40335
  • Prince23
    Régen nem volt ilyesmi. hogy szakadna meg az ea. ha kijött egy verseny játék, bárkitől, ott volt azért lambo.

meg azt sem értem, hogy miért nincs benne Lexus? azt is az EA vette meg?
  • [HUN]FaTaL
    Ott van náluk a BMW meg a Porsche aztán minden NFSben van belőlük 2-2 darab kb...

Majd meglátjuk kifizetik e a sokszámjegyű összeget a lamboért, hogy legyen nekünk DLC-nk...
  • Neoncsoves
    tök bírom hogy ez a sok köcsög nagy cég megvesz minden szart exkluzívnak -.- aztán egy normális autós játékot nem tudnak összerakni az EA-nál
  • TomSolberg
    mármint onnan folytatom ahol jártam
  • TomSolberg
    az nembaj, csak uncsi lenne végigtolni megint az egymillás küldiig :(
    így legalább kb onnan folytatom ahonnan elkezdtem :D
  • Ztech
    spykert hol a bánatba lehet tuningolni?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs lambo, EA megvette exklúzívnak.
  • [HUN]FaTaL
    7 óra az itt.
  • Prince23
    Elherdáltam az összes pénzt :D szal minek így neked a mentésem? :)
  • Neoncsoves
    nem volt pénz mindkét licenszre (Ferrari és Lamborghini) a közösség pedig azt szavazta meg, hogy a Ferrari legyen benne a játékban. Tehát Lamborghini egyelőre nincs, viszont DLC formájában még talán kijöhet
  • Szabi1991
    Lowrider.. :DD
  • Gabisan
    hi All!
    Megtudna valaki mondani,hogy a Lamborgini kereskedes hol talalhato?!
  • Berserker8814
    Kiváncsi leszek arra a 6 órási frissitésre :)
  • ATi0021
    Egy kis infó a hivatalos fórumról:

"Még mindig sok olyan jelzést látunk, mely szerint a játékos nem tud bejelentkezni. Ezért kiemelt fontosságúvá tettük ennek a hibának a kijavítását, mely reményeink szerint hamarosan megoldóik.

Továbbá, mi is észlelünk, időszakos kapcsolódási hibákat a PC-s platformon. Ezen hibák kivizsgálása is folyamatban van.

Egész este dolgoztunk a játék frissítésén, mely megfigyeléseink szerint növelni fogja a játék teljesítményét. Reméljük, minden egyes PC felhasználót, a lehető leghamarabb viszont láthatunk a játékban. Vasárnap reggel kapni fogtok egy frissítést kb. 10:00 PST (18:00 GMT) -kor."
  • SeanJRRussel
    Nem tom ti hogy vagytok vele de sztem a régi ohau jobb volt mint ez az új,a föld utakon még nem voltam meg nem is jártam körbe,láttam van rajta változtatás de valahogy nem az igazi....
  • bertino
    nincs ebben semmi meglepo manapsag mar :)
  • TomSolberg
    a mentést tedd már be pls, az ibiza kupa után.
    Én a 45 perc közepénél jártam mikor elveszett a mentés.
  • Berserker8814
    Van valakinek kedve krúzolni?:)
  • furgelab
    Elvileg most már jó, mivel nekem belépett az előbb.
  • Tufa
    ismételhető?
  • Prince23
    Tegnap az Ibiza kupán 45 percig vezetnem kellett, megállás nélkül :S de legalább kaptam 1 millát
  • Berserker8814
    Én sem tudok belépni.
  • Prince23
    Már megint nincs szerver?
  • Berserker8814
    Ennek örömére majd gurulunk 1et XD nekem is lassan meglesz majd:D
  • TomSolberg
    valaki pls egy savegamet rakjon már be. Nem muszáj, tökmind1 hány % os, az enyém elveszett vmi miatt.
    Köszi.
  • Szabi1991
  • HollandRules
    Nah meglett Oahu vagy hawai vagy nemtom de hányiinger!!!
  • Salki
    Ha sokszor próbálkozol (10x-20x) akkor be szokott engedni
  • jocking
    Ráadásul nem csak eddig szarakodott, most sem érhető el a szerver... Gyalázat, amit művelnek. Főleg annak tudatában, hogy ősszel pont a multi rész hibajavításaira hivatkozva csúsztatták el a megjelenést. Bele se merek gondolni, hogy milyen lenne a multi, ha eredeti időben adják ki...
  • gduck
    Pixxel, akkor ez a map is mehet a másik mellé a fejlécbe : LINK
  • Salki
    Azért remélem hamarosan rendbe hozzák a szervereket. A Friends opció alig használható. Névjegyek sem olvashatóak. Sokszor azt írja, hogy nem vagyok online, pedig az vagyok. Nem tudok odateleportálni friends-hez, mert nem elérhető a szerver...

Azért vicces, hogy a szeptemberi halasztással volt fél évük, béta tesztelőkkel, és ilyen gyengén indul a game.
    Tiszta "Sacred 2" érzésem van.
  • DellPeter
    vkinek nincs egy 100% savegameja offline?
  • tutika14
    Amúgy mennyi FT-t az eredeti hol a leg olcsóbb?
  • tutika14
    Én már nem értem hogy van ez!!! Vannak egyes pályák amik olyan könnyűek fél gázzal megcsinálom meg van olyan hogy már 8 szor kezdem előről mert padlóra nyomom és kikerülgetnek mint a szart meg ő 150 el veszi a kanyart én meg 130 nál pörgök mint az isten fasza. Azt hittem szétverem a kormányt is meg a joy-t is hát ez már röhely fúúúúúj hallod. kész vagyok.
  • Lesusius
    Köfiiiiiiii :) Jut eszembe van valami magyar online club ahova lehet csatlakozni? Bár nekem csak szerdán lesz meg a gém eredetiben.
  • kem001
    Ezt az ötletet én is támogatom
  • Szaszura
    Hát hogy minden rajta van e azt nemtom de tessék!!
  • MikX
    Nagyjából egyetértek, csak én tuti, h ennyi lóvét nem adom ki érte, nem azért, mert nincs, hanem mert ha ki akarok dobni az ablakon lóvét, azt nem tdu vásárlásra fogom. Amúgy lehet az a bajom vele, h ez a közösségi dolog hidegenhagy, amúgyis undorodom az ilyen pózer címlaplány, címlapfiús köritéstöl, s a karaktert nem tudom az én izlésemnek megfelelöen kialakitani, mert ez a vasaltfejü "szépfiúknak" készült.
  • Dante73
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én pedig, a tegnap frissen vett Caterhamot akartam hazavinni. 30Km földutat tett be a GPS. Ilyen az 1-ben nem fordult elő; 7,5 Km után feladtam...
  • Lesusius
    Szasztok, valaki meg tud dobni 1 Ibiza és/vagy Hawaii map-al? Lehetőleg amin minden rajta van :)