Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Prince23

Na jó csak bedobtam mert teccik.Úgyse lesz a játékba.Viszont ha lesz Muttley Subaru krúz arra elmennék veled ha meghívsz <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bertino
messze nem sorozatgyartasra terveztek, 200 darab lesz belole.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
ha hunyorogva nézem szembõl, oldalról: full Mitsu EVO X
amúgy ilyen formában úgysem merik sorozatgyártani,
pedig szép és futurisztikus 😊

#11259: engem a pori panamera-ra emlékeztet
és az nekem nem annyira.. 😉

Just do it :)

[HUN]FaTaL
Kivéve amikor beragad 😄 Mindegy ez akkoris alap lett volna szerintem, remélem egy patchben bekerül.

#11282: Krúz közben érdekes ez, hogy lehessen látni merre megyünk de ha összevissza indexel mindenki akkor nem fog mûködni 😄 Elakadásjelzõ meg nincs sajna😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Csak a törtel kicsit.Oké akkor csak én moziztam félre.Sry.Végülis nekem nyom6ja bárki az elakadás jelzést is megy annyira a vezetés hogy belekalkuláljak bármilyen akciót.Nameg nincs padka szóval megyek a bokorba,házba ha mégis elnézném.Max kiirjuk krúznál hogy követésitávolság betartása (on) 😊 .Éjszaka tuti jobban kijön.De akár becsap6nak offroadon az indexelgetéssel is <#nevetes2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ztech
lekapcsol egyébként kanyarodás után is legalábbis ha eléggé elfordítod a kormányt

#11280 simán mennie kell
wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
De nem 3x indexel a játékban, hanem ameddig meg nem nyomod mégegyszer addig indexel. Csak belsõ nézetben semmilyen visszajelzés nincs arról, hogy hogy állnak az indexeid (se kattogás, se grafika se semmi). Nem játszottál még a játékkal?😄

naja, csak a bétában rendszeresen beragadt.. én úgy láttam hogy már rég jobbra indexelek, közbe mindenki más azt látta hogy még balra.. :/

Na ne a lada indexet vedd alapul.Most már rendszeresítve van majdnem minden gyártónál az indexkapcsoló megpöccintésére 3x indexel

gduck
Zavaró lesz, ha krúz közben mennek majd az indexek folyamatosan. Mert aki nem külsõ nézettel játszik, az nem fogja észrevenni, ha úgymaradt az index <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Szerintem RS5 is le lesz, Németországban le vannak korlátozva az autók. Tuning úgyis kiüti majd 😄

Ztech
foggalmam sincs mekkora sávszél kell neki szerintem határeset
B+ lekorlátozták 250re az RS6-t.Sajnos 😞

#11272 Megdumáltukmár privátba 😄

[HUN]FaTaL
Belsõ nézetrõl van szó, külsõ nézetben már a legelsõ bétában is volt index.

szabii98
de azért érdemes próbálkozni?:S
több multis játék is fut tökéletesen lagg mentesen
am a pingem lehet azért ilyen kaki mert 80kmre lakok Pesttõl, mégis oda rakta a netem...

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
RS6 jobb 😊

Ztech
a pinged jó😄
szabii98
ugye nem fogsz kiröhögni?
élni kell a faluval 😞
ez elvileg több mint 128kb, amit a TDU1hez kellett elvileg

I met God. She's black

Miért, mekkora neted van?
szabii98
Jó lesz a játék, csak egytõl félek hogy a netem nem bírja el 😞(

I met God. She's black

gduck
Index visszajelzést láttok? Nem igaz hogy a véglegesbe se rakták bele <#falbav><#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sztem azért rágyúrtak a hangokra is.Vmelyik utóbbi videóban nagyon jó hangja volt a 458-nak.

