40335
  • [HUN]FaTaL
    Eredeti? Mert akkor backupolgatok mint az első résznél :D
  • Prince23
    Erről van szó, pont ezt akartam írni.
  • janihunk
    Tapasztalt már valaki Korupt mentést? Nekem délelőtt ez jött fel.
  • [HUN]FaTaL
    Ettől függetlenül továbbra is az a véleményem hogy a saját játékélményedet rontod vele, de a te dolgod. :)
  • bootsector
    Köszönöm szépen, pontosan erről beszéltem...Én ha ránézek a térképre magas ívből leszarom kinek mennyi a pénze, hol érdekel???
  • [HUN]FaTaL
    Az ő dolga, amíg nem időt csal és nem kilökdös addig nem nagyon érdekel, mert nem rontja el más játékát.
  • gabesz012
    Én is hasonlóan vagyok vele. Szóval meggyőztem magam, hogy majd megveszem, ha olcsóbb lesz. Tetszik, tetszik, de az 1 után valahogy hiányérzetem van, nem sokkal nyújt többet ez.

Egyébként pár dolog: O'ahu-n pár hegyi (aszfalt) úton nincs forgalom, jó lenne, ha a lámpa nem automatikus lenne, sokszor későn kapcsolja fel (ill reggel túl korán ki) és kicsit fárasztó lenyomott fényszóró gombbal vezetni, a belső nézet kb. használhatatlan a fej rángatás miatt, meg az ülés is elég szar pozícióban van 1-2 kocsiban, meg a gps vs. föld utak, de ezt már páran írtátok ((időjárás változás hiánya offline-ban)). A vezetés is so-so, van olyan kocsi, amit nagyon jó vezetni, lehet érezni, de van, amelyik borzasztó. Nem vagyok Impreza fan, de ő lett a kedvenc a játékban. :)
  • Prince23
    Te is az a típus vagy, aki várja a sült galambot a szájába
    bánatért kell csalni. van értelme így a versenyeknek? nem hinném!
  • gviski
    na felvettem egy halom embert Barátnak innen SGről, majd fogadjátok el :D
  • bootsector
    Nem lepődöm meg, és az sem nagyon érdekel..
  • [HUN]FaTaL
    Ne lepődj meg ha bannolnak :)
  • bootsector
    De igen valóban sok a pénz, csaltam. És a legkevésbé sem érdekel, hogy ez téged, vagy bárki mást feszélyez-e. Nem igazán értem mi a jelentősége annak, ha valakinek a játékban sok a pénze. Megkárosítottalak vele, vagy mi a bánat??? Kilöklek miatta az útról, vagy szimplán csak irigykedsz..
  • shumika
    Nah valaki jön TUNING-showra??? gyertek máár!!! gyertek mer kell a pénz gyertek MÁÁÁÁÁÁR!!!
  • Hyperpulze
    Illetve még egy apróság...ha levág a szerver online profillal, akkor kiküld a nyitóképernyőre, vagy lehet-e tovább folytatni a dolgot ?
  • jokerdes
    Megint nem enged be a szerver! Ez hihetetlen! :S
  • Hyperpulze
    Üdv ! Az első részt imádtam, viszont most aggódtam a vezetési modell miatt...sok-sok óra teszt után a virágbolti verzióval, azt kell, hogy mondjam, hiányosságai ellenére be kell majd szereznem. Csak nem tudom, hogy PS3-ra vagy PC-re...Előbbiről tud valaki valamit ? Saját zene lejátszása a gány XMB lejátszóval zajlik ? Illetve igaz, hogy a konzolos verziók jobban támogatottak, illetve online kevesebb a probléma mint a PC-sel ? Melyiken nagyobb a közösség ? Tartok attól, hogy kevésbé lesz sikeres PS3-on, mivel az előző rész csak PS2-re jelent meg, ergó értelmét veszti a közösségi játékra alapuló koncepció, vagy legalábbis merőben csorbul annak élvezhetősége...viszont tény, hogy ott legalább kevesebb a csaló...
  • pxxl
  • Prince23
    Te meg tudtad nézni?

