Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nekem megy a szekvenciális, igaz kormány de nekem kellett beállítani.

Egér nekem nem lesz sehogy. Ha alt+taboltam akkor annyi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Éjszaka, csendes esõ, terelés... jó cruiseban vettem részt ma is. Gduck akkor majd reportold amit megbeszéltünk. <#wave>

Sajnos az egeres cucc nálam nem mûködött :/

Egy kérdés. Szekvenciális váltóval hogy tudok visszaváltani ? Elõre tudok váltani, viszont vissza már nem. Van még a H váltó, H váltó + kuplung, ezek sajnos billel nem mûködnek. Viszont az automata váltótól kezd már herótom lenni.
Azon jár az agyam, hogy lehet ez bug is mert nem érzékeli a kiosztott billentyût.

Apropó. Akinek nincs egere a játékba visszalépéskor, az tegye le másodszor is az asztalra a játékot, és lépjen vissza. Lesz egér.

Bill.

mivel tolod? Bill vagy kormány?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Panoráma házikóból 😊

És itt a videó amit chaten említettem:

"Don't feed the troll" Milyen igaz, de mivel a játékról van részben szó, hozzátenném hogy 1millió bugot lejelentettem, és mai napig abba az 5percbe amit végig röhögök utána leadok egykét bugot, vagy csak fórumba hozzászólok hogy igen énis találkoztam vele.... Mondhatsz akármit, jelentem a sok hülyeséget, csak egyszerûen nincs kedvem még csak bugot se keresni mivel annyira illúzióromboló ez a játék.... És arról már rohadtul nem én tehetek hogy nem tetszik amit a fejlesztõk összebarmoltak, mivel rohadtul nincsenek nagy igényeim, de h a tdu1 szintjét nem éri el még CB-ben sem, az már szégyen, és mielött mindenki mondja hogy csak béta, közölném hogy a tdu1 bétájában a kocsin volt fizika számoltatva, nem pedig script.... ezek után tényleg no comment hogy te úgy beleugatsz mindenbe hogy nem tudod mi ál mögötte.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

laca133
Osztom a véleményed. Kár volt betenni a linket. De viszont már megérte, ha olyas valaki került be így, aki teszi a dolgát.
Most hagyom amíg nem végez 😊 ma már játszani akarok vele 😉

Éjjel is szeded a játékot ? Szerintem akkor kevesebben szedik és gyorsabban jön. Én tegnap frissítettem be olyan 11, éjfél elött fél órával és éjfélig lent volt.

Az hogy valaki ide jön valami nyûgjével, és értetlenkedik, az a szaros 1 % ! Vágod ? Én más miatt sajnálom a topikot, nameg ezt a qrwa játékot. Van teszem azt 1000 bétateszter, és abból 900 azért megy fel hogy egy jót játszon. Én is. De mellette azért le kéne tenni valamit az asztalra, kéne tolni a bugokat a fejlesztõk felé 1000L.

"Valahogy már csak poénból járok fel röhögni egykét percet hogy mit basztak el azt lelépek 😄 Másra sajnos nemjó." >>> Nem az az igénytelenség, hogy valakinek tetszik a játék a jelenlegi állapotában, hanem ez az ígénytelenség. Innentõl kezdve NC, neked nincs helyed a bétában, és ez egy kicsit a fejlesztõk hibája is hogy egy utolsó hülyegyerek is betud kerülni egy zárt bétába.

Az értelmetlen eszmecsere elkerülése érdekében ha megkérhetlek mentesítsd magad a választól, meg amúgy is tudom hogy mi lenne az, szal frankón nem érdekel.

Áhh komolyan mondom :S leszenvedte végre a játékot felteszem, és még 700 MB áptúdét szintén 40-50 kb/sec-el. Gondoltam biztos nálam a hiba de nem. Speedtest ok, pingtest ok. Mindenhol a kívánt értéket hozza. Portok megnyitva, router nagyon patentul belõve. De ez agyrééém.... Mire levakarja a netrõl a játékot hétfõ este van és b@szhatom.

laca133
Ha vista/7-el probálkozol abban az esetben. Futtatás rendszergazdaként és müködik <#idiota>
"A segítségeteket kértem, nem hogy kioktass. Azt nyitottam amit az a kurva angol szöveg leírt, de akkor se indul. Nem lehet ezt megérteni?"

Az adatlapodon kiírt kor sztem kamu 😄 Nem hiszem hogy ilyen agyatlan vagy még mindig 😄 Milenne ha a kérdésedben a lényeget tennéd fel nem a hülyeséget amit elvileg te tudsz de mégse tudod....

Amúgy, ha tudnánk milyen konfigod van, milyen op rendszer, többet tudnánk segíteni, direct x, .net, ezeket frissítsd.

DE hiába nyitom az UpLauncher vagy akár a TestDrive2 fájlt nem csinál semmit!

Fehercsoki
Az,hogy alapvetõ angol tudással is ránézésre meg lehet mondani mit kéne tenni,mivel leírja pontosan.

Lenne angol tudásod, nem erre a szaros szövegre kértél volna segítséget, mert ezt minden agyatlan ki elolvassa látja hogy mi a probléma....

