Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
A hivatalos FAQ még mindig õszt ír (frissíthetnék már). A legutolsó hivatalos infó 2011/Q1. A január 15. meg városi legenda.

Összefoglalva: bármikor megjelenhet, semmi biztos infó nincs <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

milk4
Szerintem az utolsó patchel eléggé élvezhetõ lett a játék.Azt nem mondom,hogy a tdu1-et veri,de jó úton haladnak az biztos😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Azért az a megjelenés dolog még messze van.

Az amerikai Amazon szerint kijön január 15-én. Addig az angol Amazon szerint csak március 25-én jelenik meg. A szintén angol GAME áruház és késõbbre tette a megjelenési dátumot, pontosabban február 11-re...
gduck
1. Nem tûnik lehetetlennek.
2. Nagyon sok új dolog van benne és sok jó ötlet! Nagyon hangulatos és simán megüti a TDU színvonalát!

UI: sokan szappantartóról meg kémiáról beszélnek 😊

Muttley
boccccs .... akkor a gamespot
vagy tud valamit,
vagy már megint le van maradva <#idiota>

Just do it :)

pxxl
"megüti legalább a TDU1 színvonalát" kizárt 😄

All hail the double x!

Roger6
A megjelenésig hátra van: 115 nap 12 óra... milyen két hónap?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Muttley
nem nagyon sasoltam mostanában a dóóógokat, viszont
akárhogy is, bõ 2 hónap is ki kõõõ jönnie a játéknak...

Szerintetek valóban ki fog jönni Január 15-én, úgy hogy megüti legalább a TDU1 színvonalát?

Just do it :)

pxxl
pedig aztán te voltál az egyik fõ AntiHC-s <#nevetes1>

All hail the double x!

Na ha a TDU 1 -bõl átraknák a HC -t, és kicsit finomítanának rajta, akkor az a szememben hatalmasat dobna a játékon. <#eljen>

Fehercsoki
Egyébként ez a hardcore mód csak az átnevezett hypersport mód...

wollnerd
De hogy nyissam meg a UDP 8889-et?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

drot
Tõlem 1 hónapig ne legyen teszt, de aztán legyen rendes hardcore mode ám 😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

SeanJRRussel
Lehet most kezdenek bele egy nagyobb javításba.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
UDP 8889 nyitva legyen! <#wave>

UI: így látom most hosszab szünet lesz...

wollnerd
Sziasztok!
Hogyan kell portot nyitni a játékhoz hogy zöld legyen?
Kép:

A link nem mondja el elég részletesen!
Hogy kell??? Mi a játék portja?
Elõre is köszönöm a segítséget! ( tudom hogy nincs szerver)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
ha nincs béta kulcsod, akkor nem enged be béta fórumra...

All hail the double x!

GerY5
Bármikor bárki regisztrálhat TDU2.com-ra, sõt benézhet a beta-fórumra is (emiatt kötöttek bele az aláírásomba a moderátorok, hosszú történet...), úgyhogy hajrá!

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Hiába adnának linket, ha nincs megfelelõ TDU2.com-os felhasználói fiókod, akkor nem fogsz tudni írni oda. A másik szerintem inkább örülnie kéne annak akinek van kulcs, fõleg ha kéz alatt kapta, mert bizony az is NDA szegés. Persze azt senki se tartja be.

A fizikát érintõ panaszokról tud az Eden Games is. Sõt rengeteg más hibáról is. Sajnos egyesek nem képesek kicsit visszaolvasni és minden hibához van 10-20 topic. Megjegyzem nem kell félni az fizika miatt, lesz változás. Az Eden se véletlenül kéri a véleményeket kommentek vagy kérdõív formájában. Persze arra se kell számítani, hogy a GT5 lesz a fõ cél. TDU2 közelebb lesz az árkádhoz, ez célja is a fejlesztõknek.

