40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #15240 +1 Tulajdonképpen pont így van :D -
shumika #15239 Ha valakit tényleg a fizika érdekli nem teljesen a grafika az próbálja ki a Live for Speed-et(LFS). Főleg akinek G25-je van. -
bgabor #15238 Egy konzolbuzi majom. Ezrével nyüzsögnek errefelé, olyanok mint a zombik. -
Zuchy #15237 Nem nem és nem. A TDU1 se volt szimulátor, mégis a fizika sokkal jobb volt. Érezni lehetett a kocsik erejét, a sebességet, a tömeget. Volt szélárnyék, a végsebességet rendesen érte el, nem pedig szépen pörög a számláló és fal. Nem megy tovább se kis lejtőn se kis emelkedőn nem mozdul. A Golf GTI-t tényleg nehéz kezelni, egyszer alulkormányzott, egyszer meg úgy kitör a fara, hogy csak na. Lehet vele szenvedni. Motorfék is elég gyenge, 300nál a veyron szinte megy magától. Sok kicsinál tapasztaltam azt, hogy betettem egyesbe, kézifék, padlógáz és elenged a kézifék. Ilyenkor is két eset lehetséges, az egyik az rendben van, de van amikor a fordulat azonnal leesik alapjáratra és onnan gyorsul. A kanyarokat se lehet olyan kiszámíthatóan bevenni. TDU1-ben voltak versenyek PH-n, olyan szépen és kiszámíthatóan viselkedtek a kocsik nagy sebességgel a kanyarokban... Legfőképpen a derékszögű kanyarokra goldonok.Itt meg imádkozhatsz, hogy mégis hogy akarja bevenni a kocsi. Csak ennyit akartam, lehet kövezni.
-
#15236 Nem olvastam vissza, de milyen majom állítja azt, hogy a GT5 szimulátor?
Pont olyan messze áll az a szimulátortól, mint az NFS:Shift, vagy a forcsa. -
Gibor #15235 Senkise várt szimulátort szerintem :) De a reálistól ez nagymértékben eltér, engem ez basztatott. -
ATi0021 #15234 A Gumpert Apollo klub autó, a másik kettő már nem az, mert közkívánatra kivették a klubos részről őket. Jelenleg senki se tudja megvenni, mert egy hiba javítása miatt le van zárva a klub része a játéknak. Amúgy ma egy offline játékosnál láttam Gumpert Apollo-t. :) -
#15233 garázsban az i ikonra rámész és kiválasztod a kocsit amit vezetni akarsz és ott lesz. -
Angel309 #15232 nemtudjátok hogy kell átimportálni majdnem minden kocsimat egyik szigetröl a másikra vagy valami ötlet? -
#15231 Azoknak tér el a véleménye,akik azt gondolták hogy szimulátor lesz,és nem képesek felfogni hogy ez nem szimulátor,és nem is lesz az,senki nem mondta hogy az lesz,és az 1 sem volt az.Jönnek itt a GT5el,pedig ez a 2 játék össze sem hasonlítható,mindkettőben autók vannak,ennyi.Szerintem teljes mértékben jó az irányítás,nem szimulátor,de azért reális,egyedül az ütközéseknél lehetnek érdekességek,mivel ugye a kocsi nem törik,csak minimális mértékben. -
#15230 Igen, gameplay-ek alapján mintha valami fejlődést látnék a BETA-hoz képest, de kicsit "darabosnak" tűnik nekem az irányítás, meg a fórumozók véleménye is kicsit eltér.. Szóval még gondolkozom rajta (: -
Lesusius #15229 Hát az csöppet azért viccesen néz ki, hogy körversenynél már negyedjére verem ki ugyanazt a táblát. -
Sanci789 #15228 Gumpert Apollo-t hol a jó büdös f*szba tudom megvenni? azért nem értem, mert pl az Aston One-77 és a McLaren MP4-12C is klub kocsinak volt kiírva, mégis mind2 megvehető a szalonokban. -
#15227 Szia Somdav!
