Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja most a béta teszt alatt mindenki 100 milliót kap, így a pénz nem fog elfogyni egyhamar.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Falkon
Igen!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

gduck
"Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni"

Tényleg, igazad van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

100 millió?
SeanJRRussel
Én egy audi szalont találtam eddig.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Falkon
Minek akarsz pénzt keresi? Nem elég a 100 millió?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Üdv TDU 2-sök! Tegnap kaptam meg a kulcsot. Nem tudná valaki megmondani hogy azon kívül hogy kancsalázok a kocsik közt hogy szerezhetnék még pénzt? Elõre is kösz!
Antal99
igazatok van hülyeséget csináltam

DE ez egy ingyenes demó lenne 1000x is regizhetnék rá

már mindegy töröltem,csak ki akartam próbálni a gépem

köszi a válaszokat

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

BoneDragon
Már vagy 10x nekilendültem a betanak, hogy hátha tetszeni fog...de ez egyre rosszabb, katasztrófa<#gonosz3>

Nem open még most sem. Csak a teszterek többsége tesz az NDA-ra. Szerintem open csak a megjelenés elõtti idõszakban lesz.
Skypack
egyébként már open a beta? mert nekem is jött key-s levél ilyen promotionos szarsággal 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Attól, hogy most még le van zárva, lehet 1 hónap múlva egy újabb update feloldja. Jelen pillanatban szépen végig teszteltetik velünk a játék bizonyos részeit. Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni.
Skypack
töröljed a hszt vagy gyorsan regizz mert bárki felhasználhatja

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

wollnerd
Akkor meg minek vannak ezek a zárolandó dolgok a bétában????
Teljesen feleslegesen foglalnak 1,5-2 GB-nyi helyet!!!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Falkon
Elsuhantam egy Brit kereskedés elõtt. Satu, vissza. Körbe néztem állt bent : Range Rover , Ariel Atom.
Volt még 2 autó, de arra nem emlékszem.

Antal: Gyorsan regisztráld a kulcsot.

Nem kellett volna kirakni a dolgot ennyire részletesen. Benne van az egyedi cd kulcsot és a hozzá tartozó email is.

Ha routered van akkor nyisd meg a 8889-es UDP portot . (A launcheré UDP 3478)
gduck
Basszus, ha tudod töröljed a hozzászólásodat, benne van a kulcs!!!!

UI: ha két üzeneted van, (1. szerver nem elérhetõ, 2. offline nem játszható) akkor a tûzfalad/rotered fogja meg a progit és nem tud a szerverhez csatlakozni!

Antal99
köszi a válaszod,de nem nagyon értem.

mindent megcsináltam,

[email protected] - Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
Címzett: [email protected]
Tárgy: Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
Dátum: 2010. október 30., szombat, 21:24:32
Welcome to Test Drive Unlimited 2 Beta Event!

Have a great time! Keep an eye on http://www.fileplanet.com for future programs.

YOUR UNIQUE BETA KEY IS: AZKX-L39F-7ZQP-CT9E

Steps to redeem:

1: Download the TDU2 client (~5G😎: http://www.fileplanet.com/216926/210000/fileinfo/Test-Drive-Unlimited-2-Beta-Client

2: Validate your key: http://www.testdriveunlimited2.com/enter_key

3: Create an Atari Account (if you don't already have one): https://www.testdriveunlimited2.com/user/register

Game play is all weekend long!

Subscribers will receive a code from Atari when the full game launches for their free in-game jacket. Coupon codes will be emailed from FilePlanet on Monday, November 1st.

Talk about the beta! Visit http://forums.testdriveunlimited2.com/.

amit ebben a kapott e-mailben írtak
a telepítés végén valami szerver akármit is csinált jó sokáig,utána lett aktív a PLAY

nem tudom mit tehetnék még,hogy mûködjön???

somdav95
bejön a launcher, és keresi a frissítést, majd normális esetbe a PLAY-nek világítania kéne, itt meg csak marad szürkén, és nem történik semmi amikor megnyomom... pont ilyenkor amikor lenne idõm -.-

gduck
TIPP: kipróbáltad a feltört bétát, aminek nem törölted a játékos profilját. A program ezt próbálná betölteni, de mivel az offline levan tiltva, így nem tudja!

