40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#15200 Eredeti? Mert akkor backupolgatok mint az első résznél :D -
#15199 Erről van szó, pont ezt akartam írni. -
janihunk #15198 Tapasztalt már valaki Korupt mentést? Nekem délelőtt ez jött fel. -
#15197 Ettől függetlenül továbbra is az a véleményem hogy a saját játékélményedet rontod vele, de a te dolgod. :) -
bootsector #15196 Köszönöm szépen, pontosan erről beszéltem...Én ha ránézek a térképre magas ívből leszarom kinek mennyi a pénze, hol érdekel??? -
#15195 Az ő dolga, amíg nem időt csal és nem kilökdös addig nem nagyon érdekel, mert nem rontja el más játékát. -
gabesz012 #15194 Én is hasonlóan vagyok vele. Szóval meggyőztem magam, hogy majd megveszem, ha olcsóbb lesz. Tetszik, tetszik, de az 1 után valahogy hiányérzetem van, nem sokkal nyújt többet ez.
Egyébként pár dolog: O'ahu-n pár hegyi (aszfalt) úton nincs forgalom, jó lenne, ha a lámpa nem automatikus lenne, sokszor későn kapcsolja fel (ill reggel túl korán ki) és kicsit fárasztó lenyomott fényszóró gombbal vezetni, a belső nézet kb. használhatatlan a fej rángatás miatt, meg az ülés is elég szar pozícióban van 1-2 kocsiban, meg a gps vs. föld utak, de ezt már páran írtátok ((időjárás változás hiánya offline-ban)). A vezetés is so-so, van olyan kocsi, amit nagyon jó vezetni, lehet érezni, de van, amelyik borzasztó. Nem vagyok Impreza fan, de ő lett a kedvenc a játékban. :) -
#15193 Te is az a típus vagy, aki várja a sült galambot a szájába
bánatért kell csalni. van értelme így a versenyeknek? nem hinném! -
#15192 na felvettem egy halom embert Barátnak innen SGről, majd fogadjátok el :D -
bootsector #15191 Nem lepődöm meg, és az sem nagyon érdekel.. -
#15190 Ne lepődj meg ha bannolnak :) -
bootsector #15189 De igen valóban sok a pénz, csaltam. És a legkevésbé sem érdekel, hogy ez téged, vagy bárki mást feszélyez-e. Nem igazán értem mi a jelentősége annak, ha valakinek a játékban sok a pénze. Megkárosítottalak vele, vagy mi a bánat??? Kilöklek miatta az útról, vagy szimplán csak irigykedsz.. -
shumika #15188 Nah valaki jön TUNING-showra??? gyertek máár!!! gyertek mer kell a pénz gyertek MÁÁÁÁÁÁR!!! -
Hyperpulze #15187 Illetve még egy apróság...ha levág a szerver online profillal, akkor kiküld a nyitóképernyőre, vagy lehet-e tovább folytatni a dolgot ? -
jokerdes #15186 Megint nem enged be a szerver! Ez hihetetlen! :S -
Hyperpulze #15185 Üdv ! Az első részt imádtam, viszont most aggódtam a vezetési modell miatt...sok-sok óra teszt után a virágbolti verzióval, azt kell, hogy mondjam, hiányosságai ellenére be kell majd szereznem. Csak nem tudom, hogy PS3-ra vagy PC-re...Előbbiről tud valaki valamit ? Saját zene lejátszása a gány XMB lejátszóval zajlik ? Illetve igaz, hogy a konzolos verziók jobban támogatottak, illetve online kevesebb a probléma mint a PC-sel ? Melyiken nagyobb a közösség ? Tartok attól, hogy kevésbé lesz sikeres PS3-on, mivel az előző rész csak PS2-re jelent meg, ergó értelmét veszti a közösségi játékra alapuló koncepció, vagy legalábbis merőben csorbul annak élvezhetősége...viszont tény, hogy ott legalább kevesebb a csaló... -
#15184 -
#15183 Te meg tudtad nézni?
biztos Reloaded verziód van :D
legszívesebben most én is felttenném -
komiki #15182 UDV."Hollandrules meg ·"szabi"felvettelek titeket barátlistára ha nem gond."bootsector "nem vagy kicsit csaló véletlenül eszméletlen pénzösszeg van a neved mellet két nap alatt biztos nem szedted össze.Ha mégsem így van elnézést. -
bad boy 2 #15181 Sziasztok srácok
olyan problémám van hogy nem tudok manuális váltóval menni , pedig beálitottam a gombokat is S kuplung, A-Y fel ill le váltás átállitom a játékban hogy H shifter de semmi nem reagál :/ valakinek valami ötlete van? köszi előre is -
#15180 Köszi, ott van! Este állok neki, összeszedek megint egy millát! (csak az a gond, hogy a másik 7 versenyt is le kell nyomni...) -
#15179 Ezt én sem tudom, hogy lehetne benne ilyet csinálni, Ibiza kupán. azért írtam így.
