírtam arra, amit mailben kaptam.

Majd 5-tõl lehet játszani ma, addig nem tudsz.
Az emailben kapot kulcsot aktiválni is kell, a levélben ottvan hozzá a link.
Ha valamikor jön a másik email címemre is egy kulcs akkor majd oda adom, bár lehet van a többin, 4email el regeltem, csak a másik kettõt elfelejtettem.

Fehercsoki
Elég sokan kaptatok kulcsot!Azt hittem csak 1-2 ember lesz max aki innen kap,erre szinte mindenkinek van csak nekem nincs.

hi

én is benn vok a bétába,de nagyon lassan szedi csak 120kb-val

ezért szettem le egy warez verziót,ott meg nincs verseny...

most mit csináljak?

ha valaki letöltené nekem és valahova feltöltené akkor írj PM-et
-ha kell akkor adok cd-keyt is
AlieN911
Én kaptam már pár napja, de nem tudom kiproszálni <#falbav><#boxer> csak jövõhét kedd-szerdán
Ez szarabb mintha nem kaptam volna komolyan.. <#boxer>

Honda - The Power of Dreams

Nem vagy egyedül. Én se kaptam még.<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

[HUN]FaTaL
Úgyse kapok...

grebber
Már semmi balfasz voltam.

grebber
Egy kis segítség kéne.Kaptam mail-t hogy tesztelhetem a játékot.De nem tudom sehonnan letölteni ahova irányít ott semmiféle bétát nem lehet letölteni.Most akkor mivan?

igen.

Fehercsoki
Ja igen,bocs,valahogy átsiklottam felette:S Ez a 16:00 magyar idõszámítás szerint van?

szintén 😄

Ma már leírtam.

Fehercsoki
Ez a patch mikor jelenik meg?

Sztem a napokban várható megint egy kulcs szórás.... Mivel ma megint Stress Test lesz, új patch-el, utána szerintem megint kiadnak egy pár kulcsot.

drot
Akkor ennek örömére, adjanak már nekemis egy KULCSOT!!!!!

Az improvements to handling-re kíváncsi leszek! Meg remélem, hogy most már én is be tudok majd lépni!
Elég nagy fail, hogy csütörtök óta van kulcsom és még nem tudtam játszani.. 😊

mackosajt
Hehe, most látom csak, hogy mi egy városból való "helyi hülyék" vagyunk. 😄

Este össze kéne futni a szerón, ha tudsz este 10 utánig maradni. 😄

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Direkt csinálod? Hányszor leírtam azt a szart.... -.-'

moonster
Teljesen kivették belõle az offline-t. Vagyis nekem ezt írta ki ma reggel. Pedig ott is lehetne egy rakás dolgot tesztelni.
Pár kérdés:
Hogy lehet kitenni full képernyõbe, h ne ablakba menjen?
Kiírta, hogy invalid (nincs szerver) és hogy nincs offline mód sem és átment DEMOba. Napszakok, stb, de nem tudtam kilépni, csak a a feladatkezelõ segítségével. Erre valakinek gyógyírja?