40335
  • krisztian1329
    Unpacker 3.3 honnan tudom letölteni?
    Vagy ha nincs fent már a neten akkor valaki elküldené nekem e-mail-en akinek megvan!!!
    [email protected]
  • propeee
    akkor lövésem sincs... esetleg próbáld meg újratelepíteni. de előtte csinálj biztonsági mentést a gamesave-ről, különben kezdheted előröl. :)
  • fatmax
    Sajnos mindezeket offline módban produkálja ! :(
  • propeee
    szia! online vagy offline próbáltad? ha online, lehet ott volt a baj,vmi bekavar.. próbáld ki, hogy offline-ba lépsz be a játékba és csak után csatlakozol amint vége a versenyeknek! tegnap este mi is vért izzadtunk a haverokkal mire versenyezni tudtunk egymással. nagyon tré a szerver! :(
  • fatmax
    sziasztok ! hosszabb kihagyás után ismét játszani akartam kicsit a TDU2-vel . Egy ideig rendben is volt minden de az A6-os versenynél nem akarja azokat a futamokat betölteni ahol ellenfél is van. A verseny indítása után pár másodperccel eltűnik a "loading" felirat és csak sötét képernyő marad, ahonnan nincs tovább, még kilépés sem . Hawaira átutazva az A5-ös jogsi feladatainál ugyan ez történik . Találkozott valaki már hasonló problémával , ha igen , hogyan lehetne orvosolni ?
    Válaszokat előre is köszönöm !
  • propeee
    Csak online hiányában elég hamar unalomba fullad. Ennek a multi a lelke. Bár egy jó versenyt összehozni már-már lehetetlen.. :(
    Esetleg boxon tud valaki működő magyar club-ot?
  • Hungarykum
    Offline is megy csak ki kell húzni a netet indítás előtt.
  • propeee
    Azért,mert az Atarinál tojnak a fejünkre. Nem napok óta hanem hetek óta nincs szerver. Én most xbox-on tolom, ott még lehet multizni, bár az is elég halott már! De olvass vissza pár bekezdést, ott pont erről volt szó.
  • propeee
    Az Ubi szervereivel is sok gond van, ezért a nagy csend. A fórumokon viszont sokan panaszkodnak,pl. PvP versenyek miatt, állandóan megszakadó online kapcsolat miatt,stb..
    Nagyon döcög ott is a multi. Na persze tudjuk, hogy indultak az Atari szerverei anno, az volt az igazi téboly! :D

