40335
  • Ztech
    valaki nemjön valamerre?:D
  • ChaosTeam
    Amúgy az autóm festését erről a képről "lestem" le:

Az első visszafele Police feliratot nem írtam rá, mert olvashatatlan volt :S
  • HUN BECSEHELY
    Ha beirtad a DLC-kódokat,akkor utánna amikor indittod a Gamet,be kell irnod azt a kulcsot,ami a dvd tok kiskönyvének a lapján van
  • akos25
    Az megvolt már rég, de még nem történt semmi... Vagy kell, hogy kapjak majd e-mailben egy aktiváló kódot?
  • Berserker8814
    Hát az biztos :D:D
  • w77d
    így van. Ebben a játékban 1000% hogy soha nem lesz ban....
  • FX7
    Végülis... Azt meg már honnan derítenék ki, hogy lett ennyi lóvéja...
  • HUN BECSEHELY
    Mi legalább nem zseninek születtünk
  • link14
    Na sikerült fellépnem. SpeedHUN néven megtaláltok majd ha működik a lista.
    Szabi vagy pixxel megkérhetlek titeket írjatok be a listába köszi :)
  • HUN BECSEHELY
    DLC Aktiválás
  • Berserker8814
    Szerintem jól néz ki :D Durva lenne, hogy megyek az autópályán te meg egyszercsak a tükörbe megjelensz ezzel :D Énis próbálkoztam autó festéssel :D De nem az én pályám, semmit nem tudtam kihozni belőle :D
  • w77d
    nem mész sokra a savegame-al, mivel az felhasználói fiókhoz van rendelve..
  • akos25
    Helló fiúk!!! Van egy kis gondom!!! Feltelepítettem a gamet, de egyszerűen nem enged játszani... Nem tudom, hogy kell megcsinálni azt a kódos izét... Valaki segítsen, legyen szíves...:-(
  • w77d
    sosem lesznek bannolva, mivel kaszinóban nyerhetsz simán ennyit ha szorgalmas vagy....
  • High end PC #16955
    nincs vkiek egy gigantikus savegameja? nincs időm kitolni, de a verdákat kipróbálnám, no
  • FX7
    A térképen igen sok embert látok aki cheat-el. Global 8 körüli szinten van némelyik, és 100 meg 200 millával futkozik. Ezeket az Atari nem bannolja?? Vagy most kisebb gondjuk is nagyobb ennél...
  • jocking
    Annyit tennék hozzá, hogyha átmész hawaiira, akkor az ibizán maradt autók is elérhetők egy mozdulattal. Ott van a garázsodban az info gomb a falon, rányomsz, kiválasztod a kívánt autót és onnantól odateleportál a másik szigetre és lehet gurulni. :)
  • Scrat
    Köszönöm a válaszokat!

Tehát minden egyes kategóriás futamhoz, pontosan ugyanolyan kategóriás autó kell???
  • jocking
    1. Megvan a spyker, kivették azt a level 3-as hülyeséget, simán meg lehet venni. :D
    2. Már 2 órája szopok a játékgéppel és még mindig nem nyertem meg az audit... :S

Arról nem lehet valamit tudni, hogy kijavították e azt a baromságot, hogy egy bajnokságot csak egyszer lehet megnyerni és utána nem kapod meg érte a díjat?
  • Salki
    Nekem ment 5 perccel ezelőtt. Úgy tűnik, hétvégi nagy terhelés miatt megint lassabb lesz.
  • link14
    Végre hazaértem. Erre mennék fel a szerverre és egy folytában azt írja hogy nem elérhető próbáljam később nektek megy a szerver?
  • Salki
    Ez nagyon ott van!
  • ChaosTeam
    Én is próbálkoztam egy autó festéssel, elég amatőr vagyok még ezen a téren, így nem is lett tökéletes a művem, de elsőre szerintem azért egész elfogadható:

• Fehercsoki
    Jó lett!
  • Szabi1991
  • GerY5
    Tigris tank

• [HUN]FaTaL
    Real Estatenel.
  • immposible
    Yachtot hol találom?
  • LeWyTy
  • [HUN]FaTaL
    - Igen
    - Két szigeten, Ibizan van körzetenként 20, Hawaiion körzetenként 15.
    - Igen, repülővel átviheted az aktuális autód, vagy yachttal többet (asszem 8 fér el annak a garázsában)
    - Nem A6-al csak A6on tudsz, A7 egyébként alacsonyabb, nem magassabb kategória.
  • [HUN]FaTaL
    "G25 és DFGT mellet minden más kormány szar, ami mégse az meg sokkal magasabb árkategória."

Lófost, semmi baj a Formula Force Exel se.
  • Szabi1991
    jah, ha egyszer elkezdted akármennyit próbálkozhatsz, amíg ki nem lépsz a játékból.. utána megint 0ról kell kezdeni :/
  • SeanJRRussel
    Nem kell ehez asemmi,billel is lehet játszani,már az összes championshipet egcsináltam,már csak a bombák kellenek.Meg kell találnia megfelelőp beállításokat és kész.
  • Scrat
    Sziasztok.
    Most kezdtem el a játékot és pár kérdésem lenne, ha valaki megválaszolná, megköszönném.
    - Ezek a bombás küldetések ha lemaradok róla, később visszajönnek?
    Tehát a 100db így is úgy is meglesz, csak max. más sorrendben?
    - Ez a 100db Ibizára érvényes, vagy összesen a két szigeten lesz ennyi?
    - Ami autót megvettem Ibizán, azzal fogok tudni menni Oahu-n is és fordítva?
    - Az A6 és A7 kategóriák nyitásakor ha veszek egy A6 autót azzal tudok menni magasabb kategóriás (A7) versenyeken?
    Vagy A6-al csak A6, A7-el csak A7?
    Köszönöm előre is a válaszokat!

• Salki
    Ez a Poker Tournament hogy van? Ha egyszer benevezek, végig kell nyomnom mind a 4 szintet? Tengnap megnyertem az 1. szintet, de ma nem enged a 2. szintre, megint az 1.-et kell csinálnom. (25.000 cashért, persze)
  • gviski
    G25 és DFGT mellet minden más kormány szar, ami mégse az meg sokkal magasabb árkategória.

Szóval ha komolyabb Gamepad akkor ez:

Microsoft Xbox360 controller for Windows

• Salki
    Csak azért javasoltam ezt, mert ez a legolcsóbb megoldás, és ez univerzálisabb.
  • Firerock
    ha már pénzt ad valamiért akkor nehogy már egy gamepadot vegyen kormány helyett...
  • Salki
    Itt a megoldás a problémádra:

• gviski
    Erre csak az tudom mondani hogy Konzolra lett készítve, így nem is foglalkoztam a billel, és nem is fognak vele. Vegyél egy Gamepadot!