40335
  • shaddoc
    Így most legalább már ezzel nincs probléma, amikor belépek a játékba. :-))
  • uszilard
    Azért jó lenne bele pár BMW, tudom miért nincs vissza olvastam. EA :S
  • shaddoc

Közben rájöttem, hogy miképpen lehet a játékba való belépés alkalmával "elhalkuló hangfalak" problémáját egyszerűbben megoldani - persze akinek megfelel eme megoldás.

Windows 7 alatt nálam bevált ez: Start menü/Vezérlőpult/Hang -- > katt rá, aztán kommunikáció (communication angol esetén gondolom)"fül", és ott "Nincs művelet" (Angol esetén: "No opreation" remélhetőleg) kiválasztása.

Nálam így ez bevált, mivel én nem telefonálok gépről, így nem kell a többi "háttér" hangot elhalkítani.
  • uszilard
    "Azoknak tér el a véleménye,akik azt gondolták hogy szimulátor lesz,és nem képesek felfogni hogy ez nem szimulátor,és nem is lesz az,senki nem mondta hogy az lesz,és az 1 sem volt az.Jönnek itt a GT5el,pedig ez a 2 játék össze sem hasonlítható,mindkettőben autók vannak,ennyi.Szerintem teljes mértékben jó az irányítás,nem szimulátor,de azért reális,egyedül az ütközéseknél lehetnek érdekességek,mivel ugye a kocsi nem törik,csak minimális mértékben."

Ezzel értek egyet én is. Nem egy fórumon a GT5 hasonlítják ááá de minek. Jó ez a játék. Ps3on is meglepően szép. Csalódott voltam, hogy feleslegesen dobtam ki 40k-t vga-ra.

Valaki kérem írja le hogy hogyan tudom kiszedni az elkészített képeket a játékból. Próbáltam viszsa olvasni, de rohadt sok a poszt :(
  • Stockbauer33 #15396
    Mi a nicked a játékba Zsu ?
  • Stockbauer33 #15395
    Most csináltam meg az 1 milliós Ibizát.Hát Fatal úgykészre vágott ez a verseny :D Ez vmi kegyetlen szép.Visszavonom a fasz kijelentésemet hogy leszaroztam Ibizát.1xüen gyönyörű Bevasalom agyba majd ezt az útvonalat és egy ilyen krúz azért már baba lessz
  • koalika
    Tudja valaki hogy miért van az hogy ha tudom hogy játszanak az ismerőseim, és akarunk találkozni de nem látjuk egymást a térképen? Hiába nézem a TDU2 Recent Players (TDU2 Játékosok mostanában) de nem látom őket, és ők sem engem. Ez nagyon idegesítő. Tudom hogy most tele a szerver, de nem tudja valaki hogy mi szerint látjuk a játékosokat?
  • Salki
    Az már leszögezhető, hogy a rajt nem sikerült. Remélem azonban, hogy 1-2 hét, és rendben lesz minden. Open Beta tényleg hiányzott. Enyhén szólva is összesz*rta magát a rendszer.

Amíg az akarat megvan a javításra, addig nincs baj.
  • shaddoc
    Osztozom a véleményeden! Szerencsétlen háttérmunkások el vannak havazva az már biztos.
  • MerlinW
    Egyébként valamilyen szinten érthető az ő helyzetük is. Csak hát hájp van, így mindenki ingerült. Azt képzeljétek el, ők milyeneket stresszelhetnek a producerek nyomása alatt:)

Open beta kellett volna, azaz terhelés teszt, mert a zárttal nagyrészt csak az offline problémák derültek ki.
  • shaddoc
    Türelmesek vagyunk mi szerintem. :-) Bár az igaz, hogy jól esne, ha már érdemben is ki lehetne próbálni az "ekszperienszt". :-))
  • MerlinW
    A message from The Producer (updated)
    February 12 Update

Thanks to TDU2's dedicated community, Eden Studios has been able to identify and address connectivity and DLC issues that some players experienced at launch and we are working around the clock to continue optimizing the game. As with many large multiplayer and MMO launches, the initial rush of new players into the game revealed a variety of issues that are now mostly addressed. Based on our interaction with the community, most of you should be able to play the game without issues. We value the feedback and will continue addressing issues around the clock. Thanks for your support and we'll see you in Ibiza.

-Eden

February 11 Update

We are aware of the issues that some of our players are encountering. The development team is working around the clock to rectify the situation and provide players with the ultimate Test Drive Unlimited 2 experience. We appreciate your patience and your continued passion and will be updating you on the progress.