biztos Reloaded verziód van :D

legszívesebben most én is felttenném
  • komiki
    UDV."Hollandrules meg ·"szabi"felvettelek titeket barátlistára ha nem gond."bootsector "nem vagy kicsit csaló véletlenül eszméletlen pénzösszeg van a neved mellet két nap alatt biztos nem szedted össze.Ha mégsem így van elnézést.
  • bad boy 2
    Sziasztok srácok
    olyan problémám van hogy nem tudok manuális váltóval menni , pedig beálitottam a gombokat is S kuplung, A-Y fel ill le váltás átállitom a játékban hogy H shifter de semmi nem reagál :/ valakinek valami ötlete van? köszi előre is
  • jofer
    Köszi, ott van! Este állok neki, összeszedek megint egy millát! (csak az a gond, hogy a másik 7 versenyt is le kell nyomni...)
  • Prince23
    Ezt én sem tudom, hogy lehetne benne ilyet csinálni, Ibiza kupán. azért írtam így.
    mert sima versenyszériát bármikor lenullázhatod.
  • jofer
    Kérdezed, vagy mondod? Nem tudom, megnézem!
  • bootsector
    Jó-jó, igaz, Astont én is szeretem... egyébként van már egy kedvencem itt is. Mivel bill-el tolom, a Nissan GTR-t marha jó vezetni. Veszettül gyorsul és egész jól kanyarodik. (tudom, mert szar a fizika...)
  • TomSolberg
    meg a golf 6 GTI nél nagyon nagyon nagyon különös volt a dsg viselkedése.
    Én vezettem 1.4 TSI DSG golfot, de vonóerő megszakítás nélkül váltott nagyon gyorsan, a játékba meg kb 1 msp amíg felvált az a fos, addíg meg vagy 5 km/h-t csökken a sebességem hegynek felfelé kicsit kínos.
    Komolyan olyan mint vmi régi fos automata váltó.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem gond, az infokat továbbítottam egy másik fórumra :)
  • jofer
    Láttalak ma mappon, 5 percnyi küzdelem után feladtam, hogy rád ugorjak. Aztán jöttem rá, hogy szaraxik a szerver.
  • Prince23
    Nincs olyan lehetőség, ha rá kattintasz a versenyre, hogy GIVE UP?
    az gyakorlatilag lenullázza, és kezdheted előlröl az egésze qualifikálást.
  • [HUN]FaTaL
    Astont nem szidni :) Örülök neki, hogy vannak, kedvenc az Audi mellett. :)

Az első részt, ha a megapack nélkül nézed ott sem volt több autó csak másmilyenek.
  • bootsector
    Úgy egyáltalán igen keveslem a kocsikat... Maserati, régi ferrarik, amcsi klasszikus is lehetett volna több, szóval ami nagyjából az 1-ben már megvolt. Bezzeg Astonból van 1000, és mind egyformán néz ki.
  • jofer
    Adjon már valaki valamilyen tippet, hogy lehet pénzt szerezni! Lenyomtam az Ibiza Tour-t, de legalább ismételhető lenne, naponta megcsinálnám legalább 1X, egy hét alatt szép kis summát lehetne összekaparni. De így... Kínomban már megcsináltam vagy 25 bombás versenyt is. Nagyon fukarul bánnak a pénzzel a készítők... Van 7 verdám, 3 házam, meg vagy 100.000 dodóm.

A játékkal elégedett vagyok, csak néha kicsit egyhangú.
  • [HUN]FaTaL
    6 számjegyű összegről van szó állítólag, legalábbis ezek az infok mind egy másik fórumról vannak szóval nem 100% semmi sem.
  • TomSolberg
    a c vel hátra lehet nézni vagy b vel, nemtom pontosan, de a g27 el rendelkező vásárlók kb 10%-ot tesznek ki, akik meg használják is a kuplungot meg a h shiftert is azok szerintem az 1%-t se érik el.
  • pointer4
    Vezessél dobozos teherautót, ott se tudsz forgolódni :D Tükörből, kérlek tükörből.
  • [HUN]FaTaL
    A porsche unleashed óta van a porsche az eanél szóval elég régóta van ilyesmi.
  • [HUN]FaTaL
    Az engem is érdekelne, hogy miért hagyták ki. Ugyanígy nem értem a Maseratit sem :( Valószínű nem maradt pénz ennyi liszenszre.. Reméljük ezeket mind megkapjuk DLCben :)
  • shumika
    OFF

2011 Március 25-27 Hungexpo TUNING-SHOOOW!! Drift lesz nagy lesz! Sőőt Magyarországon előszőr Ghymkhana verseny!! Jó csajok jó verdák EB bajnoko verdái!!! Gyertek el megéri!

ON
  • Prince23
    Meg amikor tolatunk hátra, a karakter lusta hátra fordulni. nem így tolatunk, hogy előre nézünk :D azért ez elég nagy hiba.
  • Neoncsoves
    szerintem ki fogják pengetni, hiszen a DLC árából simán visszajöhet szerintem a licensz ára.
  • TomSolberg
    Így van, de sajnos amíg lesz rá kereslet addig így lesz.
    Bár kicsit csalódtam a TDU2 fizikában is.. :)
    kicsit fura benne a kuplungolás elindulásnál, teljesen más a fogáspontja mint igazából.
    A fék is kicsit túl erős, akkor is ha csak picit nyomjuk meg, de kicsit eltértem a témától :)