40335
  • Szabi1991
    valószínű az (tele a szeró), mert engem se enged fel :-/
  • [HUN]FaTaL
    Csináld meg a B4 versenyeket, kell lennie pénzednek. :) Tovább tudsz haladni anélkül is, legfeljebb újracsinálod a küldiket, bár erre nem volt szükség nekem.
  • [HUN]FaTaL
    Na jöjjön a szigetkör :D Jó kis küldi lehet. :)
  • bgabor
    És ki az a marha, aki a Mustangot választja kezdő kocsinak? Hátsókerekes, háromszáz lóerős cucc, alig lehet kanyarodni, elindulni vele kipördülés nélkül, még félrealisztikus irányításnál is, pláne realisztikuson.
    Alap volt, hogy négykerékmeghajtású kocsival kezdek.

GT5? Az az a konzol gáma, ahol az autók 80%-a ocsmányul néz ki kívülről, nincs műszerfala, és csak az a 20%-nyi "prémium" kocsi van rendesen kidolgozva? Az 1000 játszható kocsi jól hangzik, amíg ki nem derül hogy ebből csak 200 van rendesen kidolgozva. Érdekes megközelítés, én ezt átverésnek nevezném. Továbbá konzolcucc, semmi helye a PC-s topikokban.

A GTA4-es marháskodást meg nem kéne egy lapon említeni egy igazi autós progival.

• Szabeebmx
    Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni! Tegnap vettem meg a játékot ki is próbáltam müködött is rendesen.
    Erre szeretnék most jáccani vele de nem enged ...
    Kiirja szerver nem elérhető próbáljam meg később..... Teltház van vagy mivan?:)
  • [HUN]FaTaL
    Ha megcsinálod a 2 C4, a 2 B4, a 2A6 és a 2A7 championshipet, utána adja.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor jól gondoltam, köszi az infot. Mondom nemigaz, hogy senki nem igazol vissza, kissé furcsa volt. :))
  • SötétBarom
    A szomorú igazság az, hogy nem hazudsz. :|

A másik dolog viszont, hogy egyszerűen NINCS utcai kocsikázós gém. Van az a fos NFS, ami még ennél is rosszabb, aztán csókolom. A GTA4 egész más műfaj, ott nem tudom megállni, hogy lövöldözzek :DD
  • bgabor
    El lehet adni a kocsikat, de egyszerre csak egyet, az elnyert járgányok kivételével.

Amikor tele a garázsod, elmész egy autókereskedőhöz, megveszed az új kocsidat, és mivel nincs hely a garázsban, ott felajánlja, hogy egy korábbi kocsidat eladd. FEljön egy menü, bepipálod azt a kocsit amit el akarsz adni, és ráböksz a sell gombra. Így a régit eladod, és lesz egy új helyette.

Normálisan sajnos nem lehet eladni őket, úgy hogy kedved szerint bármikor bármelyiket. Talán ez a legnagyobb hibája ennek az amúgy nagyon jó minőségű autós proginak. (a másik a legpattanás váratlan terepakadályokról, például fából készült pad, bizonyos bokrok stb)
  • Borg
    Én toltam egy kövér uninstallt úgy egy óra után, és ehhez keményen hozzájárult az a mustang is :)
    Szar a grafika, szar a fizika, szar az irányítás, szar a történet, szarok a hangok... nem is értem mit kéne élvezni ezen? Az autókat nézegessem benne, vagy mi? Ha szimulátor kell, ott a GT5, hameg autós ökörködős, odamegyek ahova akarok, akkor a GTA4 köröket ver erre még így évek után is...
  • Berserker8814
    Nekem is aki eddig benn volt az most eltünt, aztán van amikor ott van, és felkérést nekem sem szoktt küldeni :|
  • M@TriX
    hubazz, szerintem nagyon durva lett a gém, sok autós játékot nyomtam már végig, de ez nagyon ott van.

Először furcsa volt, de lehet érezni a kocsik súlyát, szóval nekem bejön az irányítás (bill+hardcore)

Grafikailag is ott van nagyon. A terepjátékok is közel álltak a szívemhez, szóval ez így allinone.

