Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 kérdés. Megy-e még a szerver? 2; Van valakinek gamepadhoz egy JÓ beállítása? Ha igen, dobjom már róla egy screent! (Hátha csak én vagyok nagyon béna)
http://www.freetvmaci.info/
jaja ő menni akart már azthiszem :)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.22. 14:57:13
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.22. 14:53:32
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1.2-t nem is találok :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.14. 11:32:19
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ki lehet már valahogy kapcsolni belső nézetben a kamera mozgását kanyarodás közben?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.12. 11:20:27

x+n év utána elővettem a játékot. Erre az idegesítő micro laggolásra még azóta se született orvosság?
"Nulla tenaci invia est via"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Valakinek valami tipp, ötlet?
Előre is köszi
Köszi a választ. Akkor filmes nyelven szólva, cseszhetem...
Ezt a rajongói frissítést hogy kell feltenni? Mert steames a játékom, és fogalmam nincsen róla... Valamint olvastam valami camera hack nevű cuccról, amivel az émelyítő kameramozgást ki lehet iktatni, de trójainak jelzi a vírusírtóm, így nem merem használni. Valami tippetek van ezekre a gondjaimra még? <#worship>#worship>
a mentéseket a gépedre menti, a weboldaluk meg már régóta halott :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap újra feltettem eme csodás játékot.
Mentéseim már nincsenek meg sajnos, Gondoltam, online TALÁN megvannak, viszont jelszóemlékeztetőt nem tudok szerezni, új online karaktert sem sikerült indítani, a weboldal hiánya miatt.
Van erre megoldás?

Régen vettem egy szoftvert, telepítettem és annyi. Maximum egy kód, de nem az hogy: checking disc, meg internetkapcsolat, meg profil ha szeretnéd az dolgaidat menteni. Netán ha elfelejtem nincs lehetőség előröl kezdeni, hanem kukába dobhatom mert nem enged új accountot vagy mit.
Számomra jó játék ami egy adathordozót se kér hogy csekkolgassa, se kódot maximum egyet azt is a telepítéshez. Nem kell neki internet,
nincs túlságosan hightech grafikája viszont annál nagyobb játékélményt nyújt, lehet menteni is és ha szintet
lépek, ki ír egy kódot amit ha lejegyzek legközelebb onnan folytathatom, játszhatok családtagokkal egyetlen billentyűzetről is osztott képernyős módban. Ki tud kapcsolni hisz alternatív módon is használható kötelező feladatok nélkül. Stb stb No mindegy legközelebb bejegyeztetem Zürichbe is. <#rinya>#rinya>
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Mivel nincs már semmi support max egy ember ül a gép előtt és néha ránéz a honlapra így nem kell a 6ezerszer sz@rt szidni azért mert elfelejtetted az összes fontos dolgot ami az elindításhoz kell.szerintem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
TDU2 > Angela147GTA
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Van E valaki regisztrálva a TDU 2 ben? Az atarinál is regelve vagyok de nem fogadja el a felh. nevet, és a jelszót sem.
Valaki tud segíteni? Annak is örülnék ha csinálna nekem 1 online profilt és azt elküldené nekem. A felhasználó nevem az ez lenne a játékban: BecsiAti88HuN. - emailcímet PÜ mondom meg.
Előre is köszi.
A választ előre is köszönöm.
the crew-hez meg keves a vasam :S
Basszus, újra elkezdtem játszani, mondom már úgy sincs meg ez a fórum, de jó látni hogy van itt még élet.. <#crazya>#crazya>
A játékot sajna előlről kellett kezdenem, mert azóta már párszor újraraktam a gépet, és elveszett a save.. <#conf>#conf>
Örülök hogy újra itt lehetek! <#eljen>#eljen>
TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*