Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3ik kép büntet nagyon <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

marcihusi
Kipróbáltuk a bálnát.<#crazya><#circling>
És ha már a többiek is nyomják a fotókat...

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

jofer
Köszi mindenkinek a csapatást! Nekem tetszik a játék! Remélem, hogy a portást nem rúgják ki hétfõn reggel, mert elfelejtette lekapcsolni a szervert! <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mackosajt
1,5 órát nyomtam a félkarúakat, hátha beadja az R8-at... az nem jött, csak lóvé...
Mindegyiken nyomtam legalább 10-15 percet, de az itt már említett gépen nyomtam a legtöbbet. Na az adt a legtöbb zsozsót.
Utána azt hittem, mire hazaérek, megszakadok, ehelyett pixxel, gduck meg még ki tudja hányan ott nyomultak Q7-el, aztán csapattunk egy kis offroad-ot. Õk még mindig tolják, én csak kiléptem.
Szal még megy a szerver!!!

Fizika úgy sz@r ahogy van. Kövekrõl lepattan a kocsi, mintha egy billiárd golyót ütnél az asztal szélének, mandínerhez. Felpattan a levegõbe stb.
Van mit csiszolni rajta.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ok neked hiszek mert tudom hogy tolod teligázon.Ez van Fecokám.Marad a HP.Gyere guruljunk 1et most mert csak a gyökér oroszok ugrálnakrám.De soványkák az Enzonak <#hehe><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gaben17
Mindenki jobban járt volna ha az 1-hez dobnak egy DLC-t, ibizát meg ezeket az autókat<#eljen>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

kifli
Ha elolvasod a hsz-eket a fórumban, rájöhetsz, hogy nincs ez hájpolva, sõt inkább szidja mindenki...
drot
<#eljen> Lájk! Ez a fizika úgy szar ahogy van. Ki ne merjék adni a játékot, amíg nem csinálnak valamit ezzel a szarnak nem nevezhetõ valamivel.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

SeanJRRussel
És télleg úgy van ahogy Gibor mondja hogy mindig ugyan úgy reagál az autó.Pl a mustang is ugyanúgy ugyan olyan szögbe rakja ki a seggét indulásál,nomysz egy kézit és a kocsi teljesen kifarol tök mind1 h miylen hosszan vagy röviden nyomod a gombot és ez a pörgõ kerék effekt vagy textúra is egy nagy kalap szar.Anynira csúnya mikor mész és látod a forgó kereket....Az 1 be faszán jól nézett ki mert télleg a felni mozgott itt meg mintha vmi más textúra lenne de baromi zavaró.Tengerpartoknál félig belesüllyed az autó a vízhez közel a földbe...A másik meg ha én a Clio-n 180 nál berántanám a kormányt vmelyik irányba lehet h felborulnék vagy kisodródnék nem pedig alig fordulna a kocsi mint a játékba.Megyek 150 el és nem lehet egy nagyobb kanyart bevenni....

Eddig ez egy nagy kalap szar csilli villi hájpolt fos.Ha nem lesz értelemes fizika akkor ez az egész gamma egy hatalmas bukta lesz.Hiába van nekünk 2 sziget meg többszáz km ha nem élvezem a játékot az iráényítás miatt...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
A Q7 még haggyán a ferari ûber gagyi,elég lassú is meg irányíthatatlan és egyik autó se kanyarodik.Viszafogjuk sírni még az 1 fizikáját...Sõt,nem vagyok abban biztos,hogy majd hagyák ezt a moderek és majd maszekba írogatnak vmit...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kifli
q7-el elég könnyû lerázni a zsarukat földúton, vagy az út melett...
Azért az vicces
Fehercsoki
Most hogy mondod ezt a scriptes dolgot,nyilvánvalóvá vált számomra is hogy így van:S Hát ez elég gáz.

Amúgy már nem lehet úgy hegyet mászni hogy ugyanolyan sebességel megy, de látszik hogy az is csak egy script, minden dombnak ami x szögnél meredekebb 10km/h val mész, akárhogy és akármit csinálsz 😄 azért azis vicces 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Bocs a dupláért...

Az kimaradt, hogy az elõbbi képen látható helyre a Californiával 10 km/h-val másztam fel. Egy 30-35%-os emelkedõn................ 😊

Az 1-nek valahogy ennél sokkal jobb szerintem az irányítása. A fizika se túl jó... :S A körítés nagyon fasza (kaszinó, sims-izé, meg egyebek), de a lényegi részen kellene dolgozni, nem a parasztvakító mellékfícsõrökön... Amúgy az autó koszolódása is elég randa effekt...