Az persze egy másik dolog, hogy lehet mégis csak lesz Hardcore mód, a nagy igény miatt. 😊
SeanJRRussel
Akkor toljátok alinket hogy hova jelentsem a problémámat!!!Már 1 hónapja kértem hogy segítsen valaki de abba is szarnak bele páran.Mivel nem az enyém a kulcs ezért az én regemmel nem léphetek be a fórumba,keresgélni nem tudtam.Ezért ide sír a paraszt mert nem tud máshova.Az odáig ok h minden 2. hsz már a fizikáról szól és már baromira unalmas.Lemerem fogadni hogy akik innen kulcsot kaptak a fele vagy 3/4 e nem tudja hogy hova kell riportolni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
Bocsi Pixxel, ahogy a #9207--ben írták elnéztem, csak tegnap volt teszt! A többi nap elméletileg nem lesz 😞

pxxl
még nem jutottam el odáig :/ de nincs elfelejtve <#whatever>

All hail the double x!

kifli
Csak próbálok bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert ahogy nézem még mindig a "szar a fizika" az aktuális téma, de ezt nem ide kéne reportolni...

Biztosan van már reportolva, de minél többen írnak oda, az annál hatásosabb...
milk4
Istenem...már elsõre sem volt vicces...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
Na jó a fizika az szar, én most jöttem rá erre. De valaki megmondhatná hogy ménem tudok játszani, ha akarok. Me azt írja hogy valami offline. Multkor jó volt pedig, Krekket kérhetnék pls?
tcs007
háát nemtudom,én nem vagyok egyáltalán pro,az 1et is full segitségekkel nyomtam de ez a szappanosdoboz téma szerintem akkor is naon gyenge. kb a godfatherbe volt ien 😄

"Jah, aki tud vezetni" >>> Ez max akkor lesz nyílvánvaló, mikor vészhelyzetbe kerülsz, és cselekedni kell a másodperc töredéke alatt. Egy játékban mi van akkor ha benyalsz egy oszlopot vagy egy fát ? Semmi. Van egy másik eset is, ott nincs reset gomb, ott meghalsz. Szal óvatosan az ilyen kijelentésekkel, és nem leugatni akartalak. 😊

gduck
Khmmm. Még továbbra is hibákat keresek. Úgyhogy fontos hogy minél több idõ legyen tesztelni <#wave>

gduck
Pfff. Rendesen benéztem <#fejvakaras> Köszi a helyesbítést!

Amúgy nem meglepõ, hogy most lesz egy kis szünet. Kell idõ a fejlesztõknek is a következõ verzióhoz.

Jah, aki tud vezetni, annak álom... haver próbálkozott, hát majd beszartam a röhögéstõl xÐ hála nekem van érzékem 😊

somdav95
LFS-hez hozzászokni se kell nagyon, egy álom, ha érzed az autói határait, csodás az egész, ha egy ilyen irányítás lenne a TDU2-be ( és most kérlek ne jöjjetek azzal h de ezt el kell adni a vérpistikéknek is, meg hogy ez nem arról szól, stb,stb, a tdu 1-el is játszottam sokat, mert az elfogadható volt még, de ez.. ) már most elõrendelném, hát de így :/

Tipp vót... 😞 am nem értek nagyon ehhez, azért vót tipp 😄 Am igen, LFS nagyon faja, rFactor is, azért is volt fura menni rFactorban TDU2 után xD

Én tuti megveszem.Megmegigértem a JTominak is 1et..Ha nemkell neki majd elajándékozom vkinek.Tudok min 8-10 magyart aki megveszi.Én ezekkel gurultam és fogok is a 2be.Az hogy itt agyvérzést kapnak és több1000x leirják hogy szar a fizika az legyen az õ gondjuk.Tudom azt is hogy itt 98% pro mindenki <#eljen>.Csak ajánlani tudom a sok nyifinyafinak hogyha ennyire megakadtnáluk a bakelit akkor elõre hajlitsákmeg a gerincüket amég szájjal elnemérik az öcsit és....A többit remélem tudják.Kidühöngték magukat és leheroltozták már annyiszor hogy betéphetik a téliálmot jövõ tavaszig nyugodtan.A prohardveren 1400 hsz van és töményen levan irva hogy mi a helyzet.Itt mirement 9200????

