40335
  • jocking
    Egyébként van valami oldal, ahol nyomon lehet követni, hogy éppen mi a leállás indoka, meg hogy az egyes javítások mit tartalmaznak? Egy ilyen fejlesztői "naplóra" gondolok.
  • szatyiii
    Az biztos hogy ha legközelebb veszek egy játékot és az van ráirva hogy ATARI akkor 3x is meggondolom hogy megvegyem e, mert ami a játék kiadása óta megy az mát tényleg vicc.
  • jocking
    Ha nem is a fejlesztő, de az Atari mindenképp tehet róla. Főleg akkor, ha szerver túlterhelés miatt vannak ezek a problémák. Egy ilyen volumenű játéknál az a minimum, hogy beállítanak egy komoly szerverparkot. Vagy mégis mi a fenére számítottak? Hogy majd 20-an megveszik, aztán "jaulösszazígy"?
  • FX7
    Isten őrizz, hogy flémet keltsek, de pontosan ez az egyik oka a warez virágzásának is... Ez a játék így még egy elcseszett bétának se jó. Az ember jogosan elvárhatná a pénzéért, hogy működjön. Ok, kisebb hibák mindig lehetnek, de ez már túl megy mindenen. Ha egy szállodában 2 ágyas félpanziót kérsz, aztán kapsz 1 ágyat, kaja nuku, fogsz fizetni? Aligha... Egy jó kis példaértékű per kellene az ilyeneknek, meg pénzvisszafizetés, kapjanak már magukhoz! Bocsánat, kissé már ki vagyok bukva...
  • Kureszka
    Most már bekaphatja az atari a lónak a nemesebbik részét! Ez már szánalom, kenegetik is össze-vissza a sz@rt javítás címszó alatt... És már egy ideje türelmesek vagyunk...
  • [HUN]FaTaL
    Igen biztos, itt volt gaba is :)
  • ChaosTeam
    Biztos online playereket látsz? Van előttök a szint jelölés illetve a chatre is tudsz írni?
  • FX7
    Nekünk meg más van tele....de nagyon!
  • szatyiii
    az is lehet hogy tele a szeró....nem tudom de már nagyon unom ezt.
  • ChaosTeam
    Nah akkor ott tartotok, ahol én :) Sehol...

Bár nektek eddig ment, nekem eddig se... nade akkor, hogy egy kedves usert idézzek

"Több 100an akarnak felmenni.Mindenkinél ilyen.Legyél türelemmel kicsit.Easy "
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, tálcán van a játék de még mindig bent vagyok és online playereket is látok. :D

#17238: Működik a barátlista pl.
  • FX7
    Nagyon nem működik ez még...Folyton kidobál most, klubok se mennek, kaszinó is kifagy, ez a javítás megint marha sokat ért.
  • szatyiii
    ááááááá nem igaz nem megy a szerver
  • Szabi1991
    juhé.. ülök a kaszinóban erre kiírja hogy elszállt a szeró....
  • [HUN]FaTaL
    Nekem simán kilép. Bár lehet hogy ott még nem működik, csak ha gurulsz, de úgy rémlik ki tudtam lépni alt+f4re akkor is mikor nem ment a szerver.
  • ChaosTeam
    Tekintve, hogy a TDU is tele volt hasonló hálózati és multi hibákkal.. a kérdés időtartalmát kitolnám... :D
  • [HUN]FaTaL
    Jó kérdés. A megjelenést pedig nem a technikai rész miatt tolták el, hanem valószínű magával a kóddal voltak problémák. Nem a fejlesztő tehet róla, hogy a háttér hiányzik (szerverek). Egyébként valószínű csinálják a szervert azért dobál ki, de engem pl. nem dobott ki, amióta beléptem fent vagyok, már vagy 2 órája.
  • ChaosTeam
    hát nekem alt+F4-re nem csinál semmit teljes képernyőn Win7 alatt...
  • jocking
    Mi a tököm van, (már megint) hogy kidobál a szerverről?
    Azért ez már pofátlanság... Ha jól tudom, azért tolták el a megjelenést, hogy az online rész hibáit kiküszöböljék. Mi a tökömet csináltak az Atarinál az elmúlt fél évben? (De ha már itt tartunk: Mi a tökömet csináltak az elmúlt NÉGY évben???)
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként sem kell ctrlaltdelezni. ALT+F4...
  • ChaosTeam
    Megint kezdődik a megszokott 5 perc után írja csak ki, hogy nem megy a szerver... - mármint nem tud csatlakozni...

