Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amerikában is fogsz kocsikázni? <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kis segítséget szeretnék kérni. Szeretném regisztrálni a pár napja üzletben vásárolt TDU2-őt, de ezt kapom válaszul: Coupon code is incorrect or has already been redeemed. Próbálok új felhasználó felületet létrehozni Atarnál, de nem akarja elfogadni az új email címet sem. Tud valaki segíteni ebben?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Stocki : lehet megsem lesz autoproject,es az xboxot is elviszik.. de ha igy lesz,akkor meglesz mar az uj gep ara :P
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Stocki : hat.. a gep project meg a fejemben sincsen.. nemlenne rossz ha tudnek veletek jatszani gepen,de most autoprojectbe kezdek bele.. es ez sok penzt felemeszt.. a gep meg varat magara..bar jo lenne mar gurulni a regi bandaval.. :) Ha mas nem,majd telre megprobalok valami gepet osszerakni.. :)
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Nulla tenaci invia est via"
es ha bekerulsz egy szervercsoportba.. akkor mindig ugyan azon nyomulsz.. hogy visszatero "idegen haverokkal" tolhasd?
The crew..utana lesek akkor, mert nem akarok egyedul jatszani.. ha masok mar nem toljak majd a tdu2-t..
. bar remelem a gepigenye nem lesz nagyobb a tdu2-nél..
TDU1-ben már vagy 1 éve nincs szerver, megszűnt az online támogatottsága. A kettő még megy, de nem tudom, hogy meddig, illetve jóideje nem játszottam vele, nem tudom mennyien játsszák még.
Novemberben jön a The Crew, ha az megjelenik, akkor utána valószínűleg evvel már (szinte) senki nem fog játszani.
http://goo.gl/gd6Zi5
gondolkodom megvenni a gamet.. csak nem tudom melyiket..
amikor anno kijott a tdu 1.. meg akartam venni pc re.. de sajnos nem birtam mukodesre birni az akkori pc-n:D .. (nem tamogatta a graf kartyat.. pedig kellett volna neki.. így megvettem xbox 360ra.. toltam max 1 hetet.. boxon nem tetszett hogy se dedikalt szerverek se semmi.. szoval nem tudtam magyar szervert keresni ..dedikaltat.. stb ( nem tudom pc -n egyaltalan lehetett e.. lehet ott se nemtudom )
a minap eszembe jutott hogy ebbol mar jo regota van 2. rész.. azota uj pc stb..
nos,.. amit kerdezni akarok (flame keltese nelkul)... , hogy TDU vagy TDU2? (PC rol beszelunk nem xbox360)
es akar ez akar az.. rogton a masodik kerdes... , hogy meg eri meg megvennem? marmint sokan toljak még? .. nem konganak a szerverek?
Rájöttem, hogy egyelőre az is elég, ha kiszedem a menüben a pipát az "allow online interactions" rubrikából. Tapasztalataim szerint így csak gépi ellenfelek vannak - azok meg elég "úriasan" vezetnek (egyes játékosokhoz képest) és nem rohangálnak háromszázzal. :-)
Még egyszer köszönöm, utána fogok nézni a universal launchernek!
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2014.08.09. 12:47:16
Van arra lehetőség a játékban, hogy online profillal játszva ne legyek egy virtuális térben egyetlen másik játékossal sem? Talán furcsa a kérdés, hiszen (elvileg) a multiplayer a lényege a játéknak. De sajnos a szórakozásomat tönkreteszi, hogy folyamatosan azt kell figyelnem, mikor botlok olyan játékosba, akinek útban vagyok - vagy aki útban van nekem. (A "rammer"-ekről nem is beszélve.) Csak egyszerűen cirkálni szeretnék a Harleymmal Oahu-n, de pl. a reptér mellett képtelenség úgy elmenni, hogy ne lássak háromszázzal száguldó (meg belém jövő) Veyront meg k***a ronda modolt autókat.
Elméletileg az offline profil lenne a nekem való, de azzal meg az a baj, hogy nem használhatom a pénzért vásárolt DLC járműveimet. Nincs Harley, nincs Aston Carbon Black V8, nincs Ferrari F40...
Tudtok valamilyen megoldást? Előre is köszi!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
TDU2 > Angela147GTA
Vagy hekkeld vissza őket :D
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Nulla tenaci invia est via"
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
kár hogy nem játszok többet és tûnök én is fel benne hogy megmaradjon az utókornak a szép zöld Koenigsegg-em :D
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Közbe meg újra elkezdtem dolgozni az utolsó TDU2 -es videó projektemen, remélem még a The Crew megjelenése elõtt kész lesz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Remélem segítettem :)
Most vettem meg a játékot és olvasgatva a hozzászólásokat, megtaláltam az unofficial patch-et is. Érdemes ezt felrakni és mit kell letöltenem ?
Van egy ilyen, gondolom ez a patch: Unofficial Patch 0.4 Unpacked
Van egy ilyen is, ezt nem tudom, hogy kell-e: Unpacker GUI
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"