Sincerely,

David Nadal
    Head Producer, Test Drive Unlimited 2
  • MerlinW
    Hihi, második postot nézzétek:)
  • MerlinW
    szuper, köszi:)

(pedig nézegettem a fórumot, ez elkerülte a figyelmemet:))
  • Salki
    Itt:
    http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=23911

(linkbe még nem tudom betenni, mert nem telt le 30 nap a reg. óta)
  • MerlinW
    Hol írnak erről? Kérekszépen linket:)
  • Hoffi
    :D:D ilyenem nincs:D:D de megrendelem:D
  • gduck
    Én. Nem tudtak "bevásárolni" +szerverekből hétvégén

Azt hiszem a mai estém jótékony feltölttődéssel telik játék helyett
  • Hyperpulze
    Nekem Range Rover van. Amúgy nem lehet őket átfesteni, legalábbis az ikonok azt jelzik.
  • Sharks
    Nem a hardverrel van gond... ez egy bug a játékban.
  • Prince23
    Hehe, nyakamat tettem rá, hogy ma nem lesz update :D
    A hülyeségem ismét bevált XD

de tényleg, minden késik manapság, a fsz ki van már
  • [HUN]FaTaL
    Add el a saját touaregedet és fesd át simára a ryanét és kész. Mustanggal ugyanez, előbb utóbb úgyis begyűjti mindenki az összes járgányt szerintem.
  • Attelee

Hofi gondolom van ilyen vevőkéd is a kontrollerhez,mert ez kell hozzá h lássa a PC
    ITT.
  • [HUN]FaTaL
    Már megint nincs szerver
  • Salki
    Pontosabban Nálunk kedd hajnalban várható a frissítés.
  • [HUN]FaTaL
    "update on the progress"

A folyamatról kapunk frissítést, nem a játékhoz szerintem. Ebből gondolom hogy a szervert frissítik :)
  • Hyperpulze
    Értem, kösz :) Nekem is kb ezek vannak, Subaru kivételével, helyette 370z. Nem értem ennél az autónál, hogy minek a 7 sebességes váltó, amikor már 5-ösben megáll a tiltás/redline előtt jóval. Kerestem a hozzátartozó tuningboltot, de csak később találtam rá véletlenül, úgyhogy majd holnap a verseny teljesítése előtt adok némi plusz pacit rá, mert ez így elég vérszegény :D

Amúgy marhára felidegesített, hogy volt két üres helyem a garázsban, megnyertem Ryan és Miami okádék kocsijait, és AUTOMATIKUSAN berakta azokat a szarokat. Direkt nem akartam átvenni őket, mert ahogy hallottam, nem lehet eladni, viszont így, hogy volt helyem, nem a használtautó-kereskedőhöz pakolta -.-
  • shaddoc
    drot: Akkor mi ebben nagyon egyformák vagyunk! :-))
  • [HUN]FaTaL
    lol hát kell lennie egy vevőnek is amit usb-n dugsz be :D
  • Salki
    Hehe, frissítés elhalasztva hétfő estig. Ki gondolta volna?
  • Met
    Nem arról van szó.
    2011-ben nem lehet odatenni egy exit gombot?
  • Fehercsoki
    Szerintem billentyűzettel is elég jó a fizika,teljesen irányítható és élvezhető,meg kellett szokni,de mostmár egyáltalán nem zavar.
  • MerlinW
    Jók azok amikkel az előző versenyeket csináltad, csak dobj rájuk 2-es/3-as tuningot.

Van B4/C4/A7/A6 verseny is, tehát mind kelleni fog.
    Én Rover, Lancia, Alfa, Subaru-val csináltam meg. Mind a négyen 3-as tuning volt, így 5-10mp-eket vertem rájuk HC-n.
  • Hyperpulze
    Ibizán az 1 millás kupánál mi a szint ? Milyen járgányokkal jön az ellen ? Kipróbálni most nem volt időm.
  • MerlinW
    Kipróbáltam billentyűzettel is. Borzalmas Már értem miért háborognak egyesek:) Bill és kormány között ég és föld a különbség. Teljesen más "fizikája" van az autónak kormánnyal.

Megoldás: mindenki vegyen kormányt:)
  • drot
    Beszarok, a napnak mindig azt a szakát fogom ki amikor nem mennek a serverek... :D
  • TomSolberg
    én vezettem ebbe a konfigba, de így is ülésbetapadós gyorsulása volt, azért egy 2.0 turbo biztos erősebb.
  • TomSolberg
    kicsit berozsdált a féked a sok mosástól, muszáj leszel jól megfékezni párszor :D
    Szerinted Lehagyná egy 1.4 TSi (160 Le) scirocco? Mert gondolom a scirocco könnyebb vmennyivel...
  • ATi0021
    De azt se írták sehol, hogy a szervert frissítik. Egyszerűen csak frissítést írtak.
  • Berserker8814
    Gondoltam meg várjuk míg elindul :)