Ja meg ezért futtatom ablakba, mert így simán jobbegérgomb a tálcán és bezár.. nem kell ctrlaltdelezni
  • [HUN]FaTaL
    Egy idő után Ibizán itt is beadja az összeset.
  • [HUN]FaTaL
    Nem jött felkérés, meg épp az offline küldiket csinálom, már csak a hawaii area 2 cup van hátra a versenyek közül :D
  • ChaosTeam
    Én a kifagyások miatt ablakosan futtatom a játékot, max felbontással épphogy látszik fent egy kis csík az ablak fejléce... és így váltogatva nem fagy ki.... sőt PrintScreen-el lehet képet is csinálni

Nah most megpróbálok megint bejutni a játékba, ha 30 perc alatt nem sikerül, akkor feladom a kűzdelmet..
  • I.C.ram
    Nem. 1-ben mindig láttad, max teleportálni nem tudtál, ha még nem mentél el 1x oda.
  • Met
    Nekem úgy rémlik, hogy az 1-ben is csak akkor láttad az autókereskedést ha már felfedezted.
  • I.C.ram
    Nem igazán értem, hogy az első részhez képest ebben miért nem jelennek meg alapból a térképen a kereskedések?? Nem tudom, mit szopatnak engem azzal, hogy keressem meg a kereskedéseket. Néztem a google térpképet is, de szenvedés, mert alt-tabbal szinte mindig kifagy ez a fos.
  • lybrahu
    Viszonylag türelmes vagyok (voltam) őket illetően, de ebben most már osztom a véleményedet!!
    Botrányos, siralmas !!!!
  • Stockbauer33 #17221
    Megvagy.Gyere ugorj ránk gurulunk a Marcival meg Ákosal
  • SeanJRRussel
    10. jére beengedet....szánalom ez az egész úgy ahogy van.Remélem fórumon elküldik melegebb éghajlatra a fiúkat.
  • SeanJRRussel
    Húzza az isten a faszára mostmár ezeket a büdös köcsögöket!!!!!!!!!!!!!!!Hogy lehet így kaidni egy nyomorult játékot???????
  • [HUN]FaTaL
    Én bent vagyok.
  • SeanJRRussel
    Má megint nincs szerver?????????
  • [HUN]FaTaL
    Na vagy bamba voltam vagy beadta miután újra megcsináltam a jogsi utolsó feladatát :D
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem adja be a térkép az A1es versenyeket?... Vicc bazmeg, hát emiatt tuti nem kezdem újra.
  • marcihusi
    Én nem kis pályázom, kell az összes vas!
    Zsc már fent van pár napja a barátlistámon, csak eddig sajnos az nem működött. Én tegnap DreadMetis-szel futottam össze, nyomattunk is egy jó kis offroad túrát, csak akkor pont nem működött a list, úgyhogy nem tudtam felvenni, most meg öröm lesz újra megtalálni.
    Időközben meglett a 100% Ibizán, 2db 20m-es útszakasz nem volt meg.

• jofer
    Új patch? Megsas!
  • jofer
    Speedy! A ruhabolt előtt állok, próbálj keresni. Én nem látlek a térképen, ha rád megyek azt írja ki, hogy olyan helyen vagy, ahol nem érlek el.
  • Stockbauer33 #17211
    Láttalak Junior :D Húzzál bele mert alapon(szinten) vagy még.Amúgy kidobott most engem is.Pont festem a Zonda Cinque-t és kirakott :(
  • wollnerd #17210
    Én már bent vok!
    és bementem véletlen Marcihusi házába. :D (ő nem reagált semmire ezért kimentem.)
    ÉS nekem is teljes mértékben működik a frieds rész!!!