40335
  • I.C.ram
    ki mondta, hogy a versenyekkel van gondom? Csak az aszfaltos jogsikkal van problémám, mert billentyűzettel igenis rohadt nehezek. Elég csak elmenni a hivatalos fórumra, rengetegen panaszkodnak rá, hogy billentyűzettel szopás.
  • [HUN]FaTaL
    pcdome, mert még mindig adják a kaszinót
  • pxxl
    offtopikot ajánlom olvasni, aztán ha megtetszett, és megvetted akkor gyere ide megint :)
  • Berserker8814
    Bocsi de ötletem nincsen :) Nem próbálkoztam ilyennel.
  • quados19
    Sziasztok

Van ehhez a játékhoz már valami javítás mert most ahogy inditom valamit tölt az inditó képernyő
    és ha a playre kattintok akkor azt írja hogy aktiváljam de mivel nem eredeti így gondolom nem lehet mert
    csak próbaként szedtem le .Köszönöm a választ

U.I.Klubokba hogy lehet bemenni,
  • Sharks
    Én már az eladáson agyalok...
  • MerlinW
    Steam
  • pxxl
    media markt
  • Prince23
    CDG
  • gviski
    CD galaxis
  • gematta
    én szivem szerint 576
  • Hoffi
    na végleg eldöntöttem:D megveszem a játékot... mit ajánlotok honnan rendeljem? 576 vagy CD galaxis? köszi előre is!
  • Muttley
    izét tegyél ki, na..
    monggggyad mááá...:-)
    na...
    :-)
    Gámbóóól-tot
    az passzol az arisztokrata cirkáláshoz
  • gviski
    Elég könnyűek a versenyek, én néha már bele alszok 1-1 versenyben amikor 15-20mpvel is vezetek...

nem egyből a csaláson kéne törni a fejedet, gyakorolj, ha kormányra nem is telik, akkor is egy jó gamepadot be lehet szerezni ;-)
  • I.C.ram
    Offline-ban játszom :( Én csak autókázni szeretnék, nem akarom senki más játékát elrontani.
  • Berserker8814
    Trainer? Nem szívleljük a csalókat ;) Vagy csak én nem? :D
  • Salki
    Hivatalos fórum:
    "
    We will be monitoring the servers throughout the weekend. Unfortunately at this time we do not have an ETA on when Clubs will be re-enabled"

Ezek alapján szerintem hétfő este előtt nem nagyon lehet klubra számítani
  • Muttley
    tudtam, hogy valami kimaradt a TDU2-ből :D

ja, és VÉGRE egy jó autóreklám
  • [HUN]FaTaL
    10-20 fok van Ibizán télen, milyen teles időt akarsz?:D
  • [HUN]FaTaL
    Német autók (a porschet meg talán az r8at kivéve) 250nél vannak korlátozva szóval az normális. A gyorsulása viszont nem az.
  • I.C.ram
    Mi a probléma?
  • Willi Betz
    Camera hack-el.
  • pxxl
  • I.C.ram
    Másnak is van gondja az A4-5 jogsi megszerzésével? Képtelen vagyok megcsinálni billentyűzettel az Aston Martin-os szerpentines pályát. Legkisebb gázadásra is kimegy a segge. :( Nincs véletlen valami működő trainer, ami leállítja az időt? Kipróbáltam egyet, ami tényleg leállítja, de utána nem lehet befejezni a versenyt :(
  • Roger6
    Na még az lett volna szép, ha a telet komolyan kérdezed. Az első két kérdésed önmagában FAIL, arra írtam azt a szép választ. Földrajz, tudod, nem csak melegedni kellett volna bejárnod rá...
  • wollnerd #16904
    Persze.
    NEM mondtam komolyan ezt a teles időt...
    Ép ezért... ->
  • Roger6
    "Ibiza éghajlata a mediterrán égövbe tartozik, igen enyhének és csapadéktól mentesnek kell tekintetni a telet, viszony a nyarak szintén csapadékmentesek, de forró és száraz klímát kínálnak. Az állandó melegnek köszönhetően egészében egy kellemesen meleg tengerrel találkozhatunk. Ibiza gasztronómiája a spanyol és a latin elemeket övezi, igazán kedveltek a tenger gyümölcsei."

Ennyi elég?
  • wollnerd #16902
    Van ködös a idő a játékban?
    És mintha kicsit ritkán esne az eső...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És hol van a teles idő???
  • Firerock
    ezt mivel csináltad?
  • SeanJRRussel
    Tök mind1 h hol van,a valóságban repülnie kéne nem szarakodni.....Majdnem 6000cm3 300km6h kisujjból.

Padre,lehet one 77 megveszem én is most van zsé,de lázas vagyok nincs nagy kedvem játszani,meg a szemem folyik ki de már csak a c3 as champions van utána jöhet a bomba meg a képek.
  • [HUN]FaTaL
    Csak hogy az RS6 A4-ben van. Ettől függetlenül érdekes, mert a valóságban elméletileg erősebb, mint egy R8.
  • Stockbauer33 #16898
    Elis adtam tegnap én is a többi fostalicslával 1üt (Lancia-Brera)

Meg van Feco a One-77 szal mehet holnap a vágta.Habár sztem ma megcsinálom az 5 millios versenyt és ha meg lesz a V-SS akkor lehet azzal.Az Astonra 620 ezer volt a 3as tuning.A V-SS-ra lesz 1 mill
  • SeanJRRussel
    Az a6 egy fos,4 es tuningal se nagyon megy pedig 617 lovat ír....Azért nem hsizem h egy v10 nek így kéne szerencsétlenekdnie...
  • zolee555
    Én tegnap voltam elég sokat fennt de egy magyarral sem találkoztam....ellenben egy RS6 (2es Tuning)-tal nem tudtam utolérni egy Range Rovert!?!?!

Ha lesz rá lehetőség valamelyik klubhoz szívesen csatlakoznék ha lehet.
  • Berserker8814
    Én a genfi autó kiállitásra mennék ki, ott már azért vannak járgányok :)
  • w77d
    egyébként egy dologra jó ez a tuning show. Ha kimegy az ember, egyből meglátja a fényévnyi távolságot a magyar és a külföldi autóátépítés és tuningkultúra között. Vannak külföldi kiállítók, na azok jók. De gyerekek az isten mentsen meg minden látogatót a hazai kiállítóktól, mert az minden, csak nem komolyan vett iparág...
  • shumika
    nem baj és az nem 20 mer van amikor 40 is van xD
  • Berserker8814
    Nem hiszem, 20ezer ember olvassa a fórumot. Most azért mert elmondta a véleményt és nem megy el 10 ember nem igen fog romlani az üzlet :D
  • gombperec
    Köszi a tippet, kipróbálom!!
  • shumika
    Met: Én nem szoktam visítozni semmi-ért :)

WeeD: azokat én is birom. tavaly volt egy gallardo spyder megszolal az egyik: kéne a francnak. olasz szar. alacson kecy XD

Idén lesz a legtöbb Lambo. Murci, Gallardo, LP560-4, LP-640.