40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#17329 Na letoltam a szigetkört, most van 10 millió $. Asszem megyek a kaszinóba :D
#17324: Hát én mentem már neki rendőrnek de csak a traffic violation ment feljebb. -
#17328 Gyorsabb voltál! -
#17327 Bocsi, a két hsz-ért, de megnéztem amit mondtál, és nekem ott nincs olyan, hogy combined!!! Csak ilyen van:
[IMG][/IMG] -
#17326 Nem kieg. A lényeg az, hogy egymást lehet üldözni. Aki sorozatosan balesetet okoz, az lesz a "bűnöző", akik egy layerben vannak vele, azok lehetőséget kapnak az üldözésre. Akik elfogadják a felajánlást egy rendőrautóban találják magukat, és üldözhetik a társukat. Jó móka! Betaban sokat toltuk. -
#17325 nna ezt majd kipróbálom :D tehát az új kocsiért a lényeg, hogy minél jobban be kell hergelni a rendőröket? -
Szabi1991 #17324 nekimész a rendőrnek és elkezd üldözni...
ha vannak a layerbe játékosok és úgy mész neki a rendőrnek, akkor a többi játékos telefonhívást (kéne) kap(jon), ha elfogadja ő lesz a rendőr, Chargerrel vagy Viperral.. namost ha elérsz egy bizonyos üldözési szintet elméletileg új matricákat és bónusz autókat kéne kapjál, pl a rendőr viper
én holnap 9körül itt leszek, egy jódarabig ráérek ha mindenigaz, ki kéne próbálni, hogy miújság.. :D -
#17323 erre válaszoljatok, akik itt írták ezt a rendőrözést légyszi :) nem vagyok otthon ki sem tudom próbálni mi a halál ez.. valami új kieg a játékhoz vagy mi?? -
HollandRules #17322 Nincsmit! -
#17321 Köszi :) -
HollandRules #17320 Vezérlőpult-Játékvezérlő-Tulajdonságok-Settings- Combined(Single axis......) ebből vedd ki a pipát!!! -
#17319 Te jó ég!!!!!!!! A B3 időmérőnél szopatósabb versennyel még nem találkoztam. Kellett vagy 45 perc mire meg tudtam csinálni. Spyker + tuning + szinte végig padlógázon, csak a kormányt rángatva. Brutális volt!!! -
#17318 Helló mindenkinek!!!
Sikerült működésre bírnom a játékot, azonban a kormánnyal van egy kis gondom... Drivert is frissítettem, de ugyan azok a tünetek... Ha pl a gázpedált rárakom az Accelerate-ra, akkor a fékpedált nem engedi a fékre beállítani, és ha normál helyzetben van a kormány, akkor teljesen ki van tekeredve jobbra az autó kormánya... Trust FFB 380-asom van, esetleg valaki tudja, mi a megoldás? -
Salki #17317 Tököm kivan, hogy hétvégén mindig behal a szerver. Nincs kedvem fél órán keresztül csatlakozni. Néha meg csak úgy ledob. Gondolom hétfőn milyen sok szervert állíthattak be. Szerintem semmit, csak tudták, hogy hétköznap nem lesz akkora terhelés, azért ment jobban. Erre itt a szombat, oszt megint nem lép be. -
#17316 de mi ez a rendőrözés? -
#17315 Amíg ennyire gyengélkedik a játék, várok szeretettel minden bosszankodni vágyót a TDU.hu oldalon található FlashChat alapú Chatre!
Én mennék rendőrözni, csak ahhoz nem ártana előbb bejutni a játékba :D
-
Stockbauer33 #17314 Köszi fiuk hatamas volt ez az offroad krúz -
#17313 ez most hogy??? -
#17312 csatlakoznék én is csak mond mikor :) -
#17311 Bárányok közt a fark... vagyis tigris :)
-
#17310 én jönnék szívesen
csak mikor?? -
Szabi1991 #17309 jelentkező(ke)t keresek aki(k) jönne(nek) holnap rendőrözni... :D
elméletileg ezt lehetne megszerezni
-
#17308 Na lassan előveszem a kormányt... 3 napja csak kaszinózok. :D -
bunddog #17307 jól tolják...beléptem, hátha megy a server...ment, visszaraktam a kormányt de kiléptem közben, visszalépek...nem tud csatizni :D -
#17306 jah, mondjuk pár napot kihagytam, de kb 1 hete álltam egyhelyben :D -
falloutfan #17305 neked még szerencséd van engem be se enged a szerverre :S -
#17304 Vicc bazmeg, nem lehet lenyomni a szigetkört mert kidobál. -
#17303 1 hete avval szenvedsz?:D Az összes A7 időmérő elsőre meglett a breraval, golffal próbálkoztam először, sikertelenül. Ha evvel ennyit szenvedtél akkor a hawaii cup 1nél a b3 időmérőn ki fogod baszni a monitort az ablakon :D -
falloutfan #17302 ajjj máááár reggel is ugyanezt játszotta el meg most is. nem tudok játszani egész nap ezzel lol -
#17301 sz_pattatok itt a breraval 1 hétig vazze...
megvan az a mocskos időmérő végre
-
#17300 csődbe ment a fejlesztő cég, leállították -
#17299 Már megint nincs szerver?.... -
FX7 #17298 Megint nem enged be, szerver nem elérhető... Van valami info arról, mi van folyamatban? -
Salki #17297 Akkor lehet, hogy valamit elrontott a mentésedben. Próbáld meg backupolni a mentésed. -
andris074 #17296 Jó volt ez a frissítés, elállította a kormány beállításokat, és azóta nem tudom teljes képernyőben futtatni a játékot csak ablakba. Valakinek van ötlete hogy lehet elérni hogy ne csak ablakba fusson. Eddig át lehetett váltani az ALT+Enter most meg arra fekete képernyő lesz. -
#17295 akkor én annak a klubnak ahol leszek veszek 6db FXX-et, de akkor egy only csak az enyém lesz XXD -
Szabi1991 #17294 ha 4 autó van a klubban, hogy akarsz 5öt elhozni ? :D -
#17293 Nem úgy lesz értsd már meg :D Hetekig, miért gondolod éjjel nappal krúzolnak? Meg gondolom lehet többet venni belőle, ha úgy adódik. Ez a lényege a club autóknak, hogy félig-meddig exklúzív, egyszerre csak egy tag használhatja. Nem valószínű, hogy probléma lenne ebből egyébként. -
#17292 pontosan. az nagy kibaszás, ha heteket várhatsz mire egy nap használhatod, mert mindig más nyúlja le... ekkora hibába gondolom nem esnek bele. Szerintem úgy lesz, hogy a klubtagok bármikor használhatják az adott autót... -
Szabi1991 #17291 kék-fekete és vinnyog.. :D -
Berserker8814 #17290 Micsodát? :D