40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#16889 nekem csak véleményem van róla nem rontok én semmit. Itt a topicban kérdezték én elmondtam... -
#16888 azt bírom még amikor jönnek a ladások és fikázzák az igazi autókat XXD tavaly előtt sógor hófehér X-type gépét baszogatták mert az nem jó kocsi szerintük bezzeg egy Ladaaaaa XXXD hányinger ez a magyarországi filléres tuning élet, tisztelet a kivételnek. Ha már olcsó és randa tuningszarral jár, akkor legalább a pofáját tartsa ne játsza a Halálos Iramban főszerepét... -
#16887 Pont annak mondod aki ott visítozik :) -
shumika #16886 WeeD ne rontsd a business-t. Nem jössz azt kész de ne szidd kérlek :) -
#16885 ok van 2 vagy 3 érdemes darab, de ezeket láthatod nap mint nap a Roosevelt téren. A tér 90%-át a szemét tölti ki, de ott visítoznak meg ámuldoznak hogy vááááá miccsoda gép -
shumika #16884 OK te tudod. ha a Phantom meg Maybach nem luxus akkor nemtommi de kevés a luxus tényleg de M.O-n kevés embernek van. -
#16883 és ott ki is fújt a luxus része.. eddig amjdnem az összesen voltam és az e30-as és a golfos hányinger rajkodásokon kívül nem sok volt. Volt még pár szétkefélt kurva akik rázták magukat szar zenére... nah meg az a sok bunkó aki itt össze tud gyűlni anyááááááám. Tuning suzukival játsza az agyát a parkolóban és keménykedik. Idén tuti nem megyek, pár évig elég volt belőle, semmi változás... -
#16882 A bannerban megjelenik:) -
shumika #16881 Pedig lesz 2 Maybach -
#16880 nálam benne van a bannerban.. szerintem nagyon fölösleges, ha luxusautó show lenne azt még megérteném. Nem ide való, ki vele a fenébe! -
#16879 FX7 azt írta, hogy be tudta állítani egész jól, hátha tud valamit amit én nem :) -
#16878 már nincs is ott -
#16877 Persze, voltatok 3-an a szerveren :DDD
Akkor átfogalmazom: Amióta Hivatalosan is megjelent Európában a játék 1 nap volt amikor rendesen működött.
Pixxel nem lehetne ezt a tuningos szart tényleg kivenni a bannerból, mert a többséget nem érdekli itt:D -
#16876 A Mito és a Brera annyira nem rossz. :) -
#16875 az tényleg vicc, hogy az életben az 1.8-as twintopom jóval hamarabb fent van 200-on, mint itt a Golf GTI XXXD -
Salki #16874 Azért Alfa annyira nem rossz.
Persze egy Koenigsegghez képest... -
Salki #16873 Szerintem nem kezel minden kormányt jól a játék. Lehet a tiedet nem támogatja, és azért van nagy holtjátékod. Legalábbis hivatalos info szerint:
"Issues being investigated soon:
Wheel control issues? - Wheel control issues will be tackled shortly."
Persze lehet, majd csak a kormány miatti lagot fogják vizsgálni, de lehet, hogy holt játékot is. -
#16872 az összes A7 fos egyezzünk ki ennyiben :D -
shumika #16871 Jó persze én is szoktam lenni tökölön de ott csak drift minden. Ez meg egy Show. Teljesen más kateg. annyi a közös h kocsi-kocsi -
#16870 Azzal a baromi nagy holtjátékkal lehet valami kezdeni? A Deadzone-t levettem nullára de így is majdnem negyed fordulat kell, hogy megmoccanjon az autóban a kormány. -
#16869 nekem a brerra is szar volt.a fokozatokat nagyon elbaszták. -
Berserker8814 #16868 OFF
Én jól elszoktam lenni a tököli drift napokon is :D Ott is vannak elég rendesen verdák meg gumifüst :D És legalább ingyen van xD -
HUN BECSEHELY #16867 Hát,én is megvettem,és egy kalap szart nem ér.Még csúztatni sem lehet,mert kipördül. -
shumika #16866 Kin voltam tavaly és azelött is :)
Nem volt szar. Sok volt a műanyagtuneres meg az ilyen elcsicsázott stricimobil de többnyire igényes verdák voltak. A csajokrol meg ne beszéjünk mert a Fuel-girls előadása odabaszott :D Drift-taxi is volt. Idén előszőr magyarországon itt lesz Gymkhana verseny is. De ahoz képest hogy 20.000m2 ahhoz képest hamar megunod persze akit nem érdekelnek a parkolóban lévő show-k. Akit érdekel az mind a 3 napon jól érzi magát. Szval ha szereted a gumifüstöt az erős gépeket meg a SHOW-kat akkor ott a helyed -
#16865 Elméletileg a tegnapi patch engedélyezte offline módban is az időjárást! -
#16864 8.-án és 9.-én tökéletesen működött -
gombperec #16863 HAli!
Lenne egy kérdésem, bár félve teszem fel, mivel az itt jelenlévők közül igen kevesen játszanak vagy próbálták ki offline a játékot. na de azért megkérdezem: miért van az, hogy csak szikrázó napsütés és csillagos égbolt váltják egymást? Esetleg ez egyedi probléma. A játék eredeti, CDG-ból előrendelt! Valaki tud/tudna/akar segíteni. Gépen nem a legbrutálisabb, MEDIUM beálítással megy!
Előre is köszi!
-
#16862 lévén, h kint van így ON :)
a promo video látványos, de én inkább arra lennék kíváncsi, aki kint volt személyesen, mi a véleménye
"haver mondta,.. hívtak, h menjek,.. azt olvastam, h.." - nem ér ;)
aki kint volt tehát:
ténylegesen milyen vóóóóóót a 2010-es carstyling sóóóóóó? :) -
#16861 gyerekek a Golf GTI-re igencsak pikkelhettek a készítők emrt nagyon lerontották :D lomha mint a szar, hamar csúszik, pördül, egyszerűen kevés a kategóriájában... én azt a kategóriát Brera-val tolom és úgy jó... -
#16860 nekem elötte beadta 3x a 15k-s 3 kupát és csak utánna az autót .) -
#16858 Már nálam sincs ott, csak a tizenéves pöcsöknek muszáj akik kimennek rejszolni a kurvákra -
#16857 Csak aki akarja annak, nálam rég nincs ott. :) -
McKalton #16856 az is működik nektek hogy cimborákkal bementem mondjuk schoolba vagy fodrászhoz és ott látjátok egymás karakterét? mert nekünk az nem jött össze -
shumika #16855 Nembaj. muszálj -
#16854 Gyönyörű... -
#16853 Csodaszép a banner alatt ez a szar.... -
#16852 Milyen 2.?:D
Egy nap volt amikor működött, többin max délelőtt. -
#16851 A friends rész iszonyatosan jó dolog. Amikor belépsz a játékba egyből jelzi ki online a barátok közül, egyszerűen meg tudsz találni bárkit és versenyekre is meg tudod hívni pl.
DE SAJNA A 2. NAP ÓTA NEM MŰKÖDIK -
Berserker8814 #16850 Eltüntem mert a patch be hülyitette a játékomat és mire nagy nehezen megcsináltam már nem találtalak meg titeket :) Talán ma este majd ha megy akkor tudunk végre gurulni 1et. -
link14 #16849 Na ha hazaérek este ezt én is kipróbálom :D. Azt utána lehetne csapatni :D