Sajna nem, az irányításon alakítottak, fizika nem javult, mivel nincs, direkt néztem ma, amit "fizika" néven hittünk eddig egy 10kb os script lehet, mivel kicsit gyanus hogy bármikor bármilyen helyzetbe egyformás reagál az autó, szóval olyan nincs hogy te kifarolsz 100 nál kézifékkel és egyszer 180 fokba álsz meg, egyszer meg 100 fokba, (kormány rásegítés nélkül), hanem itt mindig minden pont ugyanúgy történik, elég elnyomó volt látni mert már lassan mondhatni hogy ezek a szaros scriptek miatt nemjó az irányítás, mert irányításra lehet venni hogy hogy fordul a kocsi, az már egész jó lenne szerintem, fizikára lehetne mondani a kocsi reakcióit ( ami nincs :\ ), de mivel nincs számolt fizika ezért kicsit élményromboló számomra :S, és ami a legjobban idegesít hogy nem érzed a kocsit, mint az 1ben....

De amúgy marcihusi holecsko, kössz a Q7 offroadot, tetszett 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

balcooo
sziasztok, a screenshotokat hova menti a game? Nem találtam sem az install sem a save könyvtárban.. köszi!

drot
Nah fogtam, letöröltem mindent Logitech-es cuccot, felnéztem netre, letöltöttem a legújabb 64 bites Windows 7-es cuccost, feltettem, és most minden faszán megy. Valaki küldene egy képet, amin meglátom hogy hogy van beállítva TDU 2-re jól, a Logtech Profiler-rõl, és a TDU 2-bõl is?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

A tehenet(Q7) próbáltad?Mert láttam a Kifli is szenvedet vele.Az a Q7 busz frontális megabrutál volt Kifli <#buck><#eljen>

wollnerd
C:/Documents and Settings/Tulajdonos/Dokumetumok/Eden Games/Test Drive Unlimited 2 Beta/Savegame/Nickneved/PHOTOS/

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SeanJRRussel
Az a baj h elég nehezen kanyarodik a kocsi...

[HUN]FaTaL
Kezd egész használható szintre lépni a fizika, bár még mindig bõven van mit csiszolni rajta.

http://goo.gl/gd6Zi5

Gaben17
Egész jó <#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

bulba
Felbontást sem tudod lejjebb venni?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bandi007
Ha csinálok fotókat akkor azokat hova menti a gamma?
thx

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

gduck
Kisördög nélkül: Nálam tökéletesen fut Windows7 alatt.
Kisördöggel: Nekem NVIDIA kártyám van <#wave> Esetleg VGA driver miatt?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
A tûzfalon engedélyezted az UDP 8889 portot?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

drot
De basszameg, ez bugos Windows 7 alatt mert már 2x, újratettem, és úgy indul el, hogy nem látok semmit amit be lehetne állítani, mert a kis ablak fönt kilóg a monitorból, és nem lehet lehúzni <#conf>

logitech profiler

Willi Betz
Rászartak😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

drot
Szerintem ez a fizika még mindig elég gatya. Nemtudom beállítani a G25-t, mert ha a pedálokat akarom beállítani, hiába nyomom amit kell, nem veszi be csak az elsõnek, és azt írja hogy combined pedals. Hogy lehetne beállítani?

-,-"

hmm?... 😄

SeanJRRussel
Nah bent vagyok,most egész tûrhetõ a fizika báer még nemn 100%

SeanJRRussel
Engem se enegd be.Kiír vmi szart az offline al....

Hát, kipróbáltam és... annyira nem jön be. Rögtön találkoztam érdekes bugokkal, amiket én nyugodtan ráfogok a béta mivoltra. De szerintem ez a fizika így nagyon el lett rontva. Az irányítás is elég furcsa, mentem egy versenyt, óvatosan indultam és kapásból 100 méteres elõnyt szereztem a többiekkel szemben, akik meg tövig nyomták a gázt. 😊

Fehercsoki
Igen.

#8332 Felhasználók/Dokumentumok/Eden Games mappát töröld ki,és újra adj meg mindent,talán segít.

Rage47
Légyszi segítsetek, ezt írja nekem játék elindítása után:

This game profile is already linked to another atari.com account.

És nem enged tovább, ha kiválasztom az accomat 😞
Willi Betz
Q7 az a V12 TDI?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

túl sokan próbálnak bemenni, nekem már megvan a kicsikém(California), "némettaxi barna", világos barna belsõvel, piros mûszerfal.. :-))

csak kár hogy van vmi árnyékbug a mûszerfalon :S

Mentem egy fél órát a ferrarival meg a Q7-el és azt kell hogy mondjam nem volt olyan hulla szar az irányítás.. 😊

Még nekem sem.
Fehercsoki
Autókereskedésnél csak tölt...Nem enged be.Miért van ez?

holecsko10
Hali all.
Csak engem nem enged fel a tdu 2-re?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

szabii98
Jajj de jó megint kicsi élvezet 😄
Sok sikert !

I met God. She's black

Fehercsoki
Már jó.

kifli
ITT nézhetitek a streamet, márha elindul nekem a játék 😊