Csak reméljük hogy azt az egyedi hangot megkapjuk a játékban is, elég sokszor csalódtam sok játékban a hangok miatt. TDU 1 be azt furcsálltam hogy valamelyik autónak tökéletes hangja volt valamelyiknek meg hasonlítani se hasonlított 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A Subaru,Lancia ellen én meg eztetet Habár az RS5 büntet a TDU2be.Elég az.A Subaru dupla élvezet.Ahogy kitépi a betont 4kerékkel és persze az az egyedi hang amijönbelõle <#eljen>

Jamirofan89
Ezzzzzzt DLC-be mindeképp tegyék be! <#taps> Hûûû csak ezzel mennék! <#beka2>

Firerock
hát az autók elég gázosan néznek ki.
Amekkora szenzáció volt az elsõ rész grafikája ez akkora égés ilyen téren.
Bár ha a fizika jó lesz akkor megbocsátható ez a dolog😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kb 3 hónapig állt egy bécsi autókereskedésben a Zonda, mellette a sárga Koenigsegg :p

Ezt nem tudom hol hallottad meg ha igazis akkor mióta nincs meg, mert már nemis tudom tavaj nyár környékén asszem láttam paganival mászkálni.

nem tudom pontosan milyen autói vannak még, de egy ideje nem láttam furikázni a városban. legutoljára talán egy lamborghinivel láttam

van egy rakat új vidi, inkább azokat linkeld, ne azt ami már volt 😄

Jamirofan89
Hûha! Elég lassú voltam a linkeléssel.Bocsi!

Jamirofan89

gondolom ezért nincs már meg neki se az Enzo, se a Koenigsegg, a 2 Zonda, a Bugatti és a többi ritkaság.. ;-)
(bár halottam olyan pletykákat hogy vett egy új Spyker-t így már van egy régi és egy új C8asa is 😊

Báder bácsi olajkútjai jól tejelnek igen 😄

kormányos vidi <#eljen>

Muttley
ajaj.. 😊
O.K. <#eljen><#nevetes1>

Igen tudom mit jelent. De jólenne ha te meg megértenéd hogy nincs lekorlátozva Mo-ra, mert NÉPautó nem Magyarországiautó.... És tulajdonképpen nem a megfelelõ helyen kell járni hogy láthasd ezeket az autókat, csupán kikell nyitni a szemed 😊

wollnerd
De szép ez a Subaru!<#taps><#eljen>

A Subaruba rengeteg kilométert fogok betenni, mert ez a kedvenc verdám!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Muttley
meg Mitsu EVO, BMW M3, Audi S8, BMW X7, Volvo S80 is van sok a megfelelõ helyeken 😉
tudod-e Te-e mit-e jelent-e a szó-e: "népautó"-e?

Dunaújvárosba énis láttam már elég sokmindent, van ott egy kedves uriember ki szeret vásárolni, bár õ imprezát nem vesz mivel általába csak V12 es autói vannak 😊 De tény hogy énis láttam már Imprezát ott.

itt Dunaújvárosban is láttam már 1 vagy 2-t... pedig nem éppen egy gazdag város 😊

amúgy majd ha megjelent a játék akkor valami klubba behívhatnátok😊

Hali,
arról tudtok valamit hogy a kocsik ami az elõrendeléss által megkapunk, azt megkapjuk elején vhogy, vagy csak annyi hogy majd a bótba meglehet vennünk? nem mindegy a 2...

Seholsem említetted hogy csak Mo-ról lenne szó 😊 És hogy te magadban mit gondolsz az más 😊 Amúgy Mo-n is van elég sok Impreza.

Az a baj(aminembaj) hogy a PH-s fiuk közül minimum 25-30-an rendelnek a Galaxistól.Tõlünk(sgtõl) is kb.A Veyronra hajaznak sokan igaz a játékban benne lesz (nem a SS)1,6 millioért.Az 576-ról meg annyit hogy a személyes rendelés jobb sztem.Legalább is a NFSHP-t mikor rendeltem ott vigyázállásvolt 😄.Mingyá volt sima meg LE verzió is.De én is bebiztosítom magam ezért rendelek a Galaxistól meg az 576-tól is.

#11232 Na akkor tecsinálod a klubbot 😄(Speed Junkie's HUN)

Muttley
mert én csak Mo-ról beszéltem.. 😊