• Dante73
    És tört verzió sincs, hogy megnézzem, elindul-e egyáltalán a gépemen.
  • jocking
    Napok óta próbálok belépni a játékba, de folyamatosan azt írja, hogy nem elérhető a szerver... Lehet tudni, hogy miért? Ennyi volt?
  • Szabi #40161
    naja.. majd talán a The Crew... viszont sajnos jelenleg ott is nagy a csend.. :-/
  • Dante73
    Nem hagyják magára piacradobás után, akár egy WoW siker is lehetett volna. Folyamatos csiszolások, fejlesztéések, ingyenes és fizetős dlc-k tömegei, (Versenyek járművek, karakterek, új térképek, lehetőségek... )
  • propeee
    Amit sajnálok, hogy hagyták szétrohadni az egész közösséget, pedig sok potenciál lett volna még benne! (gondolok itt pl. a benzinkutakra, tankolás lehetőségére,stb..)
    A The Crew pedig még egyenlőre drága nekem.
  • Szabi #40158
    és ez sajnos meg is látszott a TDU2-n :D
  • Rev Hard
    Az Ivory Tower -nek maximum a TDU1 -hez van köze, de ők már azelőtt kiléptek az Eden Games -ből hogy a TDU2 fejlesztése megkezdődött volna.
  • MerlinW
    A The Crew lett a TDU3 (ugyanaz a fejlesztőcsapat, ugyanaz a motor, ugyanaz a játékmenet csak Amerika a helyszín)
  • MerlinW
    Írogathatsz nekik, mert csődbe ment, max egy üres irodában sepregető szolga olvassa a leveleidet :D
  • propeee
    Én már a 2. levelet írtam meg az Atarinak, hogy csináljanak valamit. Az elmúlt 1,5 hétben kerek 1 órát volt szerver kapcsolat. Annyit válaszoltak, hogy újra indították a szervereket és elnézést kérnek a kellemetlenségért. Majd 1 óra online játék után kiírta, hogy ismét nincs kapcsolat. Ez volt 3 napja, azóta is semmi! Katasztrófa a probléma megoldó képességük! A 2. levélre még nem is válaszoltak... :/
  • Dante73
    Én már néhány napja nem tudok csatlakozni, töröltem is a játékot. Majd, ha lesznek (esetleg) megint szerverek, visszarakom...
  • FLaci16
    Közben rájöttem, hogy nem is működnek a szerverek. Az lehet, hogy csak azért írja, hogy korlátozott a csatlakozásom, mert nem működnek a szerverek és majd ha újraindítják akkor zöld lesz? Mit gondoltok, végleg lelőtték a szervereket vagy ez csak átmeneti? Nemsokára megérkezik a Crew, szóval lesz mivel játszani de azért sajnálnám ha vége lenne a TDU 2-nek.
  • FLaci16
    Sziasztok! Felraktam a TDU 2-t és az a problémám, hogy nem kapcsolódik a szerverhez. Van online profilom korábbról, amit fel is ismer de mindig azt írja ki, hogy nem elérhető a szerver. Az a gyanúm, hogy az Eset Smart Security kavar valamit, mert általában narancssárga a nat type-ot jelző rész. Megnyitottam az UDP 8889 portot az uplauncher és a tdu 2 exe-re is de az sem segített. Van valakinek ötlete, hogy mit kellene csinálnom? Előre is köszönöm a segítséget!
  • Hungarykum
    TDU2 új (béta) autócsomag letölthető 25 új kocsival
  • Dante73
    Valóban. Elnézést az érintettektől, lehettem volna nyilvánvalóbb.
  • [HUN]FaTaL
    Az az egy hsz szól az első részről, a camhack már a második részre vonatkozik, de teljesen mindegy :D
  • ktomi22
    #40140 tol lett szol az elso reszrol..de am nem tok mind1? XD
  • SiGyu9119
    Sziasztok!

A játék hivatalos oldalán regisztráltam.
    Hogyan tudom magam törölni onnan?
    Előre is köszi a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    Én sehol nem látom, hogy az elsőről lenne szó :)
  • ktomi22
    Elsorol volt szo.
  • [HUN]FaTaL
    HC mód? Az csak az első részben van :)
  • MerlinW
    Végig"dobozolsz" a versenyeken, aztán majd megkapod a HC módot és jobb lesz sokkal.
  • Dante73
    Tolom is. Sajna, újra kellett kezdenem, de annyi baj legyen...
    Am, ez a camhack egész jó. Már csak ahhoz kellene valami progi, hogy ne Thor irányítsa a pörölyével a verdát, (Mert most olyan, mintha Ő terelgetné jobbra-balra) és egész jó játék lenne!
  • Roger6
    Az első rész szervere megy :P
  • ktomi22
    Enyemet is sajnos.. Am mustbuy lenne.

Ugy tudom nem mennek.
  • Dante73
    Sajna, a CREW gépigénye hangosan kiröhögi a gépem...
    Szerverek csak nálam nem mennek?
  • gduck
    Hali! Keddtől Amerika útjait koptatjuk, gyere Te is ;)
  • Dante73
  • reaper5687
    Bakker téged se láttalak már vagy 100 éve
  • Dante73
    Újra kis segítséget kérnék!
    Találtam egy camhack 1.2-t. Akinek van ilyenje, leírná, hogyan kell használni? Egy ruszki oldalon találtam, és a ciril betűk már régen nem mennek... (Ha lehet, lépésről, lépésre, mazsola vagyok. (Am, sikerült megtalálni a régi jelszavam, Dante73Hu néven elérhewtő vagyok időnként.)
    Utoljára szerkesztette: Dante73, 2014.11.27. 00:13:20
  • Hungarykum
    Nálam minden csúszka teljesen jobbra van tolva csak a "deadzone" van középen.