40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#16929 ki mondta, hogy a versenyekkel van gondom? Csak az aszfaltos jogsikkal van problémám, mert billentyűzettel igenis rohadt nehezek. Elég csak elmenni a hivatalos fórumra, rengetegen panaszkodnak rá, hogy billentyűzettel szopás. -
#16928 pcdome, mert még mindig adják a kaszinót -
#16927 offtopikot ajánlom olvasni, aztán ha megtetszett, és megvetted akkor gyere ide megint :) -
Berserker8814 #16926 Bocsi de ötletem nincsen :) Nem próbálkoztam ilyennel. -
quados19 #16925 Sziasztok
Van ehhez a játékhoz már valami javítás mert most ahogy inditom valamit tölt az inditó képernyő
és ha a playre kattintok akkor azt írja hogy aktiváljam de mivel nem eredeti így gondolom nem lehet mert
csak próbaként szedtem le .Köszönöm a választ
U.I.Klubokba hogy lehet bemenni, -
#16924 Én már az eladáson agyalok... -
#16923 Steam -
#16922 media markt -
#16921 CDG -
#16920 CD galaxis -
gematta #16919 én szivem szerint 576 -
#16918 na végleg eldöntöttem:D megveszem a játékot... mit ajánlotok honnan rendeljem? 576 vagy CD galaxis? köszi előre is! -
#16917 izét tegyél ki, na..
monggggyad mááá...:-)
na...
:-)
Gámbóóól-tot
az passzol az arisztokrata cirkáláshoz -
#16916 Elég könnyűek a versenyek, én néha már bele alszok 1-1 versenyben amikor 15-20mpvel is vezetek...
nem egyből a csaláson kéne törni a fejedet, gyakorolj, ha kormányra nem is telik, akkor is egy jó gamepadot be lehet szerezni ;-) -
#16915 Offline-ban játszom :( Én csak autókázni szeretnék, nem akarom senki más játékát elrontani. -
Berserker8814 #16914 Trainer? Nem szívleljük a csalókat ;) Vagy csak én nem? :D -
Salki #16913 Hivatalos fórum:
"
We will be monitoring the servers throughout the weekend. Unfortunately at this time we do not have an ETA on when Clubs will be re-enabled"
Ezek alapján szerintem hétfő este előtt nem nagyon lehet klubra számítani -
#16912 tudtam, hogy valami kimaradt a TDU2-ből :D
ja, és VÉGRE egy jó autóreklám -
#16911 10-20 fok van Ibizán télen, milyen teles időt akarsz?:D -
#16910 Német autók (a porschet meg talán az r8at kivéve) 250nél vannak korlátozva szóval az normális. A gyorsulása viszont nem az. -
#16909 Mi a probléma? -
#16908 Camera hack-el. -
#16907 -
#16906 Másnak is van gondja az A4-5 jogsi megszerzésével? Képtelen vagyok megcsinálni billentyűzettel az Aston Martin-os szerpentines pályát. Legkisebb gázadásra is kimegy a segge. :( Nincs véletlen valami működő trainer, ami leállítja az időt? Kipróbáltam egyet, ami tényleg leállítja, de utána nem lehet befejezni a versenyt :( -
#16905 Na még az lett volna szép, ha a telet komolyan kérdezed. Az első két kérdésed önmagában FAIL, arra írtam azt a szép választ. Földrajz, tudod, nem csak melegedni kellett volna bejárnod rá... -
#16904 Persze.
NEM mondtam komolyan ezt a teles időt...
Ép ezért... -> -
#16903 "Ibiza éghajlata a mediterrán égövbe tartozik, igen enyhének és csapadéktól mentesnek kell tekintetni a telet, viszony a nyarak szintén csapadékmentesek, de forró és száraz klímát kínálnak. Az állandó melegnek köszönhetően egészében egy kellemesen meleg tengerrel találkozhatunk. Ibiza gasztronómiája a spanyol és a latin elemeket övezi, igazán kedveltek a tenger gyümölcsei."
Ennyi elég? -
#16902 Van ködös a idő a játékban?
És mintha kicsit ritkán esne az eső...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És hol van a teles idő??? -
#16901 ezt mivel csináltad? -
#16900 Tök mind1 h hol van,a valóságban repülnie kéne nem szarakodni.....Majdnem 6000cm3 300km6h kisujjból.
Padre,lehet one 77 megveszem én is most van zsé,de lázas vagyok nincs nagy kedvem játszani,meg a szemem folyik ki de már csak a c3 as champions van utána jöhet a bomba meg a képek. -
#16899 Csak hogy az RS6 A4-ben van. Ettől függetlenül érdekes, mert a valóságban elméletileg erősebb, mint egy R8. -
Stockbauer33 #16898 Elis adtam tegnap én is a többi fostalicslával 1üt (Lancia-Brera)
Meg van Feco a One-77 szal mehet holnap a vágta.Habár sztem ma megcsinálom az 5 millios versenyt és ha meg lesz a V-SS akkor lehet azzal.Az Astonra 620 ezer volt a 3as tuning.A V-SS-ra lesz 1 mill -
#16897 Az a6 egy fos,4 es tuningal se nagyon megy pedig 617 lovat ír....Azért nem hsizem h egy v10 nek így kéne szerencsétlenekdnie... -
zolee555 #16896 Én tegnap voltam elég sokat fennt de egy magyarral sem találkoztam....ellenben egy RS6 (2es Tuning)-tal nem tudtam utolérni egy Range Rovert!?!?!
Ha lesz rá lehetőség valamelyik klubhoz szívesen csatlakoznék ha lehet. -
Berserker8814 #16895 Én a genfi autó kiállitásra mennék ki, ott már azért vannak járgányok :) -
#16894 egyébként egy dologra jó ez a tuning show. Ha kimegy az ember, egyből meglátja a fényévnyi távolságot a magyar és a külföldi autóátépítés és tuningkultúra között. Vannak külföldi kiállítók, na azok jók. De gyerekek az isten mentsen meg minden látogatót a hazai kiállítóktól, mert az minden, csak nem komolyan vett iparág... -
shumika #16893 nem baj és az nem 20 mer van amikor 40 is van xD -
Berserker8814 #16892 Nem hiszem, 20ezer ember olvassa a fórumot. Most azért mert elmondta a véleményt és nem megy el 10 ember nem igen fog romlani az üzlet :D -
gombperec #16891 Köszi a tippet, kipróbálom!! -
shumika #16890 Met: Én nem szoktam visítozni semmi-ért :)
WeeD: azokat én is birom. tavaly volt egy gallardo spyder megszolal az egyik: kéne a francnak. olasz szar. alacson kecy XD
Idén lesz a legtöbb Lambo. Murci, Gallardo, LP560-4, LP-640.