40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#14920 Valószínűleg a játékosok nagy része most ért haza,és mindenki logolna befelé a szerverre. -
HUN BECSEHELY #14919 -
#14918 de jó most értem haza mondom játszok kicsit erre nem enged fel :S vagy azt írja hogy ismeretlen hiba logojjak ki vagy hogy nem elérhetőek a server :S pedig már mennék át a másik szigetre fááák -
Szabi1991 #14917 csak kezdenének már valamit a szerverrel... :@ -
#14916 Nem szimulátor,de azért az árkád autós játékokat messze lekörözi a fizika.Az meg hogy valakinek kipördül az autó az a saját hibája,ez nem az a játék ahol padlógázzal végig lehet menni a pályán.A sérülést pedig nem is nagyon lehetne egy ilyen MOOR-ban megcsinálni teljesen élethűre,kicsit törnek a kocsik,komolyabb bajuk nem lesz,ez elég is szerintem.Én szeretem ezt a játékot,nagyon sok lehetőség van benne,és nem lehet megunni,és ez a fizika is teljes mértékben élvezhető. -
#14915 Szerintem meg örüljünk, hogy folytatták a készítők a játékot és kiadták a 2. részt. Ennyire egy autós játékot sem szerettem mint ezt -
Stockbauer33 #14914 De azt is tudjuk hogy erre fogják ráépíteni a többi DLC-t.+ sziget + autók-motorok-bugik stb és új party helyek nyitott parkolók ahol mehet az optikai tuning(matricázás stb) és a zárt mint a disco.Nehogy már leszólja 1-2 idiota 2 napután mert 1 fos 4 éves gépe van. . . .Jönnek itt a GT5-el meg a többivel.Mit akarnak azzal a 2-3 hónapos szarokkal?Mert kb ennyi idő hogy halálba döntenek minden időt és ott vége a nagy pro játékjuknak amég mi évekig krúzolgatunk.Hagyjuk itt ezt a idiota mellébeszélést.Kap a játék pár patch-et amivel mégjobb lesz.
#14902 Hidd el nekem semmi bajom veled de neirdle 20x amit elsőre is megértettünk. -
link14 #14913 Tökéletesen egyetértek én is veletek. Szerintem nagyon jó játék lett. messze körözi a többi játékot. Akinek pedig nem tetszik az ne játsszon vele ennyi.
Hát igen Tdu 1-el is nagyon sok probléma volt.
Sose felejtem el amikor már hónapok óta hitegetek a Megapackal. Meguntuk Ferkevel elmentünk a Lexus szalonhoz és 30 percen keresztül dudáltunk. De meghozta az eredményét mert rá 2 napra jött a megapack xD. Biztos megunták már a munkások a Lexusnál azt szóltak a Atarinak hogy te figyelj adjuk ki a packot mert ez a két f*asz idegesít már minket :D. -
janihunk #14912 Ahhoz új táp is kéne, költeni meg nem szeretnék sokat mivel itt a box is. Csak ugye a TDU az PC-n jó vagyis neten mivel hamarosan én is meg akarom majd venni csak akkor már nem akarok ilyen "ratyi" grafóval gurulni. Youtúbon néztem videót 1-2 van ahol 4670 el tolják gyengébb procival mint az enyém (nemsokkal) és szépen fut élsimi is van ahogy látom meg minimum high ba van minden. Csak meg szerettem volna győződni róla ha netán valaki ilyen karival játszana. -
Salki #14911 Félreértés elkerülése kedvéért: Nekem nem ilyen kártyám van. Csak azt mondom, hogy ezzel a kártyával nem jutsz előrább. Nvidia Geforce 460-t vegyél, vagy HD 5770-t, mást nem érdemes. Egyébként a játék inkább processzorfüggő, mint videókari. -
#14910 A legnagyobb lol, hogy körversenynél minden körben respawnolnak a kidöntött táblák :DDDD -
Stockbauer33 #14909 Azért pár sorban írdle hogy te mitvártál?Mert tavaly április óta kilehetett olvasni hogy mitkapunk.A tonna videó róla csak plussz.
--- Hátmég a tereptárgyak interaktivitása, pl lepattanok a drótkerítésről, meg flippert játszok egy közlekedési tábla miatt, vagy instant megállíta szikla, és lesz két karc az autón... ---- Mi a jó abba ha egy Enzo kettészakad ha elkap egy fát?Gyönyörködsz a roncsba?Vagy mi? -
#14908 Lényeg, hogy egy játék sem tökéletes... -
janihunk #14907 Kipróbáltam most 2600xt vel médium/high/very high/low ezeket tedd be fentről lefelé. Élsimi sajna már nem megy, 1280x720 ban tolom. De 4670 1gb ost néztem az érdekelne hogy bírná-e a 4x élsimit minden maxon. Vagyis az elmosódás nem kell nemszeretem azért van az most is low on. -
#14906 Tökéletesen egyetértek :D És én is marhának számítok akkor, melléd állok :D
Amúgy, aki tolta a TDU1-el, az tudja avval is mennyi gond volt.
Tudja, hogy milyen faszláma az Atari.
