Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
na lol az éppen aktuális oldal fõ szavai...

hát nc... 😄

All hail the double x!

MikX
Örülök, hogy így látod, komolyan, én nemtudom...
Te peedíg fogadd el, hogy valakinek más tetszik, és ne akard bemagyarázni, hogy de igenis jó. Embere válogatja, és igen, van olyan, aki nemtudja élvezni.
Plusz szerintem attól még nemlesz top10-es, hogy mennyivel másabb a többi noname 2forintos garázsprojektnél.

S még mielõtt felháborodás lenne, nemkell ezért flémelni, én leírtam a véleményem, ennyi...
Felesleges errõl flémelni, hogy de igenis jó, meg az egyéb szokásos dolgok.
Leírtad, hogy neked bejön, oké, énmeg hogy nekem nem, és mekkorát csalódtam. Késõbb, talán lesz valami változás, de ennyi idõ után is csak ígérgetik, hogy húú, akkor megpróbálják arcade és szim közé belõni az irányítást, de sajna egyátalán nem tesznek ilyesmit. Én olyan vagyok, hogy ez a buktatója egy autós játéknak, ha idegesítõ, és nagyon valótlan dolgokat mûvel a fizika. Mint írtam, nem kell nekem full szimulátor, annyi, hogy élvezhetõ legyen. De ha ez kell a többségnek, ami jelenleg van, hát ez lesz, sírva nem fakadok, csak ignorálom a játékot, és kész.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]FaTaL
Semmilyen játékélményt nem nyújt mert az ahhoz amit irányítok köze nincs annak ahogy az autók viselkednek. És ennek semmi köze a valósághoz, bár pl. az Aston egész jó. Persze nem a komplett fizikai enginet fikázom, mert lehet hogy scriptelt de ha jól lövik be akkor egész jó lesz, nem akarok én szimulátort. Nem kell sok részemrõl, hogy elfogadható szintre hozzák és remélem ezen dolgoznak, mert több hete nincs se update se teszt.

"ami kb. az autós játékok 90%-ról elmondható"

Azért ez igen erõs túlzás, a játéktermi stílusú játékokon (Outrun, NFSHP) kívül nemnagyon tudok ilyet.

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Ez azért picit durva. A TUD2 még így béta állapotban is nagyon nagy játékélményt nyújt! Azt elfogadom hogy nem tetszik, de hogy folyamatosan a fizikát és a játékot fikázzátok azt nem.

Ebben a játékban nem lehet full gázzal kanyart bevenni, ami kb. az autós játékok 90%-ról elmondható. Szóval ez a játék még irányítás szempontjából is a top 10%-ban van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Elfogadom a véleményedet és remélem nem kínzod magad és nem fogsz a TDU2-vel játszani <#wave>

pxxl
de az is másról szól meg ez is és jó mind a kettõ. nem vágom mit izéltok itt 😄

All hail the double x!

MikX
Ez így van, kivéve nálam, hogy a GT széria mindíg is az etalon, de a TDU ottvolt/van mellette<#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]FaTaL
A TDU elsõ része egy nagyon frankó, élvezetes játék, nem tudott lekötni még egyetlen autós game sem annyira, mint az.

Ez a második rész egyelõre egy bullshit.

MikX
Nem írtam ilyesmit, olyat írtam, hogy NEKEM a GT nyújtotta mindíg is a legjobb vezetési élményt, és igen, vannak jobb szimulációk nála, de olyat nem nyújt semmi, aminek minden percét élvezem. Attól még a TDU lehetne egy nagyon frankó játék, élvezetes, de sajnos 5 percet nemtudok kibírni, mert nemhogy nem élvezetes, hanem egyenesen rossz.
Persze, még nem dõlt el, lehet még jó, ha gyököeresen megváltozik a fizika, de kevés rá az esély, sajna.

Szerk: Hozzátenném még, hogy a tökéletes szimuláció eleve egy bullshit, mert olyan nincs. Nincs olyan program, olyan fizika, olyan változók mint az életben, fõleg, hogy nincs meg a környezet sem, mert ok, vannak ezek a szupermodern racinseat izék, de az sem adja át tökéletesen azt, plusz egy monirot/tv-t bámul az ember, ami szintén kizárja, mert sehogyansem látsz annyit, mint az életben.
Mondjukhogy ezek jó próbálkozások, de közelsincs meg ehez a tökéletességhez a periféria, és addíg bármire mondhatják, hogy tökéletes, meg rííl, az közelsem lesz az.

--pláne ha idekevered a szimulációt--

Ide?Minek? A billentyüs nagymenõk majd megmondják mi a tuti <#taps><#eljen>

1 kis szimuláció

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Ez még béta reméljük bõségesen csiszolnak még rajta. Azért a GT szerintem nem a legjobb autós játék, pláne ha idekevered a szimulációt, vannak nála sokkal jobb szimulátorok, pl. LFS.

