Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Következõ teszt: 10.09. 18:00-22:00

1.Ma 10.08. van
2.Ha,ma 10.09. lenne,akkor meg lenne 1óra20perc hátra
3.Nincs offline
4.Nyist ki a szemed légyszives😉

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
emberek!!!
Megpróbáltam felmenni, de nem tudok, mert azt írja nincs elérhetõ szerver. Ez mitöl van? Pedig van kulcsom.
Offline mod meg nem engedélyezett, ez azt jelenti, hogy offline nem lehet menni?

A fönt kiírt tesztet pedig hol tudom majd olvasni meg ki írja?
AlieN911
Mikor lehet jácccani? Nem tudok csatlakozni, valami kulccsal van a baja. Segítesz pixelbácsi? <#banplz>

Honda - The Power of Dreams

Gaben17
Tényleg csak akkor....? :<#banplz>
Viccet félretéve,még mindig csak ablakban lehet játszani vele?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

pxxl
kirakjam nagy piros betûkkel is? 😄 vagy mostmár mindenki érti a szisztémát <#idiota> esetleg ma még megkérdezi valaki <#nevetes1><#vigyor5>

All hail the double x!

Fehercsoki
Tehát akkor csak tesz idõszakokban lehet játszani és csak online?

Falkon
Megint kihagytak a jó buliból! 😞
Na majd máskor hátha! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
offtopik rulez

All hail the double x!

Fehercsoki
Na most olvastam hogy ma kaptál,na én is,pont most néztem meg.A 2. címmel kaptam amivel kb 2 hete jelentkeztem...

Fehercsoki
Szintén,és én sem kaptam...

kifli
nemrég írt itt valaki, hogy eddig más kulcsát használta, de már van sajátja, hátha neked adja 😊
Rage47
tök mind1 mikor kértél kulcsot, én pár hete igényeltem, mert azt sem tudtam, hogy lesz béta... és ma kaptam
pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Jól értelmezem h nem lehet vele játszani csak a megadott idõben???? Belépek és azt írja hogy offline mód nem támogatott a bétában!
thedriver
Én is kaptam ma kulcsot hozzá, szintén az elsõk között csatlakoztam.

Mindenki kapott kulcsot csak én nem? Pedig elsõ nap regisztráltam és a gépem is elég hozzá!

Gaben17
Kaptam én is kulcsot,egyszóval csatlakozom én is!<#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

[HUN]FaTaL
googleban mivel nem tudtam ez melyik ferka 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

marcihusi
Csak kell már egy új ház a kocsiknak, vagy el lehet adni valahogy az autókat?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

GerY5
Hol van kép róla?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

[HUN]FaTaL
Na ez a ferka képrõl egész jól néz ki. Remélem a fizikába is belenyúlnak. 😊

marcihusi
A Ferrari California lesz elérhetõ, a SUV pedig akár lehet a Q7 vagy az ML Merci is!<#taps><#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

moonster

Ferrari Unlocked and Exclusive item of clothing!

Save the date! This Saturday from 9AM to 1PM PDT (16:00 to 20:00 GMT) we will be featuring one of Ferrari’s cars for all of you Beta testers. We will also be introducing an SUV for some off-roading fun. (And to gather your feedback too!)

Az egyik Ferrari elérhetõ lesz a szombati teszten, valamint egy SUV is. Ez kisebb kategóriás terepjáró, ha jól gondolom. Végre lehet valami jó géppel is hajtani a földutakon.
Várjom a szombatot.
[HUN]FaTaL
Na kaptam saját beta kulcsot én is. 😊 Akkyyy: Köszi az eddigit, ha gondolod odaadhatod másnak is 😊

HeadHunter86
gondoltam ebben az intervallumban várható. 😄 Csak furcsa hogy itt így megy a teszt. 😊

pxxl
aham 4 órán keresztül ír majd tesztet <#taps><#buck>

All hail the double x!

HeadHunter86
ÁHááá, szóval ez így mûködik. Bocs nem tudtam. Szóval akkor itt csak ilyen kicsiket lehet játszani. Azt hittem valaki tesztet ír a játékról azért van kiírva így 😄

pxxl
nemtom látszik-e rendsen, de Következõ teszt: 10.09. 18:00-22:00 <#zavart2>

All hail the double x!

HeadHunter86
Most mennek a szerverek? Mert beloginoltam volna de azt írja invalid key. Most meg nem tudok kiloginolni, mindig ez jön be? Ez mitõl van?

Jaja, G25-el tudod tolni 😉

AlieN911
Engem már annyira érdekel.. wááááá 😄
Ha összejön, max jövõhét végén tudom tolni, ha lesz szerver...
Nagyon kíváncsi vagyok erre a fizikára 😄 G25-öt támogatja ugye?

Honda - The Power of Dreams

Meg vagyok lepve, hogy max sebességgel tudom tölteni a klienst.... 😄

HeadHunter86
Hy! Végre megkaptam én is a BETA kulcsom 😊

vki
Sziasztok!

Örömmel jelentem (bár kinek mi az öröm), hogy vasárnaptól én is csatlakozok. A mai nap folyamán megkaptam a BETA invite-ot.

Szal készüljetek 😉

ACER Aspire 5738ZG

Muttley
norma jelentése átlag
normális = átlagos
nem normális (abnormális) = átlagostól eltérõ, kivételes
Én vállalom. xD
Nekem fog kelleni ebbe minimum a TDU1-hez hasonló OFF mode.
250-nel cipõsdoboz tologatós játéknak ott lesz a NFS: HP 2010
Nem véletlenül nincs is benne "kokpitvjú" 😉

Just do it :)

SeanJRRussel
<#eljen><#taps><#worship><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
Ha visszaolvasol talász mást is <#wave>

UI: ráadásul már hónapokkal ezeleõtt megvettem a játékot <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én is elkocsikázgatok 😄

pxxl
ha ilyen szép lesz valóban a játékban, akkor zsííír, már csak az irányítást kell helyre rakni és best buy 😊

All hail the double x!

Fecokám engem +a Mr-t kihagytad 😄 Nameg a Tominak is megigértem 1et ajándékba.A Marci is tuti vevõ.MrHillter is.Vunk páran<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

szabii98
Akkor majd egy órás munkával átírod a TDU cuccokat a TDU2 mappába és voálá elvileg mûxik

I met God. She's black

És aki komolyan ezt várta az 1 után az sem normális.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#fejvakaras>

Fehercsoki
Nekem is tetszik,nem szimulátor,de aki komolyan azt várta,hogy az lesz,az nem normális.

SeanJRRussel
Egyedül szabinak tetszik csak a TDU eddig.Hagyjátok már békén,kormánnyal tolja vérprofi.Mi meg majd jól elleszünk az egyel ha iylen szuper fasza realisztikus marad a fizika me nekünk lowoknak úgy se fog feküdni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

egyértelmû hogy segítség nélkül próbáltam

[HUN]FaTaL
Kapcsold ki a segítséget és sokkal jobb a fizika mint ebben.

dehogynem

[HUN]FaTaL
Dehogy realisztikusabb, ott nem szappantartóként viselkednek az autók legalább.

nem egy rfactor, de hamar meglehet szokni kormánnyal szerintem, f12010nél már így is 100x realisztikusabb 😄