40335
  • wollnerd #14840
    Mennyi volt a te időd?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor mégegyszer: Elbaszódott a script és pixxel nem ér rá vele foglalkozni, legalábbis ezt írta tegnap. Majd megcsinálja gondolom. :)
  • Salki
    Kösz.
    Az miért van, hogy valakinek látszik az itteni fórumon a Nick-je, valakinek meg nem?
  • immposible
    nincs bekapcsolva h automatán elfogadja?
  • Fehercsoki
    Az miért lehet,hogyha kihív valaki vagy én hívok ki valakit,akkor hiába nyomogatom a backspacet nem cancelozza?
  • [HUN]FaTaL
    Escape, players és ott. Tudsz keresni nickre meg a layerben lévőt is fel tudod venni.

Viszont én már csomó mindenkit bejelöltem, de senki nem igazolt vissza és én sem kaptam még felkérést pedig phról elvileg jelöltek már be.

MerlinW: Téged is bejelöltelek, de gondolom te sem kaptad meg..

Működik a barátlista része a játéknak egyáltalán, vagy egyelőre áll az a szerver is?
  • Salki
    Hogy lehet valakit felvenni barátnak?
  • Angel309
    már találtam 2 autóroncsot xD sajnos nem tudom megmutatni mert xboxon nyomom
  • immposible
    Astonokat a British Carsban találom nemde? Namost térkép alapján körbejártam az egész területet ahol british carsnak kéne lenni ráadásul ahol a térkép mutatja ott földút van... Vki segítene?
  • Stockbauer33 #14831
    Spyker D8 való a terepre.Az megy is rendesen

#14823 Ember is kéne aki úton tartja de különlegeség képpen jöhetne

#14816 Oahun a keleti parton kb a közepénél a hegy tetején nézdmeg azt a durva offroad utat.Na oda nemkell a 300 km/h
  • [HUN]FaTaL
    Külön van.
  • kem001
    Szerintem külön vannak egymástól
  • Angel309
    am nemtudja valaki hogy van ez pc meg xbox szerver külön van vagy hogy van ez a dolog?
  • Neoncsoves
    PC :) boxom nincsen
  • Angel309
    min játszol neoncsöves? pc vagy box? mert ha boxon akkor mehetünk:D
  • HollandRules
    Persze holnap nyomhatjuk ma már énse érek nagyon rá ..:D
  • Neoncsoves
    lehet arra várnak hogy majd a közösség megírja nekik, ők meg csak belerakják a forráskódba egy patchel

valaki nem jön most gurulni egyet? :)
  • SötétBarom
    Miért ne? Szerintem poénból simán elfért volna mondjuk a dakaros touareg bónusz autóként..
  • gduck
    Sima script ami naponta lefut és kitisztítja ezeket az időeredményeket. Semmi bonyolultság. Csak lusták vagy nem akarják megcsinálni.
  • Angel309
    végre bent vagyok másfél órát vártam hogy belépjen xboxon
  • shumika
    Nekem veyron fel ment 200-ig terepen xD összeistört XD
  • Stockbauer33 #14819
    Gondolom te se gondolod komolyan hogy 300-350 vagy 400al terelsz majd off roadon a terepjárokkal
  • Berserker8814
    Hollandrules holnap majd megyünk ? :D csak ma már nem érek rá :D Holnap viszont egész nap :D Majd szólj deluxnak is :D
  • Play4Real
    bazze a nyert autokat nem lehet eladni?????öcsém ezt jol elbaszták:S j meg fx hang bugokkal is találkoztam meg nm egyszer alagutban eltünt a külsö nézet....
  • TomSolberg
    Kár hogy az autók telejsítményét csak nagyon kicsit lehet tuningolni, a futóműt se lehet állítani. kár ezért.
    Pl egy v10 toaregen is csak max 10-20 lovat lehet hozni :S
    Pedig simán lehetne 100 at
  • Neoncsoves
    sehogy
  • HollandRules
    Hogy lehet eladni a rósza mustángot?
  • Sharks
    Ez legyen a legnagyobb gondod...
  • Play4Real
    császtok

Nyugtassatok meg hogy nem bug az hogy a megnyert autokat nem lehet eladni??????ha vennék uj autot kiirja hogy adjak el régit(me' megtelt a garázs) és csak azokat ajánlja fel amiket én vettem meg jo pénzért a megnyert autokat nem...pedig a legjobb lenne azoktol megszabadulni....
  • kem001
    Na ez azért durva...
  • Neoncsoves
    mai játékok 90%-ra igaz sajnos
  • Lebok
    Számomra csalódás a játék, pedig jó lenne! De úgy látszik túl sokat költöttek a marketingre és nem maga a játékra.
  • Neoncsoves
    de az is egyszerű lett volna, hogyha egy több perces versenyt végigtolnak 0,05mp alatt akkor is kibannolja őket
  • Neoncsoves
    ja de amint látod ők szarnak bele
  • [HUN]FaTaL
    Egy egyszerű if kellett volna, hogyha túllépi mondjuk 100al, vagy 150el az adott autó maximális sebességét, vagy nagyon kevés az ideje akkor automata cd kulcs ban.
  • Neoncsoves
    én komolyan azt hittem, hogy az 1. rész hibáiból tanultak... de nem
  • LeWyTy
  • Neoncsoves
    persze egy anticheat programot nem tudtak berakni, vagy hogy érvénytelen legyen mondjuk x-nél kisebb idő... de a kocsik eladását játékosnak sikerült kivenniük.

GRAT ATARI!
  • [HUN]FaTaL
    Kedves atari!

Lehet kezdeni a cheaterek bannolását...

• Neoncsoves
    valami lehetőséget adhatnának a járművek eladására akár játékosnak is... mondjuk köthették volna szinthez is, mondjuk 10es szinttől lehetne eladni