Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
de minnyá' kettõt is...

All hail the double x!

istenfegyvere
hello!azt szeretném kérdezni,hogy felraktam a tdu-t és elakartam inditani és valamilyen kodót kér....nem tud valaki küldeni egyet 😄

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

wollnerd
És még azt se tudni hogy hosszú lesz-e.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Gondolom hétvégén lesz a köv. teszt . 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ott lesz még a listába az ML 63 AMG

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
de azért atomjaira törik a verda ha a rendõr 5-6x megkoccolja

All hail the double x!

Nem bántam volna, ha a térképesnél még egyet lép. Megnéztem volna, hogy hol milyen szalon és tuning bolt lesz.

Range Rover Sport HSE
Hummer H3
VW Touareg

És gondolom a lista csak bõvülni fog. Szóval a Q7-se marad egyeduralkodó. 😊
SeanJRRussel
Pl az új nfs-ben se törnek a kocsik épp amiatt hogy a gyártók nem engedték hogy legyen törésmodell.Sztem tuti ez van itt is mert az autólista azért sokban egyezik.A kisebb dolgok szerintem is törhetnének vagy mozoghatnának,mint pl egy kerítés,pad villanyrendõrök stb mert ott van a GTA amibe szinte mindent rombolni lehet szóval nem hiszem hogy olyan baromi nehéz lett volna megcsinálni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

tcs007
az oké,de a kerítés azért összetörhetne,bár kitudja lehet azért is perelne valami kerités gyártó cég 😄

Am az egyben is szinte minden betonfalként viselkedik,meglehet szokni de tény h elég illúzió romboló néha...

Viszont sztem az irányitás is elég retek még és ez viszont gáz 😄

BoneDragon
Nem hiszem, hogy kaptak rá engedélyt, hogy összetörjék ezeket az autókat... Bár nem tudom hogyan mûködik ez a dolog. De ez tényleg vicces.

XenHai
Én is kérnék 1 et !
+1 logó 😄DDD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

BoneDragon
Akkor minek a havok? Poén kedvéért?

Ezen gondolkoztam énis, hogy a Havok logó mit keres ott 😄DDDD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MIvel az autóknak nincs fizikája, és mindenhol a havok logót látni, ezért megnéztem, hogy akkor a környezetnek van-e. És sajnos annak sincs. Q7-el nekimentem a fakerítésnek, és mintha betonfalnak mentem volna neki. Szerintem a végleges verziónak se lesz fizikája.

BoneDragon
Az biztos, ha ilyen marad az irányítás én messzirõl elkerülöm a játékot. Pedig van benne lehetõség, de amit idáig láttam, azt inkább meg se említeném...

Hoffi
most akkor egyébként fileplanetes kulccsal bármikor mehetek ha lesz szerver vagy ez csak most hétvégén volt? elég szal lenne ha csak mostanra lett volna:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

tcs007
Szerintem meg a stress teszt elõtt is megtudták oldani hogy a fileplanetes kulccsal ne lehessen felmenni, úgyhogy ha akarták volna utána is megtudták volna oldani.Ergo vagy kellett nekik még a sok player, vagy csak szimplán nem zavart senkit és ha csak minden 100. fileplanetes irt be egy bugot, akkor is csak jól jártak velük...

Arról nem is beszélve hogy az én launcher-em azt írta ki hogy online-demo, az már más kérdés hogy ezzel lehet csak elvették pár ember elõl a kedvet a vásárlástól nem meghozták, de az már legyen az õ dolguk.

drot
jáááj az irányítás <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Hummer, Range Rover... <#eljen> Amúgy a rendörségi Viper is elég jól megy offroadon.

somdav95
hoppá, fincsi az a range rover ((:

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
RIP 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem számítanak az egyéni érdekek, a pénz ereje diktál... Elõbb vagy utóbb minden megszûnik létezni ami szép, és jó.

Nagy kõ van most a torkomon, egy ideig biztos ott marad. 😞 Pixxel sry az offért.

A qrwa életbe... Szarul esik a dolog. :-/ Fõleg hogy pár hónapja a Mercury szûnt meg.

Muttley
Félig OFF:

Több mint 80 év után örökre eltûnt a Pontiac.

ON

<#rinya>
Gyerekkoromban volt Pontiac kedvenc autóm.

Just do it :)

gduck
Ok, majd valószínûleg a holnapi nap folyamán nyomatom fel az "adagot" <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Na ez fasza volt ! 😊 Toltam most délután egy magányos cruiset. Megnéztem pár érdekes helyet, elmentem plasztikai mûtétre 😄, utána át a szigeten vettem pár ruhát, utána fel Északra a házamhoz, gondoltam átalakítom az ízlésem szerint de mikor a kapuhoz értem, akkor lõtték le a szervereket. 😞 Volt esõ, éjszaka, nameg voltam rendõr is. A zsaru mód egy hatalmas élmény, nekem nagyon bejön. <#eljen> Kicsit finomítanak még a fizikán, és verhetetlen game lesz.