Antal99
sziasztok

ez mire jó?
nyomom a playt,másik képernyõ,tölt 5mp-ig aztán közli,hogy offline nem játszhatok vele.
aztán ez megy állandóan.

valakinek ez mûködik???

gduck
Pontosan mi történik?

gduck
Bétában nem fog menni, le van tiltva, miután alapból úgy van beállítva, hogy az összes úthálózat bejárt.

somdav95
Basszameg, még mindig nem jó, egyszerûen nem akar a PLAY gombbal beengedni, pedig rengetegszer próbálkoztam már, valaki tudna segíteni hogy hogy lehetne ezt megcsinálni, esetleg kikerülni a frissítõ ablakot??

wollnerd
Hogy lehet elérni a Discovery szintet? Érdekelne mert sok dolgot zárol a Discovery szint eléréséért.
(De nem hiszem hogy el lehet érni...)
Discovery=Felfedezés. Már az egész szigetet bejártam és mindig azt mondja: Discovery <#conf>
0/17

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

hol kell aktiválni?
Regisztrálj egy atari.com accountot és jelentkezz be és utána próbáld aktiválni a kulcsodat?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Vki segítsen azt írja hogy atari.com account does not exist mist csináljak?
Tudnád mirõl beszélnél, megkérnéd pixxelt hogy törölje az üzeneted.

Hu micsoda rinyálás volt itt... Én meg azt mondom, hogy pozitív irányba javult a fizika, és van is fizika. Lehet érezni, hogy nem mindenütt, de alakul. Esõben Astonnal olyanokat lehetett pörögni, hogy ihaj. És nem csak egy adott körben, úgy ahogy akarsz mint a TDU1-ben HC módban.
A sok mega meg lehet, hogy csomó fix a kibaszott sok crashre? Felfedeztem úgy épületeket is pl Pacha, ami eddig nem volt. De én azt hiszem, hogy ez a béta inkább az online kód tesztelésére, és a fizikára tért ki leginkább.
Hoffi
na mostmár jó köszi szépen😊 csak nálam ugye az a baj hogy minden játéknál bekell állítanom a kormányom hogy nerezegjen ilyen balfaszul. mert ha a játékba álítok akor olyan mintha nemis állítottam volna semmit.😞

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

SeanJRRussel
Ha alt+esc ezel vagy bármi mást ami lerakja a játékot az asztalra stb akkor nem lesz egér.Én is mikor benyomom a frapsot indítás után akkor ugyan ez van mint nálad.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hoffi
sziasztok!
segítsetek légyszi!
kaptam béta kulcsot és játszok is minden playereket is látom de olyan bajom van ami egyszerûen kibirhatatlan. másoknál sincs vagy csak nálam nincsen egér a menüben? beülök az autóba ott simán körül nézek vele meg minden de amint megnyomom az escape-et és mondjuk bemegyek a controlsba egybõl eltûnik az egér és mintha nemis lenne.igy a felsõ vizszintes menük között se tudok válogatni hogy beállítsam a kormányomat rendesen. hihetetlenül idegesítõ. a kormányomat alig bírtam beállítani(G25) mert amikor beléptem a átékba kapásból a mustangban ültem. namost amint beindítottam az autót a kormány olyan szinten elkezdett vibrálni hogy majdnem leesett az asztalról pedig nem gyengén rászorítottam. ezt még tudtam orvosolni. a másik már elõbb is olvastam hogy kivették a cabrióknál a tetõ mozgatását amit szinte a legjobban élveztem eddig a játékban😄 ráadásul igy hogy nincs egér a térképen se tudok mozogni bese tudok menni a házamba hacsak nempróbálok meg odatalálni. meg az az érdekes hogyha kocsikázásnál megnyomom az esc-et és mondjuk lenyomom az egér bal gombját és mozgatom az egeret akkor az autóban nézegetek. pedig már nemis az autóban vagyok hanem a menüben. késõbb bementem az autószalonba odamentem a Q7-hez(gyaloglásnál mûködött az egér) beülök a kocsiba ottmeg már körbe sem tudok nézni mert mintha ottse lenne egér😞((( egyszerûen borzalmas.
légyszi segítsetek!😞(
Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

wollnerd
Mikor/Hogy lehet elérni a Discovery szintet? Sok dolgot zárol a Discovery szint eléréséért.

