Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Épp teszt van most is!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Roger6
Akkor ne nyiss.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

moonster
Én nem akarok portot nyitni ennek a proginak...
Minek neki, ha a többinek nem kell?
pxxl

All hail the double x!

Ja és amikor én elindítom a TDU 2-nek a Launcher-ját akkor kijön a launcher&updater ablak nah és ott kiírja hogy checking network,please wait meg chechking files, please wait aztán Checkhing Networknál és még hogy Game Servers Available és aztán várok betölti és a Checking Networknál ki írja zölddel hogy: Your NAT type is: Unchecked de néha pirossal is ki ír valamit meg sárgával is és az nem lehet hogy azért nem megy amikor pirossal ki írja mondjuk volt már olyan is amikor zölddel írta ki és nem mert de mi az amit ki ír???? (és a NAT az nem NET hanem NAT!!!)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

pxxl
<#wave>jó reggelt. kb 10-12 hsz óta errõl van szó <#idiota>

All hail the double x!

holecsko10
Úgy tûnik tegnap volt egy béta teszt. 14:00-18:00-ig.
Itt

TDU,ETS2 Nick: holecsko

SeanJRRussel
Errõl a tesztrõl én is lemaradtam...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

nekem se írtak, EA pedig könyörög már mióta hogy teszteljem az új mohát 😄D

mackosajt
neked legalább ment mail...

Tegnap napközben gép elõtt voltam, fene se gondolta, hogy lesz teszt... annyira csínján bánnak vele.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bertino
Ott az S1 Quattro bázze <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jofer
<#eljen> (Egyetértek)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Nézd az elején leirták 100+ba mostmár 1000+ba írják hogy szar a fizika.De a megfelelõ fórumbakéne.Nem?Semmi gondom senkivel de az hogy áprilisba bejelentették és most hogy tesztelhetõ a zárt béta és innentõl még min fél év a megjelenés 8400 hsz???

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

GerY5
Szerintem azért annak is komoly jelzésértéke lehet, ha újra és újra többezerszer leírják ugyanazt. Az azt jelenti, hogy még mindig nem csinálták meg, pedig nagyon meg kéne 😄
Egyébként, mintha most javult volna kicsit az irányítás+fizika, vagy csak érzéki csalódás volt..? Többiek, ti mit tapasztaltatok?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

GerY5
Nekem 11-kor jött emil, rá tudtam készülni. Mondjuk meló miatt érdemben így is csak 4 körül kezdtem neki úgy ahogy...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Hát komoly a bétatesztelõ gárda <#levele> Remélem még 2000 hsz-be leirják milyen fos a fizika <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
18 óra elõtt 5 perccel kapcsoltam be a gépet és néztem meg a hivatalos fórumot xD Ma volt teszt 14-18-ig!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

remek :/

gduck
Na 20 perc fért a mai napba. Azért elõbb is kiírhatnák (nem a teszt kezdetekor <#falbav> )

AlieN911
Vaaagy, ha az 1 bõl kiindulva lehetne választani 2 fizika közül, és volna egy árkád, és volna egy normális fizika, nem mondom h. szimulátor, de valami olyasmi.
Ekkor mindenki megvenné sztem.

Honda - The Power of Dreams

Én ezt nem értem
Lemerem fogadni, hogy a legjobb pc-s autós gamma lenne ez a TDU 2, ha lenne alatta egy normális fizika.
Ez megvalósítani ennyire nehéz kérdem én? Lemerem fogadni hogy tök jól fogyna a játék ha legalább az 1-nek a szintjét megközelítõ fizika lenne alatta.<#gonosz3><#conf>

AlieN911
Jogos, pont ez akartam írni. 😊

Honda - The Power of Dreams

kifli
x-games-en jól megy, az a nekivaló, ennyi.

Azért mert ront 1-2 versenyen, még nem kell bénának nézni, szerintem majdogynem mindenkirõl lehetne ilyen vidit keríteni (wrc pilóták közül 😄)

Az egy dolog hogy túl van hypolva, de egyesek meg úgy csinálnak mintha õk jobban mennének nála. Ha tetszik ha nem, tud vezetni az arc.
De nem kell túl hypolni sem.
Roger6
Ez a legjobbakkal is megesik, ettõl szép a rally. Viszont igen, tényleg túl van istenítve ez a Ken Block.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
<#nevetes1> nem tudta begyakorolni na... <#idiota>

All hail the double x!

igazi profi

pxxl
jah begyakorolni egy pályát, versenyezni már kevésbé...kicsit túlhype-olt a srác...<#unalmas>

All hail the double x!

