40335
  • Gibor
    Sajnálom, fórum, ugyanolyan joggal leírhatja mindenki a véleményét ha valaki kérdez valamit mint ahogy te trollkodsz illetve flémelsz. És nem muszáj rá válaszolni, csak közléskép írom.
  • Stockbauer33 #15319
    Csak növelik a Hsz-ek számát.Felesleges győzködnöd őket mert muszályból írnak ide Pár hónapja mondtamneked hogy 10000 hsz van.Most meg 15 ezer.Ha nyafognak itt még akkor lesz nyárvégére 25 ezer.De mi akkor is gurulgatunk ezzel a szarral :D
  • jofer
    Köszi a térképet, az alapján megkerestem a Bogarat, meg a homokfutót is!
  • Murder3
    azt nem lehet beállítani h ne legyen este a játékba?:D
    mert este játszhatatlanul akad.
    nappal tűrhető a sebesség.
  • jokerdes
    Csak működnék már a szerver helyében..
  • Sharks
    A kép ugyanúgy ugrik single-ben is, mint online... szerintem ez ugyanakkora probléma ott is, mint online.
  • MerlinW
    "Még az első verdát nem vettem meg, mert így nincs értelme. "

99%-ban az online móddal van baj, a single-vel túl sok probléma nincs.
  • Sanci789
    köszi

#15306 és neked is köszi
  • Sharks
    Ok, apróbb hibák beleférnek persze... de nekem ezzel a hibával játszhatatlan. Még az első verdát nem vettem meg, mert így nincs értelme. Szerencsére nem ez a no.1 most, de nem azért vettem meg, hogy ne tudjak vele játszani...
  • [HUN]FaTaL
    Ott a reptér, be tudsz menni.
  • Rainbow15
    ha már átrepültem Hawaii-ra, nem tudok valahogy vissza menni Ibizára? Mert a reptérre nem tudok bemenni. Muszáj lesz végignyomni a championokat?
  • HUN BECSEHELY
    Vagy poros nagyon a Géped.Nekem is volt gondom régen.
  • [HUN]FaTaL
    Hm, akkor rosszul emlékeztem, eddig csak bogarat találtam Ibizán :)
  • bootsector
    Főleg, hogy az eredeti kiadási időpont szeptember körül volt, nem?
  • MerlinW
    Nekem nem nullázódnak, megvan mind, amit összeszedtem.

Javítok: Ibizán 2 fajta van, Hawaii-on 4 különböző.
  • Salki
    Egyébként jelzem:

A hivatalos fórumon jezett 19:00 óra csak körülbelüli időpont, nem fix.
  • [HUN]FaTaL
    Nem nullázódik. Az aktuális autóhoz való megtalált roncsok számát mutatja. Ibizán vannak a bogarak, a többi oahun.
  • Salki
    Valószínű túlmelegszik. Nekem a tápomnál jön iszonyat hő, mikor játszok.
    Valamelyik hűtőegységed nem szuperálhat. Esetleg próbálj meg videokari drivert frissíteni.
  • Sanci789
    Csak nekem tűnt fel, hogyha átmegyek 1ik szigetről a másikra, akkor a roncsok keresése lenullázódik? Komolyan beszarok..
  • [HUN]FaTaL
    Milyen DLC csomag? Atari honlapján 80 atari tokenért vehetsz PCre is 1-2 előrendelhető bónusz autót. Ferrari 599 China Edition, két veyron meg ilyesmi.
  • Prince23
    Boxon van már van pár DLC csomag :s 80 MS pont meg ienek
  • Fehercsoki
    Nem a fejlesztők akarnak általában félkész játékot kiadni(ez azért túlzás...),a kiadó megszabta hogy február 11.-ére kint kell lennie,hát kint volt,és ez az eredménye.Szerintem így is jó a játék,én még nem találkoztam benne buggal, de lehet csak ilyen szerencsés vagyok.
  • HUN BECSEHELY
    A mai világban melyik játékban nincs hiba?:-)
  • Sharks
    Még dicsérjük is meg őket... Eddig azt hittem, hogy ha pénzt kérünk valamiért, az egy használható, befejezett termék kéne, hogy legyen. Így kiadni valamit a kezükből...
  • Fehercsoki
    De legalább jön a patch...Felismerik és javítják a hibákat,ez pont így jó.Ha később jön akkor csak is azért mert több dolgot tesznek bele.
  • HUN BECSEHELY
    Reméllem,mert megdugom az Atari-s csajt:-)
  • Berserker8814
    Az b.na csak be:D
  • Prince23
    Sztem bejelentik, hogy holnap délután lesz csak XD
    tesztelés gyanánt
  • Berserker8814
    Jó lenne :)
  • [HUN]FaTaL
    Na, vajon kapunk 1 óra múlva patchet?:)
  • Prince23
    na elvileg van patch, nem?
  • dark night
    egy logitech wingman formula gp kormányom van nem mai gyerek nem tom támogatja e még a játék meg h van e hozzá friss driver de nézek kösz az infót!
  • wander01
    nekem azt irja most hogy offline vannak a szerok... nálatok is? ha elkezdek egy offline profilt, azzal később nem lehet gondolom online menni... fakk
  • HUN BECSEHELY
    Milyen Logitech kormányod van?Ha olyan mint nekem,akkor adok Drivert.Mutizz képet PM-be
  • TomSolberg
    Az miért van hogy 10-20 perc játék után MINDÍG lefagy és újraindul a gépem?????
    de csak akkor amikor a TDU2 vel játszok, amúgy sosincs semmi baja...
    Szerintetek??
  • Berserker8814
    Énis benne lennék 1 krúzba majd :)
  • [HUN]FaTaL
    Frissíts logitech drivert.
  • Bmx01
    boccccss kösz
  • HUN BECSEHELY
    SEHOGY-------De már le van irva 1000000%-szer
  • Sanci789
    Most úgy tűnik, hogy összetudnak kapcsolódni az emberek! Na most kéne gyorsan 1 krúz amíg megint be nem szar