Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én igen

Hi, Ti tudtok játszani? nekem most is azt írja h nem engedett az offline játék:$
gabesz752
Hány fokra érdemes belõni a kormányt?(DFGT)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

A Ma esti béta tesztelésnél megtaláltok engem is😊

Volt rá példa már, hogy pontosan kezdõdött a béta? Vagy mindig van csúszás? 😄

Nekem is ezt írja. Pedig mindent ami blokkolhatja átnéztem. Plusz még routerem sincs. xD
Remélem a köv. patchbe már javítják.
jofer
Kipróbáltam az új WRC demóját... Nekem ott volt olyan érzésem, mintha szappan lenne az autó, ami egy vödör taknyon csúszik. Itt elégedett lennék az elsõ rész fizikájával, na meg azzal, ha kijavítanák a kuplunghibát, meg a váltáson csiszolnának. De eddig nekem tetszik, bár nem sokat teszteltem. Mindenesetre kötelezõ vétel számomra a játék! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Átolvasnád legalább 1X azt az idióta HIVATALOS béta fórumot?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Itt írnak pár dolgot a portokról,de nekem piros a felirat launcherben,ez az: Your Nat type is : Strict:UdpBlocked Lehetséges hogy nem fogok tudni játszani?

Ztech
valakinek nincs egy fölös beta kulcsa számomra?
Csak szomorít hogy az irányításon próbálnak javítani, ami viszont nem fog javulni amíg szappanként közlekedünk.

jofer
Igen-igen, tessék frissíteni a demót, míg le nem lassul a patchserver! Egyébként mindössze 33 MB, aminek a 40%-át az új EXE file foglalja el.

A kérdõívet pedig mindenki töltse ki. Egész korrekt volt, sok dologra kérdeztek rá. Fõleg olyanokra, amiket itt sokan, sokszor szidnak.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fehercsoki
Köszi!

#8308 Nekem v0.19 build 12.

kifli
build 9-rõ 12-re frissített, remélem ez elegendõ javítást jelent...
Gaben17
Katt
Ha nem jönne be akkor indítsd el az updatert és ott a híreknél írja ,hogy "New Survey Up!". Arra kattints majd a felugró ablakban az elsõ hozzászólásban ott van a link.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

mackosajt
Ne is álmodj róla.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fehercsoki
Szokott olyan lenni hogy esetleg hamarabb fellövik a szervert?

gduck
kémiára <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SeanJRRussel
2010.10.06. szerint mostaniba má cserélve (legalább is javítva) lesz a fizika és ahadling.BTW hogy/hol lehet jelenteni majd az észrevételeimet???

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

így már biztos 😊

Fehercsoki
Ez a kérdõív merre van?

drot
Igazán lecserélhetnék már a fizikát <#ejnye1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Fehercsoki
Az.

Tatyla
ha nincs teszt és azt írja ki hogy invalid product key akkor az normális igaz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gduck
Ezek szerint megint elhintenek valami infót. Már ideje lenne, mert nyár óta semmi mozgolódás nem volt.

Lee Kirton twitter bejegyzése: (ha már volt akkor bocsesz)

TDU2 event on Monday so watch out for posts soon! Great trailers in the making!

Tehát hétfõn figyeljen mindenki! 😊

Gaben17
Elkezdtem kitölteni a kérdõívet,ahol pont a fizikáról kérdeznek. Tuti,hogy a mai suv egy audi lesz. 😄

If no, which cars do not behave as you would expect?
Ford Mustang
Camaro 2SS
Audi TTRS
Lancia Delta
Shelby Cobra
Aston Martin DBS
Ford GT
Dodge Charger
Ferrari California
Audi Q7 Quattro
Audi R8 Spyder

nah amikor ott irtám hogy megvan a béta kulcs akkor valaki kérdõjelet tett oda tehát valaki nem értette! 😄D
akkor leírom még egyszer! Nekem is elküldték még tegnap elõtt a Béta CD Kulcsot tehát csatlakozom én is! 😊 ja és múltkor megvolt a játék csak akkor meg még a Kód nem volt meg! és akkor ki töröltem a játékot ! 😄DDD és most le kell töltenem újból. az egész gamet 😞 de már 70 százaléknál van tehát lehet hogy máma estére meg lesz a game 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

szabii98
<#idiota><#idiota><#idiota>
én is jót röhögtem 😛

I met God. She's black

kifli
most ezt méé kelett? Meg te is szabii 😄
Én tök jól elvoltam erre ti...