Duck, egyelõre egy bug jut eszembe, majd megírom neked.

<#wave>

wollnerd
Én a szeró kapcsolása után felirat mögött hazamentem. <#idiota>
Ház elé parkoltam magam, és leokéztam a üzit! 😄

Ztech
ez még igy sem jo😄
wollnerd
Így se a link kiadja a 500 Internal Server Error-t

kibeee
Ha nem jó akkor itt a link : http://noob.hu/2010/11/01/parkolobansgvel.PNG

kibeee
Hivatalosan Vége a Betának .

És még a végén taliztam 1-2 emberrel 😊

Hali!
Valaki nem tudna segíteni hogy miért nem tölti le a patch -et szépen el kezdi szedni felmegy kb 200 Kb/s el aztán fokozatosan leesik míg el nem éri a nullát és nem tudok egyszerûen rájönni mi a gáz... elvileg minden okés... ha valkinek van valami ötlete kérem ossza meg velem!
Elõre is köszi!

wollnerd
Jó lenne ha az indexkijelzõt a belsõnézetbe raknák a végleges verzióba, mondjuk a digitális sebességkijelzõ (ami a képernyõ jobb alsõ sarkában van) mellé vagy alá!
Nekem sokkal könnyebb vezetni a belsõben, és szeretek indexelni! 😞
El is gondolkodtam, nagyon jó lehet a CO-Driving! Bemutatni a szigetet az újonc ismerõsünknek, aki az anyósülésen ül! 😊

Hoffi
én általában a Lancia Deltával szoktam menni kuplung+H-shifterrel azon minden rendben mûködik. vagymég a ferrárival szoktam menni esetleg a Q7-el😊 Egyébként másnál sem szól a rádió vagy csak nálam? hangerõt fullra rakom oldalt kiis jön a kis ablak ami mutatja melyik csatornán van hangerõ fullon az optionsban is teljesen felvan hangosítva a zene:S valaki tud erre megoldást?:S😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Nekem a Shelby volt kb. fél óráig mikor kezdtem a bétát. Azóta Ford Gt -vel tolom, de egyelõre más verda nem is nagyon foglalkoztat.

Falkon
Én a Camaroval járkálok, H-shifter + kuplung és jól mûködik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Ja én a legutolsó patch után csak az Aston Martint próbáltam, az rendben mûködött, a többit nem néztem mert nem volt idõm. Most sincs :/

Nekem is megy. De nem mindig reagál elsõre, nyomom, nyomom, de nem vált vissza, felfele nem szokott gond lenni (ez konkréten a Gt). A Q7 viszont csak automatán megy, szekvenciálisba rakva nem lehet elindulni vele, hiába van 1-esben. Meg valamikor tolatás után nem akarja bevenni az elõre menetet, olyankor megint rüki, aztán másodikra elindul. Szóval van itt még bõven javítanivaló.

Hol illúzióromboló? Mivel játszol kormánnyal? Hardcore-ra van állítva? Te csak folyton fikázni tudsz , mindig leírod a szarságaidat, másoknak is úgy válaszolsz mintegy darab szarnak, mert TE mindent jobban tudsz. Normálisan is el lehet magyarázni a dolgokat, de szerintem neked az nem megy.
De ha szimulátorra vágysz, akkor irány a GTR2, ...stb. Írták, hogy arcade lesz. De nem is megyek bele, add másnak oda a béta kulcsodat, más lehet még örülne is neki.
[HUN]FaTaL
Nyomva kell tartani. <#falbav>

wollnerd
1. Most mennyi ideig esett a esõ(a valós idõ szerint)? Én csak 5 percre tudtam kimozdulni az esõre. 😞
2. Átlagosan mennyit esik egy átlagos pl. õszi esõ (a valós idõ szerint)?
3. Elõfordult már akár 24-48 játékbeli) órás esõ?
A válaszokat elõre is köszi!

Hoffi
ezzel énis aszittem hogy baj van. de nem! csak tartsd lenyomva a gombot egy 10 mpig és visszafog rakni😉 legalábbis nálam így mûködött.

XenHai
Nem újra indítás után is szar..
jofer
Ha leteszed a játékot alt+tab-bal, akkor mindenkinek így van, hogy utána nincs egér. Olyan, hogy alapból nincs az is elõfordult már. Általában egy újraindítás megoldja.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

XenHai
Üdv !
Van itt valaki akinek le rohadt az egere rajtam kívül?Egy szerûen nem akar üzemelni gamen belül!
jofer
Nekem meg a "vissza az útra" gombot nem érzékeli, akárhova állítom be. Ha "véletlenül" beszorulok valahova, csak a térképre kilépés segít. <#falbav>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

kibeee
1 Pillanatkép Gaben barátunkal 😊