Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!

én pl. kikapcsolódásnak és erõgyûjtésnek másnapra ültem/ ülök le a TDU elé
fütyi lehet, h Veyronnal állva hagy téged Subaru-val
de neki nagyon valószínû, h az életbe nem lesz Veyronja, míg neked nagyon valószínû, h lesz Imprezád, ha ügyes vagy
a játék a valóságot (kéne hogy) szimulálja 😉
Just do it :)
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Core2Quad 2.0 (L2:6M😎
4GB ram (még4-et akarok addigra)
VGA: nVidia GTX240
Van esély hogy szép lesz? Kicsit a procitól tartok (2.2 dual a minimum), de remélem a 4 mag kompenzál arra a 0,2 GHz hiányra<#wilting>#wilting>
ha nem, én tökön szúrom magam<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
még még még!!!
Subaru 4EVER 😄
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
"A TDU offline, olyan mint az óvszer nõ nélkül! Van, de minek?"
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én spec. úgyis megveszem hozzá a DLC-ket, különben lehet nem is tudod egy idõ után online tolni.
Arról nem is beszélve, hogy ami eddig kiderült a játékról, a pénzedért egy "komplett világot" kapsz, már az alapban is, és ha így nézed, akkor a 10 rugó nem is sok egy világért. Pláne ha jönnek ki majd hozzá pár ezresért új szigetek, és ez a pénzért vett világod egyre bõvül...
És mindenképpen olcsóbb, mint megvenni akár a legalapabb autót a valóságban, arról nem is beszélve, hogy a gép elõtt max annyi bajod lehet, hogy a Subaruval 200-al "cammogva" hanyattb*szod magad a székkel mikor 400-al elzúg melletted valaki egy Veyronnal.<#idiota>#idiota><#help>#help>.
Velem már volt hasonló TDU1-ben. Audi TT-vel "krúzoltam", és rámhozta valaki az agyf*szt egy Saleen-el. LoL
éééééén csak egy széééééép naplementét látok...
mint ahogy ez a kép is egy költõien szép havas táááááááááj 😄
Just do it :)
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
olyan lehetõséged viszon van hogy, a meglévõ alap kocsik 3-s modeljét kicseréled a plussz kocsikéra..
ergo, ha pl egy alap subaru 3d-s modeljét kicseréled a plussz veyronéra, akkor neked meglesz a veyron de a subaru tulajdonságait viseli és online is mindenki subarunak fogja látni az autót csak te egyedül látod vayronnak. rengeteg másik játékban müxik ez, de igazából sok haszna nincs, max a saját lelki villágod nyugszik meg hogy van alig 300 lovas (subaru)veyronod 😄
Hogy nem szakad le a pofája annak, aki ki meri ejteni azt, hogy "so much spaß"...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az meg a másik hogy én nem nagyon agyalnák mindenféle hackerkedésen, ha bannolnak nickestül fognak és baszhatod a kulcsod. Vagy ha a kulcsod nem is, a karaktered az biztos hogy megy a levesbe.
Ha valaki egy elõrendelési akcióból származó autót (pl azt a bizonyos Veyron-t) vezeti, akkor nem úgy kéne lennie, hogy aki nem elõrendelte, tehát nincs meg neki az adott exkluzív autó, az nem fogja online játékban látni? vagy ha mégis, mert azért ez így elég láma lenne, akkor viszont valahol a játék minden példányában benne kell hogy legyen az összes exkluzívként kapott autó. Nem így van? namármost ha ez esetleg így van, akkor valahogy csak elõ lehet hekkelni az exkluzív verdákat a nem elõrendelt példányoknál is (vagy ha elõrendelted a Veyronosat, de neked kell a másik elõrendelési akcióban szereplõ verda is)
Ezt abból vontam le, hogy a TDU1-ben ha pl. egy Subarunak átmodolt Ferkát hajtottál (nemtom volt-e ilyenre példa) akkor azt a többi online ember továbbra is Ferkának látta.
Valaki mondjon errõl a dologról valami okosat.
Szép autó <#wow1>#wow1>.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de a naplemente se rossz 😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)