40335
  • wander01
  • wander01
    az elég gáz akkor :P már tuti vettem volna egyet de pont most jutottam el addig hogy felrakjam a játékot, erre halottak a szerverek :)
  • Hoffi
    ahwww... ez tényleg a tiéd?:O kurvaszééép:)
  • Salki
    "Sorry guys - our conference call took longer than expected this morning. I had a lot of issues to report so there was a bit of a delay. I'm working on it now. Thanks."

Kis késés a frissítéssel kapcsolatban.
  • TomSolberg
    jah a játékba meg dombnak felfele elvált ez a hülye 5 ezernél és mire rakja a következő sebességet, addigra lecsökken a sebesség vagy 10-20 km/h val, meg a fordulat is, mint valami sima régi szar automata váltónál.
    Azért a DSG modellezésénél odafigyelhettek volna a vonóerő megszakítás nélküli váltásra.
  • Salki
    Egyébként hogy akarsz krúzolni, amíg gyakorlatilag nem is működik a játék online része???
  • wander01
    én expert vagyok :) [URL=http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_69553.jpg]a bébim ^ ^[/URL]
  • Hoffi
    jah jó rendben:D volkswagenekben ennyire nemvagyok otthon:D BMW forever!! :D
  • wander01
    ebből a szempontból semmi különbség nincs köztük. az R a golf R32 6-os leszármazottja, a GTI mindegyiknél GTI. és az 5-ös GTI is ugyanigy vált, DSG foreva! <3<3<3<3<3<3

• Hoffi
    de akkor se vágom:D vezetéknélküli joy-om van:D most attól hogy bekapcsolom a joy-t a gép nemfogja érzékelni:D nemtudom hogyancsatlakoztassam valahogy a géphez:S
  • [HUN]FaTaL
    "Servers are up for the most part. We're monitoring them to ensure that things stay stable.

You may experience intermittent connectivity issues with friends and multiplayer functionality. We are working to get these things smoothed out ASAP."
  • [HUN]FaTaL
    Nem lesz patch, ATi ezúttal nem jól fordított, itt az eredeti szöveg:)

We'll provide you guys with an update on the progress Sunday morning, around 10AM PST (1800 GMT). A szervert frissítették, és elvileg már megy.
  • [HUN]FaTaL
    x360hoz? Semmit. Megnyomod a detect devicet és kész :)
  • Berserker8814
    Este van valakinek kedve krúzolgatni? :)
  • Hoffi
    ja azt nem tudtam:D amugy játszik innen valaki x360 controllerrel? mert nekem vna egy vezetéknélküli joy-om és arra lennék kíváncsi hogy mit kell csinálnom ahhoz hogy azzal tudjak játszani?
  • Salki
    Töröld le a gépedről a játékot, és többet ne játssz vele! Árt az egészségednek, csak felhúzod magad rajta.
  • TomSolberg
    de a váltó ugyanaz.
  • Swy
    én még csak 3 órát játszottam és tetszik. igaz h sikerült 320nál eltűnt a pálya és leestem, meg kifagyott a gép, de most h sikerült a billentyűzethez beállítanom így tetszik. egy a baj h keveset játszhatok mert az én gépemen nem menne és ezért nincs eredetiben így sok mindenből kimaradok majd.
  • Hoffi
    De ez nem egy GTI golf... Ez egy R golf... van különbség
  • MerlinW
    Iránymutatásnak elég nem? Én mondjuk mindent magam kerestem meg, fedeztem fel, ha már megvettem a játékot. Sosem értettem ezt a térképes mániát.
  • fook
    Csak szerintem nagyon pontatlan a két google-s térkép?
  • MerlinW
    Majd ha nem lesz pénzed, vagy helyed garázsban, eladhatod (kivéve amiket nyertél).

Menj be egy szalonba, próbálj venni egy autót ami többe kerül mint amennyi pénzed van, és akkor felajánlja az eladást. Ott akár minden autódat eladhatod.
  • Sanci789
    Mi a véleményetek a házakról? Én most veszem a harmadikat, szerintem iszonyat szépek és hangulatosak lettek. Igaz kevés a bútorozási lehetőség, de amik vannak, azok tetszenek. Öröm lesz meghívni oda a haverokat
  • [HUN]FaTaL
    Sokan panaszkodnak rá, szerencsére nekem sincs gondom vele. :)
  • MerlinW
    Nekem semmi sem "ugrál". Vedd lejjebb a grafikai beállításokat (environment quality, AA, stb)
  • ST220
    Ez mekkora hülyeség!
    Van két Tuaregem, de minek?????
    Ez most komoly?????
  • MerlinW
    Nem. A napszakok/időjárás online szerverről töltődik, hogy mindenkinél ugyanaz legyen.
  • Stockbauer33 #15333
  • MerlinW
    Mert nincs rá mód. Ha nincs helyed/pénzed, csak akkor adhatod el őket
  • ST220
    Sziasztok!
    Kocsit hol lehet eladni?
    Egyszerűen nem találom!
  • Stockbauer33 #15330
    Ha a pixxelt nemzavarja akkor lassan minketse.Most még friss a fájdalom nekik.Kéthét múlva már naon uncsilesz.Majd max jön a Kifli v a MilkX és megint (1000x) leírják hogy milyennek kellett vna lennie. D E E Z I L Y E N :D Végülis ők eztnemértik.Remélem a nagy okoskodás mellett anyáznak az Atarinak is.Vagy csak itt okoskodnak? Sőőőt über
  • [HUN]FaTaL
    ALT+F4.. Windows alapismeretek, ismét :)
  • Met
    Nem,

Én azt nem értem, hogy miért nem lehet kilépni rendesen a játékból amikor nem enged be a szerverre.
    Ugye press START to play, nem enged be, profil választó kép, ott ugyan van egy BACK de azzal vissza jutunk a press START to play-hez.
    Alt+TAB és a feladatkezelőben kilőni a processzt
  • TomSolberg
    Azért a játékban ettől nem kicsit lassabb a váltás, aki ezzel vitte végig a bajnokságot tudja miről beszélek. :

• Gibor
    Tudtommal csak akkor írtam mikor leteszteltem a virágboltit, és akkorse "fikáztam"... Azonkívül ha valakivel egyetértek és odaírom neki az megint nem sírás, felesleges szerintem ezen vitatkozni, szóval hanyagoljuk ezt a beszélgetést.
  • [HUN]FaTaL
    5 percenként beírod hogy nem tetszik a játék. Akkor nem trollkodsz, hanem spammelsz. Lesz*rom már hogy neked nem tetszik. :)
  • wollnerd #15324
    Updatert 15 percen belül!!!
    Már megint nem enged be ez a szar!
    És titeket?
  • Gibor
    Amíg a véleményemet nyilvánítom meg addig nem nevezhető trollkodásnak. Majd ha szándékosan idegelek másokat és belekötök mindenbe :) Ezt a hsz-t se nevezném trollkodásnak.
  • Stockbauer33 #15322
    Írjad csak írjad.Iszom a szavaidat (irásodat) Sokat segít itt mindenkinek
  • [HUN]FaTaL
    Te trollkodsz, nem ő.