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van egy ilyen lehetõség is, de mikor még csak a pletykák terjengtek, szinte mindenki elmélázott azon hogy milyen jó lesz majd a 2. Esõ, éjszaka, csodás naplemente a tengerparton ami esti kocsikázásba megy át. Ilyen szempontból érthetõ a csalódottság, de ha mindenki ide írja le a kétségeit már századszorra, abból nem lesz semmi. És még pont elég az idõ arra, hogy gyökeres változásokon még áteshet a játék. A fejlesztõk is azt mondták, nekünk csak kívánni kell õk meg teljesítik. Szerintem nem csak egy esetleges új szigetre értették.

Nemkõ+venni oszt ennyi <#nemtudom><#wilting>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Háth ha már megy a rinya, azzal egyet értek hogy az 1 -bõl át kéne rakni a fizikát, de mindez rajtunk, mint playereken áll. Ha kell napi 20x kéne nyitni ezzel kapcsolatban topikot a béta fórumon, és elõbb vagy utóbb észreveszik hogy mi van, fõleg hogy biztos akadna nem 1, nem 2 ember aki a pártunkat fogná. De srácok, ha mindezt ide írjátok már ezredik alkalommal, nemhogy a méreg nem fog elszállni, de változás se fog történni.

SeanJRRussel
Jah és volt 4-5 évük új fizikát írni vagy finomítani az elsõ rész irányításán...

SeanJRRussel
Mert az 1 nek is barominagy gépigénye van....

Nem akarok szívózni de a Colin2 is havok fizikát használ és érezhetõ is és 2000 v 2001 es játékról beszélünk...Jah és ott még a kocsi is tört szal elmennek az Edenesek a jókúrva annyukba ha nem raknak bele fizikát és haggyák ezt a szart kijönni így.Egy autós játéknak az irányítás a lelke a grafika 2. lagos dolog.Ott van egy lfs ami übergagyi buta grafikailag mégis szimulátor és egy csomó ember tolja mert élvezi....Ezek után nagyon kedvem se lesz menni a bétában mert télleg apró dolgokat javítanak de a lényegen nem változtatnak semmit.

Tipp: gépigény, fizika elégedetlensége, lustaság, pénz

wollnerd
Már értem hogy engem mér' nem engedett be...<#gonosz3>
Majd talán a 7végén...
A béta hiánya miatt az 1 szerverében vagyok a Jó fizika mellett...
#9177-es HSZben látott videóban igen kevés esély hogy lesz-e fizika a full verzióban (mivel ez a videó nem bétában készült...)
De most komolyan! Eden miért vette ki a fizikát????? Mi az oka????<#fejvakaras><#falbav>

múlt héten minden hétköznap volt teszt 2-6 ig csak most óraátállítás...

GerY5
"TDU2 playtest would be open this week only Tuesday 2th"

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

GerY5
Nem, nem tudjuk, ugyanis nincs minden egyes héten, minden hétköznap teszt... A héten is csak ez az egy volt, azt is utólag jelezték... Egyébként épp 2 óra után pár perccel néztem fel a hivatalos fórumra, de akkor ugye még nem írták ki, pedig már egy órája teszt volt ezek szerint.

Ezt már tudjuk jó ideje, hogy ilyenkor is van teszt, az Eden nem hibás.
SeanJRRussel
nem hiszem hogy sok mindenbõl maradsz ki...

gduck
Szupi <#falbav>

Pixxel kiírhatod, hogy a héten hétköznap 13-17-ig teszt. (Csak a closed béta tesztereknek!)

UI: szupi, hogy most az óraállítás miatt (igazán megszûntethetnék mááááá) GMT+1 kerültünk. Így most már esélyem sincs hétköznap tesztelni <#schmoll2>

GerY5
Szuper! Ma is volt teszt, 13:00-tól 17:00-ig, és mindezt ha jól látom kiírták a hivatalos fórumra 14:38-kor... Gratulálok Eden-es srácok, ez már nem az elsõ ilyen... <#szomoru2>

drot
Min lógó?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

SeanJRRussel
Lógó hogy áll???<#idiota>

5UAK-SX6F-LMJS-PVUG<#taps><#taps><#taps><#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/