Nyugi,engem is kidobott.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

somdav95
Nem akar beengedni, pedig próbáltam vagy 100szor, mindegy..

De mostmár legalább elindul 2esbe a 600 lóerõs autó úgy hogy 10mp ig fulladozik 😄

Gaben17
Számomra Hardcore-ban még mindig kevés a fékút...lehet,csak nekem nagyok az elvárásaim,de egy ilyen játékot ahol ennyi szabadon bejárható út van ,ilyen egzotikus kocsikkal és mindez online..személy szerint én a TDU1 hc módján csiszoltam volna egy kicsit és mehet a tdu2be...
Teljesen elcsavarva a kormány,padlógáz és az autó elindul 3al<#confused> nevetséges.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

jofer
Ilyen hívást már én is kaptam, a GPS el is navigált az autómosóhoz, csak az még nem mûködött!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Attól, hogy nem sûrûn írok, még követem a topicot ahogyan idõm engedi. Sõt most hogy van idõm végre bétáztam is. De sajnos nem sok ismerõssel találkoztam.
SeanJRRussel
Viszont anaplemente az nagyon bejön

Még friss ropogós,a jewtube lehet h dolgozik rajta.

Nem épp a te igénytelenséged 😊 Csak átlagba az emberek nem a 4 kerekü toitoi vécéét szeretik, van akinek bejön, de egy ilyen szintû játékhoz elfogadhatatlan lenne.

wollnerd
De mondom hogy nem látom a játékosokat,(vagy nagyon laggolnak nekem) nehezen tudok kaszinózni, stb.

gduck
Ahogy észreveszem ezekkel kiadott patchekkel a program felülír, lecserél dolgokat. Ergo most a program mappa valószínûleg tartalmaz már nem használt/részben nem használt tartalmakat is.

Fizika: nekem semmi bajom vele, de ez lehet az én "igénytelenségem" is <#wave>

gduck
A béta fórumban olvastam olyan telóhívásról ami például a piszkos autó megtisztítását reklámozta és autómosóba invitált. De ugye az még nincs a bátaban beélesítve. Gyanítom ezek a hívások is még ilyenek lesznek.

UI: Azt hittem már elvesztél <#wave>

Ha megy a játék gond nélkül akkor hagyd figyelmen kívül. Jelenleg a hálózat diagnosztikai kód nem ad pontos eredményt.
wollnerd
Megint pirosat (Your NAT type is: Strict:Symmetric) mutat az internetkapcsolat-ellenõrzõ mikor elindítom a játékot! Szinte mindig! Mi baja van?
Nekem a netem átlagosan jó. Beírtam a parancssorba a ipcongfig-t.
Routerrel van gond?(ugyanis csütörtökön nem volt net és nehezen jött vissza) PFcongfig nevû szoftverrel kell csinálni?
Hogy lehetne zölddé változni?? A Windows Tûzfal ki van kapcsolva.
Ez Nagyon idegesítõ, mert nem látom a játékosokat, nehezen tudok kaszinózni, stb.
Kérlek, SEGÍTSETEK!!!! Köszönöm! 😊

Engem is hívtak, hogy keresek rejtet autóroncsokat, de sehol nem találtam. Sõt kaptam hívást, hogy ha szükségem van rá vehetek nagyobb ingatlant is. De a térképen semmi új (ingatlankereskedõ) nincs. Lehet autóroncsok sincsenek.
milk4
Próbálkozz csak tovább.Elõzõ patchnél nekem is eztcsinálta és kb 5-15x indításnál indúlt el.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.