MikX
Jah, tényleg nincs köze, mivel ez egy rakat szar (jelenleg, és lehet így is marad) a GT meg minden felett áll, amit valaha is autós játéknak hívtak. 😄
Az meg vajmi kevésbé érdekel, hogy más kategória, a lényeg, nálam: élvezet, ami TDU-ban nincs, sõt inkább idegesítõ, pedíg nagyon vártam, és mégcsak nagy elvárásaim sincsenek, kicsivel jobb grafika, irányítás maradhatott volna ugyanaz, azsem érdekelt volna. Ehelyett van csilivili grafikánk, mászkálhatunk a házunkban, meg mindenfelé, van szép csillogó szociálmóód, hurrá. Csak egyvalamit felejtettek el, a vezetés élvezetét, mert lehangoló a script hegy, már nemis írok fizikát, mert azt messzirõl nemismeri. Komolyan egy full arcade NFS jobban lekötött arra a 10 percre, míg kipróbáltam? Nee...

gduck
Nem volt ezzel a kinézettel eddig se baj, jó lesz ez a kettesben is. Bár én inkább a mosót várom <#vigyor5>

pxxl
jah, majd ha lesz pc-re, akkor érdekel, addig meg stfu 😄

All hail the double x!

gduck
Ennek meg mi értelme van? Semmi közös nincs a két játékban azon kívül hogy 4 kerék! Tök másról szól, tök más játékmenettel. <#falbav>

GerY5
Van valaki, aki tud külföldi oldalon vásárolni, és Veyron-os verzió beszerzését tervezi a game.co.uk oldalról?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

pxxl
gyanús ez a kajálda. semmit nem változott? ugyanaz marad? remélem hamar lesz burger mod hozzá 😄

All hail the double x!

gduck
miért lenne kamu?

MikX
GT5... elis felejtettem, hogy a TDU-nak lesz második része, ó, sebaj... 😄

holecsko10
Találtam egy képet.

Szerintetek ez egy kamu kép vagy tényleg Oahu szigetén készítették a TDU 2-bõl?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
<#eljen>

btw az underground 3-at ne felejtsd ki 😄

All hail the double x!

Hát így van.Fizikáznak itt a nagy profik és mivel vizuális tipus vok elképzelem ahogy ûl a kis sámlin a TFT elõtt és megszakérti hogy ez bizony nem szimulátor.Mert nem érzi a naposcsibe agyával a kanyarba a 2,5G-t.Mer õ profi.De maradjunk a szar fizikánál.Í G Y V A N.S Z A R.És?Leirták már több 100x.Megértettük <#idiota> Láttuk.Kiprobáltuk.De õk kényszeresen még minimum 500x leirják hogy megjelenésre meglegyen a 10000 Hsz.Ok.Ha megjelenik megint leirják mert profik és felhivják a sííííkagyuak(vérpistikék) figyelmét hogy szar a fizika ha nemvették vna még észre.Mint vmi Gyõzike sóba.És szentül megvannak gyõzõdve hogy bizony õk a nagy tesztelõk és majd õk eldöntik hogy a nagytöbbségnek aki használja majd a topikot nevegyemeg mert halál szar még mindig a fizika mert nemkerékre számol.Elindulásnál elkapar stb.Marad az off topik nekünk.De nem mert odais leirják ha itt nemolvastuk vna el hogy õk letesztelték és bizony iszonyat szar a fizika és játszhatatlan.Na most akkor milegyen ti nagy szakértõk?Nerendeljük(vegyük)meg?Nekem a Mihalisz meg a Wéber Gabi is irogathatna mert bezony meg veszem és a szar fizikával mivel vérp vok 16-os layerbe elkocogok az Enzo-Veyronal.Ti meg szakértsetek mert jön még a Shift2 Dirt3 Rfactor2 F1 2011 stb stb

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A probléma már ott kezdõdik, hogy egyesek a kettõt hasonlítgatják, ami teljesen értelmetlen mert azonkívül hogy mindkettõ árkád, két különbõzõ hangulatú, különbözõ témájú játékról van szó, és mindkettõ másról szól. Namost fel lett hozva hogy nem is lenne rossz ha esetleg a HP fizikája belekerülne a TDU 2 -be, vérprofi agyturkászok egybõl támadásba lendültek, mégis hogy juthat ilyen badarság az eszébe itt néhány embernek.

Én csupán ennyit írtam, "de a HP fizika is jöhet" végül regényeket kellett olvasnom, pedig totál nem érdekel más nyûgje baja.
Szerinted normális hogy már hónapok óta ugyanaz a társaság nyûglõdik itt feleslegesen ?