Teljesen szokható, finoman hangolható! Nekem nagyon bejön. Tervezed a vásárlást te is? -
Hyperpulze #15226 Khm Khm...szóval hogy is működik ez az online/offline cucc ? Ha disconnect, lehet folytatni, vagy nyitóképernyő ? Bár ahogy elnézem, ha nem enged alapból be akkor olyan a rendszer, mint a TDU1 esetében. -
#15225 Azért ez így már nevetséges, próbálkoztam reggel, délben és most... hát nem nyert jelenleg nem elérhető a szerver...
rohadjon meg az összes, aki pénzt mer kérni ezért a szarért...
jólenne ha közölnék előre, hogy mikor elérhető a szaros szerver, aztán majd akkor úgy tervezem a szabadidőmet. -
#15224 Mer elvileg mindbe van EDS -
#15223 Este 7kor. -
#15222 szerintem gagyi, a hátulja minden előjel nélkül kezd el csúszni, és azt is hirtelen teszi. -
#15221 fúúúújjjj na ez nemteccik
há nem elkapar a kanyarbelső kerék kanyarba fulll gázon.......a gti be... na ez nagyon tré. -
Berserker8814 #15220 Nálam is ez van. 1órája nem találkoztam, egy emberrel sem. -
#15219 Valaki játszik G25-el? Írna néhány sort hogy milyen a játék alatt az irányítás? Köszi.. -
#15218 A faszomat már hogy nem enged be!!!!! -
#15217 Na végre!!! ez már valami!
remélem valóban érkezik frissíteés este 6-kor! -
Salki #15216 Igen, fel lehet menni, de utána olyan, mintha offline lennék. Még a kijelölt multiplayer versenyeket sem tudom elindítani, mert azt írja hogy offline vagyok, közben meg sárga a jelzés a GPS-en, ami elméletben azt jelzi, hogy online vagyok. Nektek is így van, vagy a gebasz nálam van? -
HUN BECSEHELY #15215 Én már 11:00-töl fogva fent vagyok:-) -
Berserker8814 #15214 Majd ha fel enged keress meg ;) -
#15213 3X-i próbálkozásra beengedett a szerver... -
#15212 Húúúúúúúú.
Aston Martint ne vegyetek. A hangja ultra gáz. Teljesen elment a kedvem most. -
janihunk #15211 Akkor vedd semmisnek a kérdést:) Meg sem szólaltam. -
#15210 A bajnokság ikonjában a betű és a szám a kategóriát jelöli. Csak a megfelelő kategóriájú verdával tudod elkezdeni ;) -
release #15209 sziasztok vki megmondaná nekem h mit kell tennem akkor ha van 3 autóm a térképen is van pár bajnokság de nem engedi egyeiket sem vinni ?? thx -
HollandRules #15208 Faszom ebbe a retkes szar Atariba nem enged be jácani..GRRRRRRRRRRR -
#15207 Na már jó...De elég sokat kellett nyomogatni a gombot hogy végre be tudjak lépni. -
#15206 Megint nincs szerver?Engem legalábbis nem enged be. -
#15205 Tudod aki saját magát csapja be, az meg is érdemli. Én szerencsére még gyerek maradtam és szeretek JÁTSZANI -
#15204 Nekem is meg van a HP, de az első hetekben tök jól működött minden. meg amikor mindig mentem multizni, akkor is simán ment minden.:D -
#15203 TIPP:
- free ride
- kategória versenyek (több százezer dodó/kupa) -
#15202 Dehogynem, a hp topicot olvasva ott is előfordult. Amúgy szerintem fele annyian nem vették meg a HP-t az első napokban mint ezt a játékot. Már a topicot olvasva is ez látszik. :) -
#15201 azért HP-nél az AUTOLOG egyszer sem szarakodott. itt ugy látszik ilynere nem tellik a Namconal és az Atarinál.