Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kibeee
#8583 Valahogy kiestem az anyósülésbõl (fekete képernyõ)

Ez komoly hogy át lehet ülni anyós ülésre ? de hogyan?

hello.

vevo valaki egy kis kruzra?
HeadHunter86
Megoldottam 😄 Végre 1 hét után. A combined pedált ki lehetett kapcsolni, most már jó.

HeadHunter86
Új driver megoldotta, most viszont egy parancsnak nézi a gázt és a féket. Csodálatos. Csak az egyiket tudom pedállra állítani. Az agyam eldobom.

HeadHunter86
Még mindig qrva nagy a holtjátékom. Másnál nincs ilyen, ez így játszhatatlan. Valami helpet pls.

LeWyTy
Hát a videók alapján sokkal szarabbnak tûnt

Kivel megyek egyet?<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gduck
nincs!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Hát nem tudom, nem néztem!<#kerdes>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

ablaktörlõ van már ? 😄

marcihusi
ja nekem is voltak vele gondjaim!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

gduck
Valahogy kiestem az anyósülésbõl (fekete képernyõ) <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Nagy esõ volt ma zárás elött<#eljen>

LeWyTy
Onnan nem volt jó... de meg oldottam.
A fizika a vidik alapján is szar de kíváncsi vagyok<#smile>

#8579 nem röhög együttérez<#duhos2>!!!!!!!!4

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kifli
A levélbe van egy downloderhez link, azt leszeded feltelepíted,, és az letölti és telepíti is neked.

Amúgymeg szar a fizika.
<#lama><#vigyor1>

LeWyTy
JA megvan<#banplz>

LeWyTy
Ezt honnan tom leszedni? mer sehol se találok letöltést.

Talán már nem lehet?

<#kuss>

LeWyTy
De qrvajó most észrevenni hogy 1 hónapja meghívtak a closed betara<#zavart2>

kibeee
Most amugy akkor van teszt mert kb engem nem enged fel elvben offline? volna :S <#banplz><#banplz>

kifli
ez pozitívum, az viszont hogy szar a fizika nem.
mackosajt
Hoppácska, mintha kezdene csorogni az infó:
"Sorry for those who can not join us during these hours, please stay tune for Playtest announcement for Saturday."

Lehet lassan kezdik felfogni, hogy csak úgy lehet tesztelni, ha van is játékos, aki ráér és tud is róla, hogy teszt lesz?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

marcihusi
Legalább most már egyértelmû mikor van a teszt.

mackosajt
14-18 😉

AMúgy látod, azt írja, azért, mert õk akkor dolgoznak.

Ezt amúgy végre azért írta ki, mert "sírt" a szánk, hogy last minute-znak.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

pxxl
14-16...normális? <#wilting>

All hail the double x!

mackosajt
"Playtest schedule for this week

--------------------------------------------------------------------------------
TDU2 playtest would be open this week from Monday 18th to Friday 22th at :

5AM to 9AM PST (12:00 to 16:00 GMT)

Please join us !

Help us out by logging in during these times.

Thanks!

For those asking why these hours, it's simply during Eden working time when Dev's are available to track bugs on Beta."

mackosajt
<#banplz>
befli 😊

kifli
Gyerekek, kipróbáltam, és szar a fizika!!
Nektek is?
GerY5
Az is valami, de akkor nem sokról maradtam le. Köszi! 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Irányítás elvileg valamivel jobb lett, azonkívül semmi.

GerY5
Értelmes válasz esetleg a kérdésemre...?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Értettem professzor. 😄DD

bertino
multban/közelmultban történt dolgok alapján azt tudom (valószínûleg többiek részérõl némi helyesléssel) mondani... ez ugyis csak neked jelent majd gondot, nem nekünk.

ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

drot
Ez a majom hatalmas <#nyes>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Jelentõsége igazából nincs, csak esztétikailag zavar engem. Attól függetlenül ugyanúgy ide írok ha kell. <#awink>

bertino
áhh, hagyja csak nyugodtan.

Látom a takarítónéni itt járt ! 😄DD Pixxel ezt a majmot szedd le a fejlécemrõl köszi.

GerY5
Ma nem voltam itthon (<#shakehead>), összefoglalná valaki, hogy milyen fejlesztések jelentek meg az elõzõ playtest-hez képest?

bertino
e-mailben, sehol máshol.

de warezzal menj a warez topikba, thx.

bertino
ez jelen pillanatban nekem sem tetszik, de remélhetõleg nem is marad így.

drot
Nem biztos hogy nem veszem meg, csak hogyha ilyen marad. Mert neked ez tetszik vagy mi?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

bertino
hát... akkor te nem veszed meg.

és ? <#nemtudom>

drot
Hát énis mert ez így kurvajó hangulatos és jó játék lenne, de ez a fizika így totál elbassza az egészet, úgyhogy ha nem csinálnak vele valamit, akkor én tuti nem veszem meg.

Sajna addig úgyse jutunk el egy olyan pontra ami jónak mondható, mivel ha egyenként lövik ezeket akkor természetesen scriptelik, és nem fizika számolja a kerék mozgását stb... és amíg nem fizika alapján fog mozogni egy autó addig vakvágány, mert az irányítás már most jó lenne ha lenne számolt fizika a kocsin. Remélem csinálnak vele valamit.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hát ezaz...
SeanJRRussel
Sztem ha nagyon akrnak utáéna tudnak õk nézni ezeknek...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Én elküldtem nekik ezt a videót, és ezt az ábrát, rajtuk múlik, hogy ezek szerint lövik be, vagy saját szájízük szerint.
0-100-ra 5 másodperc körül kell lennie, 0-200-ra meg 18-19s-nak.
moonster
Most értem haza a sétából..18:05.
<no comment> 😞
SeanJRRussel
Nah akkor helyzetjelentés.A mustang fastback és a dacia már egész jól irányítható bár a kanyarodás még nem az igazi de talán látszódik a fénmy az alagút végén csak el ne kiabáljuk.A Camaro egy fos még mindig az összes többi autóval együtt...A Q7 talán kicsit gyorsult de majd meglátjuk.Sztem egyelõre ebbe a 2 kocsiba nyúltak bele de eltalálták a beállításokat és remélem a többit is majd átírják mert pl a rendõr Viper borzalom.Kimész vele a fûre,forog össze vissza nem leeht irányítani nem kanarodik stb....Reméljük a legjobbakat.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Faaszom ki van basszameg hát nem enged fel ez a szar mindig offline így offline úgy de h a hokiba miko teszidõ van?????