És tudja hogy mennyire nem jött hozzá patch :D -
Salki #14905 Most mi a baj ebben? Látod, 2 játék egyszerre. Autó és flipper! Na ez az innovatív játék
Javaslat: Maradj az úton! -
Borg #14904 Nincs is ezzel semmi gond. Senki nem mondta, hogy ne játsszanak vele, csak azért hülyeségeket ne állítsunk már róla... -
Salki #14903 8800 GT a minimum ami a te kártyádnál 150%-al többet tud. Max low-on tudnád futtatni, és akkor is szaggatna. Szerintem szedd le warez-t, és próbáld ki. -
Borg #14902 1920x1200-ban, minden maxon is csúnya a graf. Illetve azért csúnyának nem mondanám, csak a mai szinvonalon gagyi.Hátmég a tereptárgyak interaktivitása, pl lepattanok a drótkerítésről, meg flippert játszok egy közlekedési tábla miatt, vagy instant megállíta szikla, és lesz két karc az autón...
Lehet, hogy nincs alternatíva, de ez akkor sem élvezhető kategória. -
#14901 Akkor viszont nem látásra. Nem kellene itt a többieket hergelni, hogy így meg úgy rossz. Sokan szeretnek vele játszani ahogy elnézem -
Borg #14900 Az uninstall szó neked mond valamit? Na látod. Nem játszok vele. -
#14899 Tdu1 köröket ver erre.
Annak örülnék, ha abba belemodolná valaki ezt. A fizika meg lenne a régi ^^
-
janihunk #14898 Fontoslenne. -
komiki #14897 Udv.Én vagyok olyan barom hogy kezdőautónak a Mustángot választottam.Nem volt vele semmi gondom.Az véleményem a játékról:a maga kategóriájában nagyon jó.Ez nem szimulátor emberek.A grafikával mi a bajotok?1600x1200 ban futtatom, veryhigh-n minden.Természetesen aki esetleg nem tudja annak persze hogy csúnyácska a graf.Akormánybeállitással én is kinlódtam egy keveset de már belőttem és megszoktam ,lehet nyomulni.A szerverekre számitottam hogy gond lesz velük.komoly hibát a játékban nemtaláltam kissebbeket pedig biztos javitani fogják a tapaszok.Sajnos ma már nincs játék amihez ne jellenne meg tapasz 2 héten belűl ,vagy ha van nagyon ritka.Szép hosszú játékidő ami nem megvetendő manapság.Tehát összeségében nekem bejött a játék ha van még ilyen véleményen valaki jelezze ne csak engem verjenek meg
-
#14896 Egyetértek. Sajnos manapság ritka az ennyire nyitott autós játék... -
Salki #14895 Ehhez a játékhoz max a TDU1-et lehet hasonlítani Még mindig a legjobb autós game. -
#14894 Akkor minek játszasz vele? Olyan játékokat hoztál fel hasonlóképpen aminek semmi köze hozzá, semmi hasonlóság nincs., teljesen más kategóriák. -
Salki #14893 Meg tudnád adni a linkjét a fórumnak, mert a hivatalos fórumon én azt látom, hogy átmenetileg nem elérhető. Vagy Steames fórumra írtad? -
janihunk #14892 Sziasztok van itt valaki ai HD4670 el tolja? Nyilatkozhatna hogy fut mivel olyan karit készülök venni és nem akarom hogy max médiumba menyen 2x élsimivel. -
#14891 Sajnos nekem sem tetszik a játék, ezért eladó! -
Stockbauer33 #14890 Ok szia -
immposible #14889 Valaki belinkelné nekem a rendes aston salont[már ha van olyan a rendes tdu2ös térképen ] vagy a british salont a játék térképből... ez a googlemapsos british salon nagyon elvan írva! -
Borg #14888 Kuci-kuci.
De biztos igazad van :) -
Szabi1991 #14887 MMORG -
Borg #14886 A "ki az a barom" kérdéskörben nekem elsőként az merül fel, hogy "aki pénzt ad ezért a játékért 2011-ben?". -
Szabeebmx #14885 Nem lehet valahogy offlineba rakni a profilom, hogy addig legalább lehessen csinálni a küldiket? -
#14884 "Ha szimulátor kell, ott a GT5, hameg autós ökörködős, odamegyek ahova akarok, akkor a GTA4 köröket ver erre még így évek után is..."
lol GT5 mint szim :D
GTA4 mint autós játék :D
Mellesleg ki az a barom aki a mustangot válaszjta kezdő autónak? -
Borg #14883 Én nem azt választottam kezdő kocsinak, sosem írtam ilyet. Deltám volt. A mustang csak később tette fel a pontot az i-re.
Egyszerűen erről a játékról NEM lehet pozitívumot mondani, bármivel is próbálkoznék. -
#14882 Én mustangal kezdtem, még még most is azzal krúzolok, szigorúan HC mód. És teljesen kezelhető a kicsike, persze kormánnyal. (mondjuk az volt az egyetlen normális autó a kínálatból számomra :D )
GT5 is megvan, de megjelenése óta nem toltam vele annyi, mint most 3 nap alatt a TDU2-vel, és már szerintem nem is fogok :D -
HUN BECSEHELY #14881 +3-sebességes.