Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egér nekem nem lesz sehogy. Ha alt+taboltam akkor annyi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Azon jár az agyam, hogy lehet ez bug is mert nem érzékeli a kiosztott billentyût.
Apropó. Akinek nincs egere a játékba visszalépéskor, az tegye le másodszor is az asztalra a játékot, és lépjen vissza. Lesz egér.
TDU nick: WAndrew26[HUN]

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Valahogy már csak poénból járok fel röhögni egykét percet hogy mit basztak el azt lelépek 😄 Másra sajnos nemjó." >>> Nem az az igénytelenség, hogy valakinek tetszik a játék a jelenlegi állapotában, hanem ez az ígénytelenség. Innentõl kezdve NC, neked nincs helyed a bétában, és ez egy kicsit a fejlesztõk hibája is hogy egy utolsó hülyegyerek is betud kerülni egy zárt bétába.
Az értelmetlen eszmecsere elkerülése érdekében ha megkérhetlek mentesítsd magad a választól, meg amúgy is tudom hogy mi lenne az, szal frankón nem érdekel.
Az adatlapodon kiírt kor sztem kamu 😄 Nem hiszem hogy ilyen agyatlan vagy még mindig 😄 Milenne ha a kérdésedben a lényeget tennéd fel nem a hülyeséget amit elvileg te tudsz de mégse tudod....
Amúgy, ha tudnánk milyen konfigod van, milyen op rendszer, többet tudnánk segíteni, direct x, .net, ezeket frissítsd.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Please use the game's shortcut created by the TDU2's installation.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez igy termeszetes.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nyitottam egy új témát hogy a netünk nagyon akadozik , routerrel van gond. Tudom hogy nem tatozik ide, de köze van TDU2 bétához, mert nem tudok játszani! Nem indult el, mert valami frissítést akart letölteni.
Ha valaki tud, segítsen!
Köszi!
ON:
Mi lehet az a frissítés amit le akart tölteni?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
wandrew: én onnan szedtem, de lejött 5-6 óra alatt.