40335
  • gduck
    A 2. rész egyik legnagyobb előnye, hogy látom a barátokat és azt is ha online vannak. Na ez most ugye nem működik (sztem direkt kikapcsolták, ezzel is csökkentik a szerverterhelést), nem tudom a barátkérőket megkaptátok-e? Így sajnos ma se találkoztam ismerőssel :(

Gáz hogy a Klub szerver nem működik és még csak körülbelüli időt se mondanak az indulásra.

Amúgy meg iszonyat jó játék, a kedvenc hegyrőlmenős versenyem meg már 1 jogsiban és 1 kupában is benne volt :D

• gaba91
    jön valaki csapatni? Én egy 10 perc múlva fent leszek Hawaii északi világítótornyának a parkolójában.
  • IJIazz
    Tantalus volt annak az időmérőnek a neve.. én Ford GT-vel még élveztem is anno és imádtam alapból a hegyekben menni.. Egyenesen nem kunszt gyorsan menni :D Egyébként most is van ott verseny.. talán A3-as.
  • Stockbauer33 #15758
    Hát először megkell vennem :D Kemény 2 nap mire meglesz de úgy próbáltam ki hogy az északi egyenesig még volt idő és az a 400 az komoly

Ott a banner alatt a 2 térkép.Nézdmeg rajta
  • mAilkaEVO3
    jajaja elég érdekes lehet majd sztem tuningal :D nem mintha igy nem menne ^^
    már csak a supercar tunert kell megtalálni meg az asian tunert hawaiion már ha van :D
  • The Protector
    a kiadó fejlesztős mizériához annyi lenne a hozzászólásom h a kiadó dönt mindenben,szó szerint MINDENBEN.

A bevételek is90%ban a kiadót illetik.
  • Stockbauer33 #15755
    Mentem vele most én is.Végre megtaláltam a kereskedőnél.Ez vmi bomba auto.Kiváncsileszek tuningal mit tud majd
  • Stockbauer33 #15754
    Grat
  • mAilkaEVO3
    nah akkor LET'S ROCK:DD
  • [HUN]FaTaL
    Első alkalommal kell csak.
  • LeWyTy
    én nem is kell fizessek...

vagy bugos vagy nemtom
  • [HUN]FaTaL
    Mert különben a gatyádat fizetnéd a repülőre ahogy ugrálsz ideoda a kocsikért. De hogy egy A2 miért olcsóbb mint egy A5 az jó kérdés :D
  • pxxl
    miért kerül többe egy (gagyi)kocsimosás, mint egy repülőjegy hawaii-ra?
  • [HUN]FaTaL
    Vajon az RS6 miért kerül többe mint az R8?:D
  • pxxl
    ok, a golf tényleg szar... -30.000
  • mAilkaEVO3
    Imáááádom ezt a Nissan G-TR-t eddig a legjobb autó sztem :D kár hogy még 1 duel és A1 jön :S D
  • Prince23
    persze egyet. (steam acsi)
  • pxxl
    murcival kell lejönni a hegyről honolulu mellé kb a diamond head-hez. asszem ott fejeztem be a versenyzést és csak krúzolás :)
  • [HUN]FaTaL
    Viszont a viperes driftes szar....
  • [HUN]FaTaL
    Jogsi alatt mindig sporton van, függetlenül attól hogy mi van beállítva. Az melyik amúgy, mert az már megvan, asszem elsőre meglett :D
  • Szabi1991
    adott vmi jutalmat ? :)
  • Szabi1991
    a jogsis kuldit amikor az Astonnal kell a hegyen menni azóta se tudom hogy sikerült elsőre Hardcore-ban :DD
  • Prince23
    Megcsináltam a 100 bombaküldiket :D
  • [HUN]FaTaL
    Emlékszem az első részben milyeneket szoptam néhány küldivel. Saleen Day meg volt egy A kat hegyről lemenős időmérő forgalommal ahol rohadt sok büntit osztott (mostmár legalább mutatja mennyit) pfúúúú...
  • [HUN]FaTaL
    Csak Ryan verdájára egy fillért nem kelett költeni. :D

Hagyd már azt a retek spykert, nem is abban a kategóriában van :D
  • Szabi1991
    akkor már Spyker D8... :D
  • pxxl
    ryan verdája szart sem ér :D a range rover 3as tuninggal sokkal jobb.

van a breran is 3as tuning :/
  • [HUN]FaTaL
    Én ryan verdájával csináltam vagy ötödjére lett meg mert mindig ugyanannak a sziklafal kezdettnek baszódtam neki :D Aztán a végén már lelassítottam ott vagy 50re és úgy meglett :D
  • [HUN]FaTaL
    Tuningot neki. A golf a legnagyobb rakás szar :D
  • Szabi1991
    a brerás időmérő másodikra meglett, de az offroad időmérőn muszáj volt ryan verdájára váltanom, hummerrel nem sikerült időbe célbaérni :(
  • jokerdes
    A Golfnál tuti nem szarabb! Az a legszánalmasabb kocsi!
  • stalker001
    Nekem is volt oan fél óráig észre se vettem h offline:S mentem nyugisan mclaren mellet az meg kilököt már irtam volna h anyádat de nem volt yo a chat na akk vettem észre h mivan:D
  • pxxl
    ja hát az már felb_szott a brera elött rendesen.
    de nyomom ezt a fost mint állat, és csak növekszik a hátrányom :/
  • jokerdes
    Na ja, így már jártam, egy ideig azt hittem a botokra hogy igazi emberek, csodálkoztam is hogy mindenhova követ ugyan az az 5 ember! :D Nem is figyeltem h ledobott a szerver.
  • misiizsai
    Hmm milyen sok régi ismerős név...:D
  • MerlinW
    Azzal én is sz*ptam..
  • [HUN]FaTaL
    A brera? Szerintem abból a kategóriából a két alfa a legjobban irányítható. Menj a golffal és utána a brera egy isten lesz :D

A milliós versenynél szerintem az offroad időmérő a legnagyobb szopás :D
  • pxxl
    most meg sz_pok azzal a tetves alfával a milliós versenynél egy időmérőn
  • pxxl
    egyet láttam csak, de a roncsokat vadásztam össze akkor aztán mentem is elfele
  • MerlinW
    Tegnap nem láttad a 10 invájtot amit rádszabadítottam?:) Öten gurultunk jót.