Pixxel nem kell pihi, nagyon energikusnak érzem magam <#idiota>
Nem vagyok béta teszter, de ha tudod mi az a teszt, és a béta mi, nem nehéz kitalálni. Meg amúgy sem kötelesség kint lennie... Pixxel jó szíve miatt van kint... Meg igen, hivatalos fórumon minden megvan...

gduck
Van hivatalos béta fórum amit illõ lenne átnézni <#fejvakaras><#wave>

pxxl
1. mi nem egyértelmû?
2. örülj neki h ki van írva
3. ha már béta teszter lettél, illene olvasni a hivatalos fórumot

4. #8282 - már kb 3 hete tudja mindenki, hogy bugos a láncser, amit kiír am a láncser is, és a hivatalos fórumon szintén megtalálható az infó

kifli, te meg nem vagy 100as 😄 kérsz egy kis pihit esetleg <#banplz>

All hail the double x!

<#worship>

GerY5
Újra lesz fullscreen! <#vigyor>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

bertino
kezdetleges IQ ha van hozzá, teljesen egyértelmû pedig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HeadHunter86
Elõször nekem se volt tiszta ez az egész BETA cucc, és szerintem a kiírás sem egyértelmû. Nem csodálom hogy sokan nem tudják mi van.

Hú de jó hogy nem folytam bele ebbe a warezolásba. Hetente megnyitom a topicot, de komolyan meg vagyok rokkanva a hozzászólásoktól.

Gaben17
Nekem is azt írja,de amikor elindítom a játékot kiírja,hogy a bétában nincs offline mód.

Ennek ellenére a Launcher nekem azt írja, hogy Game servers available... xD. Persze nem hiszem, hogy fel fogok tudni menni, de azért érdekes. Jönne már le ez a frissítés...

szabii98
<#idiota><#idiota>
de hogy lehetnek ilyen segglámák hogy nemrég még stremet csinált mostmeg xD

I met God. She's black

Vegyétek már észre hogy kifli csak etet titeket, de a fél tápig jól beis nézte.

kifli
És csít sincs?
bertino
facepalm.

Rendben van. Most eset le a tantusz, hogy te komolyan gondolod hiszen csak egy 13 éves gyerek vagy (de az adatlapodon látom szeretsz hazudni). Ez csak egy béta, nem a teljes játék. nem lehet lesz bele pályákat rakni, mert ez nem pálya versenyzõs játék. Az a két kocsit meg gondolom majd a fejlesztõk rakják bele nemsokára a játékba, hogy azokat is ki lehessen próbálni.

Bocsánat Pixxel a dupláért, de már lejárt a vip státuszom, és nincsen most rá píííííínz. <#wink>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fehercsoki
Az alap 8 autóhoz képest csak a ferrari és a suv lesz ami új?(offline béta óta nem igazán néztem mit csináltak a bétával)

Úgy látom egyeseknek jó napja van (nem csak rád értem). Jó sok <#idiota> van itt a topikban.<#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

kifli
Csítek vannak már a játékhoz? Meg hogy lehet új kocsikat meg pályát berakni?
Láttam már írta valaki hogy rak bele ferrári, meg valami terepjárót is, ezeket valaki elküldi nekem?
ímélem: [email protected]
De link is jó!!!
bertino
gecc mi van itt, szemeteket amugy szoktátok használni néha napján ?

write only üzemmód végig.

szabii98
<#idiota><#idiota><#idiota>

I met God. She's black