Mert? Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek? Mi itt a gond?

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezt tesem gondoltad komolyan hogy perfekt angol tudással ilyet beírsz...

perfekt angolom van. cseszhetem az angol tudást ha valami nem stim.

UpLauncher, Alkalmazás, 736KB próbáltam indítani, de nem csinál semmit.

Istenem, sajnálom ezt a topicot mert a nagyonnagyonanalfabéták kezdik tönkre tenni, nem hiszem el hogy egy embernek ennyire nincs angol tudása, vagy translate.google.com és máris érthetõre lefordítja, de ilyenkor aki ilyet beír mit érez? Lemerném fogadni hogy a "start" "quit" gombokat is csak megszokásból ismeri, de a jelentését nem tudja....

[HUN]FaTaL
Talán ha elolvasnád mit ír ki...

http://goo.gl/gd6Zi5

milk4
talán a launcherrel indítanád el...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
Ne a tdu2.exe-vel indítsd,hanem az uplauncher.exe-vel.

Kaptam egy Beta kódot, és el is fogadta, de az indítás után a következõt írta ki. Test Drive Unlimited 2 has to be launched by UpLaucher.
Please use the game's shortcut created by the TDU2's installation.

bertino
inkabb nezz szet fileplanet es ign oldalakon.

pxxl
<#nevetes1><#taps>

All hail the double x!

És hogyan lehet beszerezni? Mert a www.testdriveunlimited2.com oldalon már regiztem, de még semmi. Vagy töltsem le a Test Drive Unlimited 2 sima változatát?

bertino
persze, hogy keri.
ez igy termeszetes.

Egy sört! De most komolyan? Letöltöttem próbálom telepíteni és kéri a seria kódot.

bertino
mennyit er neked... ?

Szevasztok! Valaki TDU beta seria kóddal kapcsolatban tud segíteni?

wollnerd
Mégsem frissítés. csak azért azt hittem, mert hibaüzenetet kapatm

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
OFF:
Nyitottam egy új témát hogy a netünk nagyon akadozik , routerrel van gond. Tudom hogy nem tatozik ide, de köze van TDU2 bétához, mert nem tudok játszani! Nem indult el, mert valami frissítést akart letölteni.
Ha valaki tud, segítsen!
Köszi!
ON:
Mi lehet az a frissítés amit le akart tölteni?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hoffi
én tegnap este szedtem le fileplanetrõl átlag 950el jött mondjuk jöhetett volna gyorsabban is de kb igyis másfél óra alatt jöttle. jónéha azért eléggé belassult ilyen 10-15 percekre.

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bertino
internetrol.

Gaben17
Régebben én is leizzadtam amikor leszedtem,ilyen 60-70-el jött. A frissítések mostmár gyorsultak nálam. 1-2megával jönnek.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

tegnap délben szedtem le, 350-380 közt volt, 3 óra alatt jött le kb

XenHai
Honnan a leggyorsabb le tölteni a gamet?
Reméljük változtatnak rajta biztos van vissza jelzés készitõk felé.
Ohh, ezt jó tudni, akkor marad fent. 😊 Egyébként a Q7 jóféle, azzal még egész jól lehet szabályosan krúzolni. Amit sajnálok, jobban bejön külsõ nézetbõl vezetve, valahogy olyan fura a cockpit nézet (azért ha lenne index visszajelzés, vizesedõ szélvédõ, ablaktörlõ, inkább belsõbõl nyomnám)...

wandrew: én onnan szedtem, de lejött 5-6 óra alatt.

Van aki a fileplanet-rõl szedte le a játékot? Én már 2 napja szedem, mondván h akkor miért ne. De szánalom... 30 kb/sec és 300kb/sec között mozog. a 3.8 GB letöltése ami alapesetben max 10 perc lenne... nos ez már 2 napja így megy.... Vkinek tapasztalat?

Lehet mindig gurulni vele.... Különben ami szép a játékban az a kidolgozás 😄

Na, nem bírtam ellenállni a kísértésnek, kértem ign-es kulcsot. A sok fikázás után rosszabbra számítottam. A vezetési modell nem olyan rossz, a fékerõn kéne állítani, mert ez a satu tényleg túlzás, úgy lehet normálisan fékezni, ha csak alig érek hozzá a pedálhoz, meg jó lenne az autó súlyát érezni, mondjuk ez lehet az FFB hiánya miatt van, remélem fogja támogatni a formula force-t is, mert azért a végleges necces lenne így. Meg pl. a Ford gt-t még egyesben is nehéz kipörgetni, az 1-ben még 3-asban is ki lehetett, ha nagyon állat módjára ment vele az ember. Nálam elég komoly bug jött elõ többször is, majd megy reportba, elmegy a hang, aztán elkezd akadni, majd teljesen kifagy az egész. Ha valóban komolyan veszik a kéréseket, a hibákat javítják, jó játék lehet belõle, de jelen formájában nekem az 1 élvezetesebb -még a "kockás" utakkal is-. Ja, és akkor az ign-es kulccsal hétvégéken lehet gurulni? Csak mert akkor nem nyomok neki uninstallt...

bertino
fail.

én semennyit se kaptam