40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#15761 A 2. rész egyik legnagyobb előnye, hogy látom a barátokat és azt is ha online vannak. Na ez most ugye nem működik (sztem direkt kikapcsolták, ezzel is csökkentik a szerverterhelést), nem tudom a barátkérőket megkaptátok-e? Így sajnos ma se találkoztam ismerőssel :(
Gáz hogy a Klub szerver nem működik és még csak körülbelüli időt se mondanak az indulásra.
Amúgy meg iszonyat jó játék, a kedvenc hegyrőlmenős versenyem meg már 1 jogsiban és 1 kupában is benne volt :D
-
gaba91 #15760 jön valaki csapatni? Én egy 10 perc múlva fent leszek Hawaii északi világítótornyának a parkolójában. -
#15759 Tantalus volt annak az időmérőnek a neve.. én Ford GT-vel még élveztem is anno és imádtam alapból a hegyekben menni.. Egyenesen nem kunszt gyorsan menni :D Egyébként most is van ott verseny.. talán A3-as. -
Stockbauer33 #15758 Hát először megkell vennem :D Kemény 2 nap mire meglesz de úgy próbáltam ki hogy az északi egyenesig még volt idő és az a 400 az komoly
Ott a banner alatt a 2 térkép.Nézdmeg rajta -
#15757 jajaja elég érdekes lehet majd sztem tuningal :D nem mintha igy nem menne ^^
már csak a supercar tunert kell megtalálni meg az asian tunert hawaiion már ha van :D -
#15756 a kiadó fejlesztős mizériához annyi lenne a hozzászólásom h a kiadó dönt mindenben,szó szerint MINDENBEN.
A bevételek is90%ban a kiadót illetik. -
Stockbauer33 #15755 Mentem vele most én is.Végre megtaláltam a kereskedőnél.Ez vmi bomba auto.Kiváncsileszek tuningal mit tud majd -
Stockbauer33 #15754 Grat -
#15753 nah akkor LET'S ROCK:DD -
#15752 Első alkalommal kell csak. -
#15751 én nem is kell fizessek...
vagy bugos vagy nemtom -
#15750 Mert különben a gatyádat fizetnéd a repülőre ahogy ugrálsz ideoda a kocsikért. De hogy egy A2 miért olcsóbb mint egy A5 az jó kérdés :D -
#15749 miért kerül többe egy (gagyi)kocsimosás, mint egy repülőjegy hawaii-ra? -
#15748 Vajon az RS6 miért kerül többe mint az R8?:D -
#15747 ok, a golf tényleg szar... -30.000 -
#15746 Imáááádom ezt a Nissan G-TR-t eddig a legjobb autó sztem :D kár hogy még 1 duel és A1 jön :S D -
#15745 persze egyet. (steam acsi) -
#15744 murcival kell lejönni a hegyről honolulu mellé kb a diamond head-hez. asszem ott fejeztem be a versenyzést és csak krúzolás :) -
#15743 Viszont a viperes driftes szar.... -
#15742 Jogsi alatt mindig sporton van, függetlenül attól hogy mi van beállítva. Az melyik amúgy, mert az már megvan, asszem elsőre meglett :D -
Szabi1991 #15741 adott vmi jutalmat ? :) -
Szabi1991 #15740 a jogsis kuldit amikor az Astonnal kell a hegyen menni azóta se tudom hogy sikerült elsőre Hardcore-ban :DD -
#15739 Megcsináltam a 100 bombaküldiket :D -
#15738 Emlékszem az első részben milyeneket szoptam néhány küldivel. Saleen Day meg volt egy A kat hegyről lemenős időmérő forgalommal ahol rohadt sok büntit osztott (mostmár legalább mutatja mennyit) pfúúúú... -
#15737 Csak Ryan verdájára egy fillért nem kelett költeni. :D
Hagyd már azt a retek spykert, nem is abban a kategóriában van :D -
Szabi1991 #15736 akkor már Spyker D8... :D -
#15735 ryan verdája szart sem ér :D a range rover 3as tuninggal sokkal jobb.
van a breran is 3as tuning :/ -
#15734 Én ryan verdájával csináltam vagy ötödjére lett meg mert mindig ugyanannak a sziklafal kezdettnek baszódtam neki :D Aztán a végén már lelassítottam ott vagy 50re és úgy meglett :D -
#15733 Tuningot neki. A golf a legnagyobb rakás szar :D -
Szabi1991 #15732 a brerás időmérő másodikra meglett, de az offroad időmérőn muszáj volt ryan verdájára váltanom, hummerrel nem sikerült időbe célbaérni :( -
jokerdes #15731 A Golfnál tuti nem szarabb! Az a legszánalmasabb kocsi! -
stalker001 #15730 Nekem is volt oan fél óráig észre se vettem h offline:S mentem nyugisan mclaren mellet az meg kilököt már irtam volna h anyádat de nem volt yo a chat na akk vettem észre h mivan:D -
#15729 ja hát az már felb_szott a brera elött rendesen.
de nyomom ezt a fost mint állat, és csak növekszik a hátrányom :/ -
jokerdes #15728 Na ja, így már jártam, egy ideig azt hittem a botokra hogy igazi emberek, csodálkoztam is hogy mindenhova követ ugyan az az 5 ember! :D Nem is figyeltem h ledobott a szerver. -
misiizsai #15727 Hmm milyen sok régi ismerős név...:D -
#15726 Azzal én is sz*ptam.. -
#15725 A brera? Szerintem abból a kategóriából a két alfa a legjobban irányítható. Menj a golffal és utána a brera egy isten lesz :D
A milliós versenynél szerintem az offroad időmérő a legnagyobb szopás :D -
#15724 most meg sz_pok azzal a tetves alfával a milliós versenynél egy időmérőn -
#15723 egyet láttam csak, de a roncsokat vadásztam össze akkor aztán mentem is elfele -
#15722 Tegnap nem láttad a 10 invájtot amit rádszabadítottam?:) Öten gurultunk jót.