40335
  • drot
    Nem azért nincs a szalonban, mert klubautó?
  • HUN BECSEHELY
    Te ebbe fogsz beleörűlni:XD
  • bootsector
    Működik a szerver! Remélem nem csak ideiglenesen...
  • szatyiii
    a kódokat? vagy az ajándékot? amugy köszönöm a választ.
  • Szabi1991
    most látom

most nemlátom...
  • Sharks
    Új cata fent... jelenség megmaradt + ebben a sz-ban még azt sem tudom, hogy profilt hogy hozzak létre. Ahogy elnézem, inkább ezzel a gyönyörű felülettel foglalkoztak, mint a használható driverrel.
  • HUN BECSEHELY
    Amugy,ha jól tudom mindenki kapott a Játék mellé egy kiskönyvet.Vagy tévedek.?
  • [HUN]FaTaL
    A használtautó kereskedésben. Egyébként jónéhányan nem kaptuk meg még a DLCket...
  • SötétBarom
    Blöööeeeeeeee..

Akkor abba is hagyom, mert a single felháborítóan unalmas. :D Az erőltetett cutscene-ekről még nem is beszéltem.. Meg a verseny előtti dumákról.. Te jó ég.. :| Katasztrófa.. Nem is értem erre mi szükség volt..
  • kem001
    Válasz erre - gombot használd légyszíves! Amúgy ha kicsit visszaolvasnátok néha akkor megtalálnátok rá a választ!
  • Berserker8814
    Hoool vannak a képek ?:D:D:D
  • szatyiii
    na igen gondolod te ... de szerintem jó pár ember megkapta a dlc-ket és mégsem irt senki hogy a kódok aktiválása után hol találom meg az ajándék autót. Vagy többen is kérdezték hogyan kell aktiválni a DLC-ket nem gondolod ??? És erre irtam hogy nem válaszol ugy sem senki és pont.
  • gviski
  • gviski
    ....
  • ChaosTeam
    Szerintem mi is emberek vagyunk és nem mindenttudó robotok. Ha valaki olyat kérdez, amire tudjuk a választ, amiben tudunk segíteni, akkor válaszolunk, segítünk.

Ha valaki olyat kérdez, amire nem tudjuk a választ, nem tudunk segíteni, arra nem írunk választ, nem segítünk...

Persze írhatná mindenki, hogy "bocsi, erre nem tudom a választ", csak akkor tele lenne a téma felesleges hozzászólásokkal.
  • ChaosTeam
    Nem!
    Online profil kell, és újra kell kezdened az egészet...
  • szatyiii
    Sajnos egyre több az olyan ember aki nem segit a másiknak csak a saját dolgaival foglalkozik. Én is kértem segitséget szerinted válaszolt valaki is ?
  • SötétBarom
    Tudom, hogy tilos a warez, de tegyük fel, hogy van egy savegame-em, amit majd egyszer lehet, hogy használnék az eredetihez. Lehet olyat?

Más: első körben mikor kipróbáltam, majdnem azonnal letöröltem, annyira szarnak tűnt. Aztán lassan rájöttem, hogy a horrorisztikusan szar irányítás a nem elég FPS-től van. (nem akadt, csak nem volt folyamatos 40). Ha leesik az FPS, késni kezd az irányítás (optimalizálás katasztrófa bájdövéj).

Aztán kinyomtam a TV-mre (hd ready, 1360x768), és azon már egész élvezhető az ekszpíriensz. Nem sokára építek gépet így bő 3 év után, aztán akkor lehet, hogy beruházok erre.

Szal az eredeti kérdés áll: tudom használni majd a save-emet?
  • szatyiii
    oda ird be amit a cd g-töl kaptál kódokat ne zavarjon hogy az hosszabb mint 16 karakter
  • Borzgy
    #14704-re esetleg tudna valaki válaszolni? Megköszönném :)
  • marcihusi
    Pontosan ez volt nálam is, azzal a különbséggel, hogy én inkább sírni tudtam volna!
  • ChaosTeam
    És tudsz írni chatre? Mert én is tudtam reggel játszani, de offline módban voltam az online profilommal...
  • Szabi1991
    én 1órája a szerón vagyok, le nem dobot :D
  • kem001
    Én demo-t próbáltam ki nfs-nek, fél óra után törlés lett a vége. Más játékból könnyű elvenni az ötletet Pl.: burnout, de azért 2010-ben többet vártam volna...
  • HollandRules
    Nektek se műxik..?
  • [HUN]FaTaL
    De igen, de az jobban közelít a játéktermi árkádhoz, mint ez.
  • Sharks
    Ok, köszi. Egyébként Win7 64bit
  • ChaosTeam
    Mondjuk az indítóablakban se írja ki jobboldalt a NAT type-al szemben, hogy Szerverek állapota ok ....
  • MerlinW
    Árkád zúzás ide vagy oda, én nevettem rajta így 2010-ben. Tipikus Burnout-os agymenés, azzal a különbséggel, hogy Burnoutban ezerszer több tartalom és minőség volt, ami nagy szó:) Persze igény kérdése:) Én nem tudtam 10 percnél tovább élvezni.
  • Totti5
    Ez nem árkéd zúzás?:D
  • [HUN]FaTaL
    Catalyst verzió? Nagyokat nekem nem ugrik maximum sok picit, de nem zavaró. De sokan panaszkodnak erre. Tedd fel a legfrissebb catalystot (11.1).

Illetve, oprendszer?
  • Sharks
    #14709 ???
  • [HUN]FaTaL
    :D

Nekem nincs bajom a HPval, teljesen más stílus, árkád zúzás. Mondjuk azért pénzt nem adtam, annyit nem ér. :)))
  • MerlinW
    Nem tud. Valamit félreértett:)
    Online profillal csak csatlakozással tud játszani. Ha csinálsz egy offline profilt, akkor tudsz játszani offline, de azzal meg online nem, illetve új játékot kell kezdened.
  • MerlinW
    Options menüt végignézni luxus..:) Tipikus fikázzuk mert van mit:)
    Illetve TDU szar, mert kell benne fékezni, míg NFS király, mert ott nem kell:)
  • trucksimfan
    szóval az online profiloddal tudsz offline is ökörködni?
    Pl ha nincs neted valahol (főleg a notebook-osoknak lényeges), vagy ha beröccsent a szerver?
  • MerlinW
    Ezek szerint nem:)
  • MerlinW
    Megint nem mennek a szerverek?
  • ChaosTeam
    Na nekem most már ezt írja "No network Connection. Switching to offline mode" .... Egyre jobb lesz ez :) Asszem akkor lehet majd játszani, amikor megint dolgoznom kell majd egész nap....
  • [HUN]FaTaL
    "a novemberi NFS grafikailag agyonveri ezt"

És mekkora terület van a novemberi nfsben?

"nincs gombkiosztás- és kormányérzékenység testreszabhatóság (a TDU1-ben van)"

Hogyne lenne?

"a rádió hangerejét nem lehet változtatni"

És ismét, hogyne lenne?