Fehercsoki
Igen de ez egy nagyon gagyi változata a videónak:S Nézd meg az eredetit,egyébként már van 3. része is,fiestás.

kibeee
Sziiasztok !

Éppen a napi videókat néztem mikor , erre lettem figyelmes , asszem kicsit tud Ken 😉)) "kicsit"

Roger6
Majd 136 nap múlva... vagy nem. <#zavart1>

Dante73
Pedig, nem olyan rég, épp az irányítást emelték ki, mondván nagyon könnyû lesz megtanulni, de mesterré válni... Ahhoz képest most még csak megtanulni sem akarom, nem hogy mesterré válni.

http://www.freetvmaci.info/

Na akkor nem segít senki????
Ez lenne a problémám:

Nah még nem néztem de én múltkor tettem fel rá a VGA Drivert és nem megy! :SS akkor mi lehet a baj??? PLS Segítsen valaki! Elõre is THX!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

a menû még egész jó szerintem, de a fotomod visszakerülhetne gombra, mert nagyon gáz hogy mozgásközbe nem lehet képet csinálni 😞

Roger6
Szerintem adjunk esélyt a 136 napnak, és a fizikának. Õk sem akarnak kibaszni magukkal, szóval szerintem még sok-sok változás várható a játék fizikáját illetõen. Vagyis nagyon remélem...

pxxl
am nekem az ingame menükezelés sem jön be. 1-ben tök jó volt a numpad-os nyilakkal irányítani a menüt. itt meg jön egy felkérés, és esc-et kell nyomni, hogy menézem mi az <#conf> most meg elõjön a numpadra, h albakot akarok fel-le húzni, tetõt, meg mittomén...ezt is elbszták -.-

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Az 1 szervereit idõvel valószínû lelövik, de akkor majd nyomom offline, ha evvel nem kezdenek valamit. Nem értem, hogy miért kellett a fizikát elbarmolni. Ezért kár volt újraírni az egészet, inkább emelték volna át 1:1 az elsõ részbõl. Az sem volt tökéletes, de mindenképpen jobb volt, mint ez a szappan.

http://goo.gl/gd6Zi5

SeanJRRussel
Én tuti nyomni fogom mert a 2 is jó volt és ha lesz szabad kóborlás akkor inkább nfs sem mint ez a fostalicska itt.136napjuk és 15 órájuk van h összehozzanak vmit a srácok mert különben nem lesz nagy eladott példányszám.Ha csak nem lesznek olyan köcsögök h majd idõvel lenyomják az 1 szervereit és ha tdu-zni akarsz akkor meg kell venned a 2-t.<#conf>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
jah...jó reggelt

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Az új NFSrõl volt szó 😊

pxxl
ebben az állapotában inkább a burnout paradise, mint a tdu2 <#eljen>
lehet ki is kölcsönzöm megint, mert nem jáccottam végig...bár most jön nemsokára az új nfs, sztem árkád baromkodásra az is jó lesz 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Én meg fogom nézni, arcade baromkodásra lehet hogy jó lesz. Bár arra ott a Burnout 😊

Dante73
Nagy szavak, sok blúr, licencelt kocsik, tartalom meg semmi. Le sem fogom tölteni, annyit sem ér. Sajnos.

http://www.freetvmaci.info/

Roger6
Sean!

Azt észrevettétek, hogy szinte full ugyanaz a trailer, mint a 2. részben? Más autók, de minden ugyanaz, még a helikopter is. Azt hittem újítanak valamit a grafikán kívül. Bár még ki tudja mi lesz belõle.

Nincs az az elmebeteg kiadó, aki ilyen bugosan kiadna egy játékot.
Nemkötelezõ ám a komment <#idiota>

Pixxel szedletõlem azt a hírvadász helyettes vackot légyszives.

#8417 Rávok mozdúlva 1000 L 😄

#8419 Bezony jönnek a frankok is <#eljen>

gduck
Pontosan!

ígyvan<#eljen>

[HUN]FaTaL
Ez a beta teszt láthatóan teljesen más koncepcióra épül, mint az elsõ részé, arról nem beszélve, hogy már az elsõ béta és a mostani között is elég sok változás van, pozitív irányba úgyhogy én még bizakodok. Azt el tudom képzelni, hogy majd az open beta lesz a végleges.

bpeti72
Sztm nem lesz itt nagy változás, mint ahogy az elsõ résznél sem volt miután kiadták a bétát. Ugyanúgy nem lesz változás ennél sem. Sztm csak az NFS és a GT5 miatt nem merik kiadni ugyanakkor, inkább várnak nehogy bukta legyen, de azért kellet dobni valamit a népnek béta tesz címen. Ez lesz a végleges nyugodjatok bele.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram