Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szintén, 6ig suliba vagyok -.-"

gduck
Épp most írták ki, este 6-ig TESZT!!!

UI: nem vagyok/leszek otthon <#shakehead>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Éppen teszt van uraim!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Majd ha kiadták már a játékot.<#idiota>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

moonster
Azt nagyon sajnálom, hogy nem lehet offline tolni, amíg nincs szeró.
Vajon ezt mikor engedélyezik?
kifli
bazz lemaradtam a lényegrõl :/

Mindegy, amúgy is szar a fizika. Ezt ti is észrevettétek?
pxxl
na abba lehet fejezni! <#zavart2>

All hail the double x!

MikX
Már nemazért, de mindenki leírja a véleményét, és ha az neked nemtetszik beleböfögsz, trollkodsz, most kérdemén, mért kellene mindenkinek úgy viselkedni, ahogy te akarod? Inkább neked kéne beilleszkedni, kit mozgat, hogy mit gondolsz magadról, hogy ki vagy...
Semmivel nincs több elõjogod itt észt osztani pl azért, mert te vagy a TDU1 házigizda...
Rohadtul eldiskurálnának itt az emberek a trollkodásod nélkül, és lehet értelmesebben is, és nemlenne ennyi értelmetlen hsz.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Borzgy
Van egy egetrengetõ ötletem gyerekek: Hagyjátok már békén egymást. Ne törõdjetek a másikkal, és ne szidkozódjatok. Ennyi. Ezután a hsz. után vissza lehetne térni a topic témájára és nem teleoffolni....

Köszönöm.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

GerY5
Huhh, mirõl maradtam le? 😄
Na ezt végigolvasom...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

mackosajt
Jó reggelt CsipkeJózsika! Online vásárlás? Mondjuk EA-nél saját megoldás is létezik rá, de ott a Steam is.
Na akkor hol a DVD+Doboz? 😄
És nem kell kiabálni, csendesen is értjük, hogy benézték a kollégák.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

AKINEK EREDETI A JÁTÉKA, DOBJON EGY KÉPET A DVD + DOBOZRÓL !! AKI EZEKKEL NEM RENDELKEZIK AZ EGY WAREZHUSZÁR !

szabii98

OLDAL TETEJÉN NYÍLIK A WAREZ TOPIKBA VEZETÕ ÚT!

I met God. She's black

HeadHunter86
BETA-val warezolni. OMG, ez már a legalja 😄

mackosajt
Asszem van külön warez totyik, mert itt többnyire a hivatalos bétáról meg egyéb hírekrõl folyik a diskura.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Totál respect. <#eljen>

Törölt felhasználó
Hát a vidit elnézve, ezt a kanyart én is benéztem volna, kamerából nem látszódott semmi az uton, amikor meg elrakta, akkor olyat porzott az út, hogy nem is csodálom hogy lesétált az útról, mondjuk tény hogy lassabban is bele szállhatott volna abba a kanyarba vagy nagyobb ívben fordul rá.
Fehercsoki
<#taps>

adamfesto
OFF> Megvédem 1:
Ken block a DC tulajdonosa. Elért valamit azt hiszem, a sportmárkák között elég szépen terjeszkedik az egész világon. Letett valamit az asztalra...úgy gondolta csinál még valamit amit nagyon szeret, állat autóban állat módon - de közben nagyon precízen - állatkodik. Szerintem a videóiban is rengeteg munka van. Természetesen a határokat kell ehez feszegetnie, tehát belecsúszik egy-két hibába. Ez természetes.
Aki pedig azt mondja, hogy nem ezt csinálná az õ helyében annak nem hiszek.
Megvédem 2:
Csak az hibázik aki csinál is valamit. <OFF

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

gduck
Keményen dolgozik a csapat, ez látszik. A teszt idõszakok lehetnének hosszabbak, mert akkor jobban meg lehetne határozni a hibákat. Ha megvan egy hiba, akkor azt újra elõ kell idézni és ez idõigényes, fõleg ha esetleg másik játékos vagy játékosok segítsége is kell hozzá...

kem001
Nem errõl van szó, van mindkettõ platformom, Beta verzió megy pc-men de azért kíváncsi lettem volna XBox verzióra, mivel TDU elsõ részével rengeteget játszottam online-ban

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Fehercsoki
Miért?Talán nem elég hogy egy csomó játék csak a fos xboxra jelenik meg,és nem csak hogy elõbb,hanem PCre soha sem?

kem001
Amikor fellehetett iratkozni Beta kulcsra XBoxot választottam, de nem gondoltam, hogy pc-s jóval elõbb jelenik meg mármint Beta verzió

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Fehercsoki
PCre van csak béta teszt,az utolsó mondatodat meg nem igazán értem....

kem001
Hellosztok, Csak PC-re lehetett eddig Beta kulcsot kapni jól látom? XBox-ra meg a többi platformra esélytelen? Mert ahogy elnézem elõbb jelenik meg a teljes játék mint a Beta

HeadHunter86
Oltogatni könnyû. Szerintem fingod sincs mekkora meló egy ilyen játék. Szerintem igen is jól halad a játék.
Ha már írtál valaha is 500+ soros progit akkor tudhatnád hogy mi meló. Nem hogy egy ilyen komplex játék esetében.

drot
Háhá jó vicc. Meló? Eddig csináltak valamit? <#zavart1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

gduck
Tuti nem. A heti 8 óra teszt már megvolt a héten. Gondolom megúnták a fejlesztõk a szombat esti melót <#fejvakaras>

SeanJRRussel
Ma nem lesz teszt?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Törölt felhasználó
Ja😄
drot
Mennek még, nincs még open beta a fizika meg még mindig szar. Remélem megválaszoltam a kérdéseidet.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Törölt felhasználó
Szasztok! Hetek óta, nem volt idõm rendesen átolvasni a fórumot. Mennek még a béta tesztek? Van már open béta is azóta? (gondolom nincs mert atari nem írt nekem semmit) A bétásoktól kérdezem, hogy fizika változott már valamit az elsõ két hét óta, amikor is szörnyû volt még? Választ kösz😊
gduck
Nekem még gameportos kormányom van és nem ismeri fel a játék <#szomoru1> Így marad az XBOX360 kontroller, azzal tökéletesen irányítható, sokkal jobban mint a billentyûzettel!

<#fejvakaras>

HeadHunter86
Ja volt olyan is. Jól van akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam volt rossz.

Nekem is szar és néha bugos is lesz, felcserélõdik a jobb és a bal irány.
HeadHunter86
Csak nekem szar a kormány? De most komolyan. Vagy mindenki billel tolja. Tök gáz ez a nagy holtjáték.

gduck
Csak lecserélték a régi szöveget <#szomoru1>

Fehercsoki: már nem megy, ma is 14-18-ig volt...

ma végre megnyertem az R8-at 😄 De csak 10 percet tudtam vele menni alig várom a következõ tesztet...
HeadHunter86
Kormány holtjátékra tudtok valamit? Hogy legközelebb mire kinyitják már ne kelljen szenvednem vele. MErt ez így nagyon gáz volt. Amúgy nekem tetszik már most a játék. Jó lesz ez nagyon mire kijön.

mackosajt
valami server update in process, please come back later

Fehercsoki
Megy még?

gduck
Most vettem észre. Ez azért durva, megint közvetlenül elõtte szóltak <#falbav>

milk4
Nem vicces egyáltalán...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
Észrevettétek mennyira szar a fizika? Krekkje van valakinek? mErt nekem nem megy a béta, pedig kaptam kulcsot. Micsnájak??
HeadHunter86
Már nekem is jó. Restart segített. Most a nagy bajom az hogy a holtjáték írtó nagy. De csak játékban. Erre van valami okosság? Mert állítottam mindent a játékban de sehogy se volt jó. Deadzone beállítást meg nem látok.

nekem is ilyenem van, és megy vele gond nélkül

HeadHunter86
Hiába próbálom, nem tudom. NEm reagálll semmire. Win-be pedig jó. Ott müxik a kormány. Nyomok egy Restart-ot, hátha megoldja, most hogy be van dugva a kormány.

[HUN]FaTaL
Nem kell felismertetni vele. Fogod azt beállítasz mindent, gáz fék etc és mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

HeadHunter86
Van valakinek ilyen kormánya? Mert nekem nem ismeri fel. Elsõ résszel is már ezzel a kormánnyal toltam, mi lehet a baj? Nálam van a gond, vagy a játék nem ismeri.
Logitech Formula Force EX