A fizika sem rossz, de vannak érdekes dolgok, hol kidöntök simán egy kresztáblát, hol meg úgy lepattanok mint a sz@r. szóval negatívnak ezt meg pár hangot lehet említeni, pl a két kocsi egymásnak ütközése marha vicces.

töreténet gagyi de lehet haladni és így találjuk meg a boltokat üzleteket, érdekességeket.

nekem eddig tetszik, jah meg az autók nem eladhatása meg végképp nagy kapufa. :)
  • HUN BECSEHELY
    Sehol!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LeWyTy
    szakagyfell msnre plz
  • fook
    Hol lehet eladni a kocsikat ?
  • SötétBarom
    Nincs valami save editor? Én is ki szeretném baszni, de úgy nagyonerősen. :D
  • I.C.ram
    Az most komoly, hogy nem lehet eladni a Miami-féle Mustangot? :( Nem is tudok addig továbbhaladni, mert nincs pénzem B7 kategóriás autót venni. A Deltámat meg nem akarom eladni, mert imádom.
  • Gibor
    Ez volt a baj nálam is. Nincs érzete számomra.
  • Szabi1991
    de ennyi erővel ezeket is rakhatta volna oda :D
  • pointer4
    P5K akkor volt boltban kapható amikor megjelent a TDU1 :D Lehet azért :D
  • kem001
    Na meg van végre a TDU 2 XBox-ra. DLC-t jövő héten küldik e-mail-be. Holnap startolok.
  • pointer4
    Nézz a hátad mögé :D
  • Szabi1991
    ha kapok egy 4. autót azt hova teszi ? :DD
  • SötétBarom
    Próbáld ki, hogy leveszed a felbontást, és minden más grafikai beállítást minimumra. Nem viccelek. Menj úgy egy pár kört, és nézd meg milyen.
  • fook
    Hol lehet eladni autót ?
  • Salki
    Nekem a NAT Type zöldebb már nem is lehetne, viszont az online rész olyan, mintha haldokolna. Senkinek nem tudom megnézni az info-ját, pl. Remélem valamit kezdenek majd ezzel.
  • Neoncsoves
    ezt hányas szinten csináltad meg? vagyis mikor kaptad meg a lehetőséget erre a küldire?
  • Salki
    Hozzá lehet szokni. Próbáld meg controllerel így:
  • MerlinW
    Semmi baj az irányítással... végeztem Ibiza összes versenyével probléma nélkül.
  • MerlinW
    5 év különbség.... mégis mit vártál?:)
  • samsung123
    hát pont ez az hogy nem szim és mégse birom irányitani...
  • MerlinW
    Nem kaptam meg.. még mindig szar a közösségi rendszer.. Írtam én is az Atari fórumába ez ügyben.
  • MerlinW
    Két új felfedezést tettem::)

1. Ha nincs hely/pénz és autót veszünk, nem csak egy, hanem akár az összes autónkat eladhatjuk (kivéve, amit nyertünk)

2. Mikor a F.R.I.M bankolja a pénzt - entert kell nyomni, hogy megkapjuk...:)
  • samsung123
    nemtudom hanyadszorra esek már neki, hogy most megpróbálom mégegyszer,(beállitani, hozzászokni) de nem megy :( pedig minden más eszméletlen jó, de mintha nem én irányitanám az autót és olyan fusztrálóak a versenyek mikor még nyomni is kell neki, nem gyök kettővel elbénázni. Nem tudom kitapszatlni mikor sok a fék kevés, mikor fog besokalni..semmi jelet, vagy korrigációs lehetőséget nem a játék. Minden nehézségi fokozatot végigpróbáltam, de nekem a full segitséges is ugyan olyan mint a hardcore...nemtudom, minden más szar autós game, mégha árkád vagy szim 10 perc után röhögve ment
  • Salki
    Ja, nem egy szimulátor, de ettől függetlenül szerintem lehet szeretni.
  • samsung123
    Iszonyat szar..következetlen fizikája van...vagyis pont az hogy nincs...g25.öt sikerült belőnöm ahogy csak lehetett...de kipróbálom xbox gamepaddal is.(mondván konzolra irt játék)..DE még rosszabb..annyira sriptelt, hogy nem tudom irányitani, miközben éveket GTR-eztem és TUD1-eztem...Mi a francot csináljak?
    Mindig kipörög irányithatalan lesz az autó, és persze ellenkormány vagy érezném hogy mennyit csúszik semmi, ááá teljesen irreális, nem szabad ellenkormányozni magátol visszaáll egyenesbe, vagy bizonyos sebességnél pedig tökmindegy mit csinálok kifarol mintha padló gázzt adnék..miközben még gázt se nyomok..mintha minden kocsi seggében 2tonna súly lenne...semmi oldalcsúszás..egyböl kipörög(gáz nélkül) AZ MI?
  • Borg
    Sokat nem vesztettél, mert highon se különösebben szép a grafika.
  • LeWyTy
    IBIZA szigetkör fukk yea!!!! -12min

Nyereményke
  • ffxi
    Hogy a fenébe, hogy az 1. résszel max grafon folyékonyan megy a gém. De itt még medium-on is laggol?

Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM
  • [HUN]FaTaL
    Nem én fotóztam a képet, phn csinálta valaki.