Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Remélem, karácsonyra ki fogják nyitni a szervert.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha valaki lát ebben logikát, mondja már meg, mert az usában kora délelõtt van, európában meg munkából mennek hazafelé (már aki)
Next beta patch is coming really soon and test will be focused on Steering Wheels and on changes on Tdu2 Net Code.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Amúgy mintha látnák valami fizikát az autók mozgásánál. Vagy csak képzelõdöm. <#idiota>#idiota>
Persze arra kíváncsi leszek, hogyan is. Biztos sokan akarnak majd csatlakozni, mint a TDUCnél. Tudtommal nálunk több csoportra bontva vannak a klubok. Kíváncsi leszek SG-s hogyan lesz megoldva, hogy senki se maradjon ki. + támogatom a lehetséges klubautót.
Ahogyan gduck mondta, karácsony elõtt 1-2 teszt az jó lenne.
#9630 Gyönyörû <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Just do it :)

#9626 -- minimum a TDU1 OFF mode-hoz hasonló autófizikát várnék -- Biztos tudod te is hogy teljesen új fizikát kap a 2.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Ütõs trailer!
UI: valószínûleg a hétvégén lesz megint teszt.
gyönyörû szépen kidolgozott autó külsõt-belsõt, változatos tájat, minimum a TDU1 OFF mode-hoz hasonló autófizikát várnék
enélkül nálam
én csak reménykedni merek benne, hogy nem patch-katlannak akarják és akkor adják ki jövõre, amikor tényleg (!) kész
22B-t nem elfelejteni
Just do it :)
Ha jól láttam van három új kép is: TDUC
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Megköszönném 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A legjobban az autósiskola rész tetszik. Vagyis, hogy jogosítványokat kell szereznünk, amik feloldják a különféle bajnokságokat. 😊
Viszont azt szomorú volt olvasni, hogy nem gondolják olyan ütõsnek a játékot, ha nem javítják a karakterek és a környezet grafikáját. Fõleg, hogy a kocsik kívül-belül gyönyörûek és remek a játékmenet.
Tehát jelenleg nincs teszt, szerintem már nem lesz sok alkalom tesztelni, mivel már csak két hónap van a megjelenésig 😉
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Ékezet problémák javítva és a duplikált üzenetek is részlegesen. Ez utóbbin még dolgozom.
[merlinw.org]
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!