40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#17289 Szerintem úgy értette a Club autós dolgot, hogy az adott Club tagjainak garázsában lenne - vagy a klubban lehetne mindenkinek azt választani, így pl 5-6 ember 1 klubbol mehetne "egységes autókkal" krúzolni vagy versenyre ...stb... -
falloutfan #17288 amúgy megint nincs szerver ? -
falloutfan #17287 hát azt mondja nem kapott visszaigazoló üzenetet szal nem vágom mivan :S
-
Szabi1991 #17286 huh, új célt találtam a játékban.. már nem érdekel (annyira) a spyker.. sokkal durvábbat találtam :DD -
Szabi1991 #17285 de akkor nem lenne semmi értelme annak hogy klubbautó... :) -
#17284 Az faszság lenne, erről szól a klubautó. Egy klubnak egy van, egyszerre egy ember használhatja. -
#17283 ugye a klubautó jelleg nem ilyen lesz? az lenne az igazi, ha mindenkinek ott lenne a klubautó a garázsában és akkor használod amikor akarod.. -
#17282 Klub exklúzív? Akkor nem szóltam.
#17279: Visszaigazolt? Online? Ha valamelyik nem teljesül offlinenak látod. -
Szabi1991 #17281 na ennek is volt ám türelme :D
-
Szabi1991 #17280 Csak akkor érheted el ha tagja vagy egy 3 csillagos klubnak, és épp nem használja senki az autót :D -
falloutfan #17279 helosztok. most felrakták a patchet és elvileg kijavították a friend listet ugye. az addig oké hogy feltudom venni havernak az illetőt de utánna folyamatosan offline nak mutatja. na ez megint egy bug vagy mi?
-
#17278 Asszem a European Carsban van, Oahun, Ibizán nincs ilyen szalon. -
mardal #17277 A gumpert apollot melyik autó szalonban találom mert megvan mindegyik de egyikben sem láttam.Később kapja majd meg az ember ahogy halad előre a játékban? -
Szabi1991 #17276 a rendőrös küldikre is ad elméletileg matricákat :) -
Berserker8814 #17275 De gáz :D:D Sry, mindenhol kerestem :D -
#17274 Nah má megint nincs szerver....Mi a halál fazsa van????? -
#17273 Ott van felül még mindig. -
Berserker8814 #17272 Bocsi a floodért, de a faq hova tünt? :o Vagy csak én nem találom? :D -
Berserker8814 #17271 Deeee gonosz :D:D:D -
#17270 lyó -
#17269 hali most rendeltem meg a játékot mijen az öszhangja -
Berserker8814 #17268 Nem úgy, hanem volt neki ilyen karmolás, meg lövés nyom :) valami sticker editorral lehet szerkeszteni :) -
#17267 Lehet torzítani a mintákat matricázáskor meg ilyesmi. :) -
Berserker8814 #17266 Most néztem egy videót amiben egy autót tuningolt a csávó tdu-ban és neki tele volt más mintákkal. Hogy lehet be rakni?? -
swissrado #17265 Hi skacok!
Radomer néven futok a játékban. Légyszi vegyetek fel egy páran barátnak, mert egyedül crusingolni nem túl jó. Köszi! :) -
FX7 #17264 Persze, ok, csak volt róla szó, azért említettem.. Le a csíterekkel! -
HUN BECSEHELY #17263 Szerintem,már tényleg kipróbálnak mindent.Kapják a fekete levest keményen. -
Szabi1991 #17262 ha a kaszinóba nyersz, azt a kaszinóban számolja.. ha csak úgy lesz pénzed akkor látszik hogy csak úgy lett ;-) -
#17261 Én azért mégsem próbálgatom... neten nem szoktam semmi ilyesmit használni... akkor se, ha nem tiltanak ki érte. -
Berserker8814 #17260 Hát reméljük a server patch télleg meg oldja a gondokat :) -
FX7 #17259 Ez az üzenet most jött, mit szóltok??
Servers offline! Was able to play 2 hours before, now i think ATARI/EDEN is patching their server. They said, its a Client AND Server patch. I know its not great to wait on a saturday afternoon, but see it positive, they are working on weekend for a playable game.
Hope we get more infos soon. -
FX7 #17258 Mi is próbálgathatnánk, épp nemrég tudakoltam itt, hogy nem bannolják-e őket. mert láttam jópárat, dehát ugye kaszinóban is nyerhetted, ki foglalkozik vele? Meg aztán nem cseszel ezzel ki senki mással... -
#17257 Warezosok bátran próbálgathatnak különféle trainereket, amivel tudnak pénzt csinálni... -
FX7 #17256 Mostanában volt valami marha erős napkitörés, lehetett is olvasni, biztos hazavágta a szervereket.. Remélem ez lesz a következő, amire ráfogják. -
jocking #17255 Azért a warezosokkal is ki van ám b@szva. Nincs semmi online tartalom, offline max megcsinálja az összes bajnokságot és utána már nem nagyon van mivel pénzt keresni. Max megcsinálja a hawaii 2 kupa valamelyik 20.000-es versenyét 600-szor, de attól meg csak agyfaszt lehet kapni. -
#17254 Csatlakozom az előttem szólókhoz... ez a sz... nem ér semmit. Annak van igaza, aki lewarezolta. Kár volt megvenni. -
#17253 Lefagyott az egész, most meg nem enged vissza! Jövök amint tudok. -
HUN BECSEHELY #17252 Nem laggol már? -
Stockbauer33 #17251 Marci nemtudunk rádugrani.Itt vunk Seanal meg Zeroval.Elindulunk délre és ott vhol a régi Lambo szalon körül találkozzunk.Amugy köszönöm mindenkinek a krúzt.Végre elvettem a szüzességét a TDU2nek ezzel a fasza kis magyar krúzzal -
#17250 A launcherben lévő oldalra kellene nekik ilyet írni.
Amúgy simán bennt voltam 1,5 órát semmi gond nem volt. Este 10 után jövök és mehet a móka reggelig