Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
meg akarod töcskölni a tücsköket? 😄D
nééézz'máááá - animalsex 😄 😉
Just do it :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nehogy kikerüljön bannerba a nickeddel együtt a megjelenéskor.. <#vigyor1>#vigyor1>
az egy izé... az egy Lancia 037 az 😉
Audi S1-gyel meg (ha jól megcsinálják) 260-ig Veyron mellett is jó vagy 😄 áttétel kérdése
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
#11611:
ákkó té ném lénni igászi Szubárú fen
igászi Szubarú fen hátálmását kácág áz ééééééjtometik trenszmissönön
vágy há még ném mégy nekije, ákkóóó bõszén dzsákorolja
áddig fõõõõ ném áll onnán, amíg nekije ném megy menyuöl trenszmissön 😉
Konfigom: Ati Rad HD 4350 512Mb
DualCore E5200 2.50 Ghz
2GB Ram 800mhz
Crt monitrotty
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
de a te konfigod a leg "ütõsebb" nálam <#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
RESPECT!!
Vajon vinni fogja? <#fejvakaras>#fejvakaras><#zavart1>#zavart1>
C-64 (128 kbyte), kazis (90 perces), Orion TV (fekete fehér), mikrokapcsolós Joystick (a tûzgomb beragadt, automata módban)? Na?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Laptop!:
Core2Quad 2,0 GHz (6Mb cache, 4 mag)
4GB Ram (1066MHz)
nVidia GT240M (1GB VRam)
ramot tervezek még bele 4GB-ot.
Szerinted? Szidkozódni fogok vagy sem?
Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
2048 DDR2 RAM
NVIDIA GeForce 9800 GTX+
Win xp <#zavart1>#zavart1>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Core 2 Duo 2,2 GHz
2 GB DDR2 RAM, 533 MHz
Nvidia Geforce 9800GT (Overclocking)
Win 7 64 bit
Elméletben megvan a konfig, de a videokari az ajánlott 280-hoz képest gyengébb.
Szerintetek?
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az egy Lancia Stratos, vagy legalábbis annak fest (mégcsak nemis a Delta HF Integrale), és az se volt benne a hivatalos listában.
Lesz itt még meglepetés az tuti, nem hülyék, hogy a 2-3 éve beharangozott játékot kevesebb autóval adják ki mint az elsõ részt, de nem akarom ismételni magam
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://goo.gl/gd6Zi5