Képesek vagytok egy Need For Speed, ami kész játék és egy Test Drive Unlimited, ami béta között hasonlóságot tenni? 😄 És vitatkozni rajta? 😄

Nem hogy megnéztem, hanem itt pihen a dvd az asztalomon. És frankón bejön a játék, leszarom hogy milyeneket driftelek a kanyarban, a játék nem errõl szól, a játék teljesen másról szól, és tetszik. Innentõl kezdve akár pörögve, és szaltózva is vehetném a kanyart mert hidegen hagy.
Viszont a TDU 2 fizikája még a HP színtjét se éri el, így van 3 lehetõség, ill. 4 de az utóbbi esetben senki nem veszi meg, és lenne akkora felháborodás hogy lépnek az ügyben. Minden esetre én nyugodt vagyok, mert biztos vagyok benne hogy a megjelenésig lesz pozitív változás.

#9568: Te is itt vagy ? 😄 Azthittem hogy az utolsó topiklátogatásom óta fejlõdtél, szomorúan tapasztalom hogy csak visszafelé. <#eljen> Na feszülj még egy kicsit a fizikára, benned látom a megváltót. <#wink>

Borzgy
Nekem speciel már mindegy milyen lesz a TDU2 végsõ fizikája (még nem is próbálhattam ki a beta-t se), akkor is meg fogom venni. A grafika a láttak alapján bejön, a játékmenet bejön. Meg az egyéb megoldások nagyon jók. Tehát lehet fikázni, de nekem vétel lesz az fix.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

[HUN]FaTaL
Baszki a HP egy játéktermi stílusú játék, mint az Outrun, persze, hogy ilyen az irányítás és így is van rendjén. A TDU2 meg egy elfuserált fostaliga.

Dante73
Nálam elég alap, hogy jobbra álljon a kerék, ha jobbra utasítást adok, ne balra.

Ha esetleg ez már túlzás lenne, elnézést kérek!

http://www.freetvmaci.info/

gduck
Basszus! Ezek játékok! Nem szimulátorok! Ezekkel játszani kell!

Ha nektek tökéletesen kivitelezett kanyarodás, drift és 100%-ig lemodellezett vezetés kell, akkor ne ezekkel a játékokkal játszatok!

Ezek nem azok! TDU1-se volt az, es e lesz az. Az hogy az jobban tetszett, az egy dolog, de annak se volt sok köze a valósághoz (fõleg HC módban) <#wave>

UI: suliban nem hallottam annyit a fizika szót, mint ebben a topicban. <#banplz>

Dante73
Megnézted Te a HP fizikáját?

Egy egyszerû kísérletet ajánlok; Menj be driftelve egy jobbkanyarba, külsõ íven. Húzd jobbra a kormányt, sticket, (ami van) és figyeld merre állnak a kerekek.
És ez csak egy, a "vérpistike könnyen tudjon driftelni" címû borzalom fejezetei közül... Én magam 2x töltöttem le, raktam fel a HP-t. Összesen olyan 4 órát volt a gépemen.
Másodszorra azért raktam fel, mert itt dicsérték páran, gondoltam, elnéztem valamit. De sajnos nem. A mostani TDU2 és a HP irányítása közt annyi a különbség, hogy az egyik egy félkész, míg a másik egy elkészült szar.

http://www.freetvmaci.info/

Menj és rinyálj <#eplus2><#eplus2> Én már pont leszarom

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

10' Shelby Gt 500
10' Mustang

Eddig teljesült a listám, már csak 08' Gt 500KR kéne meg a Giugiaro Mustang, és jól érezném magamat. Ja meg az 1 fizikája, de a HP fizika is jöhet.

Viszont ahogy látom a rinya továbbra is itt zajlik, és nem a testdriveunlimited2.com -on. <#eljen>

Lehet. Nem szórakoztam még ilyenekkel soha, felteszem aztán ha frissítést kér frissítem....

kifli
akk lehet felkéne tennem egy friss flashplayert?
Yap.

kifli
firefox? 😊
Falkon
Most figyelem, követi az egeret! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

szabii98
Pixxel ezt gecire eltaláltad, mintha a hópelyhek felfelé mennének le a kocsi szélvédõérõl magas sebeségnél 😄
(Y)

#9557:két magosom van és alap topic beakad hó nélkül szval 😄

I met God. She's black

Hó mellet CPU használat 1% Azt fut minden csak játék nem...

Hoffi
nekemis 2magos procim van egyik majdnem fullon megy akadnak is a hópihék😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

kifli
de van csak szar 😄

Amúgy csak nekem terheli a hó a gépet?

1 magot folyamat 90% körül járat, a többi meg 20% körül van.
kifli
valamivel jobb...
Prince23
Hivatalos autó listát tudni már?
ja és benne lesz a lexus ct 200 h?

SeanJRRussel
Ott a pont<#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nembiztos hogy felkell kötni de igaz hogy a HP fizikával bõven L menne a TDU2.Viszont látod ezt a sok szararcút akik kényszeresen 2 hokizás között itt vergõdnek?<#idiota>

Hoffi
mert nincs fizika azért😄😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Fehercsoki
Mert szar a fizika.

Amúgy most tudtam meg, h Mo.-n esik a hó. FFFFUUUU!!! <#idiota>

Ráragadtak a hópelyhek a monitorodra. De miért felfelé "hullanak" ?