mert sima versenyszériát bármikor lenullázhatod. -
#15178 Kérdezed, vagy mondod? Nem tudom, megnézem! -
bootsector #15177 Jó-jó, igaz, Astont én is szeretem... egyébként van már egy kedvencem itt is. Mivel bill-el tolom, a Nissan GTR-t marha jó vezetni. Veszettül gyorsul és egész jól kanyarodik. (tudom, mert szar a fizika...) -
#15176 meg a golf 6 GTI nél nagyon nagyon nagyon különös volt a dsg viselkedése.
Én vezettem 1.4 TSI DSG golfot, de vonóerő megszakítás nélkül váltott nagyon gyorsan, a játékba meg kb 1 msp amíg felvált az a fos, addíg meg vagy 5 km/h-t csökken a sebességem hegynek felfelé kicsit kínos.
Komolyan olyan mint vmi régi fos automata váltó. -
#15175 Ha nem gond, az infokat továbbítottam egy másik fórumra :) -
#15174 Láttalak ma mappon, 5 percnyi küzdelem után feladtam, hogy rád ugorjak. Aztán jöttem rá, hogy szaraxik a szerver. -
#15173 Nincs olyan lehetőség, ha rá kattintasz a versenyre, hogy GIVE UP?
az gyakorlatilag lenullázza, és kezdheted előlröl az egésze qualifikálást. -
#15172 Astont nem szidni :) Örülök neki, hogy vannak, kedvenc az Audi mellett. :)
Az első részt, ha a megapack nélkül nézed ott sem volt több autó csak másmilyenek. -
bootsector #15171 Úgy egyáltalán igen keveslem a kocsikat... Maserati, régi ferrarik, amcsi klasszikus is lehetett volna több, szóval ami nagyjából az 1-ben már megvolt. Bezzeg Astonból van 1000, és mind egyformán néz ki. -
#15170 Adjon már valaki valamilyen tippet, hogy lehet pénzt szerezni! Lenyomtam az Ibiza Tour-t, de legalább ismételhető lenne, naponta megcsinálnám legalább 1X, egy hét alatt szép kis summát lehetne összekaparni. De így... Kínomban már megcsináltam vagy 25 bombás versenyt is. Nagyon fukarul bánnak a pénzzel a készítők... Van 7 verdám, 3 házam, meg vagy 100.000 dodóm.
A játékkal elégedett vagyok, csak néha kicsit egyhangú. -
#15169 6 számjegyű összegről van szó állítólag, legalábbis ezek az infok mind egy másik fórumról vannak szóval nem 100% semmi sem. -
#15168 a c vel hátra lehet nézni vagy b vel, nemtom pontosan, de a g27 el rendelkező vásárlók kb 10%-ot tesznek ki, akik meg használják is a kuplungot meg a h shiftert is azok szerintem az 1%-t se érik el. -
#15167 Vezessél dobozos teherautót, ott se tudsz forgolódni :D Tükörből, kérlek tükörből. -
#15166 A porsche unleashed óta van a porsche az eanél szóval elég régóta van ilyesmi. -
#15165 Az engem is érdekelne, hogy miért hagyták ki. Ugyanígy nem értem a Maseratit sem :( Valószínű nem maradt pénz ennyi liszenszre.. Reméljük ezeket mind megkapjuk DLCben :) -
shumika #15164 OFF
2011 Március 25-27 Hungexpo TUNING-SHOOOW!! Drift lesz nagy lesz! Sőőt Magyarországon előszőr Ghymkhana verseny!! Jó csajok jó verdák EB bajnoko verdái!!! Gyertek el megéri!
ON -
#15163 Meg amikor tolatunk hátra, a karakter lusta hátra fordulni. nem így tolatunk, hogy előre nézünk :D azért ez elég nagy hiba. -
Neoncsoves #15162 szerintem ki fogják pengetni, hiszen a DLC árából simán visszajöhet szerintem a licensz ára. -
#15161 Így van, de sajnos amíg lesz rá kereslet addig így lesz.
Bár kicsit csalódtam a TDU2 fizikában is.. :)
kicsit fura benne a kuplungolás elindulásnál, teljesen más a fogáspontja mint igazából.
A fék is kicsit túl erős, akkor is ha csak picit nyomjuk meg, de kicsit eltértem a témától :)